Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

λια μου έτσι οπως ειμαι σημερα ψυχολογικα αυτα που γράφεις νιώθω οτι τα γράφω εγω..καλα το είπες! Δεν φοβάμαι την ένεση αλλα την ιδέα οτι πρέπει να κανω ένεση!ειναι τόσο λογικά αυτα που αισθάνεσαι και πρέπει να τα πεις!

Εγω οταν έκλεισα το τηλ απο το γιατρο πρώτη φορά σκέφτηκα οτι φοβάμαι..και αυτο που φοβάμαι ειναι η αποτυχία..και σίγουρα αυτο δεν βγαίνει απο το μυαλό μου!απλα αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι αφου μπήκαμε στο χορό,πρέπει να χορέψουμε..και εγω τη βδομάδα αυτή έμαθα για 2 εγκυμοσύνες και είπα ΓΙΑΤΙ οχι και εγω;;;; Λόγω ορμονών είσαι ευάλωτη και σκεφτεσαι με λιγότερο αισιοδοξία απο πριν..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΑ ΜΟΥ λοιπόν θα τα πιάσουμε ένα ένα τα πράγματα με την σειρα

1ον το 26αρι ήταν παρατραβηγμενο εξ αρχής οπότε το προσπερναμε

2ον εχεις κάθε δικαίωμα να θυμώνεις να κλαις και να θελεις κι εσύ την "κατσίκα" σου,σε άλλους ήρθε δια της φυσικής οδούς και άσε σένα θα έρθει δια της εξωσωματικής οδούς Ε ΚΑΙ;;;

3ον το ότι είσαι στα πατώματα σε βοηθάει σε κάτι;Γιατί άμα την βρισκεις έτσι καλώς άμα σε χαλάει όμως κακως πολύ κακως.Αρχισες ενέσεις μπήκες στην τελικη ευθεία,πήρες τις αποφάσεις σου,βρήκες τα χρήματα,βρήκες το κουράγιο και τώρα μου το παίζεις drama queen!!!!Για σύνελθε και ορμά πάνω σε όλους και όλα!!!

Αν σε είχα μπροστά μου θα άκουγες την εκνευριστική μου φωνή οταν ανεβάζει ντεσιμπέλ!!

Και σου τα λέω αυτά γιατί σ'αγαπαω και το ξέρεις ε;

bKtop2.png8BRwp3.png

συγγνωμη ξεχασα να πω στη σιση οτι οι ενεσεις δεν ειναι τιποτε μολις κανεις την πρωτη θα πεις α αυτο ητανε;εγω τρυπιωμουνα και γελουσα γιατι ελεγα καθε τρυπημα ενα βημα πιο κοντα στο ονειρο.μην το σκεφτεσαι καθολου.φιλακια στα υπολοιπα κοριτσια.

Αλεξουλι μου ευχαριστω..καλυτερα να χαλαρωσεισ τωρα και να δεις μετα με το γιατρο σου το επόμενο βήμα..εύχομαι να πανε ολα καλα!

Άσπα και εγώ σʼαγαπάω……………ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! Σήμερα θα είμαι και drama, και πολύ queen……..!!!!!! Μπορεί και αύριο……………δεν ξέρω.

Μα δεν με πειράζει που κάνω εξωσωματική, με ενοχλεί που είναι το τελευταίο μου χαρτί.

Alexouli, σκέψου πως η Lolita και η Stardust πόνεσαν περισσότερο. Πήγαν στη πηγή και δεν ήπιαν νερό……..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Άσπα και εγώ σʼαγαπάω……………ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! Σήμερα θα είμαι και drama, και πολύ queen……..!!!!!! Μπορεί και αύριο……………δεν ξέρω.

Μα δεν με πειράζει που κάνω εξωσωματική, με ενοχλεί που είναι το τελευταίο μου χαρτί.

Alexouli, σκέψου πως η Lolita και η Stardust πόνεσαν περισσότερο. Πήγαν στη πηγή και δεν ήπιαν νερό……..

