Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αγάπες μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τις ευχές σας. Πραγματικά το χρειάζομαι.

Σήμερα έχουν «βαρύνει» περισσότερο οι ωοθήκες μου και να θέλω να το ξεχάσω δεν μπορώ.

Το απόγευμα πήγαμε στον αγαπημένο μου γιατρούλη και ξεκινήσαμε μέτρημα. Η πρώτη εικόνα είναι 10 – 12 αξιόλογα ωοθηλάκια. Ξανά μέτρημα την Πέμπτη και φυσικά μπορεί να αυξηθούν ή και ακόμα και να σταματήσουν να αναπτύσσονται. Θα δούμε. Πάντως είναι πολύ ευχαριστημένος. Μου αύξησε τη δόση από 225 σε 250 μονάδες puregon και αύριο το πρωί ξεκινάω και orgalutran (ανταγωνιστές), για να «κοιμηθεί» ο οργανισμός και να μην ξεφύγει η LH πριν την ώρα της.

Πολύ τρύπημα βρε παιδιά…….να μαστούρωνα κιόλας, να πω ότι το ευχαριστιέμαι…….

Sissy μην καταριέσαι την μοίρα σου που θα κάνεις ενέσεις. Θα το δεις σαν πρόβα για να ξέρεις πως αντιδράει ο οργανισμός σου. Εάν δεν έκανα 2 σπερματεγχύσεις με ενέσεις δεν θα ξέραμε τι δόση να κάνουμε και θα πηγαίναμε στα τυφλά. Είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε 10 – 15, και τόσα κάναμε.

Νατασούλα με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένη…………….Δεν γράφουμε, μας κράζεις. Γράφουμε πολλά, πάλι μας κράζεις………………

Κοριτσάρα μου το λέω και το φωνάζω. Να κάνεις ότι σου λέει το ένστικτο σου. Έχω κάνει 3 μαγνητικές και κανένας γιατρός δεν μου είπε ότι είναι καλό να αποφύγω εγκυμοσύνη. Η αξονική έχει ακτινοβολία και πρέπει να αποφεύγεται. Η Μαγνητική δεν σου κάνει τίποτα. Μπορείς να κάνεις και κάθε μέρα που λέει ο λόγος……….

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει ο γυναικολόγος πως κακώς ψάχνεις τον θυροειδή σου. Είναι απαραίτητο βήμα για να αρχίσεις περαιτέρω διαδικασίες.

Tina, αμαρτία που το λέω, αλλά και εγώ μέχρι την χοριακή μπορώ να δω. Δεν μπορώ να σκεφτώ το μετά. Θέλω να δω μια θετική χοριακή, και μετά θα σκεφτώ όλα τα υπόλοιπα. Τόσα χρόνια δεν είχα ούτε μια βιοχημική που να υποδηλώνει ότι μπορώ και μόνη μου………

Maria – v, σαν να άνοιξε το μάτι σου λίγο? Σαν να μου ακούγεσαι λίγο καλύτερα? Δεν έχω άγχος καθόλου. Απλά νιώθω κουρασμένη και θέλω να τελειώνω……..Στείλε μπόοοοοολικη μωρουδίστικη ενέργεια.

Lolita μην χάνεσαι κοριτσάκι. Μας έλειψες. Τι θα συζητήσετε στον Πάντο? Να υποθέσω ότι βάζετε χρονοδιάγραμμα για δεύτερη εξωσωματική.

Μαριέτα έτσι όπως πάω θα βρεθώ με κοπάδι από κατσίκες…..χαχαχα………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λια μου,τι ωραια που ακουγονται τα 10-12 ωοθηλακια!!αντε να σου μεγαλωσουν και τα 12 και να τα χρησιμοποιησετε ολα!ετσι για να εχετε επιλογες!!!!αγορια,κοριτσια,διδυμακια,τριδυμακια!τα παντα ολα!!!!

Janettaki ειδες τι σου κανει να εισαι ξεχασιαρα;πολλες φορες τελικα σε σωζει απο πολλες μαλακιες!παλι καλα δε λες που το διαπιστωσες και ηρεμησες;

Εγω εναν ωραιοτατο πονο ωορρηξιας σημερα αλλα με ποναει ολο το συστημα!νιωθω οτι θα μου βγουν τα σωθικα και θα τα κυνηγαω για να τα ξαναβαλω μεσα!ουτε σεξ δεν θελω να κανω.εκανα χθες,φτανει!

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για την στηριξη σας αγαπω ολες!

Πηγα για βιομασαζ σημερα ... Γυρισα αλλος ανθρωπος...

janneta μου κουρευε οσο θελεις εχω μπολικο :D σε ευχαριστω πολυ πολυ!

