Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά ρε Tinker………..θα πίνω ορό από το φαρμακείο, με καλαμάκι, για να ενυδατωθώ…..????????...................χαχαχχα…………δεν υπάρχει!!!!

Τύφλα να έχει το Άυρα……!!!

Δεν υπάρχουν αυτα που γράφεις!!!που τα σκέφτεσαι;;

Τωρα με πήρε η μαια και μου ειπε να παω τη Δευτέρα το πρωί να με δει ο γιατρος κ εχω αύριο..να συνεχίσω κανονικά τη δόση των 75. Βρε κορίτσια εσείς που ξέρετε υπάρχει φόβος που δεν θα παω αύριο;;; Ρώτησα την κοπέλα και γελαγε..

Διαφημίσεις

Τωρα με πήρε η μαια και μου ειπε να παω τη Δευτέρα το πρωί να με δει ο γιατρος κ εχω αύριο..να συνεχίσω κανονικά τη δόση των 75. Βρε κορίτσια εσείς που ξέρετε υπάρχει φόβος που δεν θα παω αύριο;;; Ρώτησα την κοπέλα και γελαγε..

βρε κοριτσι υπαρχει περιπτωση να ρωτησεις κατι χωρις να φοβομαστε να απαντησουμε πραγματι ειναι τραγικο που δεν θα πας θα παραπονεθει το αυγουλακι σου χαχαχ βρε χαζουτσικο κ βεβαια δεν υπαρχει προβλημα απο την ωρα που ξερει ο γοατρος ποσο ειναι υπολογιζει κ το ποτε πρεπει να νε ξανα δει στην σπερμ/χη με ενεσεις ετσι ειναι δεν πας μερα παρα μερα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Λία...λίστα γάμου στην δεη δεν θα κανω...θα με σιχτιριζουν ολοι οι καλεσμενοι...δεν τους δινω ουτε σεντς!!! Συγνωμη 10 ωάρια δεν σου αρέσουν? Και γιατι εισαι μεσα στην μουντρουχιά? Δηλαδή όταν με το καλό μείνεις έγκυος και οι ορμόνες σου πανε πανω κάτω τί θα κάνεις δηλαδή? Θα πηδάς απο τα μπαλκόνια????? Για ηρεμία!!!! Κι οσο για τις φίλες, καμμιά μας δεν μπορεί να μιλήσει σε άτομα που αφενός δεν γνωρίζουν τί κανουμε τόσο καιρό αφετέρου δεν μπορουν να καταλάβουν πως νοιώθουμε..οπότε μην αγχώνεσαι...πες οτι βλακεια σου ερθει στο μυαλό και όλα καλα...ωοληψία δεν εχεις κανει ακομα ούτε και εμφύτευση..γιατί να μην βγείς?

Σισσάκι μου μην ανησυχείς καθολου...κανένας φόβος δεν υπάρχει...τί φόβος να υπάρχει? Μέσα σε 2 μέρες δεν θα είναι τόσο μεγάλα τα ωάρια σου ώστε να χρειαστεί να σου κάνει προκληση ωορρηξίας...μην αγχώνεσαι...Θα σε δει την δευτερα και θα σου πει..βάσει ημερών περιπου υπολογίζει κι ο γιατρός..ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...χαλαρωσε και βαλτο στην καθημερινοτητα σου...

Παπακι τρελοκομειο τί χρώμα θα βάψεις τα μαλλιά σου? Αντε παλι με το λενόρ..κανονισε να σου στειλω καμμια κούτα να κάνεις σεφτέ!!!

Ευαγγελία μου καλυτερα ειμαι σημερα...τα βρόντηξα όλα και ειπα να παω θέατρο άει σιχτίρ πια...

Πάντως σχετικά με το lucozade καλό είναι να το αποφευγετε διότι περιέχει τόση γλυκόζη όση και η γλυκόζη που δίνουν σε όσες κάνουν καμπυλη σακχάρου...για κάποια κοπέλα παρα πολύ αδύνατη δεν θα ειναι φοβερό να πίνει lucozade...αλλα για κάποια που προσέχει είναι σαν να τρώει ενα φλυτζάνι ζάχαρη...για ηλεκτρολύτες ειναι καλύτερο το gatorade που νομίζω δεν εχει γλυκόζη...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Sissy και εγώ δεν πήγα σήμερα για υπέρηχο.