Γειτόνισσα ξέρεις ποσά χαρτιά έχει η τράπουλα!!!!

Δεν είναι το τελευταίο σου χαρτί αλλα ο άσσος στο μανίκι σου κοριτσαρα μου εσύ!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Λια ακομη και drama queen παλι απαστραπτουσα εισαι :D

Δεν βολεψε να πιουμε εκεινο τον καφε να τα πουμε απο κοντα ειμαι κι εγω σε φαση μεγαλου αγχους μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα του δικου μου αλλα το παλευω δεν πρεπει να με παρει απο κατω...

Εσυ να προσεχεις να κοψεις το αλατι.Να τρως ασπραδι και να πινεις lucozade που εχει ηλεκτρολυτες και πολυ πολυ νερο...Ξερω πως νιωθεις ετσι ημουν κι εγω το καλοκαιρι με την υπερδιεγερση τρελλη κατασταση!

Ευχομαι ολα να πανε καλα να μην ταλαιπωρηθεις αλλο και να δικαιωθουν οι κοποι σου.Και ολων των υπολοιπων βεβαια οπως εχω ξαναπει ειμαστε ολες τοσο καλα παιδια και εχουμε ταλαιπωρηθει ακομη περισσοτερο...

Αν χρειαστεις κατι σφυρα κλεφτικα ;)

Διαφημίσεις

Βρε Alexouli, γιατί ζητάς συγνώμη? Εγώ είπα απλά πως τα κορίτσια έζησαν ήδη μια αποτυχημένη εξωσωματική, με ότι αυτό συνεπάγεται, και μαζεύουν τα κομμάτια τους. Να μην ξαναζητήσεις συγνώμη…………

Και εγώ, και εσύ, πονάμε αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον έχουμε την προοπτική του άγνωστου μπροστά μας. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω βαρεθεί να παίρνω ένα μεγάλο μηδενικό για χοριακή…………

Evangelia πότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα έχετε αποτελέσματα? Αυτό με τα ασπράδια το είχα ξεχάσει, μέχρι που είδα τα αυγά εχθές στο ψυγείο και πλάκωσα 2 – 3. Lucozade εεεεε? Να σε πω εγώ θυμόμουν Red Bull………..xaxaxa…………Φαντάζεσαι??? Να πλάκωνα τα Red bull και να πήγαινα πετώντας??? …….χαχαχα ………τι ξανθιά που είμαι ………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

κοριτσακια μου τι κανετε;μου λειψατε παρα πολυ.δεν εχω νετ,γιατι επιανα απο τη γειτονια κ μαλλον με καταλαβαν κ το κλειδωσαν.πηγα στο γιατρο,που πριν λιγο εμαθα ειναι κ κουμπαρος μιας ξαδερφης μου κ θα του πει να με προσεχει.παλι καλα.πηγα πριν μια βδομαδα κ μου ειπε ειμαι 6εβδ.με εχουνπιασει αναγουλες κ εμετοι.που με κανουν να νιωθω ασχημα.απο τωρα αρχιζουν κ τα βασανα της μητροτητας.ααχ τι τραβαμε οι μελλουσες μανες.τεσπα.μπηκα απο το κινβτο κ δεν σας διαβασα ολες.κατι. ειδα για την μαρια ν ,οτι εχασε τον πεθερο της.πολυ λυπαμαι μαρια μου.ζωη σε σας.και συ εκανες οτι καλυτερο μπορουσες ,αφου θα αυξησεις την οικογενεια κατα 2 μελη.

Νατασουλα ολα καλα;τινκερ οκ;ευαγγελια μου καλα;σισσυ ;ασπα καλα γυμνασια και στο γυμν.κ στο κρεββατι.που λετε κοριτσια δεν εχω καθολου διαθεση για σεχ.κ ο γιατρος ειπε να μην κανουμε τους 3πρωτους μηνες.

