Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Πω Πω ρε φιλε τι να πρωτοσχολιασω!!!

Διαβασα για αυγα,πιτσες,φυστικια,τουρτες!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ!!!

Λοιπον Γειτονισσα σουπερ θα πανε ολα και θα σου μεινει και ενα ντουετακι φανταζομαι για καταψυξη!!!!Φαε εσυ τωρα και η τυχη σου δουλευει!!!!

Παω τωρα στην αλλη κλωσσα!Σισσακι κι εσενα ολα τελεια τα βλεπω και σε λιγο θα πανυγηριζουμε τις θετικες σας χοριακες!!!

Κατερινακι πεσμενο σε ακουω-διαβαζω και δεν μ'αρεσει καθολου!!!

Παπακι μου Χρονια σας πολλα και με το καλο να ερθει ο αρχοντας της ζωης σας!!!

Μαζοχα φαε κι εσυ και κανε μετα shopping therapy σου παει τρελα!!!

Μαριετα καλο σφουγγαρισμα;);)

Μαρια v φιλια στην κοιλιτσα!!!

Αυτα θυμαμαι...

Τα δικα μου νεα θα σας τα πω σε λιγο γιατι τωρα παω για μαθημα...

Φιλακια!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα αγάπες μου!!

Σήμερα είμαι ανέλπιστα καλά. Δεν έχω τόσο έντονους πόνους στις ωοθήκες όπως εχθές και φυσικά δεν έχω πλέον το άγχος πως κάτι θα σκάσει εκεί μέσα για να προσέχω και την παραμικρή κίνηση. Ο ήλιος λάμπει, κάνει πολύ ζέστη, και θα έχω τον αντρούλη μου σπίτι με άδεια τις επόμενες 2 εβδομάδες για να με προσέχει και να μαγειρεύει. Φυσικά πρέπει να εξαφανίσω τα απορρυπαντικά από την κουζίνα για να μην βρεθούμε δηλητηριασμένοι, διότι έχει μια τάση για πειραματισμούς………….

Πρωί – πρωί, ενώ κοιμόμασταν, πήρε ο γιατρός τηλέφωνο να μας προλάβει τα ευχάριστα. Δεν περνάνε δέκα λεπτά, παίρνει και η εμβρυολόγος.

Από τα 4, γονιμοποιήθηκαν τα 3 με μικρογονιμοποίηση και προχωράνε πολύ καλά.

Ενώ ο άντρας μου έχει τσιτώσει από την αγωνία, λέω στην εμβρυολόγο: « 3 εεεε? Φυσικά κορίτσια, όπως λέγαμε….». «Εννοείται…», μου απαντάει.

Κλείνω το τηλέφωνο και ο άντρας μου έχει γουρλώσει τα μάτια. «Σοβαρά????? Κορίτσια??????»

Παιδιά έχω πέσει από το κρεβάτι από τα γέλια…………!!!!

Από εχθές τον κοροϊδεύω, πως αυτή τη στιγμή ο γιος του είναι μια αμοιβάδα σε πιατάκι εργαστηρίου, και εγώ παρήγγειλα κορίτσια . Τελικά οι άντρες είναι αστοιχείωτοι και ανίδεοι.

«Γίνεται να ξέρουμε από τώρα?» μου λέει. «Φυσικά. Αν πληρώσεις αρκετά, όλα γίνονται» του λέω. Μέχρι να καταλάβει ότι τον κοροϊδεύω, έκανα κοιλιακούς φέτες από τα γέλια.

Είμαστε λοιπόν στην αναμονή για εμβρυομεταφορά, ή αύριο το μεσημέρι ή την Πέμπτη το πρωί. Προς το παρόν θα βάψω μαλλί, θα χτενιστώ, θα βγω με τους φίλους μου σήμερα και θα κάνω πως δεν τρέχει τίποτα.

Ευαγγελία, είσαι αδικαιολογήτως απούσα και μου λείπεις.

Κατερίνα πλάκα με κάνεις? Δηλαδή το πες και το κανες. Συνεχίζεις την δίαιτα της πείνας. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνεις για να καταρρεύσεις? Να σε ψεκάσουμε με εντομοκτόνο? Έχει χάρη που δεν σε έχω μπροστά μου bride to be!! Θα σε έστελνα στην εκκλησία με μαλλί κόμπο και μαύρισμα δια χειρός Λίας.

