Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Λια με το καλο η εξωσωματικη σου! Ευχομαι να ειναι η πρωτη και η τελευταια σου! σχετικα με τα λινκ, εχω τοσα τρεξιματα που δεν το εχω καθολου στο μυαλο μου...

εχει αρχισει η μεταβατικη περιοδος των ομοιοπαθητικων φαρμακων με εντονη καταπτωση και καθολου κεφι.... θα περασει κι αυτο....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λια ετσι ειναι δυστυχως!!καθε φορα που λεω θα κανω διαιτα τρωω ολο και πιο πολυ!!!δεν παει αλλο ομως!πηγα να δοκιμασω ενα φορεματακι σημερα,απλο μαλλινακι λεπτο,και πως γυρναω προφιλ στον καθρεφτη και παθαινω ΣΟΚ!κοιλια εγκυου μπορει και 6 μηνων!!και επελεξα να κοιταχτω σε καθρεφτη που αδυνατιζε τρομαρα μου!!που να πηγαινα στον κανονικο!!εσυ ξεχνα διαιτες και μαλακιες!!τωρα θα τρως καλα και υγιεινα!

Κατερινιω να ερθω να σου κανω μια κανταδα να διασκεδασεις;;;ετοιμασε και οτι ζαρζαβατικο εχεις να πεταξεις...

Κοριτσακια μου μετα απο ενα σκδ με βόλτες τωρα κατάφερα να μπω...

λιακι μου με το καλο..το δύσκολο κομμάτι πέρασε και ετοιμασου να δεχτεις τα εμβρυακια σου!! Οπως το περιέγραψε φαίνεται τόσο εύκολο..μου δίνεις κουράγιο!!! Τωρα χαλάρωσε γιατι τα καλυτερα έρχονται..;)

Τωρα μπορεισ να φασ παστιτσιο,τουρτεσ και οτι τραβάει η όρεξη σου γιατι μετα πρεπει να είσαι μια fit εγκυουλα! Πολύ χάρηκα...:P

παπακι μου χρονια πολλα για τη γιορτουλα σου χθες και για το σύζυγο σημερα!!ευχομαι τα καλυτερα..

κατερινακι μου εσυ είσαι το αισιόδοξο παιδί μας!!!να περάσει γρήγορα ακούς;;;;

νατασουλα μουκαι εμεις είμαστε σε ( και καλα) φάση διατροφής..τι εχει το βραδινό μενού;;

μαριεττακι μουπεριμενουμε νεα απο το γιατρο..

Εγω πήγα σημερα το πρωί 8η μερα και μου ειπε οτι εχω 6 αυγά,το πιο μεγάλο 13 χιλ και τα αλλα 10 με 11..θα ξανά παω την Πέμπτη να δούμε τι εχει μείνει απ αυτα και μάλλον το Σάββατο σπερματεγχυση.τις ενέσεις τις συνεχίζω κανονικα..

Σασ φιλώ ολες!!!

Μπραβο ρε Σισσακι!εξι αυγα;;Αυγουλομανα και εσυ!καλο κλωσσημα!το μενου μεχρι στιγμης ειχε,ενα κομματι πιτσα μια χουφτα φυστικια κασιους και μετα γιαουρτι. Αυτη ειναι η διαιτα της Νατασας!τρως ο,τι να ναι!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια, Λια μια χαρα ειναι τα νεα σου κατσε ξεκουρασου και θα περιμενουμε τεραστια χοριακη!

Παπακι να χαιρεσαι το αντρα σου, του χρονου θα σβηνετε με το μωρακι τα κερακια!

Και τα δικα μου νεα ειναι πολυ καλα πηγα για υπερηχο και ο γιατρος ειπε οτι ειναι ολα τελεια, μητρα, ενδομητριο και εχω και ενα ωαριο 13 χιλ. που σημαινει οτι Παρασκευη ή Σαββατο ωορρηξια. Μου εφυγε και απο εκει ενα βαρος, τωρα ο,τι βρεξει ας κατεβασει που σημαινει ξεκιναω σφουγγαρισμα στα τεσσερα!!!!:oops::tongue:

Καλησπερα κοριτσια, Λια μια χαρα ειναι τα νεα σου κατσε ξεκουρασου και θα περιμενουμε τεραστια χοριακη!

Παπακι να χαιρεσαι το αντρα σου, του χρονου θα σβηνετε με το μωρακι τα κερακια!

