Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια!!!!ο Μπαρκουλης!ηρθα και εγω επιτελους.κωλο δεν εβαλα κατω σημερα.ολο βολτες,καφεδες και φυσικα μπιριμπα!

Καλως το παπακι!!!!!δεν θελω να ακουω μισες χαρες!!ολοκληρες ειναι και θα ειναι!!

Αστερι μου επιτελους!!μας λειψατε πολυ εσυ και το παπακι!

Κατερινιω τι λογαριασμος ειναι αυτος;;!!!μακαρι να ειναι και η επομενη χοριακη σου τοσο!!

Πατριωτακι τωρα που ηρθα εγω αλλαζεις φρουρα;

Φιλια και στις υπολοιπες τσουπρες φυσικα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια!!!!ο Μπαρκουλης!ηρθα και εγω επιτελους.κωλο δεν εβαλα κατω σημερα.ολο βολτες,καφεδες και φυσικα μπιριμπα!

Καλως το παπακι!!!!!δεν θελω να ακουω μισες χαρες!!ολοκληρες ειναι και θα ειναι!!

Αστερι μου επιτελους!!μας λειψατε πολυ εσυ και το παπακι!

Κατερινιω τι λογαριασμος ειναι αυτος;;!!!μακαρι να ειναι και η επομενη χοριακη σου τοσο!!

Πατριωτακι τωρα που ηρθα εγω αλλαζεις φρουρα;

Φιλια και στις υπολοιπες τσουπρες φυσικα!!

Χοριακή ειμαι σιγουρη πως δεν ειναι..δεν ξέρω αν ειναι μετρηση πριν το εγκεφαλικο ομως...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Φανταζομαι το εγκεφαλογραφημα σου πως θα ηταν με το που ειδες τον λογαριασμο!!!δεν πιστευω να πηγες για καρδιογραφημα σημερα!!!και προς Θεου μην το σκεφτεις οταν θα πας!!

Φανταζομαι το εγκεφαλογραφημα σου πως θα ηταν με το που ειδες τον λογαριασμο!!!δεν πιστευω να πηγες για καρδιογραφημα σημερα!!!και προς Θεου μην το σκεφτεις οταν θα πας!!

οχι δεν πηγα...ειμαι σιγουρη πως αν το σκεφτομαι και παω για καρδιογραφημα θα δειχνει πολλα πολλα μικρα εμφραγματακια!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Πως να μην παθεις εμφραγμα Κατερινιω μου;;!!εγω το ακουσα και επαθα!εσυ δεν θα παθεις;;!!!!παω να κανω πλατσα πλουτσα να ξεβρωμισω!βρωμοκοπαω τσιγαριλα.μου εκαναν το σπιτι τεκε!μου ερχεται να κατεβασω κουρτινες και να τις βαλω για πλυσιμο....και οτιδηποτε πλενεται!!

Διαφημίσεις

Πως να μην παθεις εμφραγμα Κατερινιω μου;;!!εγω το ακουσα και επαθα!εσυ δεν θα παθεις;;!!!!παω να κανω πλατσα πλουτσα να ξεβρωμισω!βρωμοκοπαω τσιγαριλα.μου εκαναν το σπιτι τεκε!μου ερχεται να κατεβασω κουρτινες και να τις βαλω για πλυσιμο....και οτιδηποτε πλενεται!!

α πα πα το χειροτερο μου!!!!!!!!!!!!

στειλε μου παλι το email σου να σου στειλω κατιτις....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημερα κοριτσάκια μου!!!

ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ γλυκό μόνο χαρές απο εδώ και πέρα, σ'αγαπώ πολύ!!!!!

κατερινάκι και εγώ θέλω το link του γάμου, καλά εισαι πολύ οργανωμένη εσύ..

τρελιαρα χθες το βράδυ ηρθα στην πόλη σου για φαγητό (τι άλλο???), πήγαμε σε μια ταβερνούλα παλια πόλη λέγεται και ενθουσιαστηκα,δεν ήξερα τι να πρωτοφάω ουφ εσκασα παλι οπως φαντάζεσαι η γουρούνα....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

κατερινάκι θέλω και εγώ ,αν θέλεις να δω το σαιτ..

παπακι εύχομαι σύντομα να είσαι εντελώς χαρούμενη..και όλα να περάσουν!!

φιλία σε όλες

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλό μήνα! Τυχερό και με πολλές θετικές χοριακές!!!

Παπάκι μου καλωσήρθες!!! Μην χαθείς ξανά! Όλα καλά θα πάνε από εδώ και πέρα, κανένα άγχος να μην ξαναζήσεις! Μόνο ευχάριστα νέα να ακούς!

Λία μου μπράβο!!! Τέλεια παραγωγή αυγών έκανες! Εχθες ο υπέρηχος πως πήγε? Πότε θα γίνει η ωοληψία?

