Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ρε τρελοκομεια,τι γελιο εριξα!!!

Τι ηλεκτρολυτες διαβαζω,τι ωαρια να κρατανε πλακατ.......μου καψατε ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα!τη λοβοτομη την εχω στο τσεπακι.....

Λια μου,παρε τα αυγα σου και πηγαινε για κανενα καφε να παρεις τα πανω σου!!!ασε που οσο καθεσαι στο σπιτι τοσο θα μουχλιαζεις!δεν την γλυτωνεις τη ντουρασελ!!!!

Ασπα το επομενο σταδιο ειναι το λουμπακο!!προσεχε!!ειδες τι σου κανει η πολλη γυμναστικη;και οι αθλητες τα ιδια προβληματα εχουν.

Παπακι!!!!!ποσο χαιρομαι που επεστρεψες δυναμικα!αντε να αρχισουμε να παιρνουμε τα πανω μας σιγα σιγα!!!!

Ολγα μιλαμε τωρα τελειωσα με τις κουρτινες!προσεξε ωρα παρακαλω.μιλαμε για παρανοια!!!το πιο τρελο δουλεμα που τρωω ειναι που σφουγγαριζω το πατωμα στα τεσσερα.οχι παντα εννοειται....βαλε τη φαντασια σου να οργιασει για το τι ακουω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινιω επαθα πλακα με το νυφικο!!!!!!ποσο ΤΕΛΕΙΟ!!!!!δεν υπαρχει!!!!και το μαλλι φοβερο αλλα το νυφικο δεν παιζεται!!!!

Μινα σταματα να τρως ειδη υγιεινης,οπως ειπε καποτε και η περιβοητη Αντζελα Δημητριου,για να στρωσει το εντερακι σου!φαε κανενα πιτογυρο!!

Τινακι φοβερη η ταβερνα ετσι;;;;αχ μολις το ειπες αρχισε το μυαλο μου να σκεφτεται τις σαλατες,τα κοτοπουλα......ΑΧΧΧΧΧΧ

Μαριετακι τι ακουω;!!θα παμε να δειρουμε;!!!πω πω πως φτιαχνομαι!επιτελους θα ξεσπασω καπου και θα βγαλω την ενταση!!!

Πατριωτακι,Σισσυ μου,Νεραιδουλα μου σας στελνω μια μεγαλη αγκαλια!!!φιλια σε ολα τα κοριτσια!!!

Sissy και εγώ δεν πήγα σήμερα για υπέρηχο.

Στις ειδήσεις των 9 με την Σια Κωσιώνη, αποκλειστικό ρεπορτάζ, τα αυγουλάκια μας στην Ομόνοια με πλακάτ παραπονιούνται για την κωλυσιεργία και τους καθυστερημένους υπερήχους……..

Το πολύ – πολύ να βαρεθούν μέχρι τη Δευτέρα και να σκάσουν μόνα τους….

…….I LOVE YOU…….

Α γι αυτο εβγαλε εκτακτο? τα αυγα σου ηταν με πλακατ???? ημαρτον πια!!! κοιτα μην τα δεις με πλακατ στον υπερηχο και μεινεις καγκελο!!! αληθεια γιατι δεν πηγες?

κατερινακι μου ουφ ηρέμησα τωρα..να σου πω...το ταξίδι του μελιτος θα γίνει εκει που θα ψηφίσουμε;;

σισσακι μου γλυκο ολα καλα...αα σχετικα με το ταξιδι θα δουμε...δεν εχουμε αποφασισει ακομα... ολοι μονο την δημοσκοπηση με το ταξιδι ψηφιζουν..για το αν θα αργησει η νυφη...ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ααααααα…..καλά …..μέχρι τότε θα τραβάτε τα μαλλιά σας με τις βλακείες που θα ακούτε από εμένα. Είμαι ανυπόφορη……….

Κατερινάκι δεν είμαι μαθημένη βρε μωρό μου να λέω ψέματα στις φίλες μου, και νιώθω άσχημα να βρίσκω δικαιολογίες για ψύλλου πήδημα. Για παράδειγμα, μου είπαν σήμερα να πάμε για ποτό σε ένα πάρτυ ραδιοφωνικού σταθμού σε κλάμπ. Εγώ δεν μπορώ ούτε να πιώ, ούτε να κάθομαι με τις ώρες όρθια.

