Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

λια, γυμναστήριο του χρόνου!!!χχχχ

σίσσυ πως σου φαίνονται οι ενέσεις είναι εύκολες τελικά??

άσπα πολύ καλά έκανες!!!

νατασούλα μου, τι να σου πω δεν ξέρω...εγώ ξέρεις τους γιατρούς(βασικά όχι μόνο γιατρούς) κανένα δεν εμπιστεύομαι..αυτό όμως δεν είναι πολύ καλό..

εγώ θα έπαιρνα και την άποψη κάποιου άλλου γιατρού..θα το έψαχνα και λίγο μόνη μου, αλλά με ξέρετε είμαι ψυχοτική και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω..όταν μου μπει μια ιδέα θα το ψάξω όσο πιο πολύ μπορώ..

αλλά εγώ είμαι σπαστική..και αυτό δεν κάνει ούτε καλό ούτε είναι σωστό...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε καλως τις κλωσσες!!!ακουω καφε με ηλιο;;;;!!!!!!Ντροπη!!!τι πραγματα ειναι αυτα!!

Ασπα την καλυτερη δουλεια εκανες.μη με ακους,ζηλευω!!!!

Μαστουρι Σισσακι ολα καλα;;;

Αχ Λια Λια Λια!!μωρε θα προλαβεις για τα καλα να γινεις μανα!ο αντρας σου θα σε σκοτωσει μετα!να εχει και κατι απο σενα....

Φοβαμαι για τη μαγνητικη μονο και μονο επειδη ο κάλος θα ειναι τοσο μεγαλος που θα με βαλουν για ολικη αφαιρεση εγκεφαλου!τουλαχιστον θα μεινει το κορμι!!!Κατι ειναι και αυτο...

Τι έγινε βρε Tinker…?? Κρίση αυτογνωσίας έχεις σήμερα? Ποιος σε είπε πουλάκι μου σπαστική και ψυχωτική να τον δείρω? Εεεεεεε? Εεεεεεεεε….?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Νατασούλα, κάνε τη χάρη στην επιστήμη να κοιτάξει μέσα στον εγκέφαλο σου…………..Μπορεί να γραφτούν τα ιατρικά βιβλία από την αρχή.

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ εγκέφαλος της Natasoula81, ξεδιπλώνει το μυστήριο που τον περιβάλει, μόνο στο parents café !!!!!!!!!

9aXep2.png

λια, γυμναστήριο του χρόνου!!!χχχχ

σίσσυ πως σου φαίνονται οι ενέσεις είναι εύκολες τελικά??

άσπα πολύ καλά έκανες!!!

νατασούλα μου, τι να σου πω δεν ξέρω...εγώ ξέρεις τους γιατρούς(βασικά όχι μόνο γιατρούς) κανένα δεν εμπιστεύομαι..αυτό όμως δεν είναι πολύ καλό..

εγώ θα έπαιρνα και την άποψη κάποιου άλλου γιατρού..θα το έψαχνα και λίγο μόνη μου, αλλά με ξέρετε είμαι ψυχοτική και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω..όταν μου μπει μια ιδέα θα το ψάξω όσο πιο πολύ μπορώ..

αλλά εγώ είμαι σπαστική..και αυτό δεν κάνει ούτε καλό ούτε είναι σωστό...

Ψυχωτικη μου Νεραιδουλα ποσο μου ελειψες!!καιρο εχουμε να τα πουμε!!!κοιτα το θεωρω υπερβολικο το γεγονος οτι με εβαλε να κανω μαγνητικη με τοση ευκολια.απο προσωπικη εμπειρια ξερω οτι δεν σου βαζουν ευκολα.και ο γιατρος μου εξηγεισαι οτι θα μπω σε αυτην την διαδικασια μονο αν φτασει πολυ ψηλα δηλαδη κοντα στο 200.να σου πω βαρεθηκα να ασχολουμαι με αυτο.θα παρω τα αποτελεσματα και μετα θα δω.χαλλλλλλλαρα.....

Διαφημίσεις

Τι έγινε βρε Tinker…?? Κρίση αυτογνωσίας έχεις σήμερα? Ποιος σε είπε πουλάκι μου σπαστική και ψυχωτική να τον δείρω? Εεεεεεε? Εεεεεεεεε….?

χα χα !!!

αφού είμαι κοριτσάκι μου, σε όλα τα θέματα υγείας είμαι σπαστική...όχι τώρα αλλά από πάντα...

από πάντα έβλεπα με ζαβό μάτι όλους τους γιατρούς....ακόμη και το θείο μου, τώρα τους καλοκρατώ...αλλά δεν τους εμπιστεύομαι!!!χα χα

κανένα δεν εμπιστεύομαι..όχι μόνο γιατρό..:P:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

λιακι μου οχι δεν το κάνω με πένα γιατι κανω 75 μονάδες όσο ειναι το μπουκαλακι.αδειαζω το νερό στη σκόνη και μετα το κανω με την ένεση της ινσουλινης.μου ειπε ενα τέτοιο τη μερα..μήπως με παει σιγα σιγά για να δει πως θ ανταποκριθώ;εσυ μονη τις κανεις;

νατασουλα μου πρεζονι δεν λες τίποτα..να μαστουρωνα κιόλας καλα θα ήτανε..:D χαχαχαχα αν κανω εγω μαγνητική θα σε περάσω..αν και είχα κανει οταν ήμουνα 12 χρόνων κ σαν διαδικασία δεν ειναι τίποτα!

νεραιδουλα μου και εγω καμία φορά δεν εμπιστεύομαι τους γιατρούς..με αυα που εχουμε ακουσει λογικό ειναι!