Λια μου τελεια τα αυγουλακια σου με το καλο να γονιμοποιηθουν,να διαιρεθουν και να φυτευθουν στην κοιλιτσα σου...

Λιαααα μου τι σούπερ παραγωγή είναι αυτή!!!Μια ολόκληρη καρτέλα γεμίζεις ρε θηρίο!!!Άντε με το καλό να γίνει η ωοληψια,η μεταφορά,η εμφύτευση και μετά η χοριακαρα σου που μέχρι εδω θα ακουω τις τσιριδες σου κι εσύ τις δικές μου!!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

καλημέρα κορίτσια!!!

ευαγγελία μου, καλή πως είσαι σήμερα??ελπίζω όλα να πάνε τέλεια!!!!

Λια μου, τέλεια η παραγωγή σου!!!όλα θα πάνε τέλεια κοριτσάκι μου!!!!:) :) μην μου αγχώνεσαι και απόλαυσε το τελευταίο βήμα πριν την εγκυμοσύνη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!

Χθες έδινα μάθημα,μετα στο γιατρο,μετα τα φάρμακα..άργησα να γυρίσω Σπιτι!

νεραιδουλα μου καλημέρα..καλα είσαι;

λια μου μπράβο μπράβο...ολα καλα πανε! Ειναι και ο γιατρος σου ικανοποιημένος..σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλια

ευαγγελια μου είσαι καλυτερα σημερα; Βιομασαζ..;ωραίο ακούγεται..:D

νατασουλα μου σημερα ξαναμπες στον αγώνα...η φύση σε καλεί!!;)

λολιτα μου μας ελειψες..καλα έκανες και εκλεισες ραντεβού στον παντο!

maria v,τινα και τζανετα να μας στέλνετε πολυ θετική μωρουδιστικη ενέργεια...

s Maria πολυ θετικά τα λόγια του γιατρού σου..:D

μαριεττακι και κατερινακι σας ευχαριστω πολυ πολυ.....

Χθες πήγα στο γιατρο αλλα επειδη είχε γεννα( νομίζω..) ηταν στο ιατρείο μια γιατρος που συνεργάζεται.με εξέταση και μου ειπε οτι ειμαι καθαρή απο κυστες...

Ετσι λοιπόν θα κανω καθε μερα μια ένεση monepur 75 μονάδες..μεχρι το Σάββατο που θα παω να με δει και να μου πει αν θα συνεχίσουμε η οχι...

Πήρα 8 κουτιά απο το Ικα και σίγουρα θα περισσεψουν μου ειπε...

Αυτα...σας φιλώ ολεσσσσς

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Ειμαι μια χαρουλα σημερα ηταν βαλσαμο το χθεσινο βιομασαζ.Στην αρχη μου λεει 'πως να εισαι καλα αφου ολα τα κεντρα σου ειναι κλειστα και δεν περναει ενεργεια'...Εγω εβαλα τα γελια.Ποτε δεν πιστευα σε αυτα οπως και στην ομοιοπαθητικη και να που τα ακολουθω και με βοηθανε κιολας...

Μου εκανε μασαζ με αιθεριο ελαιο νυχτολουλουδου,αμυγδαλελαιου και στο τελος αν θυμαμαι καλα βασιλικου...

Εγινα αλοιφη για καλους απο την χαλαρωση...Επειδη ειναι γνωστη μου και ξερει τι εχω περασει με τους γιατρους μου ειπε πως αυτη η διαδικασια βοηθαει και στην γονιμοτητα...Οκ της λεω ποτε να ξαναρθω?:D

Το ειχα αναγκη παντως μου εφυγε και το πιασιμο που ειχα απο το κεντημα-πλεξιμο,μου εφυγε ο πονοκεφαλος,το σφιξιμο στο στηθος...Μπορει να ειχα αδικο που τα κοροιδευα τελικα..

Μετα τα χθεσινα παρατραγουδα ομως ο δικος μου ανεβασε πιεση και ο γιατρος μας ειπε να κανουμε τις εξετασεις αφου ηρεμησει γιατι δεν θα εχουμε σωστα αποτελεσματα οποτε ειμαστε στην αναμονη...

Καλη και ευλογημενη μερα να εχουμε και οι Αγιοι Ιεραρχες να μας δινουν φωτιση!

Κοριτσαρες μου πως ειστε σημερα;;;αντε επιτελους ολες βρισκεστε σε καλο δρομο!ωραι νεα διαβαζω!!!

Πατριωτακι χαλαρωσες εσυ και πηρε την ενταση ο συζυγος;καλα αποτελεσματα να εχετε και μην στρεσαρεστε!

