Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Να'μαι και εγω ειπα να κανω διαλειμμα απο το διαβασμα για να μαθω τα νεα σας.

Λια που εισαι να μας πεις τι εγινε με την εμβρυομεταφορα?

Παπακι μου φαινεται οτι οταν θα πας στο γιατρο θα φυγεις μαζι με τον υπερηχο (το μηχανημα) για να τον βλεπεις καθε μερα το γιο σου!:D Θα περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!

Κατερινα ελπιζω η φορα που εχεις παρει για τους χορους να σταματαει σε σενα και μην βαλεις τους καλεσμενους σου στο γαμο να χορεψουνε το καλινκα, αμα ειναι να προσθεσεις στη λιστα γαμου και το ΚΑΤ! :tongue: Και εγω σ'αγαπω πολυ!

Νατασα αυτες τις "ωριμες" πραξεις νομιζα οτι τις εκανα μονο εγω και ο αντρας μου, τελικα υπαρχουν και αλλοι σαν του λογου μας!:tongue: ΕΥΓΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να'μαι και εγω ειπα να κανω διαλειμμα απο το διαβασμα για να μαθω τα νεα σας.

Λια που εισαι να μας πεις τι εγινε με την εμβρυομεταφορα?

Παπακι μου φαινεται οτι οταν θα πας στο γιατρο θα φυγεις μαζι με τον υπερηχο (το μηχανημα) για να τον βλεπεις καθε μερα το γιο σου!:D Θα περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!

Κατερινα ελπιζω η φορα που εχεις παρει για τους χορους να σταματαει σε σενα και μην βαλεις τους καλεσμενους σου στο γαμο να χορεψουνε το καλινκα, αμα ειναι να προσθεσεις στη λιστα γαμου και το ΚΑΤ! :tongue: Και εγω σ'αγαπω πολυ!

Νατασα αυτες τις "ωριμες" πραξεις νομιζα οτι τις εκανα μονο εγω και ο αντρας μου, τελικα υπαρχουν και αλλοι σαν του λογου μας!:tongue: ΕΥΓΕ!

Καλινκα ε??? Δεν το ειχα σκεφτει....προς το παρον κανε εξασκηση στην μπαιντουσκα και η καλινκα ειναι μακρυα ακομα....Κατ μακρυα απο εμας απα πα πα πα πα....

Επισης θα ηθελα να δω ΚΑΙ την δικη σας κασσετα απο το jumbo

(καλα τί σας πιανει ολες μεσα στο jumbo???????????????????)

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Το ταλεντο το εχω παρει απο τον μπαμπα μου μεγας καραγκιοζης καποια στιγμη θα σου πω απο το τηλ τι εκανε σε ενα σπιτι στους καλεσμενους, γιατι αυτα δεν λεγονται στο φορουμ, εγω παντως σ'αυτο το σημειο δεν εχω φτασει ακομα! Τι να πεις καποιοι κληρονομουν την εξυπναδα, την καλλιτεχνια, εμεις κληρονομησαμε τα καραγκιοζιλικια!:D

Georgkat ειμαι καλυτερα σημερα κοριτσακι μου πηρα ηδη τα πανω μου τρωω σαν ανθρωπος επιτελους και εβαλα και καρτουλα οποτε θα σε παρω και τηλεφωνακι να τα πουμε...Σμουτς!

Λια θελω να σε παρω τηλ κι εσενα αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεσαι και δεν θελω να σε ενοχλησω...Δωσε μας σημεια ζωης κουκλιτσα μου!

Sissy τι γινεται με τα δικα σου αυγουλακια?Ποτε προχωρας?Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχουμε και τα δικα σου ευχαριστα αυτο το μηνα!

παπακι μου να του δωσεις ενα φιλακι του τσολια σου απο την τρελλη θεια :tongue:

περιμενω να σε ακουσω τρισευτυχισμενη...

Υπολοιπα γλυκα μου κοριτσακια σας στελνω πολλες ευχουλες,πολλη θετικη ενεργεια και πολλα φιλια...Να σας εχει ο Θεος καλα!

