Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Είδες……… άμα κάνεις πολλές μαγνητικές, μιλάς linguaphone κινέζικα!

Άσπα με βλέπω αν γεννήσω και ανέβω σε διάδρομο, να βγάζει καπνούς το μηχάνημα………

Αχ…….έχω σεξ σήμερα………και αύριο 2 μπουγάδες………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρεχα μαρη κινεζα να κανεις σεξ και ασε το μπλα μπλα!!!κανε τις μπουγαδες με το χερι αυριο να ξεδωσεις εκει!!!

Σαυρα δεν πας να κανεις και εσυ κανενα σεξακι;;;πες οτι τρεχεις στο διαδρομο!

γεια σας κοριτσια...

τι να σχολιασω για τα καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα????

τελος παντων...

χριστινακι μου αντε με το καλο κοριτσακι μου..75 ml για πρωτη φορα ειναι μια χαρα....η γεωργια που ειχε παρει 600 ml που λεει η λια ηταν εντελως διαφορετικη περιπτωση..ουτε ιδια ηλικια, ουτε ιδια προβληματα... 27 χρονων λουλουδακι εισαι..μια χαρα θα πανε ολα!!!! τα καταφερες με τις ενεσουλες ε? μπραβο μπραβο!!!

νατασσουλα δεν μου αρεσουν καθολου οι ανθρωποι και ιδιαιτερα οι γιατροι που αμφισβητουν τοσο ευκολα τα λεγωμενα αλλων ανθρωπων..και λεω ιδιαιτερα οι γιατροι διοτι πολλες φορες ερχονται σε κοντρες και οι ασθενεις δεν ξερουν τι να κανουν καλυτερο για τον εαυτο τους!!! εχω ερθει σε παρομοια θεση με ενδοκρινολογο και γυναικολογο που τσακωνονταν για την σαλπιγγογραφια επειδη το υγρό που μπαινει ειναι τοξικο για οσες εχουν θυρεοειδη και οζους, και εγω επειδη ειχα οζους ελεγε ο ενδοκρινολογος πως θα τους κανω τοξικους και να κανω λαπαροσκοπηση για τις σαλπιγγες και ειχα τον ενδοκρινολογο απο το ενα ακουστικο και τον γυναικολογο απο την αλλη να αλληλοκατηγορουνται και εγω στην μεση να ειμαι ο μαλακας της υποθεσης!!! τελικά εκανα την σαλπιγγογραφια κανονικά και άλλαξα και τους 2 γιατρους!!!

κανε αυτο που θεωρεις καλυτερο για σενα, αν εχεις και την παραμικρή υπονοια για το θεμα της υποφυσης κανε την μαγνητική, δεν επηρεαζει την γονιμοτητα καθολου!!!

κατα τα αλλα μην στεναχωριεσαι καθολου!!! ψυχραιμια!!

ευαγγελια μου θα σε παρω τηλ αυριο γιατι σημερα απο το πρωι επεστρεψα σπιτι 9μιση το βραδυ και τα τηλεφωνα δεν σταματησαν να χτυπανε και εχω κανει ενα κεφαλι καζανι..ασε που κοιμαμαι ορθια...τα ομοιοπαθητικα χαπια συνηθως φερνουν υπνο...το εχω βιωσει εδω και μερες αυτο..

σημερα κατεβηκα με την μαμα μου στο κεντρο της αθηνας για ψωνια και καποια στιγμη εκει που περπατουσα ενοιωσα 2 πολυ εντονες σουβλιες αριστερα στο στηθος και τα επαιζα λιγακι για μερικα δευτερολεπτα...αν συνεχιστει αυτο θα πεταχτω να κανω ενα καρδιογραφημα διοτι χεστηκαμε λιγο απο τον φοβο μας...κατα τα αλλα καλα...σημερα πηγα στην μοδιστρα που θα μου ραψει το νυφικο και καναμε την πρωτη μας προβα... αυριο στην αθηνα απεργουν τα παντα οποτε κι εγω θα παω για καφεδακι με τους φιλους μου να χαλαρωσω λιγακι.

πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερινιω μου ειχες και αλλα τετοια τσιμπιματακια ποτε;γιατι συνηθως ειναι λογω αγχους ή καποιο κρυωμα.για ενα διαστημα τα ειχα συνεχεια,ναι το ειχα και αυτο μαζι με αλλα τοσα,πηγα εκανα καρδιογραφημα και δεν ηταν τιποτα.μια βαλβιδα μου βρηκαν λιγο "χαλασμενη" αλλα δεν ειχε σχεση.ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να δεις που δεν θα ειναι!

Κοιτα να ευχαριστηθεις τις βολτες σου!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

sissy μου καλή αρχή και τυχερή,και εγώ 75 μοναδες έκανα,μια χαρά ειναι η δόση σου,να δούμε τι αυγά θα πιασουμε!!

νατασούλα και νεραιδούλα μου ηρεμήστε καλέ που οτι ακούτε το έχετε....τρελιαρα πάρε και τη γνώμη δευτερου γιατρού και αν σου πει και αυτός για μαγνητική τότε να την κάνεις.

Λία μου καφέδες και γυμναστήρια μετα τη γέννα, τώρα γυμναστικη στο κρεβάτι,ακροβατικά κτλ ξέρεις εσύ!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

τίνα μου, εγώ μόνο όταν έχει να κάνει με ανάλυση αίματος την κάνω..διαφορετικά δεν κάνω τίποτα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

KAΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σας ελειψα???????????? Εμενα παντως πολυ!!!

Τι μου κανετε? Πως τα πατε? Εγω τρεχω σαν την παλαβη, δηλαδη δεν υπαρχει!! χαχαχαχα!!

Χθες πηγα στον καινουριο ντοκτορ και τα ειπαμε.. καλος μου φανηκε, τι να πω? Θα δουμε!! Μου εγραψε καποιες εξετασεις και τα φαρμακα για την επομενη προσπαθεια, ομως προς το παρον θα κατσω.. μετα το Πασχα λεω να κανω δευτερη προσπαθεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Kαλημερα ομορφες!

Χθες Τεταρτη και ειχαμε τρεξιμο...Σημερα θα ασχοληθω με το σπιτι και μετα ξεκουραση!

natasoula μου προβλημα με την προλακτινη ειχε και η κουμπαρα μου και της ειχανε πει τα ιδια για μαγνητικη.Εχει εναν γνωστο νευρολογο που της ειπε να παει να την εξετασει εκεινος και να μην κανει μαγνητικη γιατι αν οντως υπαρχει αυτο το προβλημα με την υποφυση θα εχει διαταραζες στην οραση,ασταθεια κλπ.Την εξετασε και της ειπε πως δεν ειναι τιποτε παραπανω απο κριση αγχους...Αυτα σου τα λεω απο οσα ξερω εμπειρικα.Ευχομαι να βρεις ακρη και να το ρυθμισεις συντομα μην παιδευεσαι αλλο!

astage λιωσε κι εσυ στο γυμναστηριο να αποβαλλουμε ο,τι αρνητικο εχει συσωρρευτει...αν κι εγω δεν θα γλιτωσω τοσο ευκολα αλλα οσο ζω ελπιζω..

Αντε να κανονισουμε κανενα καφεδακι συντομα ολες μαζι!

Λια με το μαλακο με τις μπουγαδες προσοχη μην σπασει κανενα αυγουλακι και γινει ομελετα :tongue: Σοβαρα τωρα να προσεχεις να μην κουραζεσαι κι ο,τι χρειαστεις σου το ξαναλεω ΄σφυρα μου κλεφτικα'

Sissy κι εγω 75 μοναδες εκανα και επαθα υπερδιεγερση φαντασου να εκανα 600 τι ειχε να γινει.Πρεπει να παρακολουθεις την οιστραδιολη σου γιατι ειναι και η πρωτη φορα και χρειαζεται να ξερει ο γιατρος σου πως ανταποκρινεσαι.Ολα θα πανε καλα με προσοχη και ηρεμια!