Στις ειδήσεις των 9 με την Σια Κωσιώνη, αποκλειστικό ρεπορτάζ, τα αυγουλάκια μας στην Ομόνοια με πλακάτ παραπονιούνται για την κωλυσιεργία και τους καθυστερημένους υπερήχους……..

Το πολύ – πολύ να βαρεθούν μέχρι τη Δευτέρα και να σκάσουν μόνα τους….

…….I LOVE YOU…….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

κατερινακι μου ουφ ηρέμησα τωρα..να σου πω...το ταξίδι του μελιτος θα γίνει εκει που θα ψηφίσουμε;;

παπακι μου λες να μου κανει παράπονα;;; Χαχαχαχα..ξερω εγω;; Αυτα ειναι περίεργα αυγουλακια..κάνουν οτι θέλουν!

Sissy και εγώ δεν πήγα σήμερα για υπέρηχο.

Στις ειδήσεις των 9 με την Σια Κωσιώνη, αποκλειστικό ρεπορτάζ, τα αυγουλάκια μας στην Ομόνοια με πλακάτ παραπονιούνται για την κωλυσιεργία και τους καθυστερημένους υπερήχους……..

Το πολύ – πολύ να βαρεθούν μέχρι τη Δευτέρα και να σκάσουν μόνα τους….

…….I LOVE YOU…….

Χαχαχαχα χαχαχαχα!!τα δικά σου μπορει να βγουν και στο δελτίο του star γιατι ως απαστραπτουσα εσυ ειναι και αυτα celebrity eggs!!!:D

Διαφημίσεις

Λία...λίστα γάμου στην δεη δεν θα κανω...θα με σιχτιριζουν ολοι οι καλεσμενοι...δεν τους δινω ουτε σεντς!!! Συγνωμη 10 ωάρια δεν σου αρέσουν? Και γιατι εισαι μεσα στην μουντρουχιά? Δηλαδή όταν με το καλό μείνεις έγκυος και οι ορμόνες σου πανε πανω κάτω τί θα κάνεις δηλαδή? Θα πηδάς απο τα μπαλκόνια????? Για ηρεμία!!!! Κι οσο για τις φίλες, καμμιά μας δεν μπορεί να μιλήσει σε άτομα που αφενός δεν γνωρίζουν τί κανουμε τόσο καιρό αφετέρου δεν μπορουν να καταλάβουν πως νοιώθουμε..οπότε μην αγχώνεσαι...πες οτι βλακεια σου ερθει στο μυαλό και όλα καλα...ωοληψία δεν εχεις κανει ακομα ούτε και εμφύτευση..γιατί να μην βγείς?

Ααααααα…..καλά …..μέχρι τότε θα τραβάτε τα μαλλιά σας με τις βλακείες που θα ακούτε από εμένα. Είμαι ανυπόφορη……….

Κατερινάκι δεν είμαι μαθημένη βρε μωρό μου να λέω ψέματα στις φίλες μου, και νιώθω άσχημα να βρίσκω δικαιολογίες για ψύλλου πήδημα. Για παράδειγμα, μου είπαν σήμερα να πάμε για ποτό σε ένα πάρτυ ραδιοφωνικού σταθμού σε κλάμπ. Εγώ δεν μπορώ ούτε να πιώ, ούτε να κάθομαι με τις ώρες όρθια.

Αυτή τη στιγμή κρατάω την κοιλιά μου από τον πόνο, και έχω δέκατα. Ούτε τις σκάλες δεν θέλω να ανέβω μέχρι τον πάνω όροφο……….

Bunjee jumping από τα μπαλκόνια εεεεε? Δεν είνʼ κακό………….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

καλησπέρα κοριτσακια μου,

χάθηκα λιγο ειμαι στο τρεξίμο και πολύ δουλεία και προβλήματα με την δούλεια και εκπαιδευω και μια κοπέλα τωρα που θα λείψω για την λαπαροσκοπησή και καλό ειναι να υπάρχει και κάποιος αλλός για όταν θα κάνω την εξοσωματική με το καλό!!!!!