ασπακι μου θέλω και εγωωωωωω γυμναστική...ζηλεύω!!!!δεν σου ανεβαίνει πολυ η διάθεση;;;;

Ψυχωτικη μου Νεραιδουλα ποσο μου ελειψες!!καιρο εχουμε να τα πουμε!!!κοιτα το θεωρω υπερβολικο το γεγονος οτι με εβαλε να κανω μαγνητικη με τοση ευκολια.απο προσωπικη εμπειρια ξερω οτι δεν σου βαζουν ευκολα.και ο γιατρος μου εξηγεισαι οτι θα μπω σε αυτην την διαδικασια μονο αν φτασει πολυ ψηλα δηλαδη κοντα στο 200.να σου πω βαρεθηκα να ασχολουμαι με αυτο.θα παρω τα αποτελεσματα και μετα θα δω.χαλλλλλλλαρα.....

τότε κούκλα μου, να μην την κάνεις!!!

εγώ δεν θα την έκανα με τόση ευκολία όσο αθώα και να είναι...

αν σε αγχώνει πάρε ακόμη μια άποψη..διαφορετικα ακολούθησε το ένστικτο σου και ζύγισε τα πράγματα...δες ποιο είναι το πιο λογικό..

1533345xcnw09g7xt.gif

τότε κούκλα μου, να μην την κάνεις!!!

εγώ δεν θα την έκανα με τόση ευκολία όσο αθώα και να είναι...

αν σε αγχώνει πάρε ακόμη μια άποψη..διαφορετικα ακολούθησε το ένστικτο σου και ζύγισε τα πράγματα...δες ποιο είναι το πιο λογικό..

Νεραιδουλα αυτο θα κανω!θα αλλαξω γιατρο!καποια στιγμη θα παω να παρω και δευτερη γνωμη....

Διαφημίσεις

Tinker, εγώ λέω να ανοίξεις το κεφάλι της Νατασούλας,…..η Νατασούλα το δικό σου κεφάλι,……….και να ανταλλάξετε απόψεις !!

Εγώ σαν πειραγμένη που είμαι, I love μαγνητική………….Την κάνω με κάθε ευκαιρία! Μʼ αρέσει πιο πολύ και από το ντεκαπάζ !!

Καις εγκεφαλικά κύτταρα στο πιτς φυτίλι!

9aXep2.png

Tinker, εγώ λέω να ανοίξεις το κεφάλι της Νατασούλας,…..η Νατασούλα το δικό σου κεφάλι,……….και να ανταλλάξετε απόψεις !!

Εγώ σαν πειραγμένη που είμαι, I love μαγνητική………….Την κάνω με κάθε ευκαιρία! Μʼ αρέσει πιο πολύ και από το ντεκαπάζ !!

Καις εγκεφαλικά κύτταρα στο πιτς φυτίλι!

Ε πες το πουλακι μου απο την αρχη!!!ετσι εξηγουνται ολα!!!!

Νεραιδουλα που εισαι να ανοιξουμε τους εγκεφαλους μας;;;θελουμε ομως και κοινο να μας χειροκροταει!!θα ειναι ενδιαφερουσα ανταλλαγη....

Ε πες το πουλακι μου απο την αρχη!!!ετσι εξηγουνται ολα!!!!

Νεραιδουλα που εισαι να ανοιξουμε τους εγκεφαλους μας;;;θελουμε ομως και κοινο να μας χειροκροταει!!θα ειναι ενδιαφερουσα ανταλλαγη....

Η Tinker θα κοιτάει δύσπιστα τον εγκέφαλο σου, και θα ζητάει και δεύτερη γνώμη……….χαχαχα

Νεραϊδούλα μου I love you!

Ρε Sissy βγάλε τα θερμόμετρα, γιατί δεν πάμε καλά! Μια χαρά είναι 75 μονάδες. Είπαμε τώρα κάνεις πρόβα. Εγώ σήμερα χτύπησα 250 μονάδες και βογκάω σαν βόδι. Η Georgia μου είχε πει ότι έχει κάνει και 600…….!!!!!

9aXep2.png

Η Tinker θα κοιτάει δύσπιστα τον εγκέφαλο σου, και θα ζητάει και δεύτερη γνώμη……….χαχαχα

Νεραϊδούλα μου I love you!

Ρε Sissy βγάλε τα θερμόμετρα, γιατί δεν πάμε καλά! Μια χαρά είναι 75 μονάδες. Είπαμε τώρα κάνεις πρόβα. Εγώ σήμερα χτύπησα 250 μονάδες και βογκάω σαν βόδι. Η Georgia μου είχε πει ότι έχει κάνει και 600…….!!!!!

Και εκει που θα ζηταει δευτερη γνωμη θα εμφανιστειτε εσεις!η καθεμια θα λεει τα δικα της και θα καουν ολοι οι εγκεφαλοι μετα....

Τι κινεζικα ειναι αυτα που μιλατε;;μοναδες;καποτε μετρουσαμε αλλα πραγματα, με το συμπαθειο δηλαδη,και τωρα.....

Oh yes καφεδάκι με ήλιο να λιαζομαι σαν τις σαύρες κατω απί την σόμπα φυσικά!!

Όντως Σισσακι μου μπορεί με το που θα ανέβω στον διάδρομο να σκέφτομαι τα 40 λεπτα που θα περπαταω-τρέχω και παθαίνω αλλα η διάθεση είναι όντως στα ύψη!!!

Λια μου θα παμε μαζί στο γυμναστήριο για να χάσεις τα κιλά της γέννας σου!!!

φιλάκια!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...