Πάω να ρίξω μπόλικη βαφή στο μαλλί, να αστράψει κι άλλο, και επανέρχομαι να περιλάβω και τις υπόλοιπες……………..Φιλάκια.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

λια μου έχετε πολυ πλάκα με τον άντρα σου!! Με το καλο να στα βάλουν στην κοιλιτσα σου..βάψε μαλλί για να τα υποδεχτεις μια κούκλα!!

ασπακι μου πες μας τα νεα σου..

παπακι μου και τινα μου σασ στέλνω ενα μεγάλο φιλί σε εσάς και στα μωρακια σας!!!

μαρια σταρ που είσαι;;

Καλημέρα κορίτσια,

Λια33 μου, νομίζω έρχεσαι από πίσω μου!!!!! Αντε γιατί θέλω παρέα στα διδυμάκια μου!!!Την Πέμπτη θα σου τα βάλουν? Πόσα? Σήμερα φαντάζομαι περιμένεις να σου πουν πόσα γονιμοποιήθηκαν!!! Σου εύχομαι όλα να βρουν στόχο και να αρχίσουν να διαιρούνται όλα!!!! Περιμένουμε εξελίξεις, 3 μήνες διαφορά θα έχουμε περίπου!!!

Sissy2012 μου, μπράβο και σε σένα, όλα καλά λοιπόν, τέλεια τα αυγουλάκια σου!!! Περιμένουμε νέα σου την Πέμπτη!

Μαριέτα και με σένα όλα καλά, τι τέλεια εβδομάδα, έτσι να μας πάει, μόνο με ευχάριστα!! Πιστεύω ότι το σύστημα σου αφού τα κατάφερε μια φορά, η επόμενη θα είναι πολύ κοντά!!! Καλή τύχη κορίτσι!

tina32 μου καλημέρα, όλα καλά? Συνεχίζεις ακάθεκτη την δουλειά? Μπράβο ρε θηρίο, εγώ ευτυχώς έχω την πολυτέλεια να έχω άδεια. Το πρωί με το που ξυπνάω, έχω μια εξαγωγή και μετά το απόγευμα με ξαναπιάνει για τα καλά! Ούτε κιχ όμως δεν κάνω, περιμένω την Δευτέρα που έχουμε αυχενική, εσύ πόσων εβδομάδων ήσουν όταν την έκανες, θυμάσαι? Πλήρωσες πολλά?

Κατερινάκι καλό κουράγιο και με την δίαιτα, και με την δουλειά και με τα τρεξίματα του γάμου!!!

mina pa να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, μόνο χαρές από εδώ και πέρα!! Πότε θα πας να δεις το μωράκι σου τελικά?

natasoula81 μου εσύ τι νέα??

Ευαγγελία μου που είσαι, όλα καλά?

Νεραιδούλα?

Φιλιά σε όλες!

Διδυμομανουλα δεν εχω νεα ακομα. μεχρι τελος της εβδομαδας ελπιζω να εχω. αυριο παω να κανω ξανα εξεταση την προλακτινη να δουμε πως θα συνεχισουμε. στην αναμονη...........πες μας τα δικα σου!!!

Διαφημίσεις

Λια μου, γιατι το κανεις αυτο στον αντρουλη σου???ειναι απο τη φυση τους καμμενοι οι αντρες, τι θελεις να τον αποτελειωσεις???θελεις τα παιδια σου να εχουν πατερα με καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα??

Ασπα τελειωνε και εσυ με το μαθημα!!!!περιμενουμε νεα σου!!αντε πριν ξεκινησω το σφουγγαρισμα!!σημερα δεν θα σφουγγαρισω ομως στα τεσσερα. λειπει ο αντρας...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

μπράβο λεια μου μπράβο ολα καλά να συναιχίσουν απο εδώ και πέρα καλη επιτυχια και στην εβρυομεταφορά και συντομα μια υψηλη χοριακή!!!!

σισι καλη επιτυχια και σε εσενα!!!!!

