Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

να στειλω πολλα κοιλιακα φιλακια στα μπεμπακια της παρεας μας!!!!

παπακι φιλι αμεσως στον μπομπιρακο μας...

τινακι κι εσυ στην ζουζουνιτσα μας...

μαρια ν.... μιλα στην κοιλιτσα και πες στα ζουζουνακια πολλα φιλακια κι απο την θεια κατερινα!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε γλωσσοκοπανες,ποσα γραψατε;;μια ωρα διαβαζα!

Κατερινιω που εισαι να διδαξουμε μπιριμπα στους νεους;;;μπραβο σου που καταφερες σε ενα μηνα και τα εκανες ολα!νυφη-ασπρος σιφουνας!!

Janetta μην ταραζεσαι!!γραψτον!τωρα εσυ απολαμβανεις!!!θα ερθει η ωρα που θα τον τρεχεις και δεν θα φτανει!!

Αλεξουλι,που εισαι εσυ;;;ξερω ειναι απαισιο συναισθημα να ελπιζεις και μετα να προσγειωνεσαι ασχημα.ολες ξερουμε πως ειναι αλλα ειπαμε δεν θα το βαλουμε κατω.θα παλεψουμε για το ονειρο μας.

Λια σε αφησα τελευταια επιτηδες!!!πανω απ΄ολα σου ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!αμα γουσταρεις σπασε και ολα τα πιατα για να ξεδωσεις,να ηρεμησεις και να συνεχισεις!ολες σε αυτο το θαυμα ελπιζουμε και μην ξεχνας οτι τιποτα δεν ειναι απιθανο.δεν ειναι το τελευταιο σου χαρτι!και δεν λιγες οι περιπτωσεις που μετα απο αποτυχημενη εξωσωματικη επιασαν φυσιολογικα λογω ορμονων!αλλα δεν θα σκεφτομαστε ετσι.καλα;;;παρε ολη τη θετικη μου ενεργεια και κανε την οτι θελεις!παρτην μαρη αρρωστη!!!ειναι και μπολικη παναθεμα την,να δω που θα την βαλεις!

Τα δικα μου τα νεα λοιπον:εχω αγχωθει λιγο και θα σας εξηγησω γιατι.η ενδοκρινολογος θελει να κανω μαγνητικη εγκεφαλου για να αποκλεισουμε το ενδεχομενο ογκου στην υποφυση.ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα αλλα θελει να ειναι σιγουρη.μου διυκρινισε οτι ειναι διαφορετικη η θεραπεια της προλακτινης αν ισχυει ογκος και ειδικα σε περιπτωση εγκυμοσυνης.μετα τη μαγνητικη αποφευγουμε φυσικα εγκυμοσυνη για 2 μηνες για ευνοητους λογους......αντε 2 μηνες πισω παλι..ταυτοχρονα παω για εξετασεις προλακτινης και αλλες τοσες που εχουν σχεση με το θυροειδη σε πυρηνικο εργαστηριο και ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ και ξεκιναω χαπακια για τον θυροειδη λογω κυστων.3 πολυ μικρες κυστουλες.

Και συνεχιζω γιατι εχω την εξης πανηλιθια ανησυχια!!τι λεω στον γυναικολογο;;!οτι σε ειχα χεσμενο και σαν ανησυχο πνευμα ειπα να το ψαξω λιγο παραπανω;γιατι ειμαι σιγουρη οτι αυτα περι μαγνητικης θα τα θεωρησει μαλακιες και τραβηγμενο.οποτε ή την κανω και συνεχιζω με τα λεγομενα της ενδοκρινολογου ή ακολουθω τα βηματα του γυναικολογου οπου ριχνουμε την προλακτινη και προχωραμε σε σπερματεγχυση.εχω χαζεψει λιγο ε;;;σα να τα παιξαμε λιγο ολες;;

Διαφημίσεις

Και συνεχιζω γιατι εχω την εξης πανηλιθια ανησυχια!!τι λεω στον γυναικολογο;;!οτι σε ειχα χεσμενο και σαν ανησυχο πνευμα ειπα να το ψαξω λιγο παραπανω;γιατι ειμαι σιγουρη οτι αυτα περι μαγνητικης θα τα θεωρησει μαλακιες και τραβηγμενο.οποτε ή την κανω και συνεχιζω με τα λεγομενα της ενδοκρινολογου ή ακολουθω τα βηματα του γυναικολογου οπου ριχνουμε την προλακτινη και προχωραμε σε σπερματεγχυση.εχω χαζεψει λιγο ε;;;σα να τα παιξαμε λιγο ολες;;