Κατερινάκι μου θέλω κι εγώ το link!!! Τι απίστευτο ποσό είναι αυτό βρε αγάπη μου? Γιατί τόσα πολλά?

Natasoula μου κι εγώ που δεν καπνίζω όταν έχω πολύ κόσμο στο σπίτι μετά ανοίγω διάπλατα τα πάντα για να ξεβρωμίσει το σπίτι. Τις κουρτίνες μου, ειδικά του σαλονιού κάθε 3 μήνες τις κατεβάζω και τις πλένω, οι φίλες μου με κοροϊδεύουν!!!

Τινκ μου καλή σου μέρα!!! Είσαι καλύτερα???

Τίνα μου το κοριτσάκι σου τι κάνει? Δώσε ένα χαδάκι κι από εμένα!

Evangelia μου ο αντρούλης σου καλύτερα??? Ελπίζω όλα καλά από εδώ και πέρα!!!

Στα υπόλοιπα κορίτσια στέλνω τα φιλιά μου!

Βρε βρε τι βλέπω;;;

Παπάκι!!!!!Καλώς μας ήρθες και πάλι φουλ χαρούμενη και όχι μιση!!!!Άστα όλα πίσω....

Άμα βαρέθηκες το σπίτι σου έλα εδω σε μας στον καθαρό αερα με την αυλη μας και τα λουλουδάκια μας να σοτ αλλάξει η διάθεση!!!

Τι τέλεια μέρα σημερα;;Θέλω να παω να λθαστω και πάλι αλλα πρέπει να παω στην δουλεια σνιφ σνιφ...

Κατερινακι θέλω κι εγώ το σαιτ σου να ρίξω ένα βλέφαρο...

Γειτόνισσα για πες νεα από τον υπέρηχο...

Βανζελ όλα κομπλαν;

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπεμπακια τους!!;

bKtop2.png8BRwp3.png

ααα να πω και τι επαθα χθες.

Γυρνάω με το αμάξι χθες και ακουω ένα χρρρρουυυτς λέω ρε πως ακουγεται ο αέρας έτσι;;;Αλλά ο θόρυβος να συνεχιζει,οπότε σταματάω στην ακρη και παω και βλέπω πως είχε ξεκουμπωσει ο προφυλακτήρας,σκύβω να τον κουμπωσω και παθαίνω μια κραμπα στην γάμπα και μένω εκεί!!!Παίρνω τηλ τον άντρα μου μήπως είναι κοντά ευτυχώς ήταν ήρθε και με έσωσε αλλα έλα που δεν μπορούσα να πατήσω και έτσι κουτσαβλος πήγα στην δουλεια.Το βράδυ με έτριψε με βολταρεν και είχε κάνει σγρομπαλακι ο μύς στην γάμπα και μέχρι να μου το διαλύσει πέθανα στον πόνο,ακομα και τώρα πονάω...

Εμ βέβαια άμα μετά απο κάποια ηλικια κανείς ταρζανιες αυτά παθαινεις

Α και τελικά αποδείχτηκε πως ο προφυλακτήρας ξεκούμπωσε γιατί κάποιος που....της με χτύπησε και τώρα θελει λαμαρίνα...

Και Κατερίνα σε τρώω λάχανο με την ΔΕΗ γιατί σπίτι και μαγαζί 1576€...

bKtop2.png8BRwp3.png

ααα να πω και τι επαθα χθες.

Γυρνάω με το αμάξι χθες και ακουω ένα χρρρρουυυτς λέω ρε πως ακουγεται ο αέρας έτσι;;;Αλλά ο θόρυβος να συνεχιζει,οπότε σταματάω στην ακρη και παω και βλέπω πως είχε ξεκουμπωσει ο προφυλακτήρας,σκύβω να τον κουμπωσω και παθαίνω μια κραμπα στην γάμπα και μένω εκεί!!!Παίρνω τηλ τον άντρα μου μήπως είναι κοντά ευτυχώς ήταν ήρθε και με έσωσε αλλα έλα που δεν μπορούσα να πατήσω και έτσι κουτσαβλος πήγα στην δουλεια.Το βράδυ με έτριψε με βολταρεν και είχε κάνει σγρομπαλακι ο μύς στην γάμπα και μέχρι να μου το διαλύσει πέθανα στον πόνο,ακομα και τώρα πονάω...

Εμ βέβαια άμα μετά απο κάποια ηλικια κανείς ταρζανιες αυτά παθαινεις

Α και τελικά αποδείχτηκε πως ο προφυλακτήρας ξεκούμπωσε γιατί κάποιος που....της με χτύπησε και τώρα θελει λαμαρίνα...

Και Κατερίνα σε τρώω λάχανο με την ΔΕΗ γιατί σπίτι και μαγαζί 1576?...

ΑΣΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ...ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ ΛΑΧΑΝΟ...

ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...