νατασα δεν παίζεσαι εχεις τα σημαδια της λειας μου φαινεται?????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Α λεια εαν το μαλλι σου ειναι εντονο ξανθο θα σου πρότεινα να το βαψεις σκούρο γιατί θα αργησεις να το ξαναβάψεις......................

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Ηρθα κι εγώ τα φυντανια μου γράφουν τέστ κι εγώ έχω μια ώρα να χαλαρωσω γιατί μετά έχει διόρθωση οπότε τα νευρα θα είναι στην τσίτα!!!!

Γειτονισσα ποσά θα βάλετε;;Γιατί σε βλέπω με τρία μικρουλια και με περίπτερο!εκτός κι αν προτιμάς ταξί!!!όσο για τον άντρα σου respect στα ελληνικα στράτα!!! Ε ρε κι άμα εινσι κόρες....

Τα νεα μου αλλιώς θα τα έγραφα πιο πριν αλλα τώρα είμαι χαρούμενη με την Λία οπότε απλά θα τα παραθέσω σημειώνοντας πως είμαι μια χαρα

Χθες εκεί που ήμουνα ανέμελη και έτρεχα πάνω στον διάδρομο ανεμίζοντας τα καστανόξανθα μαλλια μου ερχετσι ένας γνωστος που με την γυναίκα του γέννησα ε την ίδια μετά στην ίδια κλινική.Μου πατάει το στοπ και μου λεει " τι κανείς εδω!!;Εμείς περιμενουμε το δεύτερο μωρό σε εναν μήνα κι εσύ τρέχεις στα γυμναστήρια;;Σε περάσαμε στην στροφή..."Ευτυχως τα τόσα χρόνια στο φροντιστήριο με έχουν μάθει να έχω αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο των χεριών μου και των ποδιών μου και έτσι δεν έφυγαν οι μπουφλες που μετά ονειρευόμουνα....

Τι να κάνει και το καημένο το Ασπασακι είπε ένα αντε με το καλο να γεννησετε και ίσως σας προλάβουμε στο τρίτο και συνέχισα το τρέξιμο,άσχετα που στο αμάξι τα εβαλα τα κλάμματα.Στο σπίτι όμως κυρια...

Αυτά ήταν τα νεα μου που τώρα όμως υα έχω ξεχάσει γιατί ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΤΙΣ ΛΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΙΣ ΣΙΣΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΥΓΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλησπέρα αγάπες μου!!

Σήμερα είμαι ανέλπιστα καλά. Δεν έχω τόσο έντονους πόνους στις ωοθήκες όπως εχθές και φυσικά δεν έχω πλέον το άγχος πως κάτι θα σκάσει εκεί μέσα για να προσέχω και την παραμικρή κίνηση. Ο ήλιος λάμπει, κάνει πολύ ζέστη, και θα έχω τον αντρούλη μου σπίτι με άδεια τις επόμενες 2 εβδομάδες για να με προσέχει και να μαγειρεύει. Φυσικά πρέπει να εξαφανίσω τα απορρυπαντικά από την κουζίνα για να μην βρεθούμε δηλητηριασμένοι, διότι έχει μια τάση για πειραματισμούς………….

Πρωί – πρωί, ενώ κοιμόμασταν, πήρε ο γιατρός τηλέφωνο να μας προλάβει τα ευχάριστα. Δεν περνάνε δέκα λεπτά, παίρνει και η εμβρυολόγος.

Από τα 4, γονιμοποιήθηκαν τα 3 με μικρογονιμοποίηση και προχωράνε πολύ καλά.

Ενώ ο άντρας μου έχει τσιτώσει από την αγωνία, λέω στην εμβρυολόγο: « 3 εεεε? Φυσικά κορίτσια, όπως λέγαμε….». «Εννοείται…», μου απαντάει.

Κλείνω το τηλέφωνο και ο άντρας μου έχει γουρλώσει τα μάτια. «Σοβαρά????? Κορίτσια??????»

Παιδιά έχω πέσει από το κρεβάτι από τα γέλια…………!!!!

Από εχθές τον κοροϊδεύω, πως αυτή τη στιγμή ο γιος του είναι μια αμοιβάδα σε πιατάκι εργαστηρίου, και εγώ παρήγγειλα κορίτσια . Τελικά οι άντρες είναι αστοιχείωτοι και ανίδεοι.