Σημερα τσαντιστηκα πολυ γιατι ηταν να παμε στη τσαμπικα να αναψουμε κερι κ δεν πηγαμε γιατι εχθες ο αντρας μου ειχε κοπη πιτας στη δουλεια κ μου ηρθε ντιρλα.το τι βρισιμο ακουσε δεν λεγεται.τι κολοζωα ειναι αυτοι οι αντρες μερικες φορες.τωρα ποτε θα παρει παλι ρεπο .καποια μερα που θα δουλευει νυχτα θα τον φτιαξω καλα.τσαντιζομαι πολυ οταν καποιος δεν σεβεται τα θεια.προτιμω να μην σεβαστει καποια αλλη επιθυμια μου...τεσπα.κοριτσακια μου ελπιζω να βαλω συνδεση να τα λεμε.σας αγαπω και καθε μερα σας σκεφτομαι να ξερετε.πολλα πολλα πολλα φιλααααααααααααααΑαααααακια κ μπεμπααααακια κουκλιτσες μου.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Λια μου αν καταφερουμε να κανουμε ολες αυτες τις εξετασεις συντομα απο βδομαδα πιστευω θα ξερουμε τι γινεται.Σκεφτομαι να τον παρω και στον ομοιοπαθητικο να του κανει ενα σκαναρισμα να δουμε τι θα μας πει κι αυτος!

Εγω οταν την πατησα με την υπερδιεγερση ο γιατρος μου ειχε πει καθολου αλατι,ασπραδι,lucozade και πολυ νερο.Ακο λουθησε το προληπτικα εστω και να κανεις οπωσδηποτε ελεγχους Ε2 συχνα!

janneta μου απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και μην αγχωνεσαι η Παναγιτσα ειναι εκει και ξερει πως θα την επισκεφθεις συντομα για να την ευχαριστησεις!

Γιουχου!!!!Θα έχουμε και μια κοπελαρα σε λίγο καιρο!!Άντε γιατί ψάχνομαι για νύφες!!!

Κατερινακι μου τι κανείς;

Τα δικά μου τα νεα είναι τα ίδια,έχω ακομα αυτές τις θεολογικές ανησυχίες γιατί χθες είχα μια κουβέντα με έναν άνθρωπο ο οποίος μου είπε πως όλα τα μωρακια ή τα παιδάκια με πρόβλημα είναι τα πρώτα που μπαίνουν στον παράδεισο και πως αυτό είναι το σχέδιο του Θεού γι αυτά αλλα οταν του απαντησα πως ο άνθρωπος δεν ειναι άβουλο ζώο αλλα ο Θεός μας εδωσε την κρίση να παίρνουμε αποφάσεις τότε γιατί δεν αφήνει όλες αυτές τις ψυχούλες να αποφασίσουν μέσα από τις πράξεις τους βέβαια αν θέλουν να πανε σρον παράδεισο αλλα τους το "επέβαλε" κατά κάποιο τρόπο;Εκεί δεν μου απαντησε...

Τι έχω πάθει η γυναίκα Παναγία μου;Εγώ δεν ήμουν έτσι...Μηπως ήρθε η ώρα να περάσουν από ρο σπίτι μου αυτοί οι καλοί κύριοι με την ωραία άσπρη μπλουζιτσα αυτήν που δένει πίσω να με μαζεψουνε;;;Ε λέω εγώ τώρα...

Γεια σου ασπακι με τις ανησυχιες σου...κοιτα πολλες φορες οι ανθρωποι λογω του πονου που νοιωθουν εκδηλωνουν την στεναχωρια τους οπως την εκδηλωνεις κι εσυ...ειναι πολλες οι φιλοσοφικες ανησυχιες που εχουμε, ειναι στο χερι μας μελετωντας να τις απαντησουμε..παντως αυτα που σκεφτεσαι νομιζω πως το 90% των γυναικων που ταλαιπωρουνται με τα γυναικολογικα τους, τα εχουν σκεφτει... θα σου πω κατι οσο δυσκολο κι αν ακουγεται...ειναι ομως πολυ πιο απλο απο οσο φαινεται...μονο με θετικη σκεψη νικας τα τεραστια προβληματα της καθημερινοτητας! Ειναι το μονο οπλο των ανθρωπων για την επιβιωση τους! Ευχομαι να βρεις την δυναμη να αντιμετωπισεις οτι κι αν σε βασανιζει και στο τελος ειμαι σιγουρη πως θα βγεις νικητρια!

