Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω γιατης ευχες σας κ σας της ανταποδιδω, περιμενω τον αντρα μου που μου πηγε γυμναστηριο μασημεριατικα να γυρισει να κανει μπανιο κ να παμε για φαγητοα αντε να δουμε ποτε θα παμε εγω αρχισα ειδη να πειναωωω καταλαβα παλι με γκρινια θα βγουμε εξω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ευχαριστω γιατης ευχες σας κ σας της ανταποδιδω, περιμενω τον αντρα μου που μου πηγε γυμναστηριο μασημεριατικα να γυρισει να κανει μπανιο κ να παμε για φαγητοα αντε να δουμε ποτε θα παμε εγω αρχισα ειδη να πειναωωω καταλαβα παλι με γκρινια θα βγουμε εξω

Παπακι τσιμπα κατι!!!αμα περιμενεις απο τους αντρες να ειναι στην ωρα τους,την εκατσες!

Παπακι τσιμπα κατι!!!αμα περιμενεις απο τους αντρες να ειναι στην ωρα τους,την εκατσες!

δεν θελω να σπασωτην πεινα μου γιατι εχω στο μυαλο μου το τι θα φαω εξω αλλα που ντω πω πωπω τι ξυλο θα φαι τετοια μερα πηγε γυμαστηριο τα μαλια μου απο σγουρα που τα εκανα χθες θα ισιωσουν απο τα νευρα μου χαχαχχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μην σηκωθουν ορθια να φοβασαι!να δω πως θα τα κατεβασεις μετα!και ειναι δυματον να ειναι Κυριακατικα ανοιχτα τα γυμναστηρια;;!εμας εδω κλειστα.κατι ξερουμε μαλλον....

Διαφημίσεις

Νατασα χθες εκανα σεξ μετα την περιοδο ερχεται και ο εορτασμος χιχι! Αυριο θα παω για υπερηχο να δω τα εσωτερικα μου πως λειτουργουν. Το μεσημερι οταν πηγα να σου απαντησω επεσε το ρευμα της περιοχης και λεω φτου γαμωτο τωρα βρηκε ε, μετα που ηρθε επρεπε να φτιαξω τα μπριζολακια! Παω να δω το skyfall θα τα πουμε αυριο ζουζουνες!

καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

παπάκι μου γλυκό χρονια σου πολλά για εχθές, μόνο χαρές να σε βρουνε απο εδώ και πέρα.

μαριέττα προχώρα δυναμικά!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλησπερα κ απο μενα τελικα το σημερινο ραντεβου με τον γιατρο ακυρωθηκε ειχε γεννα τωρα την πεμπτη το βραδυ θα παω ποιος περιμενη μεχρι την πεμτη πολυ μακρια μου φαινετε .

εσεις τι κανετε? εμεις παλι σημερα κοσμο θα εχουμε γιατι εχει γεννεθλια το μαναρι μου !! καλητερα γιατι μονοι μας βαριεμε καλα ειναι να εχουμε παρεα που κ που !!! ευτυχος δεν θα ειναι το ξεχασμενο βλημα χχι!!

φιλακια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα ζουζούνια μουουουουου!!!

Σήμερα κάναμε ωοληψία…………

Το Σάββατο το πρωί, τα αυγουλάκια μου από 10 γίνανε 8…………

Σήμερα το χάος. Πήραμε μόνο 4.

2 από αριστερά και 2 από δεξιά.

Εχθές το βράδυ δεν κοιμήθηκα από την αγωνία μου. Να σας πω, αυτό που με πείραξε περισσότερο, είναι πως δεν με άφηναν να πιω νερό. Εγώ χωρίς νερό δεν ζω…….Μου κόψανε το τσιγάρο,…….τον καφέ,………το φαγητό,……..μα το ΝΕΡΟ?

Όταν γύρισα σπίτι κατέβασα ένα μπουκάλι και άνοιξε το μάτι μου.

Ήμασταν κατά τις 9 στο κέντρο, συμπληρώσαμε κάτι διαδικαστικά χαρτιά, βάλαμε 5 υπογραφές……(μην με ρωτάτε τι υπέγραψα, γιατί καφέ δεν είχα πιει….), και με συνόδευσαν στο δωμάτιο μου, για να αλλάξω.

Ξενοδοχείο !! Περιποίηση, ευγένεια, ηρεμία !!! Πεντάστερο σας λέω…….

Φόρεσα το χάρτινο, αεράτο συνολάκι blue marine με ασορτί σκουφάκι στο κεφάλι και με πήγαν στο χειρουργείο. Ο γιατρός μου έκοβε βόλτες χαμογελαστός και έλεγε ανέκδοτα, ο αναισθησιολόγος προσπαθούσε να καταλάβει τι εννοώ όταν λέω ότι θέλω «απʼτο καλό», και η μαία με τύλιγε σαν το κρεμμύδι με ειδικά καλύμματα. Μετά από δευτερόλεπτα…….ΓΚΝΤΟΥΠ………..