«Γίνεται να ξέρουμε από τώρα?» μου λέει. «Φυσικά. Αν πληρώσεις αρκετά, όλα γίνονται» του λέω. Μέχρι να καταλάβει ότι τον κοροϊδεύω, έκανα κοιλιακούς φέτες από τα γέλια.

Είμαστε λοιπόν στην αναμονή για εμβρυομεταφορά, ή αύριο το μεσημέρι ή την Πέμπτη το πρωί. Προς το παρόν θα βάψω μαλλί, θα χτενιστώ, θα βγω με τους φίλους μου σήμερα και θα κάνω πως δεν τρέχει τίποτα.

Ευαγγελία, είσαι αδικαιολογήτως απούσα και μου λείπεις.

Κατερίνα πλάκα με κάνεις? Δηλαδή το πες και το κανες. Συνεχίζεις την δίαιτα της πείνας. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνεις για να καταρρεύσεις? Να σε ψεκάσουμε με εντομοκτόνο? Έχει χάρη που δεν σε έχω μπροστά μου bride to be!! Θα σε έστελνα στην εκκλησία με μαλλί κόμπο και μαύρισμα δια χειρός Λίας.

Πάω να ρίξω μπόλικη βαφή στο μαλλί, να αστράψει κι άλλο, και επανέρχομαι να περιλάβω και τις υπόλοιπες……………..Φιλάκια.

Λία μου για τον γαμο δεν ειχα σκεφτει το σολαριουμ....αν το αποφασισω βεβαια, θα φροντισω να ειναι απο τα χερακια σου....αλλα θα εισαι εγκυος και δεν θα μπορεις να με δειρεις..οποτε...την πατησες!!!!

Ναι την συνεχιζω την διαιτα τί να κανω η γυναικα? πρεπει να φυγουν τα κιλάκια και ευτυχως δεν πειναω καθολου και βασικα τρωω λιγοτερο απο οσο μου λεει η διαιτολογος διοτι απλα δεν πειναω!!! Μαλλιασε η γλωσσα μου να της το λεω πως δεν εχω ανορεξια απλα εχω τοσο τρεξιμο που δεν προλαβαινω να φαω, πινω ενα χυμο πορτοκαλι, τρωω κι ενα αυγό και εξω απο το σπιτι..οταν καθομαι σπιτι κατεβαζω σουβλακια (με την ευλογια της διαιτολογου)...σημερα πηγα στην μοδιστρα πρωτη μερα προβας νυφικου και ήδη άρχισαν οι γκρίνιες...απο την προηγουμενη εβδομαδα εχουν φυγει 2 κιλά και αμέσως αυτό φανηκε στα πατρόν...δεν το περιμενα καθολου...

Ηρθα κι εγώ τα φυντανια μου γράφουν τέστ κι εγώ έχω μια ώρα να χαλαρωσω γιατί μετά έχει διόρθωση οπότε τα νευρα θα είναι στην τσίτα!!!!

Γειτονισσα ποσά θα βάλετε;;Γιατί σε βλέπω με τρία μικρουλια και με περίπτερο!εκτός κι αν προτιμάς ταξί!!!όσο για τον άντρα σου respect στα ελληνικα στράτα!!! Ε ρε κι άμα εινσι κόρες....

Τα νεα μου αλλιώς θα τα έγραφα πιο πριν αλλα τώρα είμαι χαρούμενη με την Λία οπότε απλά θα τα παραθέσω σημειώνοντας πως είμαι μια χαρα

Χθες εκεί που ήμουνα ανέμελη και έτρεχα πάνω στον διάδρομο ανεμίζοντας τα καστανόξανθα μαλλια μου ερχετσι ένας γνωστος που με την γυναίκα του γέννησα ε την ίδια μετά στην ίδια κλινική.Μου πατάει το στοπ και μου λεει " τι κανείς εδω!!;Εμείς περιμενουμε το δεύτερο μωρό σε εναν μήνα κι εσύ τρέχεις στα γυμναστήρια;;Σε περάσαμε στην στροφή..."Ευτυχως τα τόσα χρόνια στο φροντιστήριο με έχουν μάθει να έχω αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο των χεριών μου και των ποδιών μου και έτσι δεν έφυγαν οι μπουφλες που μετά ονειρευόμουνα....