Αυτή τη στιγμή κρατάω την κοιλιά μου από τον πόνο, και έχω δέκατα. Ούτε τις σκάλες δεν θέλω να ανέβω μέχρι τον πάνω όροφο……….

Bunjee jumping από τα μπαλκόνια εεεεε? Δεν είνʼ κακό………….

Λία μου αφου εισαι λιγο αδιαθετη δεν χρειαζεται λοιπον να λες ψεμματα...αληθεια λες πως δεν εισαι στα καλα σου και δεν μπορεις να βγεις...ε κατσε λιγο τον κωλαρακο σου κατω...κι αν βαριεσαι...ξεκινα να πλενεις παλι τα ποτηρια...μεχρι την ωοληψια ισα ισα θα προλαβεις να το κανεις 2-3 φορες το καθαρισμα...

καλησπέρα κοριτσακια μου,

χάθηκα λιγο ειμαι στο τρεξίμο και πολύ δουλεία και προβλήματα με την δούλεια και εκπαιδευω και μια κοπέλα τωρα που θα λείψω για την λαπαροσκοπησή και καλό ειναι να υπάρχει και κάποιος αλλός για όταν θα κάνω την εξοσωματική με το καλό!!!!!

και δεν φτάνουν όλα αυτα έπαθα και κολικο εντερου και είμουν χάλια 2 μέρες διπλομένη στον πόνο πειρα τον θειο μου που είναι παθολόγος και μου είπαι μάλλον απο τα δημητρικα που τροω καθε μερα αυτα τα ολικης με αποξηραμένα φρουτα δεν διαλυόντε καλα και κολανε στο έντερο!!!!!είχα ακούσει ότι πονάει πολυ αλλα δεν πέρημενα τόσο!!!!!αυτα τα νέα μου!!!!

λεια μου πολυ πολυ καλή επιτιχία να έχεις εύχομαι μέσα απο την καρδία μου να είναι η πρώτη σου επιτυχημένη και η τευλευτεα(εκτος εαν θέλεις πολά παιδια)!!!!καλα δεν παιζεσε γέλαω απίστευτα με αυτα που γράφεις!!!!!!

ευαγγελια μου διαβασα οτι είχατε κάτι προβλήματα με τον αντρα σου εύχομαι να είναι περαστηκά όλα και καλή συναιχεια στη ομοιοπαθητηκη!!!

μινα πα καλοσορισες κορίτσι μου και εδώ τα έχουμε πει λιγο στο φβ και να συναιχησεις με ολοκληρη χαρα από εδώ και τώρα!!!!!

μαρια v προσπάθεισε να μην στεναχωριέσαι για τον πεθερό σου ξερω οτι είναι δύσκολό αλλά προστάτεψε τα μωράκια σου τον εχω βιωσει στη οικογενεια μου τον καρκίνο και ξέρω ποσο δυσκόλο ειναι( και στους 2 μου γονεις)και μαλιστα παρα πολυ νεοι αλλα δοξα το θεο και την παναγια ξεπεραστηκε και στους δυο!!!!!φιλάκια στην κοιλιτσα σου......

georgat καλα εεε εισαι πολύ μπροστά δεν ήξερα ότι ειπάρχει τέτοιο σαιτ θέλω και εγώ να το δωωωωωωω!!!!!!!

sissi καλη επίτυχια στην δευτερη σου προσπάθεια δυναμικα εεεε!!!!!!

janeta πως παει η εγκυμοσύνη????

lollita,maria s,tina,maria star,marieta,tinger,aspa, πολα φιλάκια σε ολες!!!!!!

Υ/Π sorry για τα ορθογραφικα λαθη και για κάποιος τόνους που λειπουν αλλα γραφω γρηγορα γιατι θα βγουμε για φαγητο με άλλα ζευγαρια και ο άντρας μου με κοιτάει με μισό ματι για να σηκοθω να ετιμαστω.

μινα νι, περασα προσφατα κολικο εντερου, λιγο πριν τα χριστουγεννα, και πραγματι ο πονος ειναι τραγικος!!! Μου ειχε πει ο γιατρος πως ο κολικος ειναι ο χειροτερος πονος μετα την γεννα...σε καταλαβαινω....πω πω πω σε κανεναν να μην συμβει..εγω ουτε να ανασανω δεν μπορουσα... οσο για το site δεν ξερω αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο στην ελλαδα...εγω το ειδα αλλου και απλα το σχεδιασα... θελει χρονο και λεπτομερεια...και φυσικα γνωσεις..ειμαι κομπιουτεριτσα!!!