πολλα φιλακια

Αχ Σισσακι εγω κοιμηθηκα πρωι και προσπαθω να ανοιξω τα υπεροχα μπιρμπιλωτα ματακια μου για να μαγειρεψω!!εσυ σηκωθηκες για να διαβασεις;εγω εκενα διδακτορικο στη μπιριμπα και ξενυχτησα.

ε ρε νατασσουλα εισαι και μακρυα...εχω κανει κι εγω διδακτορικο στην μπιριμπα...πολυ σε χαιρομαι...παιζεις και στο ζοο μηπως??

Καλημερα κοριτσαρες και καλη εβδομαδα!

Ειμαι λιγο νταουνιασμενη τις τελευταιες μερες εξαιτιας καποιων προβληματων υγειας του αντρουλη μου γιαυτο δεν πολυμπαινω...Ελπιζω να ξεμπερδεψουμε συντομα με αισια αποτελεσματα...

Georgkat γλυκια μου ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα με το ψαξιμο και τις ετοιμασιες σε εχω στο μυαλο μου κι ας μην μπορεσαμε να συντονιστουμε για να τα πουμε τηλεφωνικα.Διασκεδασε το και κοιτα να το ευχαριστηθεις γιατι αξιζει τον κοπο τελικα!

ευαγγελια μου καρδουλα μου ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!

τωρα πήρα και τον γιατρο και του είπα να κάνουμε τη 2 σπερματεγχυση με φάρμακα.εγω νόμιζα οτι θα μου έλεγε να πάρω κλομιφαινη και εκείνος μου ειπε να παω να μου γράψει ενέσεις..:confused:

Και σκέφτομαι τωρα εγω..μήπως κολυμπάω στα βαθιά;; Μόλις έκλεισα το τηλ έβαλα και τα κλάματα με τις σκέψεις των ενεσεων..εδω μια προγεστερονη έφερε τα πάνω κάτω στον κύκλο μου,οι ενέσεις τι θα μου κάνουν ;; Δεν σας κρύβω οτι φοβάμαι...του είπα και για τα καφε κα μου ειπε να μην ανησυχώ..τα οποία απο σημερα εχουν αρχίσει να κοκκινιζουν.οποτεθα παω αύριο να μου γράψει τα φάρμακα και ο ΘΕΌΣ βοηθός..συγνώμη αν σας κούρασα με τα ψυχοπλακωτικα μου αλλα νομίζω οτι είστε οι μόνες που λέω αυτα και με καταλαβαίνεται...

Ειμαι λιγο παραπάνω drama queen απ το κανονικό αλλα ξερω οτι και έτσι με αγαπάτε!!!!:D

ΣΙΣΣΑΚΙ ΕΧΕΙΣ πμ

Εδώ είμαι αγάπες μου………..απλά είμαι λίγο αποσυντονισμένη να το πω,………θυμωμένη να το πω, ……….όπως και να το πω δεν είμαι στα καλύτερα μου………………

Η αυγουλάρα 26 χιλ. αποδείχτηκε μούφα, μια που η ακατανόμαστη με έπιασε στον ύπνο και ήρθε 3 ημέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Οπότε ήταν μια ωραιότατη κύστη……………

Anyway…….δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο. Το «θετικό» είναι πως αντί να μου έρθει Σάββατο, μου ήρθε Τετάρτη, και Παρασκευή ξεκινήσαμε ορμονολογικές, ενέσεις, και όοοοοοοοολη αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία της εξωσωματικής.