Georgkat παρε με οποτε θελεις κοριτσακι μου σπιτι θα ειμαι να τα πουμε και μαζι με τις αλλες 2 κοριτσαρες τα ειπαμε χθες.Εχεις φερει εις περας μεσα σε ενα μηνα να οργανωσεις τον γαμο σου.Θεωρω πως το αγχος και η πιεση συν την παρασταση ειχαν ως αποτελεσμα αυτα τα τσιμπηματακια.Να προσεχεις γλυκουλα μου!

Stardustmg καλως ηρθες και φυσικα μας ελειψες!Καλη αρχη με τον καινουριο γιατρο και καλη επιτυχια και μονο καλη επιτυχια για την επομενη προσπαθεια!

tinkerbell,tina φιλια πολλα !

Λια μου καλη επιτυχια με την εξωσωματικη! τωρα το διαβασα!! σου ευχομαι τα καλυτερα και να ειναι κ η πρωτη και τυχερη!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Γεια σας κοριτσακια!

μαρια σταρ φυσικά και μας ελειψες!χαλαρωσε μεχρι το Πάσχα και εύχομαι να έρθει το Μωρακι σας νωρίτερα..:D

ευαγγελια μου και εγω πιάνω συνέχεια νερό και δεν τρώω μεγάλες ποσότητες για να μην πρηζομαι!

κατερινακι μου σημερα θα την κανω μονη μου..θα δούμε τωρα!! Η διαδικασία του νυφικου ειναι η πιο όμορφη..αν συνεχίσουν ο πόνοι εννοείται να πας στο γιατρο!

τινα μου την ιδια δοση κανουμε..μακάρι να εχω και την ίδια τύχη μ εσένα....!!!

Φιλια σε ολες!!

Διαφημίσεις

Star που είσαι χαμένη;αφού όμως είναι για καλό σε συγχωρώ!Άντε και το Πάσχα τα καλύτερα!!

Κατερινακι βάλε καμία φωτογραφία του νυφικου σου,όσο για τα πινάκια μήπως είναι και άγχος,ολόκληρο γάμο οργανωσες όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις σιγουρα αγχώνεσαι...

Μαζοχα μου η σαύρα και σεξακι έκανε και όλα...ειναι η πρώτη φορα μετά από τόσους μήνες που δεν αισθανομαι αυτό το βάρος και η διάθεση μου είναι στα ύψη,θελεις γιατί αποφασίσαμε να το αφήσουμε;θελεις γιατί αρχισα να κανω κι αλλα πράγματα ή ακομα και το γεγονός ότι δεν έχω να πάρω χάπια,γιατρούς και τα συνάφι με έχουν ξαλαφρωσει πααααρα πολύ.

Βανζελ κανόνισε καφεδάκι πριν πιάσει η απαστράπτουσα πρώτο καναπέ πιστα και εφτσα!!!

Σισσακι μου καλό τρύπημα!!!!

Φιλάκια...

bKtop2.png8BRwp3.png

γεια σας κ απο μενα!!!

λια καλη αρχη σου ευχομαι εισαι καλη κοτουλα απο τι βλεπω !!! να ειναι τυχερα τα αυγουλακια σου!!!

σισσυ καλη αρχη κ με σενα κ επλιζω κ τυχερη!!

λατρεια μου!!! πετα κανα lenor να βαλω πλυντηριο χιχιχιχ!!!

κατερινιωωω!!! μου!! τα πονακια ειναι απο την τρελα ανχους που περνας μολις τελειωσουν ολα γαμος κτλ θα τα ξεχασεις ολα ασε που σεκοβω να εισαι κ φουσκωτη!!! χιχι!!!

μαρια V μπραβο για τα μωρακια σου !!! διδυμακια τελεια κ πανω απο ολα ΓΕΡΑΑ Κ ΥΓΙΕΙ!!

