Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Σισσακι εγω κοιμηθηκα πρωι και προσπαθω να ανοιξω τα υπεροχα μπιρμπιλωτα ματακια μου για να μαγειρεψω!!εσυ σηκωθηκες για να διαβασεις;εγω εκενα διδακτορικο στη μπιριμπα και ξενυχτησα.

Αχ Σισσακι εγω κοιμηθηκα πρωι και προσπαθω να ανοιξω τα υπεροχα μπιρμπιλωτα ματακια μου για να μαγειρεψω!!εσυ σηκωθηκες για να διαβασεις;εγω εκενα διδακτορικο στη μπιριμπα και ξενυχτησα.

Ασε νατασουλα μου εχω κουραστει με το διαβασμα..

Χθες βγηκαμε κ σημερα σηκωθηκα να διαβασω..😞

Η μπιριμπα εχει πιο ενδιαφερον.. Κ εμενα μ αρεσει να παιζω

Χαρτια!

Καλε κοριτσια που ειστε;φαγατε πολυ και προσπαθειτε χωνεψετε;!!!

Σημερα ειδα λιγα παραπανισια υγρα(οχι κατι τραγικο,ουτε το φυσιολογικο που θα επρεπε κοντα στις γονιμες) και πεταξα απο τη χαρα μου!φανταστειτε να δω και τα κανονικα καποια στιγμη.παρτι θα κανω με πανο welcome!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες και καλη εβδομαδα!

Ειμαι λιγο νταουνιασμενη τις τελευταιες μερες εξαιτιας καποιων προβληματων υγειας του αντρουλη μου γιαυτο δεν πολυμπαινω...Ελπιζω να ξεμπερδεψουμε συντομα με αισια αποτελεσματα...

tina συγχαρητηρια για την μπουμπου να την κρατησετε αγκαλια και να την καμαρωνετε!

astage μην χανεις την πιστη σου κοριτσακι μου θα ερθει και η σειρα μας...

mar1981 ευχομαι να εχεις συντομα την τεραστια χοριακη που θα σε κανει μανουλα...

Sissy καλο διαβασμα!

natasoula μου εστειλε ο αδερφος μου φωτογραφιες απο την χιονισμενη πολη μας και ζηλεψα μεχρι θανατου :( εδω ουτε μια νιφαδα δεν επεσε..

Georgkat γλυκια μου ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα με το ψαξιμο και τις ετοιμασιες σε εχω στο μυαλο μου κι ας μην μπορεσαμε να συντονιστουμε για να τα πουμε τηλεφωνικα.Διασκεδασε το και κοιτα να το ευχαριστηθεις γιατι αξιζει τον κοπο τελικα!

tinkerbell σε τι φαση εισαι πως προχωρας?Το δεματακι να το στειλω?

Λια,lolita,georgia,Stardustmg που εχετε χαθει?

Σας φιλω ολες!

καλημέρα και απο μένα σε όλες!!!

ευαγγελία μου περαστικά στον αντρούλη σου, όλα καλά να πάνε, τέλος με το καλαμπόκι? πηγες στον ομοιο ή οχι ακόμη? ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!!

sissy μου πως πάει το διάβασμα? πότε παραδίδεις εργασία? σε θαυμάζω....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ευαγγελια μου εύχομαι να ειναι περαστικά και ολα να πανε καλα με τον αντρουλη σου!

τινα μου το διάβασμα συνεχίζεται..μονο που την ώρα που διαβάζω το μυαλό μου φεύγει κ ταξιδεύει σε σπερματεγχυσεις,ωαρια και ωορηξιες..δυστυχώς τις σκέψεις μας δεν μπορούμε να τις καθοδηγησουμε!μονο για θαυμασμό δεν ειμαι γιατι πίστεψε με τον τελευταίο καιρό ολα τα κανω μισά και δεν ολοκληρώσω τίποτα σωστά!!

