Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

παπακι μου σε περιμέναμε πολυ..ολα καλα θα ειναι!! Αφου εισαι τόσο αισιόδοξο κορίτσι...

κατερινακι μου θέλω και εγω να μου στείλεις το site...

ασπασακι μου είσαι καλυτερα τωρα; Λέγαμε για τη γυμναστικη σου και σε ματιασαμε...

Φιλία σε ολα τα κορίτσια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε κοριτσια? Παπακι επιτελους ηρθες :D! μην φοβασαι να απολαυσεις τη χαρα ειναι ολη δικη σου! Και αμα σε στεναχωρει η κουνιαδα σου σου στελνω εμενα, την Νατασα και την Κατερινα, αγγελακι θα την κανουμε! Απο εδω και στο εξης μονο χαρουμενη να σ'ακουμε, μας ελειψες πολυ πολυ!

Λια τελεια τα ωαρια σου, εκανες αλλον υπερηχο? Ποτε θα κανεις ωοληψια?

Σισσυ καλη παραγωγη και σενα ευχομαι τελικα τιποτα δεν ειναι οι ενεσεις που φοβοσουνα, μια χαρα θα πανε ολα!

Ασπα ειδες τι παθαινει κανεις οταν πλακωνεται στο γυμναστηριο? δεν πιστευω να εχεις βαλει στοχο τους ολυμπιακους αγωνες γιατι στο τελος σε βλεπω να πηγαινεις στο φροντιστηριο με φορειο σαν την κλεοπατρα!:tongue:

Στα υπολοιπα κοριτσια φιλια πολλα!

καλως σας βρηκα κοριτσια!

να μην περασει καμια σας ποτε αυτο που περασα οι εγκυμονουσες να εχετε παντα ευχαριστα νεα κ οι νεες που θα μας ερθουν τωρα κ αυτες το ιδιο.

θα παω να βαψω κ τα μαλια μου αυριο να κανω μια αλλαγη να παρω τα επανω μου λιγο .

φιλακια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Παπάκι μου ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ που σε βλέπω πάλι !!!!!!!! Αλήθεια όοοοολα καλά θα είναι!!!!!!! Έλα να μας βάλεις σε τάξη………

Κατερίνα, όχι μόνο φουσκωμένη κοιλιά και τούρτα νυφικό,……..φαντάσου λέει, να έχεις και μεγάλα φουσκωτά μανίκια τύπου δεκαετίας 90ʼ, και 15 μέτρα τούλι στο κεφάλι με μαλλί κολοκύθα………………….ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!! Σου στέλνω το email μου σε πμ. Θέλω και εγώ να δω !!!

Μμμμμ……..γιατί δεν κάνεις λίστα γάμου στη ΔΕΗ? Πρωτότυπο?

Γειτόνισσα σε μάτιαξα……….Δεν κάνω πλάκα………Σε σκεφτόμουν στο γυμναστήριο και ζήλεψα. Όταν περνάς από το σπίτι μου θα φτύνεις τον κόρφο σου……..χαχαχα…………

Sissy πότε πας για υπέρηχο?

Evangelia, πίνω πάρα πολύ νερό και το αγόρι μου , μου βράζει αυγουλάκια κάθε μέρα, αλλά το lucozade το ξεχνάμε. Έχει 270 θερμίδες το μπουκάλι και πολύ ζάχαρη. Δεν πίνω ένα ποτήρι φρέσκο χυμό καλύτερα…………..? Τρώω τα φρουτάκια μου και τις σαλάτες μου, έχω περιορίσει πολύ το αλάτι, αλλά όχι μόνο δεν μπορώ να ξεπρηστώ, έχω χειροτερέψει κιόλας…………οοοοεεεεεεοοοοοο

Κοριτσάκια εχθές πήγα για μέτρημα. Οι ορμόνες μου είναι σε καλά επίπεδα, και 10 αυγουλάκια φαίνονται να αναπτύσσονται αργά και σταθερά. Ψιλοαπογοητεύτηκα να πω την αλήθεια, γιατί ήθελα λίγο παραπάνω, αλλά το αγόρι μου με έκραξε και με το δίκιο του. Πρώτον γιατί με αυτές τις συνθήκες θα πάμε σε φρέσκο κύκλο οπότε θα έχουμε πιο άμεσα αποτελέσματα, και δεύτερον γιατί είμαι ήδη πολύ χάλια για να πιέσω περισσότερο τον εαυτό μου με μεγαλύτερες δόσεις.

