Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσοπουλα τι κανετε ολα καλα?μου λειπετε πολυ ρε γαμωτο.

σημερα πηγα γιατρο ειναι περιπου 1.5εκατ και μου γραψε πολλες εξετασεις να παω την αλλη εβδομαδα να τησ κανω.στο γιατρο θα ξαναπαω σε 1μηνα κ τοτε θα του δειξω τις εξετασεις.

κατα τα αλλα κανω 2φορες την ημερα εμετουσ οπου βγαζω μονο υγρα.δεν εχω ορεξη για φαγητο,ουτε γαι το αγαπημενο μου και η διαθεση μου ειναι χαλια.με ενοχλει ακομα και το σαλιο μου ,ακουσον ακουσον!ο γιατρος ειπε ειναι απο την προγεστερονη.

την προηγουμενη εβδομαδα πηγα στη παναγια την τσαμπικα και εγραψα χαρτακι υπερ τεκνοποιησης με τα ονοματα σας και οσες δεν εχετε το πραγματικο εγραψα και των υπολοιπων κοριτσιων του φορουμ που αγωνιζονται να πιασουν παιδακι.θα γελανε οι καλογριες.

κοριτσια μου σας ευχομαι να ειστε καλα και να ακουσουμε ευχαριστα.τωρα οπου να ναι θα βαλω και ιντερνετ ,να φτιαξει λιγο η διαθεση μου.φιλακια σας αγαπω πολυ .μαααααααααατς μουτς

JANETTA μου υπομονη γλυκεια μου με τους εμετους....σου εχει δωσει συγκεκριμενη διατροφη ο γιατρός? υπαρχουν τροφες που βοηθουν πολυ...

επισης το εχω ξαναγραψει αλλα την ξαδερφη μου που εκανε εμετο 6 φορες την μερα το λιγοτερο στην εγκυμοσυνη, την ανακουφιζε το παγωτο βανιλια... για δοκιμασε το βρε παιδι μου μπας και σε ηρεμησει λιγο..

επισης σε ευχαριστουμε παρα παρα πολυ για το κερακι στην παναγιτσα την τσαμπικα!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινιω το τι εχουν ακουσει τα καημενα απο μενα......το αι σιχτιρ πρεπει να τους εξηγησω και τι σημαινει γιατι ξερεις πως ειναι τα παιδια "τι σημαινει αυτο , τι εκεινο;γιατι θεια;" και αλλες τοσες παρομοιες ερωτησεις!ενω το αλλο το εχουν μαθει πολυ καλα.....

καλημέρα!!!

λια μου, έρχονται οι κόρες σου!!!!!

καλή επιτυχία κούκλα μου!!!

όλα θα πάνε τέλεια!!!!

η σκέψη μας και οι προσευχές μας κοντά σου

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια!

νεραιδουλα μουτι κανεις;

νατασουλα μου τι ειναι αυτα που λες στα ανιψακια;;είσαι θεα!!!!!!

κατερινακι μουπως είσαι;σε διαβάζω(βλεπω) πολυ καλα..:D

μια Νί σ ευχαριστω..:D

ευαγγελια μουπεραστικα..αν συνεχίσει να πας στο γιατρο..

ασπα μου δεν του πεταξες κανένα βαρακι στο κεφάλι;;;

Κ εμένα μια φίλη που παντρεύεται τωρα μου λέει,αντε κανε πρώτα εσυ παιδί για να πάρω σειρά και της λέω,δεν πειράζει σου δίνω τη σειρά μου..τι να πω;; Πρεπει να δίνω απάντηση Νατασας..;)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια Λια πολυ ευχαριστα τα νεα σου αντε με το καλο να κανεις την εμβρυομεταφορα και μετα να μαθουμε τη χοριακη μιας διδυμομανας ή τριδυμομανας!

Σισσακι εσυ μαλλον φτιαχνεις ομαδα μπασκετ και με εναν στον παγκο για αλλαγη!:tongue: Τα σπερμ/ρια του αντρα σου θα κανουν παρτυ.. με ουζα στην κοιλιτσα σου χιχι!