Την Πέμπτη πήγαμε στο κέντρο, μιλήσαμε με την εμβρυολόγο και μας έλυσε «εργαστηριακές» απορίες, που αφορούν το στάδιο μετά την ωολληψία. Το ηθικό δίδαγμα είναι πως η πρώτη εξωσωματική είναι ουσιαστικά διαγνωστική διαδικασία, μια που δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έχεις στο εργαστήριο, και κατά πόσο θα χρειαστεί να παρέμβεις με μικρογονιμοποίηση. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να διαλέξουμε γιατί εάν χρειαστεί, η μικρογονιμοποίηση περιλαμβάνεται στη τιμή και είναι στην κρίση της εμβρυολόγου να κάνει το καλύτερο.

Σήμερα θα «χτυπήσω» την τέταρτη γερή δόση puregon και αύριο έχουμε τον πρώτο υπέρηχο για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε.

Ο γυναικολόγος με έχει προετοιμάσει για το ενδεχόμενο να κάνω υπερδιέγερση και να πάμε στον επόμενο ή μεθεπόμενο κύκλο με κατεψυγμένα. Οπότε ότι θέλει ας γίνει………Εγώ ήδη από εχθές το βράδυ δεν νιώθω και πολύ καλά. Έχω ταχυκαρδίες, εξάψεις, πονάκια, και μεγάλη πίεση. Σαν να με έχουν κολλήσει στον τοίχο και με δέρνουν.

Λένε πως πρέπει να έχεις αισιοδοξία και καλή ψυχολογία. Εμένα τώρα βρήκαν να με πιάσουν οι ανησυχίες μου. Πάντα πίστευα πως κάποιο θαύμα θα γίνει και δεν θα χρειαστεί να φτάσω στην εξωσωματική. Βλέπω θαύματα γύρω μου, αλλά για εμένα τίποτα………

Εχθές έμαθα και για μια άλλη εγκυμοσύνη από το πουθενά, και έχω πέσει σε κατάθλιψη. Δεν θέλω να πάθει τίποτα η κατσίκα του γείτονα, απλά θέλω και εγώ κατσίκα.

Θέλω όλη τη θετική σας ενέργεια και αγάπη αυτή τη στιγμή. Και μην μου αρχίσετε τις αηδίες του τύπου: «Λία τι νταουουουουνιασμα και μιζέρια είναι αυτή!!!!!!!» όλες έχουμε το δικαίωμα να γκρινιάζουμε, να πονάμε, να κλαίμε και να έχουμε τις μαύρες μας πότε – πότε. Δεν είμαστε εδώ για να διασκεδάζουμε ή μια την άλλη μόνο, αλλά να βοηθάμε και να συμπαραστεκόμαστε.

Εγώ ΝΑΙ θα είμαι drama queen αυτές τις μέρες! Δεν φταίω εγώ, οι ορμόνες μου φταίνε !

Λια μου ειμαστε μαζι σου και ολη μας η θετικη ενεργεια ειναι μαζι σου!.Φυσικά και δεν ειμαστε μονο για διασκεδαση εδω αλλα και για βοηθεια και συμπαρασταση...αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολες....αν κρινω απο μενα, χαιρομαστε με τις χαρες ολων σαν να ειμαστε εμεις στην θεση τους, και κλαιμε με την στεναχωρια μας σαν να εχει συμβει το οτιδηποτε σε μας! Μακάρι οι εγκυμοσυνες ολων να εξαρτωνταν απο ενα μαγικο ραβδι που κραταει καποια απο εδω μεσα..δυστυχως ομως δεν εξαρταται απο εμας...εμεις ομως μπορουμε να ειμαστε αυτες που θα δωσουμε την αγκαλια μας και τον παρηγορο λογο μας σε μια γυναικα που ποναει μεσα της! Μακάρι να μπορουσαμε να δωσουμε πολλα παραπάνω...αλλα κανεις δεν μπορει να τα βαλει με τον Θεο!

Σου ευχομαι να πανε ολα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και να εχεις θετικη εκβαση με την εξωσωματική..και μην στεναχωριεσαι που δεν το ειχες στο μυαλο σου ως επιλογη πριν απο χρονια...νομιζω καμμια μας δεν το ειχε...προσαρμοζομαστε με τα δεδομενα και κανουμε το καλυτερο που μπορουμε!!