νατασσουλα....κανενας γιατρος δεν μπορει να σε "μαλωσει" γιατι πηγες και σε καποια αλλη ειδικοτητα...ειδικα οι γυναικολογοι που θελουν η γυναικα να εχει επαφη με ενδοκρινολογο....να κανεις αυτο που πιστευεις ΕΣΥ οτι ειναι το καλυτερο για σενα υστερα απο την καθοδηγηση των γιατρων σου και να εισαι σιγουρη πως καποια πραγματα μπορουν να συνδιαστουν... παντως οταν εγω ειχα κανει μαγνητικη στην μεση μου, μου ειχαν πει πως δεν ειναι επικινδυνη για θεμα εγκυμοσυνης...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

νατασσουλα....κανενας γιατρος δεν μπορει να σε "μαλωσει" γιατι πηγες και σε καποια αλλη ειδικοτητα...ειδικα οι γυναικολογοι που θελουν η γυναικα να εχει επαφη με ενδοκρινολογο....να κανεις αυτο που πιστευεις ΕΣΥ οτι ειναι το καλυτερο για σενα υστερα απο την καθοδηγηση των γιατρων σου και να εισαι σιγουρη πως καποια πραγματα μπορουν να συνδιαστουν... παντως οταν εγω ειχα κανει μαγνητικη στην μεση μου, μου ειχαν πει πως δεν ειναι επικινδυνη για θεμα εγκυμοσυνης...

Α χα!!ενδιαφερον αυτο!κανω λες και θα μεινω εγκυος εγω τωρα στο καπακι...τελος παντων...

Κατερινιω ο γιατρο μου ειναι παρα πολυ καλος αλλα εχει το εξης ελαττωμα.ειναι λιγο ψωναρα γιατι ξερει οτι ειναι πολυ καλος και εχει μια ταση να αμφισβητει κατι που σου κανει την κατασταση περιπλοκη.εγω το τι πιστευω;εχω χαθει λιγο για να ειμαι ειλικρινης.με αυτα που μου ειπε η ενδροκρινολογος μπερδευτηκα.ασε που ειναι και σιγουρη πως αν ξεκινησω και θεραπεια για τις κυστεσνθα μεινω σιγουρα εγκυος.μολις ειδε το σπερμοδιαγραμμα μου λεει"και διδυμα πιανεις μη σου πω"!αντε τωρα εσυ τι να κανεις και τι να πιστεψεις.

Δεν ερχεσαι να παιξουμε καμια μπιριμπα εγω λεω;;;;;;;

Α χα!!ενδιαφερον αυτο!κανω λες και θα μεινω εγκυος εγω τωρα στο καπακι...τελος παντων...

Κατερινιω ο γιατρο μου ειναι παρα πολυ καλος αλλα εχει το εξης ελαττωμα.ειναι λιγο ψωναρα γιατι ξερει οτι ειναι πολυ καλος και εχει μια ταση να αμφισβητει κατι που σου κανει την κατασταση περιπλοκη.εγω το τι πιστευω;εχω χαθει λιγο για να ειμαι ειλικρινης.με αυτα που μου ειπε η ενδροκρινολογος μπερδευτηκα.ασε που ειναι και σιγουρη πως αν ξεκινησω και θεραπεια για τις κυστεσνθα μεινω σιγουρα εγκυος.μολις ειδε το σπερμοδιαγραμμα μου λεει"και διδυμα πιανεις μη σου πω"!αντε τωρα εσυ τι να κανεις και τι να πιστεψεις.

Δεν ερχεσαι να παιξουμε καμια μπιριμπα εγω λεω;;;;;;;

Φτιάξε μπιριμπακια κι ερχομαι!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

λια μου, αυτό για σένα

1604067dqrnyzpv0t.gif

καλή αρχή κορίτσι μου, είμαστε δίπλα σου!!!σε αγαπάμε πολύ!!!

θα προσευχόμαστε για σένα και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

sissy μου μην αρχίζεις με φόβο και απαισιοδοξία, οι ενέσεις δεν είναι τίποτα τις εχουμε κάνει αρκετές απο την παρέα,θα αρχίσεις με την μικρότερη δόση και θα δείς πώς αντιδράει ο οργανισμος σου,άλλωστε πιστευω πως η κακή ψυχολογία επηρεαζει πιο πολύ τον κύκλο μας.

Λία μου καλή αρχή και καλή επιτυχία

χθες είδα μια γνωστή μου που έκανε εξωσωματική και περίμενε αποτελέσματα,την είδα χαρούμενη και ήμουν σίγουρη οτι ειναι έγκυος,τη ρώτησα λοιπόν και μου είπε με ενα τεράστιο χαμόγελο...είχα θετική χοριακή αλλά στην επανάληψη είχε μειωθεί...με είδε που έμεινα κάγκελο και μου λέει χαιρομαι γιατί πέτυχε παρόλο που δεν προχώρησε, την επόμενη φορά θα έρθει το μωράκι μου, πραγματικά την θαύμασα,απο ολη τη διαδικασια και την ταλαιπωρία κράτησε το θετικό...προσπαθούσα 5 χρόνια μου λέει και πιστευα οτι δεν θα μείνω ποτέ

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

νατασούλα μου συζήτησε το με τον γιατρό σου και βλέπεις τι θα σου προτείνει,που να ξέρεις και εσύ τι είναι το καλύτερο,ακου τη γνώμη του και αποφασίζεις.

janetta μου οι αναγούλες ειναι σημάδι οτι το μωράκι σου ειναι μια χαρά, θα περάσει και αυτό μην το σκέφτεσαι καθόλου.