Και τα δικα μου νεα ειναι πολυ καλα πηγα για υπερηχο και ο γιατρος ειπε οτι ειναι ολα τελεια, μητρα, ενδομητριο και εχω και ενα ωαριο 13 χιλ. που σημαινει οτι Παρασκευη ή Σαββατο ωορρηξια. Μου εφυγε και απο εκει ενα βαρος, τωρα ο,τι βρεξει ας κατεβασει που σημαινει ξεκιναω σφουγγαρισμα στα τεσσερα!!!!:oops::tongue:

 ξεπατωσου!εμεις μαζι σου ειμαστε!!μην ξεχασεις τις γωνιες!

Sissaki πολύ καλή ανταπόκριση είχες. Και μάλιστα συμβαδίζουν πάνω – κάτω και σε μέγεθος. Την Πέμπτη θα έχεις πιο καθαρή εικόνα, και μπορεί να δείτε να γίνονται και περισσότερα……Ποτέ δεν ξέρεις……

Μαριέτα super τα νέα σου. Και πάλι δυνατά στο παιχνίδι. Να δεις που δεν θα σας ξαναπαιδέψει. Τώρα που ο πελαργός ξεστραβώθηκε και βρήκε το δρόμο του, θα έρχεται πιο σύντομα.

Κατερινάκι, bride to be, περαστικά σου μωρό μου. Όταν θα έχεις χρόνο………μήπως να κάνεις καμιά κοπάνα, και να λιώσεις στο κρεβάτι? Πολύ κουράζεσαι βρε πουλάκι μου.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κατερινιω να ερθω να σου κανω μια κανταδα να διασκεδασεις;;;ετοιμασε και οτι ζαρζαβατικο εχεις να πεταξεις...

νατασσουλα να ερθεις αμεεεε και φυσικα δεν θα σου πεταξω κανενα ζαρζαβατικο...θα τα κοψω σαλατα για να ενισχυσω την πολυ δυσκολη διαιτα που μας περιέγραψες...αχχχχχχχ εγω ειμαι με βραστο καλαμαρι και σαλατα κι εσεις εδω μεσα λετε για παστιτσιο, τουρτες, πιτσες κτλ κτλ κτλ.... :oops::oops::oops::oops::oops:

Κοριτσακια μου μετα απο ενα σκδ με βόλτες τωρα κατάφερα να μπω...

Εγω πήγα σημερα το πρωί 8η μερα και μου ειπε οτι εχω 6 αυγά,το πιο μεγάλο 13 χιλ και τα αλλα 10 με 11..θα ξανά παω την Πέμπτη να δούμε τι εχει μείνει απ αυτα και μάλλον το Σάββατο σπερματεγχυση.τις ενέσεις τις συνεχίζω κανονικα..

Σασ φιλώ ολες!!!

σισσακι μου τελεια ειναι τα αυγα σου!!!! πραγματικά τέλεια!!! ειδες που παρολο πηρες μικρή δόση ο οργανισμός σου έδωσε τόσα αυγα??? ευχομαι το μωρακι σου να ειναι ενα απο αυτα!!!

Sissaki πολύ καλή ανταπόκριση είχες. Και μάλιστα συμβαδίζουν πάνω – κάτω και σε μέγεθος. Την Πέμπτη θα έχεις πιο καθαρή εικόνα, και μπορεί να δείτε να γίνονται και περισσότερα……Ποτέ δεν ξέρεις……

Μαριέτα super τα νέα σου. Και πάλι δυνατά στο παιχνίδι. Να δεις που δεν θα σας ξαναπαιδέψει. Τώρα που ο πελαργός ξεστραβώθηκε και βρήκε το δρόμο του, θα έρχεται πιο σύντομα.

Κατερινάκι, bride to be, περαστικά σου μωρό μου. Όταν θα έχεις χρόνο………μήπως να κάνεις καμιά κοπάνα, και να λιώσεις στο κρεβάτι? Πολύ κουράζεσαι βρε πουλάκι μου.

λια μου χτες δεν σηκωθηκα απο το κρεβατι μου...απλα ειμαι σε φαση αρνησης των παντων.....αντε να δουμε ......

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάρες!!!!

κατερινάκι και μενα με ξέχασες για το link....δεν πειράζει σε δικαιολογώ σε τόσα που εχεις στο κεφάλι σου,μόλις ηρεμήσεις λίγο στείλτο μου.