Από προχθές σκέφτομαι……..και σκέφτομαι…………

Θέλω να τελειώνω…………….

Αύριο το πρωί πάλι υπέρηχο και ορμονικές. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε για ωοληψία Δευτέρα πρωί – πρωί.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο, είναι που δεν μπορώ να το συζητήσω με κανέναν. Σήμερα ήμουν στα τηλέφωνα και έλεγα ψέματα στις φίλες μου. Υποκρίνομαι ότι είμαι με πυρετό και δεν μπορώ να βγω για ποτό και κρεπάλιασμα…….

Θέλω να το φωνάξω ώρες – ώρες και δαγκώνομαι.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Παπάκι μου ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ που σε βλέπω πάλι !!!!!!!! Αλήθεια όοοοολα καλά θα είναι!!!!!!! Έλα να μας βάλεις σε τάξη………

Κατερίνα, όχι μόνο φουσκωμένη κοιλιά και τούρτα νυφικό,……..φαντάσου λέει, να έχεις και μεγάλα φουσκωτά μανίκια τύπου δεκαετίας 90ʼ, και 15 μέτρα τούλι στο κεφάλι με μαλλί κολοκύθα………………….ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!! Σου στέλνω το email μου σε πμ. Θέλω και εγώ να δω !!!

Μμμμμ……..γιατί δεν κάνεις λίστα γάμου στη ΔΕΗ? Πρωτότυπο?

Γειτόνισσα σε μάτιαξα……….Δεν κάνω πλάκα………Σε σκεφτόμουν στο γυμναστήριο και ζήλεψα. Όταν περνάς από το σπίτι μου θα φτύνεις τον κόρφο σου……..χαχαχα…………

Sissy πότε πας για υπέρηχο?

Evangelia, πίνω πάρα πολύ νερό και το αγόρι μου , μου βράζει αυγουλάκια κάθε μέρα, αλλά το lucozade το ξεχνάμε. Έχει 270 θερμίδες το μπουκάλι και πολύ ζάχαρη. Δεν πίνω ένα ποτήρι φρέσκο χυμό καλύτερα…………..? Τρώω τα φρουτάκια μου και τις σαλάτες μου, έχω περιορίσει πολύ το αλάτι, αλλά όχι μόνο δεν μπορώ να ξεπρηστώ, έχω χειροτερέψει κιόλας…………οοοοεεεεεεοοοοοο

Κοριτσάκια εχθές πήγα για μέτρημα. Οι ορμόνες μου είναι σε καλά επίπεδα, και 10 αυγουλάκια φαίνονται να αναπτύσσονται αργά και σταθερά. Ψιλοαπογοητεύτηκα να πω την αλήθεια, γιατί ήθελα λίγο παραπάνω, αλλά το αγόρι μου με έκραξε και με το δίκιο του. Πρώτον γιατί με αυτές τις συνθήκες θα πάμε σε φρέσκο κύκλο οπότε θα έχουμε πιο άμεσα αποτελέσματα, και δεύτερον γιατί είμαι ήδη πολύ χάλια για να πιέσω περισσότερο τον εαυτό μου με μεγαλύτερες δόσεις.

Από προχθές σκέφτομαι……..και σκέφτομαι…………

Θέλω να τελειώνω…………….

Αύριο το πρωί πάλι υπέρηχο και ορμονικές. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε για ωοληψία Δευτέρα πρωί – πρωί.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο, είναι που δεν μπορώ να το συζητήσω με κανέναν. Σήμερα ήμουν στα τηλέφωνα και έλεγα ψέματα στις φίλες μου. Υποκρίνομαι ότι είμαι με πυρετό και δεν μπορώ να βγω για ποτό και κρεπάλιασμα…….

Θέλω να το φωνάξω ώρες – ώρες και δαγκώνομαι.

και εγω χαιρομε που ειμαι ξανα εδω!!