τωρα πήρα και τον γιατρο και του είπα να κάνουμε τη 2 σπερματεγχυση με φάρμακα.εγω νόμιζα οτι θα μου έλεγε να πάρω κλομιφαινη και εκείνος μου ειπε να παω να μου γράψει ενέσεις..:confused:

Και σκέφτομαι τωρα εγω..μήπως κολυμπάω στα βαθιά;; Μόλις έκλεισα το τηλ έβαλα και τα κλάματα με τις σκέψεις των ενεσεων..εδω μια προγεστερονη έφερε τα πάνω κάτω στον κύκλο μου,οι ενέσεις τι θα μου κάνουν ;; Δεν σας κρύβω οτι φοβάμαι...του είπα και για τα καφε κα μου ειπε να μην ανησυχώ..τα οποία απο σημερα εχουν αρχίσει να κοκκινιζουν.οποτεθα παω αύριο να μου γράψει τα φάρμακα και ο ΘΕΌΣ βοηθός..συγνώμη αν σας κούρασα με τα ψυχοπλακωτικα μου αλλα νομίζω οτι είστε οι μόνες που λέω αυτα και με καταλαβαίνεται...

Ειμαι λιγο παραπάνω drama queen απ το κανονικό αλλα ξερω οτι και έτσι με αγαπάτε!!!!:D

καλημέρα κορίτσια!!!

ήμουνα πάλι στο κρεβάτι το σκ...:(

περαστικά στον αντρούλη σου ευαγγελία μου...

εγώ έχω βαρεθεί το διάβασμα..8/3 παραδίδω εργασία και όλο λέω να αρχίσω και όλο το αναβάλω...

ευαγγελία μου, δεν θα κάνω τίποτα αυτό το διάστημα..

υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν..ίσως έτσι πρέπει να γίνει...ποίος ξέρει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

tina σημερα τρωω το τελευταιο καλαμποκι απο αυριο παιρνω τις καψουλες τις τριτης φασης για 10 μερες και απο βδομαδα θα παω να με δει και να μου δωσει και την τελευταια φαση!Ευχαριστω κι εγω για τις ευχουλες να εισαι καλα κι εσυ και η κουκλιτσα σου!

Sissy σε καταλαβαινω απολυτα!Κι εγω εκλαιγα οταν μου εδωσε ενεσεις μετα την κλομιφαινη.Ειμαι και φοβιτσιαρα μεχρι να κανω την πρωτη πλανταξα στο κλαμα.Τελικα δεν ηταν και τιποτα συνταρακτικο και γελουσα με τον εαυτο μου.Ευχομαι να σε βοηθησουν και να εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα αυτη τη φορα.Ευχαριστω για τις ευχουλες!

tinkerbell ευχαριστω κι εσενα για τις ευχουλες και σου ευχομαι κι εγω περαστικα.Ισως τωρα που εισαι ηρεμη και χαλαρη να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα.Σου το ευχομαι ολοψυχα!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου καλησπερα!!!!

Ευαγγελια περαστικα για τον αντρα σου!!ευχομαι να ειναι κατι πολυ επιφανειακο!!!χιονισε ρε συ αλλα δεν το εστρωσε πολυ γιατι την προηγουμενη μερα ειχε ξεσκιστει να βρεχει!

Σισσακι μην αγχωνεσαι!να σκεφτεσαι οτι εχουμε σκοπο και αν χρειαστει θα φαμε και 1000 ενεσεις!οταν θα κρατας το μωρακι σου θα τα εχεις ξεχασει ολα αυτα.κυριως μην αγχωνεσαι ομως!αυτο μπορει να σου κανει τη μεγαλυτερη ζημια.

Νεραιδουλα αρρωστο ησουν;αχ χθες ονειρευομουν χαλουμι και σε σκεφτηκα!