Τινα κοριτσι ε? να ειναι γερο κ δυνατο !!;)

μαρια σταρ καλως ηρθες!! κ παλι !!

tinkerbell!24 τι κανεις κοπελια πως πανε οι οργανωσεις σου?

natasoula81 οσος καιρος κ να περασει δεν αλλαζεις με τιποτα ! χωστα σε ολους κ παντου

ολγιτσα μου μπορει να εχεις το ιδιο ονομα με το βλημα την κουνιαδα μου αλλα εισται το ακρως αντιθετο εσυ εισαι ανθρωπως κ αυτη ενα ξεχασμενο βλημα που ξεχασαν να το στειλουν στον πολεμο χαχαχα!!

ασπα μου!! τι μου κανεις? να σε πω αλλαζουμε σπιτια? να φυγω απο την πολυκατοικια που μου την δινει δεν την θελω καθολου !!!

δεν πιστευω να ξεχασα καμια αν το εκανα φιλακια!!!

λοιπον με εμενα εγω χαθηκα για καποιον παρα πολυ σημαντικο λογο προς το πατων ειμαι μιση χαρουμενη οταν θα γινω πληρες χαρουμενη κ ελπιζω να μην αργηση !κ μετα θα σας πω το γιατι κ το πως.

σας φιλω !!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας κ απο μενα!!!

λια καλη αρχη σου ευχομαι εισαι καλη κοτουλα απο τι βλεπω !!! να ειναι τυχερα τα αυγουλακια σου!!!

σισσυ καλη αρχη κ με σενα κ επλιζω κ τυχερη!!

λατρεια μου!!! πετα κανα lenor να βαλω πλυντηριο χιχιχιχ!!!

κατερινιωωω!!! μου!! τα πονακια ειναι απο την τρελα ανχους που περνας μολις τελειωσουν ολα γαμος κτλ θα τα ξεχασεις ολα ασε που σεκοβω να εισαι κ φουσκωτη!!! χιχι!!!

μαρια V μπραβο για τα μωρακια σου !!! διδυμακια τελεια κ πανω απο ολα ΓΕΡΑΑ Κ ΥΓΙΕΙ!!

Τινα κοριτσι ε? να ειναι γερο κ δυνατο !!;)

μαρια σταρ καλως ηρθες!! κ παλι !!

tinkerbell!24 τι κανεις κοπελια πως πανε οι οργανωσεις σου?

natasoula81 οσος καιρος κ να περασει δεν αλλαζεις με τιποτα ! χωστα σε ολους κ παντου

ολγιτσα μου μπορει να εχεις το ιδιο ονομα με το βλημα την κουνιαδα μου αλλα εισται το ακρως αντιθετο εσυ εισαι ανθρωπως κ αυτη ενα ξεχασμενο βλημα που ξεχασαν να το στειλουν στον πολεμο χαχαχα!!

ασπα μου!! τι μου κανεις? να σε πω αλλαζουμε σπιτια? να φυγω απο την πολυκατοικια που μου την δινει δεν την θελω καθολου !!!

δεν πιστευω να ξεχασα καμια αν το εκανα φιλακια!!!

λοιπον με εμενα εγω χαθηκα για καποιον παρα πολυ σημαντικο λογο προς το πατων ειμαι μιση χαρουμενη οταν θα γινω πληρες χαρουμενη κ ελπιζω να μην αργηση !κ μετα θα σας πω το γιατι κ το πως.

σας φιλω !!!!!

μαρή τρελλή!!!!!!! φουσκωτή με φουσκωτό νυφικό θα ειμαι σαν εξωλέμβιο!!!! δεν με λυπασαι την κακομοίρα????? αντε μωρε με τις μισές χαρες!!! ολόκληρες θα ειναι οι χαρές σου!!!! εδω και τοσες μερες εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

fmGhp2.png

A8ojp2.png

μαρή τρελλή!!!!!!! φουσκωτή με φουσκωτό νυφικό θα ειμαι σαν εξωλέμβιο!!!! δεν με λυπασαι την κακομοίρα????? αντε μωρε με τις μισές χαρες!!! ολόκληρες θα ειναι οι χαρές σου!!!! εδω και τοσες μερες εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

χαχαχαχαχα εχω πεση απο τα γελια !!!!

εισαι τρεληηηη!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...