καλα μαρι με τοσο αυγουλακια κ παραπονιεσαι θα πεση μπουφλα ;) ολα θα πανε . κ εμας τι μας εχεις για διακοσμητικα στοιχεια εδω θα τα λες εδω θα σε μαλωνουμε θα σε κανουμε παρεα για να περασουν ευχαριστα οι μερες !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

lolita μου δοξα το Θεο ολα καλα μεχρι τωρα εχουμε δρομο ακομη μπροστα μας αλλα ελπιζω πως θα το ξεπερασουμε κι αυτο!Σε ευχαριστω πολυ και σου ευχομαι τα καλυτεροτερα!

astage περιμενουμε την ωοληψια της απαστραπτουσας να δουμε πως θα ειναι η κοριτσαρα μας και μετα κανονιζουμε καφεδακι!Ελπιζω να εισαι κι εσυ καλυτερα μετα την κραμπα οσο για την Δεη μη σκας εμας μας ζητανε να πληρωσουμε πολλα περισσοτερα...οχι στη Δεη αλλα δεν εχει σημασια...Περαστικα ευχομαι κοριτσακι μου!

Sissy περιμενουμε νεακια απο τον υπερηχο!

Λια μου το lucozade μου το ειχε προτεινει λογω ηλεκτρολυτων αλλα ευχομαι να σου ειναι αχρειαστο!Οσο και να σκεφτεσαι δεν θα αλλαξει τιποτα.Ο,τι ειναι να γινει θα γινει γιαυτο χαλαρωσε και μην πιεζεις τον εαυτο σου!Μολις εισαι μαχιμη παρε τηλ για καφεδακι.Ευχομαι ολοψυχα ολα πανε κατευχην σε ολα τα επιπεδα!

παπακι μου μακιαααααα

Georgkat ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα μωρο μου...σε φιλω!

Φιλια πολλα σε ολες !

lolita μου δοξα το Θεο ολα καλα μεχρι τωρα εχουμε δρομο ακομη μπροστα μας αλλα ελπιζω πως θα το ξεπερασουμε κι αυτο!Σε ευχαριστω πολυ και σου ευχομαι τα καλυτεροτερα!

astage περιμενουμε την ωοληψια της απαστραπτουσας να δουμε πως θα ειναι η κοριτσαρα μας και μετα κανονιζουμε καφεδακι!Ελπιζω να εισαι κι εσυ καλυτερα μετα την κραμπα οσο για την Δεη μη σκας εμας μας ζητανε να πληρωσουμε πολλα περισσοτερα...οχι στη Δεη αλλα δεν εχει σημασια...Περαστικα ευχομαι κοριτσακι μου!

Sissy περιμενουμε νεακια απο τον υπερηχο!

Λια μου το lucozade μου το ειχε προτεινει λογω ηλεκτρολυτων αλλα ευχομαι να σου ειναι αχρειαστο!Οσο και να σκεφτεσαι δεν θα αλλαξει τιποτα.Ο,τι ειναι να γινει θα γινει γιαυτο χαλαρωσε και μην πιεζεις τον εαυτο σου!Μολις εισαι μαχιμη παρε τηλ για καφεδακι.Ευχομαι ολοψυχα ολα πανε κατευχην σε ολα τα επιπεδα!

παπακι μου μακιαααααα

Georgkat ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα μωρο μου...σε φιλω!

Φιλια πολλα σε ολες !

που εισαι βρε λατρεια κ σε σκεφτομουν σημερα εβαά πλυντηριο κ μου τελειωσε το μαλακτικο αχ λεω που ειναι η φιλεναδα μου να με δωσει λενορ να βαλω!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

λια μου αύριο παω..αν και με τόσο μικρή δόση δεν ξερω τι θα δώ αύριο...άλλωστε οπως μου λες πειράματα κάνουμε τωρα να δούμε πως αντιδραω!

Με το καλο τη Δευτέρα να γίνει η ωοληψια και να ηρεμησεις μετα..τα 10 αυγά και εμένα μου ακούγονται τέλεια! Ολα καλα θα πανε και μη βάζεις στο μυαλουδακι σου παραπάνω πράγματα και σκέψεις..καλα κανεις και δεν το λες!! Εμεις τι κάνουνε εδω;;; Τόσες φίλες έχεις εδω...:D

παπακι μου βάλε μας σε τάξη τωρα!! Αντε σε χρειαζόμαστε......

Αύριο θα κανεις και το μαλλί και θα γίνεις ακόμα πιο κουκλι!!

ευαγγελια μου αύριο θα εχω τα πρώτα νεα!