Κορίτσια αφού πρέπει καλό είναι να παίρνει ηλεκτρολίτες γιατί να μη πάρει από το φάρμακειο??μην με βγάλετε πάλι χαζή...

τινκερ μου οχι χαζη καλε.... ημαρτον...ηλεκτρολυτες εμενα μου ειχε πει ο γιατρος μου πως μπορω να παιρνω αν τρωω λιγο αλατι καθως και μια μπανανα την ημερα...με φυσικο τροπο...

Αχ μαρη γειτονισσα κακουργα εσύ με έφαγες!!;;!! Και να φανταστείς λίγο πιο κατω από το σπίτι σου το επαθα!!!Αλλά τι να κανω σε αγαπάω και δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία!!!

Καλα εμείς τι κάνουμε εδω εμείς δεν είμαστε δικοί σου ανθρωποι;Να μας τα λες όλα αν και βλέπω το εχεις πάρει καλα το θέμα και κανείς και πλάκα τρελοκομείο!!!

Κατερινακι το είδα το σαιτ.το μαλλί σούπερ άντε περιμένω και το νυφικό!!!!

Μαριέτα πως γέλασα με την Κλεοπάτρα!!!Δεν θέλω όμως μονο να με κουβαλάνε θέλω και δυο μαύρα κορμιά να μου κάνουν αερα,αλλα κορμιά να με ταΐζουν στο στομα σταφύλι και κανα δυο ακομα να με τρίβουν τις γάμπες!!!!!

Φιλάκια φανταστικές μου φίλες!!!!

ασπα μου στο εχω στειλει ηδη καλε......για δες παλι

Ρε τρελοκομεια,τι γελιο εριξα!!!

Τι ηλεκτρολυτες διαβαζω,τι ωαρια να κρατανε πλακατ.......μου καψατε ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα!τη λοβοτομη την εχω στο τσεπακι.....

Λια μου,παρε τα αυγα σου και πηγαινε για κανενα καφε να παρεις τα πανω σου!!!ασε που οσο καθεσαι στο σπιτι τοσο θα μουχλιαζεις!δεν την γλυτωνεις τη ντουρασελ!!!!

Ασπα το επομενο σταδιο ειναι το λουμπακο!!προσεχε!!ειδες τι σου κανει η πολλη γυμναστικη;και οι αθλητες τα ιδια προβληματα εχουν.

Παπακι!!!!!ποσο χαιρομαι που επεστρεψες δυναμικα!αντε να αρχισουμε να παιρνουμε τα πανω μας σιγα σιγα!!!!

Ολγα μιλαμε τωρα τελειωσα με τις κουρτινες!προσεξε ωρα παρακαλω.μιλαμε για παρανοια!!!το πιο τρελο δουλεμα που τρωω ειναι που σφουγγαριζω το πατωμα στα τεσσερα.οχι παντα εννοειται....βαλε τη φαντασια σου να οργιασει για το τι ακουω!

νατασσουλα αν σφουγγαριζεις στα 4 μπορω να σε πληροφορισω πως θα κανεις τελειους κοιλιακους.....ειλικρινα ειναι η καλυτερη μεθοδος εκγυμνασης κοιλιακων και ραχαιων....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

σημερα του αγιου συμεων....ο αγιος συμεων βοηθαει τα ατεκνα ζευγαρια...καλό ειναι να παμε να αναψουμε ενα κερακι στην εκκλησια..

και επισης...οσες ειναι εγκυες...σημερα δεν κανει να πιασετε στο χερι σας ψαλιδι, μαχαιρι, ουτε να κοψετε λουλουδι και γενικά οχι αιχμηρα αντικειμενα διοτι γινονται σημαδι στο σώμα του μωρου!

ελπιζω να σας προλαβα!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημερα κοριτσια

σημερα του αγιου συμεων....ο αγιος συμεων βοηθαει τα ατεκνα ζευγαρια...καλό ειναι να παμε να αναψουμε ενα κερακι στην εκκλησια..

και επισης...οσες ειναι εγκυες...σημερα δεν κανει να πιασετε στο χερι σας ψαλιδι, μαχαιρι, ουτε να κοψετε λουλουδι και γενικά οχι αιχμηρα αντικειμενα διοτι γινονται σημαδι στο σώμα του μωρου!

ελπιζω να σας προλαβα!!!!!

