Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

Ποσοστό: 7/42

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. natasoula81
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. mina-ni
  16. Stardustmg
  17. sissy
  18. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. Λια33

Ποσοστό: 1/3

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια μου.σημερα πηρα ενα 0 χοριακης απο τη 2η σπερματεγχυση.μιλησα με τη γιατρο και μου προτεινε να ξεκινησουμε σιγα σιγα κι εμεις εξωσωματικη.συμφωνω απολυτα με τη λια ειπε ακριβως αυτα που νιωθω και θελω να φωναξω δυνατα ενα μεγαλο γιατι;γιατι σ'εμας γιατι,γιατι,γιατι.συγγνωμη αν σας ριχνω απλα ενω ξερεις και βλεπεις οταν ερχεται η ωρα να σου ανακοινωση ο γιατρος οτι φτασαμε στην εξωσωματικη μουδιαζεις.ετσι νιωθω κι εγω απο τη μια αγωνιω να ξεκινησω κι απο την αλλη ενα τεραστιο μουδιασμα ενα κενο.ε μετα απο 5 χρονια προσπαθειων ηρθε η ωρα που λυγισα.καλη τυχη σε ολες μας.

Καλή τύχη και σε εσένα κορίτσι, δυστυχώς η σπερματέγχυση δεν έχει πολλά ποσοστά επιτυχίας, μετά από 5 χρόνια λοιπόν, μαζεύεις τα κομμάτια σου και λες εγώ θα κάνω παιδί, θα κάνω ότι χρειάζεται και θα τα καταφέρω. Η εξωσωματική δεν είναι κάτι τρομακτικό, όμως επειδή είναι το τελευταίο στάδιο, και σε όλες μας φαινόταν πολύ μακρινό, μας γεμίζει φόβο, πιο πολύ όχι για την διαδικασία, αλλά για το αποτέλεσμα. Βρες έναν καλό γιατρό να σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και άστα όλα επάνω του. Εγώ πραγματικά, μετανιώνω που δεν την έκανα νωρίτερα, αλλά όλα μάλλον έχουν τον χρόνο τους, τώρα έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε. Εχει πολλά στάδια η όλη διαδικασία που σε γεμίζουν άγχος και θα έχεις, αλλά πίστεψέ με, μετά την θετική χοριακή, ούτε που θα τα θυμάσαι... Καλή επιτυχία κορίτσι και ότι χρειαστείς στείλε μου πμ

HvAnp3.png

Βανζελ μου ελπίζω τώρα να είσαι λιιιιγο καλύτερα.Μη μου στεναχωριέσαι μόνο.Πιασε ένα φιλι

Μαρακι ν βάλε με βρε και μένα στην λίστα στο με την βοήθεια του Θεού και βλέπουμε!!!

Λία μου πως πανε τα κέφια σημερα;σκοτώνεις ακομα άνθρωπο ή σαν να ηρεμησες λίγο;

Φιλιά σε όλες και τις καλημέρες μου!!

bKtop2.png8BRwp3.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

Ποσοστό: 7/42

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. natasoula81
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. mina-ni
  16. Stardustmg
  17. sissy
  18. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ
  19. astage

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. Λια33

Ποσοστό: 1/3

.......

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από μένα! Δεν σας έχω ξεχάσει, σας διαβάζω καθεμέρα όμως όποτε πάω να σαςε γράψω κάτι γίνεται... Τέλοσπάντων!

Λία μου ξεκινάω από σένα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Τεράστια χοριακή μέσα από την καρδιά μου!!!Επειδή την πέρασα και θα την ξαναπεράσω την διαδικασία αυτή, υπομονή, επιμονή και κουράγιο! Είναι πολλά τα στάδια στα οποία θα έχεις άγχος, όμως θα ελπίζεις για το καλύτερο αποτέλεσμα και θα πηγαίνεις βήμα βήμα! Όντως η πρώτη εξωσωματική τις περισσότερες φορές δεν έχει επιτυχία διότι ο γιατρός δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα αντιδράσει ο οργανισμός σου, πρέπει λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένες για όλα. Εγώ τουλάχιστον είχα προετοιμαστεί, βέβαια όταν μου ήρθε η αρνητική έπεσα στα πατώματα, όμως ξανασηκώθει, διότι έτσι πρέπει! Δυστυχώς πρέπει να περάσουμε αυτή την διαδικασία!!! Δεν είμαστε από τις τυχερές, πρέπει να το παλέψουμε και αυτό θα κάνουμε! Αν χρειαστείς οτιδήποτε, στείλε μου πμ. Τι πρωτόκολλο κάνεις? Τι φάρμακα παίρνεις?

Evangelia μου περαστικά στον αντρούλη σου και ότι σε στενοχώρησε σήμερα να περάσει γρήγορα!

