Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά και μέλλουσες εγκυούλες

maria_v λυπάμαι για το αποτέλεσμα, να απολαύσεις το καλοκαιράκι και ο επόμενος μήνας εύχομαι να σε βρει εγκυούλα.

Μαρία μην απελπιστείς, θέλει πίστη και θα έρθει και το μωράκι :P

tinkerbell σου εύχομαι την ημέρα της Μεταμόρφωσης να έχεις μια τεράστια χοριακή και να γιορτάσεις και το δικό σου θαύμα.

maria pappa να έχεις μια τεράστια χοριακή και ένα μπεμπάκι στην κοιλιά

georgia σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή την ημέρα της Μεταμόρφωσης και με ένα μπεμπάκι στην κοιλιά :-P

ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει, εάν συνεχιστεί έτσι ως την Δευτέρα πρωί, θα πάω για χοριακή, σήμερα να ναι βοήθεια μας η Αγία Ειρήνη,

tinkerbell & Ευαγγελία μου σας ευχαριστώ για τις ευχούλες σας, αμήν να εισακουστούν :-P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά και μέλλουσες εγκυούλες

maria_v λυπάμαι για το αποτέλεσμα, να απολαύσεις το καλοκαιράκι και ο επόμενος μήνας εύχομαι να σε βρει εγκυούλα.

Μαρία μην απελπιστείς, θέλει πίστη και θα έρθει και το μωράκι :P

tinkerbell σου εύχομαι την ημέρα της Μεταμόρφωσης να έχεις μια τεράστια χοριακή και να γιορτάσεις και το δικό σου θαύμα.

maria pappa να έχεις μια τεράστια χοριακή και ένα μπεμπάκι στην κοιλιά

georgia σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή την ημέρα της Μεταμόρφωσης και με ένα μπεμπάκι στην κοιλιά :-P

ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει, εάν συνεχιστεί έτσι ως την Δευτέρα πρωί, θα πάω για χοριακή, σήμερα να ναι βοήθεια μας η Αγία Ειρήνη,

tinkerbell & Ευαγγελία μου σας ευχαριστώ για τις ευχούλες σας, αμήν να εισακουστούν :-P

Ευχαριστώ Βασουλίνι μου, μακάρι..!!!

άντε ελπίζω να μην αδιαθετίσεις για τους επόμενους 9 μήνες και τη Δευτέρα να ακούσουμε ευχάριστα..!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσια!

Χρονια πολλα αν καποια γιορταζει η εχει συγγενη που γιορταζει.Ας μας ευλογησει η Αγια Ειρηνη να γινουμε μανουλες!

Και εγω ημουν σε κακα χαλια προχθες.Το χθεσινο αποτελεσμα το περιμενα οποτε ηταν το ιδιο για μενα...

Περισσοτερο στεναχωρεθηκα για τον αντρα μου.Ηταν σιγουρος πως ο Θεος θα μας το εδινε το παιδακι μας αυτη τη φορα και μεχρι και την τελευταια στιγμη της χοριακης ηλπιζε να ακουσει ευχαριστα...

Ευτυχως δεν το εχουμε πει σε κανεναν για να πρεπει να ενημερωνω και τον καθενα ξεχωριστα...

Λυπηθηκα πολυ και πικραθηκα ακομη περισσοτερο αλλα τι να κανουμε?Δεν αποφασιζουμε εμεις αποφασιζει καποιος αλλος τον οποιο προφανως δεν εχουμε πεισει ακομη η εχουμε στεναχωρεσει καποτε και πρεπει να επανορθωσουμε...

Δεν θα το βαλω κατω οχι ακομη ειναι τοσο μεγαλη η επιθυμια-αναγκη αυτου που θελω να καταφερω και για αυτο θα συνεχισω.

Ρισκαρω να αντιμετωπισω κι αλλες αποτυχιες αλλα αξιζει τον κοπο!