Ωραία ήταν…..είδα και όνειρο. Μου είπαν ότι κάναμε δέκα λεπτά, αλλά εμένα μου φάνηκε ότι κοιμόμουν τουλάχιστον 3 ώρες. Με πήγαν στο δωμάτιο μου, με ορό και η κοπέλα μπαινόβγαινε κάθε δέκα λεπτά για να ρωτήσει αν συνήλθα / πονάω / θέλω κάτι. Κάθε τόσο ερχόταν και ο γιατρός μου για χαβαλέ, κουβεντούλα, οδηγίες και για να με ξυπνήσει…..(αχ πολύ τον αγαπάω και δεν τον αλλάζω με τίποτα….) Ο πόνος ήταν μόνο 5 λεπτά όταν ξυπνούσα. Σαν κράμπες περιόδου.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει………..ήθελα και εγώ να έχω αρκετά στην κατάψυξη για δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια, αλλά τώρα επικεντρώνουμε την ενέργεια και τις προσευχές μας στη μια και μοναδική. Δεν είμαι στεναχωρημένη καθόλου παρολαυτα. Περισσότερο νιώθω ανακούφιση, ψυχραιμία και μια παράξενη μακαριότητα. Τώρα ότι θέλει ας γίνει.

Περιμένουμε πάνω από το τηλέφωνο, και από δω και στο εξής……..cross fingers !!!!

Παπάκι μου χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!!! και όπως επιθυμείτε, γερό το μωράκι σας να δειτε!!!!

Πάω να ξεραθώ στον ύπνο και να συνεχίσω τα όνειρα……θα σας δω το απόγευμα. Φιλάκια κοριτσάρες μου.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνια μουουουουου!!!

Σήμερα κάναμε ωοληψία…………

Το Σάββατο το πρωί, τα αυγουλάκια μου από 10 γίνανε 8…………

Σήμερα το χάος. Πήραμε μόνο 4.

2 από αριστερά και 2 από δεξιά.

Εχθές το βράδυ δεν κοιμήθηκα από την αγωνία μου. Να σας πω, αυτό που με πείραξε περισσότερο, είναι πως δεν με άφηναν να πιω νερό. Εγώ χωρίς νερό δεν ζω…….Μου κόψανε το τσιγάρο,…….τον καφέ,………το φαγητό,……..μα το ΝΕΡΟ?

Όταν γύρισα σπίτι κατέβασα ένα μπουκάλι και άνοιξε το μάτι μου.

Ήμασταν κατά τις 9 στο κέντρο, συμπληρώσαμε κάτι διαδικαστικά χαρτιά, βάλαμε 5 υπογραφές……(μην με ρωτάτε τι υπέγραψα, γιατί καφέ δεν είχα πιει….), και με συνόδευσαν στο δωμάτιο μου, για να αλλάξω.

Ξενοδοχείο !! Περιποίηση, ευγένεια, ηρεμία !!! Πεντάστερο σας λέω…….

Φόρεσα το χάρτινο, αεράτο συνολάκι blue marine με ασορτί σκουφάκι στο κεφάλι και με πήγαν στο χειρουργείο. Ο γιατρός μου έκοβε βόλτες χαμογελαστός και έλεγε ανέκδοτα, ο αναισθησιολόγος προσπαθούσε να καταλάβει τι εννοώ όταν λέω ότι θέλω «απʼτο καλό», και η μαία με τύλιγε σαν το κρεμμύδι με ειδικά καλύμματα. Μετά από δευτερόλεπτα…….ΓΚΝΤΟΥΠ………..

Ωραία ήταν…..είδα και όνειρο. Μου είπαν ότι κάναμε δέκα λεπτά, αλλά εμένα μου φάνηκε ότι κοιμόμουν τουλάχιστον 3 ώρες. Με πήγαν στο δωμάτιο μου, με ορό και η κοπέλα μπαινόβγαινε κάθε δέκα λεπτά για να ρωτήσει αν συνήλθα / πονάω / θέλω κάτι. Κάθε τόσο ερχόταν και ο γιατρός μου για χαβαλέ, κουβεντούλα, οδηγίες και για να με ξυπνήσει…..(αχ πολύ τον αγαπάω και δεν τον αλλάζω με τίποτα….) Ο πόνος ήταν μόνο 5 λεπτά όταν ξυπνούσα. Σαν κράμπες περιόδου.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει………..ήθελα και εγώ να έχω αρκετά στην κατάψυξη για δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια, αλλά τώρα επικεντρώνουμε την ενέργεια και τις προσευχές μας στη μια και μοναδική. Δεν είμαι στεναχωρημένη καθόλου παρολαυτα. Περισσότερο νιώθω ανακούφιση, ψυχραιμία και μια παράξενη μακαριότητα. Τώρα ότι θέλει ας γίνει.