Τι να κάνει και το καημένο το Ασπασακι είπε ένα αντε με το καλο να γεννησετε και ίσως σας προλάβουμε στο τρίτο και συνέχισα το τρέξιμο,άσχετα που στο αμάξι τα εβαλα τα κλάμματα.Στο σπίτι όμως κυρια...

Αυτά ήταν τα νεα μου που τώρα όμως υα έχω ξεχάσει γιατί ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΤΙΣ ΛΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΙΣ ΣΙΣΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΥΓΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ!!!!

Ασπα ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντό του καθως ειτε ειναι το μακρυ ειτε ειναι το κοντό του ολα καταλήγουν στο να λεει απλα μαλακίες!!! Μην κάθεσαι να σκας για κανεναν βλαμμενο και προπαντως μην καθεσαι να κλαις!! Σκεψου πως τετοιου ειδους εξυπνάκηδες όλες εμεις που δεν εχουμε παιδια αντιμετωπιζουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..... το συζητουσα με την μαριεττα αυτο καποια στιγμή και καταλήξαμε στο συμπερασμα πως ειτε ενα ζευγαρι εχει αποφασισει απο πεποιθηση να μην κανει παιδι, ειτε προσπαθει και δεν τα εχει καταφερει η ερωτηση του στυλ "αντε ποτε θα κανετε ενα παιδακι" ειναι ηλιθια, αδιακριτη και μαλακισμενη διοτι αν ειναι απο πεποιθηση δεν πεφτει λογος σε κανεναν να σου αλλαξει τις πεποιθησεις σε οτι αφορα την οικογενεια, αν ειναι ιατρικος ο λογος τοτε απλα ειναι κακία! Εξάλλου ποιος απο όλους αυτους που κάνουν αυτην την ερωτηση εχει την υπονοια πως ενα ζευγαρι που εχει παντρευτεί απλά εχει ξεχάσει πως πρεπει να κάνει κι ενα παιδι και ευτυχως που βρεθηκε μπροστα του ο κυριος "εξυπνομαλακακος" να του το θυμησει??? Να μην στεναχωριεσαι καθολου και απαντησεις σε αυτους τους κυριους-ες εχω μπολικες να σου δωσω που θα σε κανουν να νοιωθεις πανεμορφα!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσοπουλα τι κανετε ολα καλα?μου λειπετε πολυ ρε γαμωτο.

σημερα πηγα γιατρο ειναι περιπου 1.5εκατ και μου γραψε πολλες εξετασεις να παω την αλλη εβδομαδα να τησ κανω.στο γιατρο θα ξαναπαω σε 1μηνα κ τοτε θα του δειξω τις εξετασεις.

κατα τα αλλα κανω 2φορες την ημερα εμετουσ οπου βγαζω μονο υγρα.δεν εχω ορεξη για φαγητο,ουτε γαι το αγαπημενο μου και η διαθεση μου ειναι χαλια.με ενοχλει ακομα και το σαλιο μου ,ακουσον ακουσον!ο γιατρος ειπε ειναι απο την προγεστερονη.

την προηγουμενη εβδομαδα πηγα στη παναγια την τσαμπικα και εγραψα χαρτακι υπερ τεκνοποιησης με τα ονοματα σας και οσες δεν εχετε το πραγματικο εγραψα και των υπολοιπων κοριτσιων του φορουμ που αγωνιζονται να πιασουν παιδακι.θα γελανε οι καλογριες.

κοριτσια μου σας ευχομαι να ειστε καλα και να ακουσουμε ευχαριστα.τωρα οπου να ναι θα βαλω και ιντερνετ ,να φτιαξει λιγο η διαθεση μου.φιλακια σας αγαπω πολυ .μαααααααααατς μουτς

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Koριτσαρες μου καλησπερα!