Natasoula μου να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου! Μην σε πιάνει τρέλα, να πεις στον γιατρό σου ότι είδες και τον ενδοκρινολόγο, δεν είναι κακό, θέλεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και για να μπορέσεις να γίνεις μανούλα, αν λοιπόν είναι ψωνάρα και δεν δέχεται άλλες ειδικότητες, να κατέβει από το καλάμι του! Έτσι απλά!

Τινα μου κι εγώ είχα προβλέψει κοριτσάκι! Με το καλό να την κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου!!!

Maria_v κουράγιο για τον πεθερό σου! Προσπάθησε όσο μπορείς να μην στενοχωριέσαι διότι έχεις δύο ψυχούλες μέσα σου... Να τις προσέχεις!!! Πως πας με τα συμπτώματά σου? Είσαι λίγο καλύτερα?

Τινκ μου περαστικά σου! Άντε να διευθετήσεις κι εσύ τα θέματά σου, να μας πεις ευχάριστα!!!

Janetta μου απόλαυσε αυτό που σου συμβαίνει, ξέρεις πόσες παρακαλάμε να νιώσουμε ναυτίες και εμετούς??? Μην σκας για τίποτα! Χαλάρωσε!!!

Alexouli μου μην σε παίρνει από κάτω! Άλλωστε στην σπερματέγχυση τα ποσοστά είναι ούτως ή άλλως χαμηλά! Θα ξανακάνεις την προσπάθειά σου και θα τα καταφέρεις! Όλες θα τα καταφέρουμε!!!

Κατερινάκι μου τα είπαμε στο τηλ εχθές, σου στέλνω τα φιλιά μου!!!

Stardust μου σου στέλνω και εσένα τα φιλιά μου!

Mar1981 μου νομίζω είναι η πρώτη φορά που χάρηκες τόσο πολύ που σου ήρθε περίοδος! Μπράβο!!!

Εγώ δεν έχω νέα να σας πω, θα πάω στις 13/2 στον Πάντο να πάρω και την γνώμη του και θα δούμε...

Συγνώμη αν σας κούρασα και αν ξέχασα καμία! Σας στέλνω τα φιλιά μου!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες ηρθα!!οπως παντα καθηστερημενα!!τι κανετε;)

Πατριωτακι τι επαθες;ελπιζω να καλυτερεψε η μερα σου απο το πρωι!

Κατερινιω και Τινακι τσακιστειτε!μοιρασα ηδη και σας περιμενω.τα μπιριμπακια τα εκανε η τεταρτη.

Λολιτα!!!!καλως το μας!!μολις πας στον γιατρο να μας ενημερωνεις!αντε με το καλο να ξεκινησεις και αυτη τη φορα θα σου κατσει!!

Μαρια v τι κανουν τα διδυμακια σου;ποτε πας στον γιατρο εσυ να μας πεις νεα;

Οσο για το θεμα μου,στην αρχη το χλευασα και σκεφτηκα οτι τα ψαχνω πολυ αλλα μαλλον πρεπει.ασε που ειμαι και κλειστοφοβικη και χεζομαι!!!κριση θα με πιασει,θα χτυπιεμαι μεσα στον τομογραφο περα δωθε και στο τελος θα ερθουν τα κολληταρια μου να μου φορεσουν την ασπρη ρομπιτσα....

Φιλαρες παρα πολλες σε ολες σας εννοειται!!!

Μαρια v να σε ρωτησω και κατι ακομα μηπως το ξερεις;μου ειπε η μανταν ενδοκρινολογος πως εχει αλλη αντιμετωπιση αν ειναι ογκιδιο και αν ειναι απλα λογω αγχους και ειδικα στην εγκυμοσυνη.της αδερφης σου μονο dostinex της εδωσε;

Καλησπερα κοριτσια!

Λια μου θα ξεκινησω με σενα λεγοντας οτι το δικαιωμα στη μητροτητα το αξιζουμε ολες, ο τροπος για να το αποκτησουμε απλα διαφερει απο γυναικα σε γυναικα, αλλες το αποκτουν φυσιολογικα και αλλες με τη βοηθεια της ιατρικης. Σημασια εχει να μην χανουμε την αισιοδοξια μας μπορει να αργησε αλλα θα ερθει, γι'αυτο Λια σημερα μπορει να εισαι drama queen, αλλα αυριο θα εισαι happy queen! Υπομονη και θα εχεις και εσυ μια ή δυο κατσικες!;)

Ευαγγελια μου ευχομαι περαστικα στον αντρουλη σου να μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα!

Νατασουλα μου σκληροπυρηνικη, μερικες φορες οι γιατροι ειναι υπερβολικοι γι'αυτο και χρειαζονται και αυτοι τις σφαλιαρες τους για να συνελθουν , παρολο αυτα συζητησε το με το γιατρο σου και μετα παρε τις αποφασεις σου.