Περιμένουμε πάνω από το τηλέφωνο, και από δω και στο εξής……..cross fingers !!!!

Παπάκι μου χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!!! και όπως επιθυμείτε, γερό το μωράκι σας να δειτε!!!!

Πάω να ξεραθώ στον ύπνο και να συνεχίσω τα όνειρα……θα σας δω το απόγευμα. Φιλάκια κοριτσάρες μου.

ειδες τζαμπα το ανχος ολα καλα θα πανε απο εδω κ περα θα κανεις παρεα με την μαρια v με τα διδυμακια σας!!! τωρα με το καλο να γινει η εμβρυομεταφορα κ μετα ξαπλααααα κ μην κουνιεσαι καθολου κ να δεις πως θα πεταξεις απο την χαρα σου με τη θετικη χοριακη!!! πολυ χαρηκα με τα νεα σου !!!

κ ευχαριστω για της ευχες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπερα ζουζουνια!!!Λια καλο πραγμα σου δωσανε ε;τυχερουλα!!!πολυ χαρηκα που πηγαν ολα τελεια και τωρα ψυχραιμια.ολα πηραν το δρομο τους!

Παπακι να χαιρεσαι τον αντρα σου και να σκεφτεσαι οτι τετοιο καιρο του χρονου θα γιορταζετε μαζι με το μωρο σας.βαρεμαρα γιοκ!

Βρε Κατερίνα με ξέχασες…….ακόμα να μου στείλεις το link να σε καμαρώσω…….

Sissy περιμένω νέα από τον υπέρηχο. Θα δεις αυγουλοπαραγωγή εν δράσει σήμερα.

Mίνα στείλε λίγο τούρτα……..Σοκολατίνα κατά προτίμηση. Ξανά να τον χαίρεσαι!

Μαριέτα και εσύ τσεκάρεις τον εσωτερικό σου κόσμο σήμερα?

Νατασούλα τι νέα εκεί επάνω? Εδώ ζέστη……..μάλλον την γλυτώσαμε για φέτος. Όλη η Ευρώπη έχει μπει στη κατάψυξη, και εμείς έχουμε 18 βαθμούς.

9aXep2.png

Βρε Κατερίνα με ξέχασες…….ακόμα να μου στείλεις το link να σε καμαρώσω…….

Sissy περιμένω νέα από τον υπέρηχο. Θα δεις αυγουλοπαραγωγή εν δράσει σήμερα.

Mίνα στείλε λίγο τούρτα……..Σοκολατίνα κατά προτίμηση. Ξανά να τον χαίρεσαι!

Μαριέτα και εσύ τσεκάρεις τον εσωτερικό σου κόσμο σήμερα?

Νατασούλα τι νέα εκεί επάνω? Εδώ ζέστη……..μάλλον την γλυτώσαμε για φέτος. Όλη η Ευρώπη έχει μπει στη κατάψυξη, και εμείς έχουμε 18 βαθμούς.

Καλε ζεστη εχει και εδω πανω!και εγω τωρα θυμηθηκα να παω να αγορασω χοντρο γιλεκο για τα κρυα!που ξερεις μπορει να με στειλει ο αντρας μου στον Ολυμπο να ησυχασει απο μενα!!πειναω!!!ειπα να ξεκινησω διατροφη γιατι εχω γινει μοσχαρα!ξεμαστουρωσες πουλακι μου εσυ;;

Καλε ζεστη εχει και εδω πανω!και εγω τωρα θυμηθηκα να παω να αγορασω χοντρο γιλεκο για τα κρυα!που ξερεις μπορει να με στειλει ο αντρας μου στον Ολυμπο να ησυχασει απο μενα!!πειναω!!!ειπα να ξεκινησω διατροφη γιατι εχω γινει μοσχαρα!ξεμαστουρωσες πουλακι μου εσυ;;

Ξεμαστούρωσα και πεινάω συνέχεια……..Έχω κατεβάσει μισό ταψί παστίτσιο από το μεσημέρι. Έχω παρατηρήσει βρε Νατάσα, πως όταν λέω θα κάνω δίαιτα, ή δεν χάνω τίποτα, ή τσιμπάω κανένα κιλάκι. Τι σου είναι η ψυχολογία………..ντιπ ανάποδες είμαστε.

Δεν γ..........ε………..Ας μείνω έγκυος, και μετά πάλι με τα κιλά μου θα ασχολούμαι. Άσε που μπορεί να είμαστε από τις τυχερές που στην εγκυμοσύνη χάνουν αντί να βάζουν.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...