Σας ευχομαι δυναμη και κουραγιο και να σας εχει ο Θεος παντα καλα!

janneta, την γυρη πως την τρωνε; Εγω ανακατωνα μισο κουταλακι μεσα στον (ζεστο) καφε μου, γιατι δε μπορουσα τη γευση της, μπορει ομως και να την κατεστρεφα ετσι! Σου ειπαν κατι συγκεκριμενο;

καλημερα!το βαζακι γραφει οτι την τρωμε ανακατεμενη στο νερο ,στο χυμο ή τη τρωμε σκετη!νομιζω οτι σιγουρα θα καταστρεφονται αρκετα απο τα θρεπτικα συστατικα της αν ανακατευτει σε ζεστα ροφηματα-εδω λενε για τα λαχανικα οτι χανουν τις βιταμινες τουσ με το τριψιμο-ποσο μαλλον η γυρη!και μενα δε μοθ αρεσει η γευση της,αλλα μονο στην ιδεα οτι ερχεται απο τα λουλουδακια της φυσης δεν με πειραζει!πρασπαθησε να το δεις ετσι....ειναι σαν να καταπινεις ανθη ενα πραμα,προτιμωτερο απο το να καταπινεις χαπακια που ειναι χημικα!παρτο αλλιως!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλημερα κοριτσια!

Χρονια πολλα αν καποια γιορταζει η εχει συγγενη που γιορταζει.Ας μας ευλογησει η Αγια Ειρηνη να γινουμε μανουλες!

Και εγω ημουν σε κακα χαλια προχθες.Το χθεσινο αποτελεσμα το περιμενα οποτε ηταν το ιδιο για μενα...

Περισσοτερο στεναχωρεθηκα για τον αντρα μου.Ηταν σιγουρος πως ο Θεος θα μας το εδινε το παιδακι μας αυτη τη φορα και μεχρι και την τελευταια στιγμη της χοριακης ηλπιζε να ακουσει ευχαριστα...

Ευτυχως δεν το εχουμε πει σε κανεναν για να πρεπει να ενημερωνω και τον καθενα ξεχωριστα...

Λυπηθηκα πολυ και πικραθηκα ακομη περισσοτερο αλλα τι να κανουμε?Δεν αποφασιζουμε εμεις αποφασιζει καποιος αλλος τον οποιο προφανως δεν εχουμε πεισει ακομη η εχουμε στεναχωρεσει καποτε και πρεπει να επανορθωσουμε...

Δεν θα το βαλω κατω οχι ακομη ειναι τοσο μεγαλη η επιθυμια-αναγκη αυτου που θελω να καταφερω και για αυτο θα συνεχισω.

Ρισκαρω να αντιμετωπισω κι αλλες αποτυχιες αλλα αξιζει τον κοπο!

Σας ευχομαι δυναμη και κουραγιο και να σας εχει ο Θεος παντα καλα!

Σε καταλαβαίνω γλυκούλα μου, στις δύο πρώτες αποτυχημένες σπερματεχγύσεις κάπως έτσι σκεφτόμουν.

Πιστεύω όμως και σκέφτομαι θετικά, έχει ο Θεός και θα μας το δώσει όποτε κρίνει εκείνος ότι πρέπει και τελικά όχι όποτε θα το κρίνουμε εμείς :-)

Αυτό λέω και το πιστεύω για αυτό περιμένω, κάποια στιγμή θα γίνει, θέλει υπομονή :-)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!το βαζακι γραφει οτι την τρωμε ανακατεμενη στο νερο ,στο χυμο ή τη τρωμε σκετη!νομιζω οτι σιγουρα θα καταστρεφονται αρκετα απο τα θρεπτικα συστατικα της αν ανακατευτει σε ζεστα ροφηματα-εδω λενε για τα λαχανικα οτι χανουν τις βιταμινες τουσ με το τριψιμο-ποσο μαλλον η γυρη!και μενα δε μοθ αρεσει η γευση της,αλλα μονο στην ιδεα οτι ερχεται απο τα λουλουδακια της φυσης δεν με πειραζει!πρασπαθησε να το δεις ετσι....ειναι σαν να καταπινεις ανθη ενα πραμα,προτιμωτερο απο το να καταπινεις χαπακια που ειναι χημικα!παρτο αλλιως!

Έχω και γω ένα βαζάκι με γύρη, τρώγω ένα κουταλάκι κάθε πρωί.

Δεν το βάζω σε κάποιο υγρό, το τρώω σκέτο και μετά πίνω νεράκι.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

maria_v δεν το βαζουμε κατω...Θα χαλαρωσουμε να το ευχαριστηθουμε και θα συνεχισουμε...Αν δεν καταντησουμε αλκολικες καλα θα ειναι :P

janneta kai georgia κι εγω θα παρω γυρη περιμενω τον προκομενο τον αδερφο μου να μου φερει.Εχω βρε τα παρακατω!

Η νωπή γύρη διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα πολύτιμα συστατικά της μόνο στην κατάψυξη (τα βάζα δε σπάνε στην κατάψυξη), μέσα στην οποία μπορεί να καταναλωθεί και ύστερα από ένα χρόνο.