Λια μου σε σκεφτομουνα χθες ...Ολα πηγαν καλα και θα πανε ακομη καλυτερα!Εγω απο χθες το βραδυ ειμαι χαλια δεν ξερω αν ειναι δηλητηριαση η γαστρεντεριτιδα αλλα τα εχω δει ολα...Εχω τρομερη εξαντληση!Χαιρομαι που εισαι καλυτερα και εχεις ολη μου την θετικη ενεργεια!

maria_v τα χαλια μου τα μαυρα εχω πιστευω πως αυριο θα ειμαι καλυτερα!Εσυ τι κανεις?Ευχομαι να απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου και να εχεις και θετικες εξελιξεις στο θεμα του πεθερου σου!

Σας φιλω γλυκα παω να ξαπλωσω γιατι ζαλιζομαι οικτρα!

Ασπα μου θα συμφωνησω απολυτα με την προλαλησασα Κατερινιω μας!!!Μαλακες υπαρχουν πολλοι,ΝΟΥΝΟΥ ΟΜΩΣ ΕΝΑ!την εχουμε ακουσει ολες μας αυτη την ερωτηση απειρες φορες και πλεο η απαντηση μου σε ατομα που ξερω λιγο παραπανω ειναι το ΄΄Αι σιχτιρ και εσυ!΄΄βεβαια ολες ξερουμε οτι βαθια μεσα μας,μας επηρρεαζει.αλλα δεν θα κανω σε κανεναν τη χαρη να δει ποσο με ενοχλει αυτο.το χειροτερο βεβαια ειναι οταν με ρωτανε τ΄ανηψια μου"θεια ποτε θα κανεις μωρακι;;;" τι να τα πω τα καημενα; Αι σιχτιρ;;;δε μπορω τα λυπαμαι.τους πεταω απλα ενα "δε με χεζετε και εσεις;" και κοκκαλο τα μικρα!!

Janneta μου γλυκια που εισαι εσυ;;ευχαριστουμε παρα παρα παρα πολυ που μας σκεφτεσαι!!!κοιτα να ξεκουραζεσαι και ας κανεις εμετους συνεχεια!θα τα φας μετα μαζεμενα ολα τα φαγητα!

Πατριωτακι περαστηκα σου!!!κανεις προβες για την εγκυμοσυνη που ερχεται ε;;;ρε λες να εισαι και να μην το εχεις παρει χαμπαρι;;;;;

Mina ni σε βρισκω πολυ σωστη με τα μαλλια!!!!αντε ολες σιγα σιγα οι ξανθιες να γινουν καστανες!!

Κατερινιω σκεφτηκες να αφησεις το νυφικο για τελευταια στιγμη;;μεχρι να παντρευτεις θα χωραει και τον αντρα σου μεσα!αντε φαε καλε τιποτα!!!κουβαλα ενα σαντουιτς μαζι σου τουλαχιστον.

Τινακι που εισαι;;;αντε ακομα σε περιμενω να παμε να τσακισουμε τιποτα!!

Φιλακια πολλαμκαι στα υπολοιπα κοριτσακια!!

Ασπα μου θα συμφωνησω απολυτα με την προλαλησασα Κατερινιω μας!!!Μαλακες υπαρχουν πολλοι,ΝΟΥΝΟΥ ΟΜΩΣ ΕΝΑ!την εχουμε ακουσει ολες μας αυτη την ερωτηση απειρες φορες και πλεο η απαντηση μου σε ατομα που ξερω λιγο παραπανω ειναι το ΄΄Αι σιχτιρ και εσυ!΄΄βεβαια ολες ξερουμε οτι βαθια μεσα μας,μας επηρρεαζει.αλλα δεν θα κανω σε κανεναν τη χαρη να δει ποσο με ενοχλει αυτο.το χειροτερο βεβαια ειναι οταν με ρωτανε τ΄ανηψια μου"θεια ποτε θα κανεις μωρακι;;;" τι να τα πω τα καημενα; Αι σιχτιρ;;;δε μπορω τα λυπαμαι.τους πεταω απλα ενα "δε με χεζετε και εσεις;" και κοκκαλο τα μικρα!!

Janneta μου γλυκια που εισαι εσυ;;ευχαριστουμε παρα παρα παρα πολυ που μας σκεφτεσαι!!!κοιτα να ξεκουραζεσαι και ας κανεις εμετους συνεχεια!θα τα φας μετα μαζεμενα ολα τα φαγητα!

ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΗΨΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...