μαριεττακι μουμακαρι να εχω καλη παραγωγή!!

που εισαι βρε λατρεια κ σε σκεφτομουν σημερα εβαά πλυντηριο κ μου τελειωσε το μαλακτικο αχ λεω που ειναι η φιλεναδα μου να με δωσει λενορ να βαλω!!!

Κι εμενα μολις μου τελειωσε....θα παω αυριο να παρω μια ντουζινα να σου στειλω να κανεις μπανιο :tongue:

Εκανα δουλιτσες σημερα τωρα καθισα λιγο και παω για ντουζακι...

Sissy με το καλο και με γερο αυγο...περιμενουμε νεα!

κορίτσια τώρα που είπε η ευαγγελία για ηλεκτρολίτες..

αν έπινες ηλεκτρολίτες από το φαρμακείο??(ορό)

θα ρωτήσω και θα σου πω πάντως..

αν είναι αυτή η φιλοσοφία θα κάνουν και δεν έχουν ούτε ζάχαρη

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Κι εμενα μολις μου τελειωσε....θα παω αυριο να παρω μια ντουζινα να σου στειλω να κανεις μπανιο :tongue:

Εκανα δουλιτσες σημερα τωρα καθισα λιγο και παω για ντουζακι...

Sissy με το καλο και με γερο αυγο...περιμενουμε νεα!

συνεννοημενες ειμαστε κ εγω για ντουζακι θα μπω να παω καθαρη αυριο για ταμαλια μου επιτελους θα παω τατα θα δω κοσμο θα πω καμια βλακεια να γελασουμε μου εχει λειψει αυτο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

λια μου αύριο παω..αν και με τόσο μικρή δόση δεν ξερω τι θα δώ αύριο...άλλωστε οπως μου λες πειράματα κάνουμε τωρα να δούμε πως αντιδραω!

Με το καλο τη Δευτέρα να γίνει η ωοληψια και να ηρεμησεις μετα..τα 10 αυγά και εμένα μου ακούγονται τέλεια! Ολα καλα θα πανε και μη βάζεις στο μυαλουδακι σου παραπάνω πράγματα και σκέψεις..καλα κανεις και δεν το λες!! Εμεις τι κάνουνε εδω;;; Τόσες φίλες έχεις εδω...:D

παπακι μου βάλε μας σε τάξη τωρα!! Αντε σε χρειαζόμαστε......

Αύριο θα κανεις και το μαλλί και θα γίνεις ακόμα πιο κουκλι!!

ευαγγελια μου αύριο θα εχω τα πρώτα νεα!

μαριεττακι μουμακαρι να εχω καλη παραγωγή!!

συσσι κ εσυ με το καλο να τελειωνεις να μπεις στο κλαμπ τον φουσκωτων !! κ ολες φυσικα να φουσκωσετε !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

συνεννοημενες ειμαστε κ εγω για ντουζακι θα μπω να παω καθαρη αυριο για ταμαλια μου επιτελους θα παω τατα θα δω κοσμο θα πω καμια βλακεια να γελασουμε μου εχει λειψει αυτο

Να γινεις μια μαμα κουκλαρα-χαρουμενη σμουτς!

κορίτσια τώρα που είπε η ευαγγελία για ηλεκτρολίτες..

αν έπινες ηλεκτρολίτες από το φαρμακείο??(ορό)

θα ρωτήσω και θα σου πω πάντως..

αν είναι αυτή η φιλοσοφία θα κάνουν και δεν έχουν ούτε ζάχαρη

Καλά ρε Tinker………..θα πίνω ορό από το φαρμακείο, με καλαμάκι, για να ενυδατωθώ…..????????...................χαχαχχα…………δεν υπάρχει!!!!

Τύφλα να έχει το Άυρα……!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλά ρε Tinker………..θα πίνω ορό από το φαρμακείο, με καλαμάκι, για να ενυδατωθώ…..????????...................χαχαχχα…………δεν υπάρχει!!!!

Τύφλα να έχει το Άυρα……!!!

Δεν ειναι ορος!Ειναι κανονικα ροφημα παιρνει και ο ανιψιος μου που παιζει μπασκετ.Ακου ορο με καλαμακι...τρελλη!

Sorry ...τωρα ειδα το ποστ της tink..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...