Ασπα μου σ'αυτες τις περιπτωσεις απλα απαντας "υπαρχουν επιστημονες που μελετουν το φαινομενο της εγκεφαλοδιαρροης γιατι δεν δηλωνετε συμμετοχη που ξερεις μπορει να παρετε και νομπελ!" και αμα παρεξηγηθει εναν μαλακα λιγοτερο στο περιβαλλον σου θα εχεις! Δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για τετοιους ανθρωπους αστους να ζουν στη γυαλα τους γιατι ετσι εχουν μαθει.

Καλε σεις που εξαφανιστηκατε;;;ανοιξε η γη και σας καταπιε;;!!!!

Ξεπατωθηκα παλι η γυναικα σημερα!!!εκοψα χιλιομετρα μεσα στα Jumbo!Και φυσικα εγινα ρεζιλι ακομα μια φορα στη ζωη μου!Κρατουσα στα χερια μου ενα καρναβαλιστικο αξεσουαρ και συγκεκριμενα το δρεπανι του χαρου,πηρα απο πισω εναν κυριο και εκανα οτι τον αποκεφαλιζα τραγουδωντας την κλασικη μουσικουλα στα θριλερ.καταλαβαινετε ρεζιλικι οταν με πηρε χαμπαρι....φανταστειτε τι ωραια ομωσ που θα εγραψε ομως στις καμερες!!!

Δε μου εφτανε αυτο μετα πηρα ενα ντεφι και το χτυπαγα στα αυτια ενος μικρου κοριτσιου.εφυγε το κακομοιρο τρεχοντας στο μπαμπα.

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!

καλά νατασούλα απλά δεν παίζεσαι......

μινάκι μου πας γιατρό σήμερα εεεε? είδες πως πέρασαν οι μέρες? και οι καλύτερες ερχονται!!!

νεραιδούλα μου πως είσαι?

φιλάκια σε όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

το κοριτσάκι μας ελπίζω να είναι καλά, 22/2 πάω για β'επιπέδου, πώς πέρασε ο καιρός...ο γιατρός είπε οτι καπου εκει θα αρχίσω να το νιωθω που κουνιεται και ανυπομονώ, ελπίζω να ηρεμήσω τότε αν και είμαι σίγουρη οτι θα κουνάω συνέχεια την κοιλια μου για να βεβαιώνομαι οτι είναι καλά, θα το ζαλίσω το καημένο χιχι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλησπερα κοριτσαρες!!τι κανετε;;Μολις εφαγα και λεω να την αραξω λιγο.

Νεραιδουλα που εισαι;;μας ελειψες!ακομα διαβαζεις;;

Τινακι ποσο εισαι τωρα;αντε να περασουν οι μερες και να το δεις τρισδιατατα!!

Τα υπολοιπα κοριτσια τι νεα;;φιλακια παρα πολλα σε ολες!

φιλια κ απο μενα!! εγω το βραδυ 9:30 εχω ραντεβου οποτε καλες 11 θα τελειωσω αντε να δουμε τον μικρουλη γιατι εχω 1 μηνα να τον δω να κανει τουμπες να μου φυγει κ αυτο ο ανχος ουφφφφ!!!!

φιλακια σε ολες !!!

λια που εισαι ? τι εγινε? τι εκανες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπερα κοριτσακια μου

Τί κάνετε? Εγω χτες βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου....αρχισαμε παλι τις παλιες κακες συνηθειες...γκρρρρρρ Περιμενω να μου ερθει περιοδος σε λιγες μερες και συνηθως εχω αυπνιες οταν την περιμενω...μη και ερθει και δεν την καλοσορισω τρομαρα της..τελος παντων...

Χτες ήμουν πολυ τσιτωμενη και ετσι λοιπον αποφασισα να παω για εναν καφε ο οποιος ξεκινησε νωρις το μεσημερι και τελειωσε αργα το βραδυ...αρμενικος καφες...τί ωραια ομως που ηταν...τα κολλητα μου φιλαρακια απεδειξαν για μια ακομα φορα πως δεν χρειαζεται να σε γνωριζει καποιος 20 χρονια για να ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φιλος και με συγκινησαν παρα πολυ με καποια πραγματα που εκαναν για μενα, χωρις να τα ξερω κατα τα αλλα (ελα που υπαρχει παντου ομως ενα πουλακι που λεει τα μυστικα μιας παρεας) και με εκαναν να νοιωσω παρα πολυ ωραια!! Να ναι καλα τα χρυσουλια μου!!!!