Σημερα εχω ραντεβου με ενδοκρινολογο να δουμε τι εξετασεις θα μου βαλει και να της πω λιγο το ιστορικο μας.κανω που κανω εξετασεις,τουλαχιστον ας πιασουν τοπο.

Εδώ είμαι αγάπες μου………..απλά είμαι λίγο αποσυντονισμένη να το πω,………θυμωμένη να το πω, ……….όπως και να το πω δεν είμαι στα καλύτερα μου………………

Η αυγουλάρα 26 χιλ. αποδείχτηκε μούφα, μια που η ακατανόμαστη με έπιασε στον ύπνο και ήρθε 3 ημέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Οπότε ήταν μια ωραιότατη κύστη……………

Anyway…….δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο. Το «θετικό» είναι πως αντί να μου έρθει Σάββατο, μου ήρθε Τετάρτη, και Παρασκευή ξεκινήσαμε ορμονολογικές, ενέσεις, και όοοοοοοοολη αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία της εξωσωματικής.

Την Πέμπτη πήγαμε στο κέντρο, μιλήσαμε με την εμβρυολόγο και μας έλυσε «εργαστηριακές» απορίες, που αφορούν το στάδιο μετά την ωολληψία. Το ηθικό δίδαγμα είναι πως η πρώτη εξωσωματική είναι ουσιαστικά διαγνωστική διαδικασία, μια που δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έχεις στο εργαστήριο, και κατά πόσο θα χρειαστεί να παρέμβεις με μικρογονιμοποίηση. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να διαλέξουμε γιατί εάν χρειαστεί, η μικρογονιμοποίηση περιλαμβάνεται στη τιμή και είναι στην κρίση της εμβρυολόγου να κάνει το καλύτερο.

Σήμερα θα «χτυπήσω» την τέταρτη γερή δόση puregon και αύριο έχουμε τον πρώτο υπέρηχο για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε.

Ο γυναικολόγος με έχει προετοιμάσει για το ενδεχόμενο να κάνω υπερδιέγερση και να πάμε στον επόμενο ή μεθεπόμενο κύκλο με κατεψυγμένα. Οπότε ότι θέλει ας γίνει………Εγώ ήδη από εχθές το βράδυ δεν νιώθω και πολύ καλά. Έχω ταχυκαρδίες, εξάψεις, πονάκια, και μεγάλη πίεση. Σαν να με έχουν κολλήσει στον τοίχο και με δέρνουν.

Λένε πως πρέπει να έχεις αισιοδοξία και καλή ψυχολογία. Εμένα τώρα βρήκαν να με πιάσουν οι ανησυχίες μου. Πάντα πίστευα πως κάποιο θαύμα θα γίνει και δεν θα χρειαστεί να φτάσω στην εξωσωματική. Βλέπω θαύματα γύρω μου, αλλά για εμένα τίποτα………

Εχθές έμαθα και για μια άλλη εγκυμοσύνη από το πουθενά, και έχω πέσει σε κατάθλιψη. Δεν θέλω να πάθει τίποτα η κατσίκα του γείτονα, απλά θέλω και εγώ κατσίκα.

Sissy μου οι ενέσεις είναι το λιγότερο, πίστεψε με. Ούτε που τις καταλαβαίνεις. Η ιδέα πως χρειάζεται να κάνεις ενέσεις πονάει.

Θέλω όλη τη θετική σας ενέργεια και αγάπη αυτή τη στιγμή. Και μην μου αρχίσετε τις αηδίες του τύπου: «Λία τι νταουουουουνιασμα και μιζέρια είναι αυτή!!!!!!!» όλες έχουμε το δικαίωμα να γκρινιάζουμε, να πονάμε, να κλαίμε και να έχουμε τις μαύρες μας πότε – πότε. Δεν είμαστε εδώ για να διασκεδάζουμε ή μια την άλλη μόνο, αλλά να βοηθάμε και να συμπαραστεκόμαστε.

