Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ ακόμα δεν μ είδε και νομίζω μου ερχεται και η περιοδος επιτελους γιατί είχα καθυστέρηση 10 μέρες 

Η περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

έχεις δίκαιο, όμως πονούσα αρκετά, και τώρα πονάω..μπορεί να είναι και κάτι άσχετο..θα δείξει..!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα τα πονακια δειχνουν οτι κατι γινεται εκει μεσα!! μια οι σαλπιγγες που κινητοποιουνται, μια η μητρα που ξυπναει και ετοιμαζεται να υποδεχτει...

Μονο ανησυχητικα δεν ειναι;)

Αντε, ευχομαι και ναυτιες απο βδομαδα!

Μακάρι Γεωργία μου, να είναι για καλό..6/8 θα μάθουμε!!!:) και ελπίζω να έχουμε όλες τεράστιες χοριακές...να πάρουμε και λίγο τα πάνω μας!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Μα τα πονακια δειχνουν οτι κατι γινεται εκει μεσα!! μια οι σαλπιγγες που κινητοποιουνται, μια η μητρα που ξυπναει και ετοιμαζεται να υποδεχτει...

Μονο ανησυχητικα δεν ειναι;)

Αντε, ευχομαι και ναυτιες απο βδομαδα!

χαχα πολυ μαρεσε αυτο που ειπες αντε να δουμε τι θα γινει στης 6 του μηνα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

πέρασαν τελείως τα πονάκια..σήμερα...

ναι πολύ ζέστη αλλά δεν πάω για μπανάκι...

γεια σου κοριτσι!! εγω εγω πονακια στην δεξια μερια της μεσης κ μπροστα αλλα απο εκει ειχα το οωθυλακιο με τσιμπαει λιγο η μεση εμενα.

αλλα για μπανιο θα παω !!! οπως λεω στον αντρα μου πρεπει να αναπληρωσο τον χρονο που εχασα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σου κοριτσι!! εγω εγω πονακια στην δεξια μερια της μεσης κ μπροστα αλλα απο εκει ειχα το οωθυλακιο με τσιμπαει λιγο η μεση εμενα.

αλλα για μπανιο θα παω !!! οπως λεω στον αντρα μου πρεπει να αναπληρωσο τον χρονο που εχασα

εμένα μου πέρασαν..θα δείξει την άλλη Δευτέρα...

εγώ δεν πάω γιατί φοβάμαι τους μύκητες..κολάω πολύ εύκολα...και δεν το ρισκάρω..βασανίζομαι συχνά με αυτό το θέμα...

1533345xcnw09g7xt.gif

εμένα μου πέρασαν..θα δείξει την άλλη Δευτέρα...

εγώ δεν πάω γιατί φοβάμαι τους μύκητες..κολάω πολύ εύκολα...και δεν το ρισκάρω..βασανίζομαι συχνά με αυτό το θέμα...

εχει καθαρη θαλασσα εκει που παω.

κ εγω αυτην την Δευτερα περιμενω γιορταζει κ ο αδερφος μου ελπιζω να εχουμε 2 χαρα κ εσενα εχει γενεθλια ο αντρας σου ε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εχει καθαρη θαλασσα εκει που παω.

κ εγω αυτην την Δευτερα περιμενω γιορταζει κ ο αδερφος μου ελπιζω να εχουμε 2 χαρα κ εσενα εχει γενεθλια ο αντρας σου ε?

είσαι τυχερή..καθαρή θάλασσα τέτοια μέρα δεν έχει δυστυχώς..πανικός από κόσμο πάντου και εκεί που δεν έχει κόσμο, θα έχει κύματα..με a/c θα τη βγάλω..:P:p:p

ναι, μακάρι να έχουμε και άλλες μεγάλες χαρές να γιορτάσουμε!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Κι εγω εμφανιζω πολυ συχνα μυκητες, σε μενα παντως δεν εχουν σχεση με τη θαλασσα! Τωρα με τα utrogestan, ας πουμε, τους νιωθω να με τριγυρνανε και αρχισα παλι τα κεφιρ και τα σοδονερα!

Εμενα το παληκαρι μου απεχθανεται τη θαλασσα κι ετσι.... κλιματιστικο:|!

Κι εγω εμφανιζω πολυ συχνα μυκητες, σε μενα παντως δεν εχουν σχεση με τη θαλασσα! Τωρα με τα utrogestan, ας πουμε, τους νιωθω να με τριγυρνανε και αρχισα παλι τα κεφιρ και τα σοδονερα!

Εμενα το παληκαρι μου απεχθανεται τη θαλασσα κι ετσι.... κλιματιστικο:|!

και εγώ συνέχεια έχω!!αυτές τις μέρες ευτυχώς δεν έχω, γι αυτό δεν θέλω να πάω μόλις πάω, θα πιάσω σίγουρα..Μου είπε το τρελοκούνελο ότι από τη μέρα που άλλαξε σερβιέτες δεν ξαναέπιασε και εγώ το προηγούμενο μήνα έπιασα αυτές που μου είπε και η αλήθεια είναι ότι δεν έπιασα..

ο δικός μου δυστυχώς τρελλένεται..και αυτές τις μέρες τραβάει λίγο ζόρι..πάει βέβαια και μόνος του αλλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

και εγώ συνέχεια έχω!!αυτές τις μέρες ευτυχώς δεν έχω, γι αυτό δεν θέλω να πάω μόλις πάω, θα πιάσω σίγουρα..Μου είπε το τρελοκούνελο ότι από τη μέρα που άλλαξε σερβιέτες δεν ξαναέπιασε και εγώ το προηγούμενο μήνα έπιασα αυτές που μου είπε και η αλήθεια είναι ότι δεν έπιασα..

ο δικός μου δυστυχώς τρελλένεται..και αυτές τις μέρες τραβάει λίγο ζόρι..πάει βέβαια και μόνος του αλλά...

Απο τη θαλασσα ψιλοκολλαω κ εγω, ασχετα με τις σερβιετες.

Ζουζουνες μου τι κανετε; Μη νομιζετε οτι σας ξεχασα! Οποτε δν ξερναω σαν γατι μπαινω κ σας διαβαζω! Σας στελνω καλοκαιρινη μπεμπεδοσκονη!!!! Φιλια σε ολες!!!!

Η βλακεια ειναι ανικητη..............................

Τελικά η Παρασκευή και 13 είναι πολύ χρουσούζικη μέρα. Δεν άλλαξε το γούρι μας. Κορίτσια στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που είχαμε όλες την ίδια τύχη. Όσο δύσκολο και αν είναι θα το παλέψουμε και αυτήν την φορά. Εγώ έφυγα διημεράκι να αλλάξω παραστάσεις, δεν το βάζουμε κάτω. Η επόμενη φορά να είναι και τυχερή. Εξαλλου, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και εμείς ελπίζουμε ;). Στα υπόλοιπα κορίτσια εύχομαι να έχουν τεράστιες χοριακές να μην πάει χαμένος και αυτός ο μήνας. Αν και δεν μπένω πλέον συχνά σας σκέφτομαι συνέχεια. Τακίμι, το φθινόπωρο θα είναι η εποχή μας. Τώρα ας απολαύσουμε τις διακοπές μας και ας μην σκεφτόμαστε τίποτα.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...