κοριτσακια μου τι κανετε;μου λειψατε παρα πολυ.δεν εχω νετ,γιατι επιανα απο τη γειτονια κ μαλλον με καταλαβαν κ το κλειδωσαν.πηγα στο γιατρο,που πριν λιγο εμαθα ειναι κ κουμπαρος μιας ξαδερφης μου κ θα του πει να με προσεχει.παλι καλα.πηγα πριν μια βδομαδα κ μου ειπε ειμαι 6εβδ.με εχουνπιασει αναγουλες κ εμετοι.που με κανουν να νιωθω ασχημα.απο τωρα αρχιζουν κ τα βασανα της μητροτητας.ααχ τι τραβαμε οι μελλουσες μανες.τεσπα.μπηκα απο το κινβτο κ δεν σας διαβασα ολες.κατι. ειδα για την μαρια ν ,οτι εχασε τον πεθερο της.πολυ λυπαμαι μαρια μου.ζωη σε σας.και συ εκανες οτι καλυτερο μπορουσες ,αφου θα αυξησεις την οικογενεια κατα 2 μελη.

Νατασουλα ολα καλα;τινκερ οκ;ευαγγελια μου καλα;σισσυ ;ασπα καλα γυμνασια και στο γυμν.κ στο κρεββατι.που λετε κοριτσια δεν εχω καθολου διαθεση για σεχ.κ ο γιατρος ειπε να μην κανουμε τους 3πρωτους μηνες.

Σημερα τσαντιστηκα πολυ γιατι ηταν να παμε στη τσαμπικα να αναψουμε κερι κ δεν πηγαμε γιατι εχθες ο αντρας μου ειχε κοπη πιτας στη δουλεια κ μου ηρθε ντιρλα.το τι βρισιμο ακουσε δεν λεγεται.τι κολοζωα ειναι αυτοι οι αντρες μερικες φορες.τωρα ποτε θα παρει παλι ρεπο .καποια μερα που θα δουλευει νυχτα θα τον φτιαξω καλα.τσαντιζομαι πολυ οταν καποιος δεν σεβεται τα θεια.προτιμω να μην σεβαστει καποια αλλη επιθυμια μου...τεσπα.κοριτσακια μου ελπιζω να βαλω συνδεση να τα λεμε.σας αγαπω και καθε μερα σας σκεφτομαι να ξερετε.πολλα πολλα πολλα φιλααααααααααααααΑαααααακια κ μπεμπααααακια κουκλιτσες μου.

ζανετα..υπομονη με τις αναγουλες...δεν γινεται διαφορετικα...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

τα δικα μου νεα ειναι τρεξιμο τρεξιμο τρεξιμο τρεξιμο....

ευτυχως κατεληξα σε νυφικο τσακα τσακα και τωρα θα παω στην μοδιστρα για να παμε να δουμε τα υφασματα...

οι μπομπονιερες ετοιμες, τα προσκλητηρια ετοιμα (πηγα με την μαριεττακι και τα παραγγειλαμε), ουφφφ.ολα σχεδον ετοιμα εκτος απο dj. ε ειναι πολυ νωρις ακομα!!! σε 1 μηνα οργανωσα γαμο!!!!!

χτες ειχαμε και την παρασταση χορου στην οποια διαπρεψαμε και παλι...ειμαι μεγαλη ντιβα.... ηρθε ενα παιδακι να του δωσω αυτογραφο..χαχαχα τι γελιο εκανα...

και απο σημερα παλι τρελοκομειο ... με την δουλεια αρχισαν παλι τις βλακειες τους και με εχουν νευριασει αλλα τωρα πια στελνω απευθειας υπηρεσιακο μηνυμα στον προεδρο της εταιριας και τελειωνει το παραμυθι...αυτο μου ελειπε να εχω με τα τρεχαματα μου....

αυταααα προς το παρον....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...