Μαρια ν πηγες για υπερηχο? Πες μας κανενα νεο απο τα μωρακια!

Σισσυ τι εγινε τελικα πηγες στο γιατρο?

Λολιτακι καλη επιτυχια με τον Παντο ελπιζω να ειναι αχρειαστος Παντως!;)

Στα υπολοιπα κοριτσια πολλα φιλακια!

καλησπερα κοριτσια!!!δεν προλαβα να σας διαβασω καθολου γιατι εχουμε αρχισει τη μετακομιση..για τις επομενες 20 μερες δε θα εχω και ιντερνετ :( :(

Μονο για τη Λια πηρε το ματι μου!!!καλη επιτυχια!!!!ολα θα πανε μια χαρα!!!ελπιζω οταν ξαναμπω στο ιντερνετ να εισαι ηδη εγκυουλα :D :D

Τινα μου με το καλο η μπεμπα!!!

εγω πηρα τα αποτελεσματα των ορμονολογικων και ειναι οκ,τελικα δεν εχω συνδρομο πολυκυστικων που λεγαμε και η ca125 ειναι μια χαρα.περιμενω ακομα τις καλλιεργειες..καναμε και υπερηχο,μου ειπε οτι ειναι ο ιδανικος κυκλος γιατι το αυγουλακι ηταν ετοιμο να σπασει και ο τραχηλος ειχε ανοιξει λεει πολυ,τωρα τι ακριβως σημαινει αυτο για τον τραχηλο δεν πολυκαταλαβα,αλλα μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο..στον υπερηχο δεν φανηκε κατι,ολα καθαρα μου ειπε ειναι,να αφησουμε λεει την υστεροσκοπηση για αργοτερα..θεωρει οτι το να μεινω εγκυος ειναι θεμα χρονου,αρκει να αποβαλω το αγχος που πιστευω καλα τα παω σε αυτο..αν δε γινει τιποτα και αυτο το μηνα τον επομενο θα μου δωσει αντισυλληπτικα για ενα μηνα να κοιμησουμε λιγο τις ωοθυκες και να ξυπνησουν πιο δραστηριες

Διαφημίσεις

Koριτσια μου σας ευχαριστω πολυ...Την εχω αναγκη αυτη την αγκαλια...Περιμενω απλα να τριτωσει το κακο να τελειωνουμε...Σας φιλω και ευχομαι να σας εχει ο Θεος καλα!

Μαριεττακι που εισαι βρε;ακομα κανεις παρτυ για την περιοδο;;;

S_maria μπραβο κοπελα μου.βουρ τωρα στο ψητο!!μαζι με τη μετακομηση ριχνετε και κανενα σεξακι ενδιαμεσα!

Πατριωτακι γιατι να τριτωσει;;;δεν θα σκεφτεσαι ετσι!παρε πολλες αγκαλιες!!!!

γεια σας κοριτσια μου.μαρια ν χιλια συγνωμη κοπελα μου.πωωωπω ,παραννοησα η χαζη,μπηκα απο το κινητο που η οθονη ειναι μικρη και για αυτο.ακουστε κοριτσια τι εγινε με μενα.λοιπον,απο τα μεσα δεκεμβρη επαιρνα συστηματικα της βιταμινες pregnanant care μεχρι προχθες ,οπου καταλαβα οτι αυτες ευθυνονταν για την καουρα στο στομαχι και την ελλειψη ορεξης για φαι.παραπροχθες ξεχασα να την παρω και ξυπναω το πρωι με καλη διαθεση οπως πριν μεινω εγκυος.ειχα ξεχασει να την παρω παλι πριν μια βδομαδα οπου θυμαμαι καλα ,οτι την επομενη ξυπνησα εξισου ωραια.εντωμεταξυ ,ο γιατρος μου ειπε να παιρνω φυλλικο οξυ.και του λεω γιατρε παιρνω τις pregnant care .ααα ωραια λεει συνεχισε με αυτες καλο κανουν.ελα ομως που μου φερνουν καουρες κτλ.πηγα χθες πηρα το φιλικο ,που ειναι τοσα δα φακουλα και οχι ολοκληρο αγκουρι οπως αυτες οι βιταμινες.μα μιλαμε νιωθω τεραστια διαφορα.ισως να μην εχει τοση αναγκη ο οργανισμος μου απο τοση οσοτητα βιταμιων ,γιατι παντα μου αρεσε να τρωω ποιοτικα και βιολογικα.

αυτα κοπελιτσες μου παω τωρα γιατι ειμαι σε ιντερνετ καφε κ μου μυριζει τσιγαριλα.θα τα ξαναπουμε παλι.σας φιλω ολες.