Σισσυ μου,σε ποια μερα εισαι;λογικα πλησιαζει η μερα της σπερματεγχυσης....Τι θα τα κανεις 8 κουτια;;;σε βλεπω να τα μοιραζεις...

Νεραιδουλα πως εισαι εσυ;εκτος απο το διαβασμα που εχετε ξεσκιστει ολες!!

Πηρα τον γυναικολογο σημερα και με ξεχεσε!θεωρει παραλογο να κανω μαγνητικη με τετοια προλακτινη!χτυπιοταν στο τηλ και μου ελεγε "σταματα να ακους τις μαλακιες του καθενος" εχει και δικιο εδω που τα λεμε.μου ειπε να βρω αλλον ενδροκρινολογο αμεσα.αυτα!φιλια πολλα σε ολα τα κοριτσα μου και πολλες πολλες αγκαλιες γεματες θετικη ενεργεια!

Κοριτσαρες μου πως ειστε σημερα;;;αντε επιτελους ολες βρισκεστε σε καλο δρομο!ωραι νεα διαβαζω!!!

Πατριωτακι χαλαρωσες εσυ και πηρε την ενταση ο συζυγος;καλα αποτελεσματα να εχετε και μην στρεσαρεστε!

Σισσυ μου,σε ποια μερα εισαι;λογικα πλησιαζει η μερα της σπερματεγχυσης....Τι θα τα κανεις 8 κουτια;;;σε βλεπω να τα μοιραζεις...

Νεραιδουλα πως εισαι εσυ;εκτος απο το διαβασμα που εχετε ξεσκιστει ολες!!

Νατασουλα μου ειμαι 3 μερα του κυκλου..πως είσαι;;

Διαφημίσεις

Sissy δηλαδή ξεκίνησες ενεσούλες?

Νατασούλα λίγο υπερβολικό τον βρίσκω τον γιατρό σου……Στο κάτω – κάτω δεν είσαι και καμία υποχόνδρια που κάνει εξετάσεις – μαγνητικές – χειρουργεία, για ψύλλου πήδημα……..Είμαι της άποψης να πράξεις ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα. Άσε που με την μαγνητική θα βρεις και εκείνο τον «κάλο» που έψαχνες ………….χαχαχα.

9aXep2.png

λια μου χθες 2 η μερα μου εκανε η μαια την πρώτη και σημερα έκανα τη δεύτερη.παιρνω 75 μονάδες τη μερα..δεν καταλαβαίνω αυτα με τις μονάδες!:confused:

Εσυ τι κανεις; Νιώθεις κ σημερα πρησμενη;

Τι κάνετε ρε τσουπρες!!

Βλέπω τρυπιουνται οι μισές οι άλλες μισές λιώνουν στα μασάζ και η μαζοχα μου τρώγεται με τα ρουχα της και ψάχνει να βρει αυτόν τον καλό στον εγκέφαλο που την παιδεύει χρόνια τώρα!!!

Εγώ σημερα των Τριών Ιεραρχών ως άλλος πνευματικός άνθρωπος δεν δούλευα έτσι ήπια το καφεδάκι μου έξω είδα κόσμο μετά πήγα χτυπηθηκα 2 ώρες στο γυμναστήριο όπου ο γυμναστής μου είναι σατράπης κανονικός και με έχει ξεσκίσει!!!

Πολλές απουσίες όμως γράφουν κάποιες τσουπρες μας,άντε να δίνουμε το παρον σιγά σιγά!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

λια μου χθες 2 η μερα μου εκανε η μαια την πρώτη και σημερα έκανα τη δεύτερη.παιρνω 75 μονάδες τη μερα..δεν καταλαβαίνω αυτα με τις μονάδες!:confused:

Εσυ τι κανεις; Νιώθεις κ σημερα πρησμενη;

Καλέ δεν τις κάνεις μόνη σου με πένα? Μονάδες, you know……..όσες περισσότερες κάνεις, τόσο περισσότερα αυγουλάκια.

Εμένα άσε με……….σκ….ά………….Κλωσσάω τα αυγά μου και τρώγομαι με τα ρούχα μου. Δεν θα προλάβω να γίνω μάνα. Θα με σκοτώσει ο άντρας μου πρώτα.

9aXep2.png

Άσπααααααα ΖΗΛΕΥΩ………Θέλω και εγώ να πάαααω γυμναστήριο. Τώρα νιώθω πολύ ηλίθια που το καθυστερούσα τόσο καιρό.

Θα μου πεις στη φάση που είμαι…..δεν ξέρω τι θέλω…….αλλά λέμε τώρα……….

Και καφέ εεεε???? Με ήλιο εεεεε?

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...