Εγώ ΝΑΙ θα είμαι drama queen αυτές τις μέρες! Δεν φταίω εγώ, οι ορμόνες μου φταίνε !

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

καλησπερα κοριτσια μου.σημερα πηρα ενα 0 χοριακης απο τη 2η σπερματεγχυση.μιλησα με τη γιατρο και μου προτεινε να ξεκινησουμε σιγα σιγα κι εμεις εξωσωματικη.συμφωνω απολυτα με τη λια ειπε ακριβως αυτα που νιωθω και θελω να φωναξω δυνατα ενα μεγαλο γιατι;γιατι σ'εμας γιατι,γιατι,γιατι.συγγνωμη αν σας ριχνω απλα ενω ξερεις και βλεπεις οταν ερχεται η ωρα να σου ανακοινωση ο γιατρος οτι φτασαμε στην εξωσωματικη μουδιαζεις.ετσι νιωθω κι εγω απο τη μια αγωνιω να ξεκινησω κι απο την αλλη ενα τεραστιο μουδιασμα ενα κενο.ε μετα απο 5 χρονια προσπαθειων ηρθε η ωρα που λυγισα.καλη τυχη σε ολες μας.

συγγνωμη ξεχασα να πω στη σιση οτι οι ενεσεις δεν ειναι τιποτε μολις κανεις την πρωτη θα πεις α αυτο ητανε;εγω τρυπιωμουνα και γελουσα γιατι ελεγα καθε τρυπημα ενα βημα πιο κοντα στο ονειρο.μην το σκεφτεσαι καθολου.φιλακια στα υπολοιπα κοριτσια.

Evangelia……μου έλειψες μωρό μου. Περαστικά να είναι, ότι και να είναι.

Tina μου, συγχαρητήρια για τον κορίτσαρο !! Να αξιωθείς να το πάρεις γερό στην αγκαλιά σου.

Natasoula καλά κάνεις και ψάχνεσαι από γιατρό σε γιατρό. Είναι πολύ κουραστικό και χρονοβόρο, αλλά καλύτερα να κάνεις μαζεμένες εξετάσεις και να τελειώνεις, παρά να κάνεις σενάρια. Υπομονή………

Αααααα και μάζεψε τα υγρά γιατί γλιστράει…….χαχαχαχα…..

Georgia ……..please…….εμφανίσου για να μας πεις ότι τουλάχιστον είσαι καλά. Το ξέρω ότι μας διαβάζεις και μας σκέφτεσαι. Θέλω τις συμβουλές σου…….

Alexouli, είναι γνωστό το feeling. Και όχι πες μου, περίμενες κάτι καλύτερο από την σπερματέγχυση? Εγώ να σου πω την αλήθεια αν ήξερα νωρίτερα πόσο χαζή διαδικασία είναι, δεν θα πετούσα τόσα χρήματα και κυρίως 2 μήνες από την ζωή μου. Ότι κάνουμε, το κάνουμε με την ελπίδα πως θα μας χαμογελάσει η τύχη και όχι επειδή είναι σίγουρο το αποτέλεσμα.

Πρέπει να ρισκάρουμε όμως. Κάθε μήνα αγοράζουμε λαχείο, και κάθε μήνα κάποιος άλλος είναι ο νικητής, μέχρι να έρθει η σειρά μας.

Δεν ξέρω………εγώ θα συμφωνήσω να προχωρήσεις σε εξωσωματική μια ώρα νωρίτερα, παρά να πετάς τα χρήματα σου, και τα ψυχικά σου αποθέματα.

Να σου πω την αλήθεια, και εγώ πριν 2 χρόνια, θα έκανα και 3, και 6 σπερματεγχύσεις αν είχα τα χρήματα. Τώρα, μετά από 4 χρόνια……νιώθω ότι απλά κοροϊδεύω τον εαυτό μου και καθυστερώ το αναπόφεκτο.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...