Η ημιαποξηραμένη (που συντηρείται στο ψυγείο) και η αποξηραμένη γύρη (η οποία δε χρειάζεται ψυγείο) είναι λόγω της απουσίας των ενζύμων καθώς και άλλων πολύτιμων συστατικών , μικρότερης βιολογικής και θρεπτικής αξίας.

Η κατανάλωση της γύρης δεν ενδείκνυται γιά άτομα πού εκδηλώνουν ισχυρές αλλεργικές εκδηλώσεις στο προιόν αυτό.

Ενώ αντίθετα βοηθάει να ξεπεραστούν ασθενείς αλλεργικές εκδηλώσεις από διάφορες άλλες αιτίες όπως π.χ. αλλεργική ρινίτιδα.

«Αν θέλετε να ζήσετε και να γεράσετε αξιοπρεπώς τρώτε κάθε μέρα γύρη»

Ελάχιστη ημερήσια κατανάλωση:

4 κουταλάκια του γλυκού

Συνιστάται να καταναλώνεται αναμεμιγμένη σε μισό ποτήρι χυμού ή νερού.

Όταν καταναλώνετε με άδειο στομάχι πριν το φαγητό επιταχύνει τις καύσεις και χάνουμε βάρος καίγοντας περιττά λίπη.

Ενώ όταν καταναλώνετε μετά το φαγητό αυξάνει τη μυϊκή μάζα του σώματος.Γι αυτό αποτελεί το άριστο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για τους αθλητές.

Ξεκινάτε με ένα κουταλάκι την πρώτη μέρα , τη δεύτερη με 2 κουταλάκια κλπ

Συνιστώμενη δόση : 3 κουταλάκια το πρωί και 3 το μεσημέρι

Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα, φυσικές ορμόνες, ένζυμα, αυξητικές ουσίες, φυσικά αντιβιοτικά, μεταλλικά και ανόργανα στοιχεία και άλλα χρήσιμα συστατικά για τη διατροφή μας.

Η υψηλή περιεκτικότητά της σε ρουτίνη (βιταμίνη R) τονώνει την καρδιά και χαμηλώνει τους ρυθμούς της, αυξάνει την ανθεκτικότητα, διατηρώντας την ελαστικόητα των τριχοειδών αγγείων, προφυλάσσοντας έτσι τον οργανισμό από εγκεφαλικές αιμορραγίες και οφθαλμικές ρήξεις.

Περιέχει γοναδοτρόπες ορμόνες, που είναι οι βιολογικά δραστικές ουσίες που δρουν απ' ευθείας στους γενετικούς αδένες, τόσο του άρρενος όσο και του θήλεος. Η σπερματογένεση στον άνδρα και η φυσιολογική εξέλιξη των ωοθυλακίων στη γυναίκα καθορίζονται σημαντικά από την παρουσία αυτών των ορμονών. Αυξάνει τη σεξουαλική ικανότητα και γονιμότητα του άνδρα και της γυναίκας.

Ύστερα από χορήγηση γύρης, σε άντρες που θεωρούνταν στείροι, παρατηρήθηκε ότι ένα ποσοστό από αυτούς κατάφερε να αφήσει έγκυο τη γυναίκα τους.

Περιέχει φυσικές χρωστικές ουσίες όπως η ξανθίνη και η καροτίνη.

Η μεγάλη όμως, αξία της γύρης έγκειται στα ένζυμα που περιέχει και τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός για ολες τις λειτουργίες του.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Θετικός επηρεασμός της Γύρης