και δεν φτάνουν όλα αυτα έπαθα και κολικο εντερου και είμουν χάλια 2 μέρες διπλομένη στον πόνο πειρα τον θειο μου που είναι παθολόγος και μου είπαι μάλλον απο τα δημητρικα που τροω καθε μερα αυτα τα ολικης με αποξηραμένα φρουτα δεν διαλυόντε καλα και κολανε στο έντερο!!!!!είχα ακούσει ότι πονάει πολυ αλλα δεν πέρημενα τόσο!!!!!αυτα τα νέα μου!!!!

λεια μου πολυ πολυ καλή επιτιχία να έχεις εύχομαι μέσα απο την καρδία μου να είναι η πρώτη σου επιτυχημένη και η τευλευτεα(εκτος εαν θέλεις πολά παιδια)!!!!καλα δεν παιζεσε γέλαω απίστευτα με αυτα που γράφεις!!!!!!

ευαγγελια μου διαβασα οτι είχατε κάτι προβλήματα με τον αντρα σου εύχομαι να είναι περαστηκά όλα και καλή συναιχεια στη ομοιοπαθητηκη!!!

μινα πα καλοσορισες κορίτσι μου και εδώ τα έχουμε πει λιγο στο φβ και να συναιχησεις με ολοκληρη χαρα από εδώ και τώρα!!!!!

μαρια v προσπάθεισε να μην στεναχωριέσαι για τον πεθερό σου ξερω οτι είναι δύσκολό αλλά προστάτεψε τα μωράκια σου τον εχω βιωσει στη οικογενεια μου τον καρκίνο και ξέρω ποσο δυσκόλο ειναι( και στους 2 μου γονεις)και μαλιστα παρα πολυ νεοι αλλα δοξα το θεο και την παναγια ξεπεραστηκε και στους δυο!!!!!φιλάκια στην κοιλιτσα σου......

georgat καλα εεε εισαι πολύ μπροστά δεν ήξερα ότι ειπάρχει τέτοιο σαιτ θέλω και εγώ να το δωωωωωωω!!!!!!!

sissi καλη επίτυχια στην δευτερη σου προσπάθεια δυναμικα εεεε!!!!!!

janeta πως παει η εγκυμοσύνη????

lollita,maria s,tina,maria star,marieta,tinger,aspa, πολα φιλάκια σε ολες!!!!!!

Υ/Π sorry για τα ορθογραφικα λαθη και για κάποιος τόνους που λειπουν αλλα γραφω γρηγορα γιατι θα βγουμε για φαγητο με άλλα ζευγαρια και ο άντρας μου με κοιτάει με μισό ματι για να σηκοθω να ετιμαστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Κορίτσια αφού πρέπει καλό είναι να παίρνει ηλεκτρολίτες γιατί να μη πάρει από το φάρμακειο??μην με βγάλετε πάλι χαζή...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αχ μαρη γειτονισσα κακουργα εσύ με έφαγες!!;;!! Και να φανταστείς λίγο πιο κατω από το σπίτι σου το επαθα!!!Αλλά τι να κανω σε αγαπάω και δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία!!!

Καλα εμείς τι κάνουμε εδω εμείς δεν είμαστε δικοί σου ανθρωποι;Να μας τα λες όλα αν και βλέπω το εχεις πάρει καλα το θέμα και κανείς και πλάκα τρελοκομείο!!!

Κατερινακι το είδα το σαιτ.το μαλλί σούπερ άντε περιμένω και το νυφικό!!!!

Μαριέτα πως γέλασα με την Κλεοπάτρα!!!Δεν θέλω όμως μονο να με κουβαλάνε θέλω και δυο μαύρα κορμιά να μου κάνουν αερα,αλλα κορμιά να με ταΐζουν στο στομα σταφύλι και κανα δυο ακομα να με τρίβουν τις γάμπες!!!!!

Φιλάκια φανταστικές μου φίλες!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...