νεραιδούλα μου παλι αρρωστούλα ήσουν? ελπίζω να είσαι καλά τώρα και να ξεπεράσεις και τις καταστάσεις που σε εμποδίζουν να συνεχίσεις

κατερινάκι τα συγχαρητήρια μου, καλά βρε θηρίο πώς τα πρόλαβες όλα τόσο γρήγορα? την διοργάνωση γάμου σαν εναλλακτική δουλεια την έχεις σκεφτεί???

κορίτσια και εγω στο καρέ της μπιρίμπας μην με ξεχάσετε, στο zoo επαιζα παλια αλλά τώρα το σταμάτησα

Καλημέρα κορίτσια μου, από που να αρχίσω!!!

Τίνα μου τέλεια τα νέα σου και την κοράκλα, με το καλό να την πάρεις στην αγκαλιά σου!!!

Κατερινάκι είσαι θηρίο!!! Τελικά αν δεν είσαι ψωνισμένος και απλά βρίσκεις ευκαιρίες και ξέρεις τι θέλεις, όλα μπορούν να γίνουν!! Καλή συνέχεια λοιπόν στο τρέξιμό σου! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα φιλάκια που μας έστειλες!!

natasoula81 μου τι κάνεις. Θυμάσαι που σου είπα ότι η αδερφή μου είχε πρόβλημα προλακτίνης? Πριν ξεκινήσει θεραπεία της είπε ο γυναικολόγος να κάνει μαγνητική εγκεφάλου και όλοι μείναμε κάγκελο. Ολοι το κοροιδέψαμε και είπαμε, τι υπερβολές είναι αυτές και τελικά είχε αδένωμα στην υπόφυση. Αυτά είναι κατά κανόνα καλοήθη και επηρεάζουν διάφορα πράγματα, είναι υπεύθυνα και για υπογονιμότητα και για αποβολές. Την συνέχεια την ξέρεις, άρχισε θεραπεία, σε 2 μήνες έμεινε έγκυος (προσπαθούσανε 6 χρόνια) και τώρα είναι στον 5ο και άρχισε ο μπέμπης να χτυπάει!!! Σου εύχομαι βέβαια εσύ να μην το έχεις, αλλά να κάνεις μαγνητική οπωσδήποτε.

Sissy μην ανησυχείς καθόλου για τις ενέσεις, τίποτα δεν είναι, η αναμονή και η πιθανότητα αποτυχίας είναι αυτή που σε αγχώνει και είσαι απολύτως δικαιολογημένη, όλες τα έχουμε περάσει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, πρέπει σιγά σιγά να προχωράμε. Μην φοβάσαι καθόλου, είναι ιερός ο σκοπός μας!

janneta, ο πεθερός μου αρρώστησε, ευτυχώς δεν έχει πεθάνει... Οσο για τον άντρα σου, όλοι πάνω κάτω τα κάνουν αυτά, τι να πεις, αυτό δεν αλλάζει. Εσύ χάιδευε την κοιλίτσα σου και όλα θα πάνε καλά, με τις αναγούλες υπομονή, εγώ σήμερα μπαίνω στην 10η εβδομάδα και συνεχίζονται από το πρωί, μέχρι το βράδυ... Ακούσατε καρδούλα, πότε θα ξαναπάτε?

Λία μου σε άφησα για το τέλος, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!! Όλα καλά θα πάνε, αυτό να σκέφτεσαι! Τι ενέσεις άρχισες και τι δόση, πότε θα πας για τον πρώτο υπέρηχο? Η Ευαγγελία μας μια χαρά σου τα είπε, πολύ νερό, ασπράδια και lucozade! Το πρώτο άγχος στην όλη διαδικασία είναι η παραγωγή ωαρίων, σου εύχομαι να πάνε όλα, όπως τα έχεις στο μυαλό σου, για να είσαι και πιο ήρεμη!! Οτι χρειαστείς, στείλε μου πμ, οτιδήποτε θέλεις να με ρωτήσεις!! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια!!!

Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!!! Νεραιδούλα περαστικά!!!

HvAnp3.png

Kοριτσαρες μου καλημερα!

Ευχομαι να εχετε μια υπεροχη μερα σε αντιθεση με την δικη μου που ξεκινησε χαλια...Σας φιλω!

Καλημέρα κοριτσάκι, σου εύχομαι αν και άρχισε στραβά η μέρα σου να τελειώσει όσο καλύτερα γίνεται για να μην είσαι στεναχωρημένη... σου στέλνω μια αγκαλιά...

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...