1 Κρυολογήματα – Γρίπη

2 Αλλεργικό συνάχι – Άσθμα – Αλλεργίες

3 Αθλητές – Αθλητικές δραστηριότητες

4 Προστάτης – Προστατίτιδα

5 Ρευματισμοί – Αρθρίτιδες

6 Τριχόπτωση – Χρώμα, υγεία μαλλιών

7 Δέρμα – Ακμή προσώπου – Εκζέματα

8 Παθήσεις από ακτινοβολίες – Ραδιενέργεια

9 Συκώτι

10 Γυναικεία προβλήματα – Κλιμακτήριος

11 Νοητικές ικανότητες – Πνευματική διαύγεια

12 Σωματική ευεξία – Ευφορία

13 Αναζωογόνηση – Ανδρισμός

14 Σεξουαλική ικανότητα ανδρών-γυναικών

15 Ανακούφιση κόπωσης – Έλεγχος όρεξης, βάρους

16 Παιδιά

17 Διαβήτης

18 Στρες – Άγχος – Κατάθλιψη – Αϋπνία

19 Όραση

20 Εντερικές διαταραχές – Κολικοί – Κολίτιδα

21 Πάρκινσον

22 Εγκεφαλικές διαταραχές και αιμορραγίες

23 Καρδιά

24 Τριχοειδή αγγεία

25 Αδυναμία – Εξασθένηση οργανισμού

26 Θυρεοειδής αδένας

27 Αναιμία

28 Ανοσοποιητικό σύστημα

29 Αρτηριοσκλήρυνση

30 Βουλιμία

31 Γήρας

32 Εγκυμοσύνη – Θηλασμός

33 Δυσπεψία

34 Κακοήθεις όγκοι – Καρκίνος

35 Νεφρά

36 Χοληστερίνη

Εχει πολλα ακομη αλλα σας ποσταρω τα πιο σημαντικα!

Σας φιλω!

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!για τις πληροφοριες που μου εδωσες!εμεις την εχουμε στη συντηρηση και ειπα του αντρα μου οτι θελει καταψυξη και την εβαλε εκει!σε ευχαριστω πολυ!αν αργει ακομη να ερθει ο αδερφος σου πηγαινε παρε απο βιολογικα εχει 11ευρω τα 220γρ!παντως ενιωσα ευεξια 2 μερες που την παιρνω!φιλακια πολλα

4TSMp3.png?R0gWxqoz

καλημερα κ απο μενα !!!

tinkerbell!24 το οτι κλεινω την παρασκευη 14 μερες δεν θα κανω τεστ εκεινη την μερα γιατι κ την αλλη φορα πρωι πηγα κ το βραδυ ηρθε οποτε ασκοπα θα παω θα περιμενω να δω δεν παω να ακουσω αρνητικο παλι θα δω τι θα γινει στο σπιτι κ αμα δεν ερθει μαζι την δευτερα θα παμε!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Έχω και γω ένα βαζάκι με γύρη, τρώγω ένα κουταλάκι κάθε πρωί.

Δεν το βάζω σε κάποιο υγρό, το τρώω σκέτο και μετά πίνω νεράκι.

vasulini ευχομαι μια τεραστια χοριακη!που τη φυλας στη συντηρηση 'η στη καταψυξη?μου κανει εντυπωση που δεν γραφει αν ειναι νωπη 'η ημιαποξηραμενη!η υφη της ειναι μαλακη αν την πιεζεις 'η να το περιγραψω καλυτερα ειναι σαν πουδρα που εχει νοτισει.εσυ εχεις νωπη?και πως ειναι η υφη τησ?

4TSMp3.png?R0gWxqoz

λοιπον κοριτσια μολις επικοινωνησα με τον παραγωγο!(ειχε το τηλ του πανω στο βαζακι)η γυρη με την υφη που σας ανεφερα ειναι ημιαποξηραμενη και διατηρειται στους 0- +2 βαθμους κελσιου!μου λεει και στη συντηρηση κανει ,αλλα πρεπει να ειναι φετινης παραγωγης!αυτα κορισια!....να ξερουμε και τι τρωμε δηλαδη..

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

vasulini ευχομαι μια τεραστια χοριακη!που τη φυλας στη συντηρηση 'η στη καταψυξη?μου κανει εντυπωση που δεν γραφει αν ειναι νωπη 'η ημιαποξηραμενη!η υφη της ειναι μαλακη αν την πιεζεις 'η να το περιγραψω καλυτερα ειναι σαν πουδρα που εχει νοτισει.εσυ εχεις νωπη?και πως ειναι η υφη τησ?

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου :-)

αυτό που έχω είναι κόκκοι πολύχρωμοι, το έχω στο ψυγείο και δεν ξέρω αν είναι νωπή ή όχι γιατί μου την έφεραν από Κρήτη σε ένα βάζο απλό χωρίς αυτοκόλλητα που δεν γράφει κάτι, υποθέτω ότι την πήραν από μελισοκόμο

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Vasulini μου σου ευχομαι κι εγω ολοψυχα να παρεις την χαρα της τεραστιας χοριακης!

jannet αν ειναι σαν να εχει νοτισει ειναι νωπη μαλλον.

Ο αδερφος μου βρηκε εναν γνωστο του μελισσοκομο και θα μου φερει ειπε ενα κιλο και φρεσκοτατη..Μονο που δεν τον βλεπω να ερχεται ομως και ανησυχω :P

Η αληθεια παντως ειναι πως με τον βασιλικο πολτο και τις βιταμινες το σπερμα του συζυγου ηταν σουπερ σε σχεση με πριν.