Καλησπέρα αγάπες μου !! Συγνώμη που άργησα να γράψω νέα, αλλά έριξα έναν ύπνο τρικούβερτο, και το αγόρι μου δεν με αφήνει πολύ ώρα καθιστή γιατί είναι πατέρας λέει, ……και ταλαιπωρώ τα παιδιά του…..χαχαχα

Σήμερα εμβρυοΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ σε νέες εγκαταστάσεις !!!

Από προχθές που μάθαμε ότι γονιμοποιήθηκαν τα 3, είμαστε σε αναμμένα καρφιά. Και τώρα τι κάνουμε, τα βάζουμε και τα 3? Ευτυχώς η φύση έδωσε τη λύση από μόνη της. Εχθές σταμάτησε να διαιρείται το ένα, και τα άλλα 2 προχώρησαν εντυπωσιακά καλά. Τα βάλαμε σήμερα το πρωί, (μας τα έδωσαν και σε φωτογραφία), και ο άντρας μου τα καμαρώνει…………

Από την ώρα που γύρισα σπίτι, νιώθω τρομερή εξάντληση. Σαν να πέρασαν 3 μήνες…………..Δεν το πιστεύω ότι επιτέλους τελείωσαν όλα αυτά………..

Δεν σκοπεύω βέβαια να κάνω τις υπερβολές που διαβάζω και ακούω, και να μην κάνω μπάνιο 5 ημέρες, (αν είναι δυνατόν………)…….αλλά σήμερα πραγματικά έχω ανάγκη να χουχουλιάσω και να χαζογελάω.

Χοριακή στις 18, και ο Θεός βοηθός.

Σας αγαπάω όλες πολύ, πολύ, πολύ. Cross fingers!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αγάπες μου !! Συγνώμη που άργησα να γράψω νέα, αλλά έριξα έναν ύπνο τρικούβερτο, και το αγόρι μου δεν με αφήνει πολύ ώρα καθιστή γιατί είναι πατέρας λέει, ……και ταλαιπωρώ τα παιδιά του…..χαχαχα

Από προχθές που μάθαμε ότι γονιμοποιήθηκαν τα 3, είμαστε σε αναμμένα καρφιά. Και τώρα τι κάνουμε, τα βάζουμε και τα 3? Ευτυχώς η φύση έδωσε τη λύση από μόνη της. Εχθές σταμάτησε να διαιρείται το ένα, και τα άλλα 2 προχώρησαν εντυπωσιακά καλά. Τα βάλαμε σήμερα το πρωί, (μας τα έδωσαν και σε φωτογραφία), και ο άντρας μου τα καμαρώνει…………

Από την ώρα που γύρισα σπίτι, νιώθω τρομερή εξάντληση. Σαν να πέρασαν 3 μήνες…………..Δεν το πιστεύω ότι επιτέλους τελείωσαν όλα αυτά………..

Δεν σκοπεύω βέβαια να κάνω τις υπερβολές που διαβάζω και ακούω, και να μην κάνω μπάνιο 5 ημέρες, (αν είναι δυνατόν………)…….αλλά σήμερα πραγματικά έχω ανάγκη να χουχουλιάσω και να χαζογελάω.

γεια σου ρε λια με της κορες!!! χαχαχαχα!!! κατσε να δεις μετα τι θα σε κανει ο δικος σου ουτε απο τον καναπε δεν θα σε αφηνει να σηκωνεσαι οπως εκανε εμενα μην σκυβεις μη εκεινο μη το αλλο !! κ φυσικα ξεχναες το σεξ απο αυριο σε αυριο κ αυτο το αυριο δεν το βλεπεις ποτε χαχαχ!!

θα εχουμε κιαλλη δυδιμομανα στην παρεα!!!πολυ μα πολυ καλη επιτυχια !!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Χαρηκα πολυ για σενα απαστραπτουσα κυοφορουσα μου!Χαρηκα ακομη περισσοτερο που σε ακουσα χαρουμενη και αισιοδοξη...

Σου ευχομαι τεραστια χοριακη και διπλες σαμπανιες στις 18!

Κι εμεις σε αγαπαμε πολυ πολυ πολυ!

Οι προσευχες μας ειναι μαζι σου!

FINGERS CROSSED γειτόνισσα!!!!!

Άντε κάτσε στον καναπέ σου τώρα και απόλαυσε το!!!Τρεξτους όλους κι εσύ χαλάρωσε.Και στις 18 θα κάνουμε ένα πάρτι διπλο όπως και οι κόρες στην κοιλιά σου!!!!!