εεεεεεεεε κοπελια βιαζεσαιιιιιιιι αυριο του Αγιου Συμεων αφου γιορταζωωωω 3 φεβρουαριου μαναρι οχι 2 χιχιχι λοιπον οι εγκυμονουσες χτενιστητε βαφτητε να γινετε κουκλες για να κανουμε κουκλακια μωρα ετσι λενε + της λεπτομεροιες της κατερινας που δεν της ηξερα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπερα κοριτσαρες!!!!!

Παπακι ξεκινησες να ετοιμαζεσαι απο σημερα εσυ????σε θελω στην τριχα οπως και τις υπολοιπες γκαστρωμενες!!!

Mina ni πως παει το εντερακι?κανει γρου γρου?

Αχ Κατερινιω το νυφικο ειναι παραμυθενιο!Δεν χορταινω να το κοιταω!Ισα που παω να κανω εναν θρησκευτικο γαμο και εγω!!καλα οσο για τους κοιλιακους, φετες τους εχω!!αλλα φετες ψωμιου...που να μην σγουγγαριζα και ετσι...

Ασπα ολυμπιονικη πως παει το ποδαρακι?

Λια και σημερα σα να ειδα καποιους να διαδηλωνουν. καπου εκει μεσα πηρε το ματι μου να τριγυρνουν και τα ωαρια σου.

Χθες μιλουσα με μια κοπελα που εχει προβλημα προλακτινης και τι μου ελεγε???προσεχε τωρα που παιρνεις τα χαπια γιατι μπορει να μεινεις πολυ ευκολα εγκυος!και απο μεσα μου σκεφτομουν : αμα ειναι ετσι να τα παιρνω καθε μερα!

φιλακια πολλα σε ολες τις τσουπρες!!

Διαφημίσεις

ασ κανω την αρχη!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!! με ζεστη με ενα υπεροχο ηλιο που το μυαλο σου κατευθυαν παει για καφε κ μετα για φαγητο !! γιατι σημερα κοριστια δεν κανουμε ΤΙΠΟΤΑΑΑ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!

παπακι γιορτάζεις σήμερα???χρόνια σου πολλά και καλή ελευθερία να έχεις κοπέλα μου!!!!

για εμένα μπήκε το νερό στο αυλάκι αδιαθέτησα εχθες και πήρα το γιατρό μου και κλεισαμε να κάνω την λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση το σαββάτο που θα μας έρθει!!!!!

καλη κυριακή σε όλες!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα νεαρες μου!!!

Παπακι πολυχρονη κοπελα μου και σου ευχομαι παντα να εχεις ο,τι επιθυμει η καρδια σου!Καλα να περασετε σημερα.

Μινα ni μακαρι να ειναι η τελευταια σου ταλαιπωρια και κυριως να ειναι καλα τα αποτελεσματα.

Εβλεπα κατι ονειρα σημερα!!φυσικα ειδα να τρωω!!κατι κρουασαν,κατι τυροπιτες,πολυ φαι!

Και καπακι ειδα οτι εκανα τεστ και ημουν εγκυος.Αχ εμμονη μου εχει γινει!μεχρι και στον υπνο μου πια;;!ελεος!φιλακια πολλα σε ολα τα κοριτσια.

Καλημερα κοριτσακια! Τι να πρωτοσχολιασω καλε μου φυγαν τα μαλλια μ'αυτα που γραφετε, ο παλιος καλος καφες επεστρεψε!:D

Παπακι χρονια πολλα γλυκια εγκυουλα να εισαι παντα χαρουμενη και ευτυχισμενη!

Λια παρε τα αυγα σου και φωτοβολταισου, τι μπαταριες και βλακειες κατσε 2 ωρες στον ηλιο για καφε και να δεις πως θα λαμπεις και το βραδυ σαν τα προφυλακτικα!:tongue:

Νατασουλα σεξοβομβα μου εσυ, στα τεσσερα σφουγγαριζεις ε? Η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα! ΕΥΓΕ!

Μινα νι καλη επιτυχια το Σαββατο αντε να ξεμπερδεψεις και μ'αυτο, ολα να πανε καλα!

Μαριεττακι δεν αλλαζει ο ανθρωπος!!!αργα ή γρηγορα η μ@λ@κια που κουβαλαμε ξεναβγαινει στην επιφανεια!!καλυτερα δεν ειμαστε ομως ετσι;;αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε!!

Εσυ τι κανεις;;;ετοιμαζεσαι δυμανικα για βραδιες αχαλινωτου σεξ;;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...