Εγω ειχα πρωτη φορα τοσο παχυ ενδομητριο αν και μπορει να επαιξαν ρολο και οι ενεσεις αλλα επειδη εχω ακουσει πολλα για την μελισσοθεραπεια εχω γινει φαν της και οταν βγουμε στην συνταξη σκεφτομαστε να γινουμε κι εμεις μελισσοκομοι :P:p:p

Ετσι κι αλλιως εχω κανει διατριβη στα προιοντα της!

Ελπιζω να βοηθηθειτε οσες εχετε ξεκινησει η θα ξεκινησετε την χρηση τους...

καλημερα κ απο μενα !!!

tinkerbell!24 το οτι κλεινω την παρασκευη 14 μερες δεν θα κανω τεστ εκεινη την μερα γιατι κ την αλλη φορα πρωι πηγα κ το βραδυ ηρθε οποτε ασκοπα θα παω θα περιμενω να δω δεν παω να ακουσω αρνητικο παλι θα δω τι θα γινει στο σπιτι κ αμα δεν ερθει μαζι την δευτερα θα παμε!!

Αν αυτο νιωθεις αυτο να κανεις...Και εγω ημουν σιγουρη για το αποτελεσμα και δεν ηθελα να παω αλλα επεμενε ο γιατρος και του εκανα το χατηρι να παω να ακουσω τα νεα και επιβεβαιωμενα...Σου ευχομαι και στο Νεραιδακι στις 6 Αυγουστου να παρετε την μεγαλυτερη χαρα και την μεγαλυτερη χοριακη της ζωης σας!

καλημερα κ απο μενα !!!

στις 6 να πάμε που είναι και μεγάλη γιορτή..!!!

εμένα έχει και γενέθλια ο αντρούλης μου εκείνη τη μέρα και πολύ θα το ήθελα να έχω μια τεράστια χοριακή..αν και σήμερα με έχει πάρει από κάτω...

Αυτός που αποφασίζει μας αγαπάει πολύ δεν πρέπει να το ξεχνάμε απλά στη ζωή του ο άνθρωπος πρέπει να δοκιμαστεί και γι αυτό εμείς σε αυτή τη δοκιμασία δεν πρέπει να σταματήσουμε να προσευχόμαστε και να ζητούμε τη βοήθεια Του, είναι ο πατέρας μας και μόλις το φωνάξουμε είναι δίπλα μας..

Πάντα έχω στο νου μου την Αγία Άννα, ποσο τη δοκίμασε ο Θεός, και εκείνη με δάκρυα στα μάτια δεν έπαψε στιγμή να προσεύχετε..και στα 58 της χρόνια της χάρισε τη Παναγία.

Θα αγωνιστούμε και θα τα καταφέρουμε!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κουκλιτσες μου, μου λειψατε! Αυτο το ουτροτζεσταν μ΄εχει κανει κουδουνι! Στις αναλαμπες μου ομως μπαινω και μαθαινω νεα σας!

Vassoulinι, ευχαριστω για τις ευχες σου, ευχομαι τη Δευτερα να μας ανακοινωσεις σουπερ ευχαριστα νεα!

janneta, εγω αγορασα βιολογικη γυρη διατηρουμενη στο ψυγειο, ωστοσο μεσα σε 6 μηνες ουτε το μισο βαζακι δεν καταναλωσα! Μου ερχεται πολυ εντονη η γευση της! Τον βασιλικο πολτο ομως τον τσακισα, η βασιλισσα μελισσα!!!

Evangeliapan, ευχαριστω για τις πληροφοριες! Συντομα να χαιρεσαι τα μελισσακια σου!

maria papa, παμε Δευτερα 6 Αυγουστου οι 3 μαζι!!! Μεγαλη γιορτη ειναι, μεγαλη χαρα ελπιζουμε να μας δωσει ο Κυριος!

tinkerbel!24, τι χαζομαριτσες λες για αρνητικα συμπτωματα; Βασει ημερομηνιων, το εμβρυακι σου χθες ξεκινησε την εμφυτευση! Και συμπτωματα υπαρχουν μονο μετα την εμφυτευση! Κλεισε τα ματια σου γλυκια μου και απολαυσε το ταξιδι!!!

Ουφ, για μαστουρωμενη, μια χαρα τα΄γραψα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...