Φιλακια

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Λία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!!! Να περάσουν γρήγορα οι μέρες σου εύχομαι και να έχεις τα καλύτερα νέα της ζωής σου!!!

Παπάκι μου με το καλό να δείτε το αγοράκι σας! Περιμένουμε νέα!!!

Sissy μου με σένα τι γίνεται? Πότε θα κάνετε την σπερματέγχυση?

Στα υπόλοιπα κορίτσια στέλνω όλη μου την αγάπη και τα φιλιά μου!!!

Καλη επιτυχια ρε Λια τρελοκομειο!!αντε καιρο εχουμε να κανουμε ενα παρτακι και επιτελους θα γινει στις 18!!!μπανακι να κανεις,μην εισαι βρωμιαρα...αλλα ξεχνα την παραμικρη δουλεια!τωρα αραλικι!!!

Μαριεττα ελατε μια βολτα να ενωσουμε τις δυναμεις μας.φερε και τον μπαμπα σου.

Λολιτακι τι κανεις εσυ;σου στελνω μια μεγαααααααλη αγκαλια!!

Πατριωτακι συνηλθες;;με κολλησες νομιζω!το στομαχι μου ειναι χαλια,δε μπορω να χωνεψω το παραμικρο που το τρωω και το κεφαλι κοντευει να εκραγει και να γεμισει το σαλονι με το μυαλουδακι μου.

Κατερινιω μου επιτρεπεις να σε φωναζω Βεγγο απο δω και περα!!!το αξιζεις χαλαρα!!και ποσο συμφωνω μαζι σου περι φιλιας!!ειναι πολυ ομορφο να εχεις διπλα σου ανθρωπους που σε αγαπανε πραγματικα και σε νοιαζονται.δωρο Θεου.

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;

Κορίτσια μου πριν λιγο γύρισα απο το γιατρο+ βολτιτσα..

λια μουμε κανεις πολυ χαρούμενη!! Στις 18 θ ανοίξουμε πραγματικά σαμπάνιες..ολα θα πανε τέλεια! Τωρα να ξεκουράζεσαι γιατι ο Μπαμπας θα φωνάζει!! Σ αγαπώ

παπακι μουπεριμενουμε νεα απο τον Μπεμπη..;)

λολιτα μου ποτε έχεις ραντεβού με τον παντο;

νατασα μου ακόμα δεν μπορω να ξεπεράσω αυτο που λες στα ανιψιά σου...ακόμα γελάω!!!!

μαριεττακι μουθελω κ εγω να μου πεις την ιστορία με τον μπαμπά σου!!

κατερινακι μουτι όμορφα αυτα που έγραψες..

ευαγγελια μου είσαι καλα κοριτσάκι μου;

Λοιπόν τα ωαριακια ηταν 4 το πιο μικρό 16 χιλ τα αλλα δυο 18 χιλ και το τεταρτο 19 χιλ..

Μου εκανε άλλη μια δόση μενοπουρ στο ιατρείο κ στις έκανα την pregnyl..

Το Σάββατο πάμε για τη σπερματεγχυση! Μακαρι να πανε ολα καλα..:D

μολις γυρισα κ εγω ηταν η πρωτη φορα που πηγα στον γιατρο κ μπηκα μεσα σε 5 λεπτα συνηθως μπαινω μετα απο μιση ωρα , τελος παντων οι εξετασεις που εκανα τα πρωτα αποτελεσματα βγηκαν καθαρα ολα καλα μετον μικρουλη τελικα 1000000% αγορακι μας το εδειξε το DNA το μωρου τον ειδαμε κ στον υπερυχο εκανε σβουρες μας εβγαλε κ μια φωτο το πουλακι του να το εχουμε χαχαχα!!!

κ τωρα απο τις 18 κ μετα θα κλησω ραντεβου για την Β επιπεδου αλλο ανχος κ αυτο.

αυτα τα νεα μου αρχιζει σιγα σιγα να τον νοιωθω κατω χαμηλα αλλα οχι μεγαλο χτυπημα ενα ελαφρυ σαν γαργαλητο ειναι !!!

σας φιλω !!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...