Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

χαχαχαχαχα εχω πεση απο τα γελια !!!!

εισαι τρεληηηη!!!!!!

Εγω ειμαι εδω παπακι μου και λενορ και σκιπ,ενδυση υποδυση δημοτικους φορους και τελη....ο,τι γουσταρεις...λεφτα υπαρχουν!!!

Και μην λες ψεματα οτι εισαι μισο χαρουμενη για να σε λυπομαστε και να σου στελνουμε πραγματα αντε θα σου στειλω και αυγοφετες ....Σε αγαπω πολυ!!!

Georgkat εισαι τρελλοκομειο κι εσυ ....ελιωσα στα γελια :D θα εισαι μια κουκλαρα νυφη και μακαρι να εχουμε την χαρα να σε καμαρωσουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ειμαι εδω παπακι μου και λενορ και σκιπ,ενδυση υποδυση δημοτικους φορους και τελη....ο,τι γουσταρεις...λεφτα υπαρχουν!!!

Και μην λες ψεματα οτι εισαι μισο χαρουμενη για να σε λυπομαστε και να σου στελνουμε πραγματα αντε θα σου στειλω και αυγοφετες ....Σε αγαπω πολυ!!!

Georgkat εισαι τρελλοκομειο κι εσυ ....ελιωσα στα γελια :D θα εισαι μια κουκλαρα νυφη και μακαρι να εχουμε την χαρα να σε καμαρωσουμε!

στειλε στειλε καμια αυγοφετα πεινασααα!!!! κ μου ανοιγεις την ορεξει αλλα κ αποριπαντικα αμα θες θα τα δεχτω κ επεισης μας ηρθε η ΔΕΗ σημερα να στην στειλω? χαχαχ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

στειλε στειλε καμια αυγοφετα πεινασααα!!!! κ μου ανοιγεις την ορεξει αλλα κ αποριπαντικα αμα θες θα τα δεχτω κ επεισης μας ηρθε η ΔΕΗ σημερα να στην στειλω? χαχαχ

χαχαχαχαχαχαχα μαρη με εχει πονεσει η κοιλια μου....

Θα σου στειλω και απορρυπαντικα και την Δεη και το χαρατσι και ολα εγω καθαριζω!

χαχαχαχαχαχαχα μαρη με εχει πονεσει η κοιλια μου....

Θα σου στειλω και απορρυπαντικα και την Δεη και το χαρατσι και ολα εγω καθαριζω!

ΓΑΤΑΚΙΑ....ΔΕΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 1052,63... ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

ΓΑΤΑΚΙΑ....ΔΕΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 1052,63... ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ!!!!!

οχι εγω οχι εγω στην ευαγγελια δωστα εχει λεφτα !!! εγω φτωχο ειμαι χαχαχα!!

ακου εκει εξωλεμβιο χαχαχαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ!

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΑ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ!

Ειμαστε εδω για σενα μην στεναχωριεσαι...εσυ πρεπει μονο να χαιρεσαι τωρα!

Ειμαστε εδω για σενα μην στεναχωριεσαι...εσυ πρεπει μονο να χαιρεσαι τωρα!

ΟΥΥΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ....ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ....

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΝΩ!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ΟΥΥΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ....ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ....

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΝΩ!

Θυμησου αυτα που μου ελεγες το μεσημερι..

Να υποθεσω οτι μου τα ελεγες παρηγορια στον αρρωστο?Οχι!Ξερω οτι τα εννοουσες και γιαυτο σου τα θυμιζω...Δεν θα του περασει ειπαμε!

Διαφημίσεις

Να υποθεσω οτι μου τα ελεγες παρηγορια στον αρρωστο?Οχι!Ξερω οτι τα εννοουσες και γιαυτο σου τα θυμιζω...Δεν θα του περασει ειπαμε!

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

τι σου ελεγε τι σου ελεγε πες κ εμενα δεν θα το πω πουθενα μεταξυ μας θα μεινει !!!!

κατερινιω μου θα το παλεψουμε φιλεναδα κα υτο εδω παλεψαμε αλλα κ αλλα !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ....

Αν περασει ο δρακουλας θα περασει και η δεη ;) ξεκινα να στελνεις τα προσκλητηρια με την λιστα γαμου!Θα στειλουμε το δωρο νωριτερα!

Αν περασει ο δρακουλας θα περασει και η δεη ;) ξεκινα να στελνεις τα προσκλητηρια με την λιστα γαμου!Θα στειλουμε το δωρο νωριτερα!

εσυ τι θα στειλεις? Lenor? xaxaxax!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...