υ.γ ο αντρας μου υποσχεθηκε στο επομενο βραδυνο του.θα παμε το πρωι στην τσαμπικα να αναψουμε κερακι και να προσευχηθουμε.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλημέρα κορίτσια μου, από που να αρχίσω!!!

Τίνα μου τέλεια τα νέα σου και την κοράκλα, με το καλό να την πάρεις στην αγκαλιά σου!!!

Κατερινάκι είσαι θηρίο!!! Τελικά αν δεν είσαι ψωνισμένος και απλά βρίσκεις ευκαιρίες και ξέρεις τι θέλεις, όλα μπορούν να γίνουν!! Καλή συνέχεια λοιπόν στο τρέξιμό σου! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα φιλάκια που μας έστειλες!!

natasoula81 μου τι κάνεις. Θυμάσαι που σου είπα ότι η αδερφή μου είχε πρόβλημα προλακτίνης? Πριν ξεκινήσει θεραπεία της είπε ο γυναικολόγος να κάνει μαγνητική εγκεφάλου και όλοι μείναμε κάγκελο. Ολοι το κοροιδέψαμε και είπαμε, τι υπερβολές είναι αυτές και τελικά είχε αδένωμα στην υπόφυση. Αυτά είναι κατά κανόνα καλοήθη και επηρεάζουν διάφορα πράγματα, είναι υπεύθυνα και για υπογονιμότητα και για αποβολές. Την συνέχεια την ξέρεις, άρχισε θεραπεία, σε 2 μήνες έμεινε έγκυος (προσπαθούσανε 6 χρόνια) και τώρα είναι στον 5ο και άρχισε ο μπέμπης να χτυπάει!!! Σου εύχομαι βέβαια εσύ να μην το έχεις, αλλά να κάνεις μαγνητική οπωσδήποτε.

Sissy μην ανησυχείς καθόλου για τις ενέσεις, τίποτα δεν είναι, η αναμονή και η πιθανότητα αποτυχίας είναι αυτή που σε αγχώνει και είσαι απολύτως δικαιολογημένη, όλες τα έχουμε περάσει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, πρέπει σιγά σιγά να προχωράμε. Μην φοβάσαι καθόλου, είναι ιερός ο σκοπός μας!

janneta, ο πεθερός μου αρρώστησε, ευτυχώς δεν έχει πεθάνει... Οσο για τον άντρα σου, όλοι πάνω κάτω τα κάνουν αυτά, τι να πεις, αυτό δεν αλλάζει. Εσύ χάιδευε την κοιλίτσα σου και όλα θα πάνε καλά, με τις αναγούλες υπομονή, εγώ σήμερα μπαίνω στην 10η εβδομάδα και συνεχίζονται από το πρωί, μέχρι το βράδυ... Ακούσατε καρδούλα, πότε θα ξαναπάτε?

Λία μου σε άφησα για το τέλος, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!! Όλα καλά θα πάνε, αυτό να σκέφτεσαι! Τι ενέσεις άρχισες και τι δόση, πότε θα πας για τον πρώτο υπέρηχο? Η Ευαγγελία μας μια χαρά σου τα είπε, πολύ νερό, ασπράδια και lucozade! Το πρώτο άγχος στην όλη διαδικασία είναι η παραγωγή ωαρίων, σου εύχομαι να πάνε όλα, όπως τα έχεις στο μυαλό σου, για να είσαι και πιο ήρεμη!! Οτι χρειαστείς, στείλε μου πμ, οτιδήποτε θέλεις να με ρωτήσεις!! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια!!!

Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!!! Νεραιδούλα περαστικά!!!

μαρια μου θα παμε την επομενη βδομαδα παλι.την αλλη τριτη.οποτε κ θα σας πω νεα.φιλααααααακια πολλα κ σε σενα

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Koριτσια μου σας ευχαριστω πολυ...Την εχω αναγκη αυτη την αγκαλια...Περιμενω απλα να τριτωσει το κακο να τελειωνουμε...Σας φιλω και ευχομαι να σας εχει ο Θεος καλα!

ευαγγελια μου τι ειναι αυτα που λες ?τι βλακειες ειναι αυτες που ακουω!!!!ακου λεει περιμενω να τριτωσει το κακο.ρεεε κανονισε θα σε κουρεψω γουλι.μη λες αρνητικες λεξεις ,φρασεις και προπαντων μη σκεφτεσαι αρνητικα,γιατι οταν σκεφτομαστε κατι γινεται κιολας.σε φιλω κοριτσακι μου!να ειστε παντα καλα και μονο ευχαριστα να ακουμε απο ολες εδω μεσα.ματς μουτς βαγγελιω μου παινεμενη..

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...