Γενικά το θεμα της φιλίας παιρνει αλλου ειδους διαστασεις οταν μπορεις με εναν ανθρωπο να πεις πολλα πραγματα γνωριζοντας εκ των προτερων οτι σε νοιαζεται πραγματικα και δεν εχει δευτερες σκεψεις για σενα....Αυτο το καταλαβα παρα πολυ καλα και οταν γνωρισα και αυτα τα παιδια που ειναι οι συνχορευτες μου αλλα και οταν γνωρισα και τα κοριτσια εδω στο φορουμ.... ειστε εξαιρετικοι ανθρωποι ολοι σας και σας αγαπω πολυ!

Περα απο αυτα, τα τρεξιματα της εβδομαδας ηταν μαλλον χαλαρα σε συγκριση με τις προηγουμενες φορες..η εβδομαδα ομως που ερχεται και που ξεκιναει απο την κυριακη, ειναι η εβδομαδα στον δρομο με τις λευκες!!!!!

Κάθε μερα εχω εξωτερικες δουλειες τουλαχιστον 8 ωρες...και μια απο αυτες ειναι η ευρεση νυφικου παπουτσιου μιας και ειναι και εκπτωσεις και θελω να το εκμεταλλευτω σαν γεγονος.... Επισης αυτη την εβδομαδα θα παω για τα υφασματα του νυφικου, ειδη μπομπονιερας, ρουχα και λουλουδια και φυσικα τα περισσοτερα απο αυτα πρεπει να γινουν στο κεντρο της αθηνας....κατι το οποιο σιχαινομαι!!!! Ειδικά αν εχει πορειες και απεργιες...

Θα περασει βεβαια κι αυτο...

και δεν εφταναν ολα αυτα...αποφασισα πως ο χορος που κανω ηδη δεν μου φτανει οποτε τσουπ...γραφτηκα να κανω χορο αλλες δυο φορες την εβδομαδα!!!!! Μια χαρα κουκλιτσα η μαριτσα!!!! Εγω και ο Φωκας Ευαγγελινός τετοιο κολλημα πια... Η διαιτα παει παρα πολυ καλα, ηδη με την πρωτη προβα νυφικου η μοδιστρα μαζευε και μαζευε και μαζευε υφασμα... να δω τί θα μεινει στο τελος...

Κι ολα κυλουσαν ομορφα στο στρουμφοχωριο...

Για πειτε εσεις τα νεα σας...

Λία ποτε πας για την μεταφορα??

Σισσακι εσυ για την σπερματεγχυση ποτε πας επισης?

Τινακι με το καλο η β επιπεδου κοριτσι μου....

Παπακι που εισαι??? Σημερα θα δουμε το αγορι μας?

Ευαγγελια μου εισαι καλυτερα κοριτσακι μου?

Τινκερ τελος με το διαβασμα?

Ασπα μακαρι να σε ειχα πιο κοντα να μου εκανες κανενα μαθημα γιατι θελω να τελειοποιησω τα αγγλικά μου...βασικά και τα γαλλικά μου μιας και εχω λιγο χρονο....

Νατασσα μου εισαι τρελλη...δεν εχω να πω τιποτα αλλο... ειλικρινα θελω να δω το περιεχομενο της καμερας του jumbo...

lolitaki, maria star και μαριεττα σας φιλω πολυ γλυκα!!!!

μαρια ν τί κάνουν τα διδυμακια της παρεας μας? Ο πεθερος σου πως παει κοριτσι μου?

janetta εισαι λιγο καλυτερα με τους εμετους?

maria s πως τα πας με την μετακομιση?

μινα νι, με το καλο να τελειωνεις με την λαπαροσκοπηση σου και ευχομαι να ειναι η τελευταια σου ταλαιπωρια!!

Οσα κοριτσακια ξεχασα να με συγχωρησουν...τους στελνω ενα μεγαααααααλο φιλι!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...