Λία μου ευχομαι τα αυγουλάκια σου να γίνουν διδυμάκια και να μην αγχώνεσαι που δεν κράτησες στην κατάψυξη,άσε τις δίαιτες καλέ για μετά...φάε οτι τραβάει η ψυχή σου...βλέπε νατασούλα με την σούπερ δίαιτα!!

sissy μου τέλεια αυγουλοπαραγωγή,να μεγαλώσουν όλα, να την κάνεις με το καλό και να ειναι η τυχερή σου ευχομαι!!

μαριέττα μου πολύ καλά και τα δικα σου νέα,συνεχίζεις δυναμικά το σφουγγάρισμα λέμε....

παπάκι μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και του χρόνου θα γιορτάζεις με 2 άντρες...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια,

Λια33 μου, νομίζω έρχεσαι από πίσω μου!!!!! Αντε γιατί θέλω παρέα στα διδυμάκια μου!!!Την Πέμπτη θα σου τα βάλουν? Πόσα? Σήμερα φαντάζομαι περιμένεις να σου πουν πόσα γονιμοποιήθηκαν!!! Σου εύχομαι όλα να βρουν στόχο και να αρχίσουν να διαιρούνται όλα!!!! Περιμένουμε εξελίξεις, 3 μήνες διαφορά θα έχουμε περίπου!!!

Sissy2012 μου, μπράβο και σε σένα, όλα καλά λοιπόν, τέλεια τα αυγουλάκια σου!!! Περιμένουμε νέα σου την Πέμπτη!

Μαριέτα και με σένα όλα καλά, τι τέλεια εβδομάδα, έτσι να μας πάει, μόνο με ευχάριστα!! Πιστεύω ότι το σύστημα σου αφού τα κατάφερε μια φορά, η επόμενη θα είναι πολύ κοντά!!! Καλή τύχη κορίτσι!

tina32 μου καλημέρα, όλα καλά? Συνεχίζεις ακάθεκτη την δουλειά? Μπράβο ρε θηρίο, εγώ ευτυχώς έχω την πολυτέλεια να έχω άδεια. Το πρωί με το που ξυπνάω, έχω μια εξαγωγή και μετά το απόγευμα με ξαναπιάνει για τα καλά! Ούτε κιχ όμως δεν κάνω, περιμένω την Δευτέρα που έχουμε αυχενική, εσύ πόσων εβδομάδων ήσουν όταν την έκανες, θυμάσαι? Πλήρωσες πολλά?

Κατερινάκι καλό κουράγιο και με την δίαιτα, και με την δουλειά και με τα τρεξίματα του γάμου!!!

mina pa να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, μόνο χαρές από εδώ και πέρα!! Πότε θα πας να δεις το μωράκι σου τελικά?

natasoula81 μου εσύ τι νέα??

Ευαγγελία μου που είσαι, όλα καλά?

Νεραιδούλα?

Φιλιά σε όλες!

HvAnp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

μαρια V σε ποιον θα πας για την αυχενικη? εγω πληρωσα 100? στον γιατρο κ 10 για την εξεταση αιματος . καλα αποτελεσματα να εχεις!!

ευχαριστω κοριτσια γιατης ευχες σας κ εσεις με τι καλο γρηγορα μανουλες κ οι εγκυουλες καλη λευτερια να εχουμε!!!

την πεμπτη το βραδυ παω για υπερυχο αντε εχω κ αγωνια να τον δουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μαράκι εχω ακόμη καιρό μεχρι να σταματήσω απο τη δουλεια, καλό μαιο ....

την αυχενική την έκανα στην 12η εβδομάδα και πλήρωσα 100 στο γιατρό και 50 για την εξέταση αιματος,δεν την κανουν εδώ και το στείλανε Θεσ/νικη το αιμα οποτε φαντάζομαι εσυ που θα την κανεις θεσ/νικη θα πληρώσεις πιο λίγο

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσια μου καλησπερα σας!! Τι μου κανετε??

Λια μου καλη επιτυχια σου ευχομαι!! να ειναι η πρωτη και τελευταια σου φορα!! Ολα τελεια να σου πανε!!

Μινακι μου να χαιρεσαι τη γιορτουλα σου και τον αντρουλη σου! Του χρονου να τα περασετε τριπλετα!! χιχιχι

Κατερινιω μου τι εχεις??????

Μαριεττακι μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου.. να σηκωνεις και το χαλι να σφουγγαριζεις και απο κατω.. ξερεις..

σε ολα τα αλλα κοριτσακια πολλα πολλα φιλακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...