Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σας ευχαριστω κοριτσια πωπω τι χαρα και αυτη, τωρα το μονο που μενει ειναι να κανω την Δευτερα μια χοριακη να δω οτι μηδενιστηκε και την αλλη βδομαδα θα κανω εναν υπερηχο να δω οτι ολα επανηλθαν στα φυσιολογικα τους και μετα ξεκινανε οι προσπαθειες!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια πωπω τι χαρα και αυτη, τωρα το μονο που μενει ειναι να κανω την Δευτερα μια χοριακη να δω οτι μηδενιστηκε και την αλλη βδομαδα θα κανω εναν υπερηχο να δω οτι ολα επανηλθαν στα φυσιολογικα τους και μετα ξεκινανε οι προσπαθειες!:D

Δεν ήξερα οτι πρέπει να κανεις χοριακη..

Με το καλο μαριεττακι μου!!!

Και τωρα που ξέρουν τη διαδρομή θα πανε αμέσως στο αυγουλακι σου!!;)

Μαριετακι μου άντε αυτή θα είναι η τελευταία μηδενική χοριακη,η επόμενη στα ύψη!!!!

Σισσακι μου το κακό με μένα είναι πως το μεσημέρι δεν μπορώ να φάω γιατί μετά στην δουλεια είμαι σαν τα φίδια,μετά το φαι δεν λειτουργώ για μαθημα κι έτσι ο οργανισμός μου έχει μάθει να τρώω το πρωί γάλα με δημητριακά αν και όχι πάντα,μετά να πίνω καφέ στην δουλεια από τι μια μέχρι τις οχτώ εννιά το βράδυ άντε και κανα κουλούρι ενδιάμεσα και μετά να τρώω κανονικό φαγητό κατά τις δέκα.Μην φανταστείς ποσότητες αλλα και πάλι είναι αργά.

bKtop2.png8BRwp3.png

Μαριετακι μου άντε αυτή θα είναι η τελευταία μηδενική χοριακη,η επόμενη στα ύψη!!!!

Σισσακι μου το κακό με μένα είναι πως το μεσημέρι δεν μπορώ να φάω γιατί μετά στην δουλεια είμαι σαν τα φίδια,μετά το φαι δεν λειτουργώ για μαθημα κι έτσι ο οργανισμός μου έχει μάθει να τρώω το πρωί γάλα με δημητριακά αν και όχι πάντα,μετά να πίνω καφέ στην δουλεια από τι μια μέχρι τις οχτώ εννιά το βράδυ άντε και κανα κουλούρι ενδιάμεσα και μετά να τρώω κανονικό φαγητό κατά τις δέκα.Μην φανταστείς ποσότητες αλλα και πάλι είναι αργά.

Ασπα μου μπορείς να φτιαχνεις ενα σαντουιτς με αραβική πίτα με γαλοπουλα,τυρί,ντομάτα,Μαρουλι για Μεσημεριανό για να ειναι πιο χορταστικο..το μυστικό ειναι να μην αφήνουμε τον οργανισμο μας χωρις να φάμε κάτι για 3 ώρες..γιατι ο οργανισμός θέλει να κάψει για να λειτουργήσει..κ αν δεν εχουμε φάει καίει τη μυϊκή μάζα που δεν πρέπει.

Και κάτι που δεν σου εχω πει ειναι οτι ζηλεύω τη δουλειά σου..ενώ παντα ήμουν πολυ καλη μαθήτρια στο σχολείο στα αγγλικά ήμουν λιγο..στοκος! Κ αυτο μου εχει μείνει καημός..θαυμαζω τους ανθρώπους που μιλάνε άπταιστα αγγλικά!!

Thanks for the tip!

Ετσι στα αγγλικα Σισσακι μου για να σε βάλω στο τριπάκι να ξαναπροσπαθησεις στα αγγλικα...Ξερεις σε πόσους ενήλικες έχω κάνει μαθημα και μέσα σε έναν χρόνο πήραν και πτυχίο.ποτε δεν είναι αργά.Μη νομίζεις και τα πιτσιρίκια μου τώρα λιγα είναι καλα στα αγγλικα,τα περισσότερα πετάνε αετό γιατί ακομα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ποσο χρήσιμα είναι.Και βασικα πολλά από αυτά δεν ξέρουν ελληνικη γραμματική άντε να τους μάθω εγώ την αγγλική.αφου έχω καταντήσει να κανω πρώτα μαθημα ελληνικων και μετά αγγλικων!Άρα μη με ζηλεύεις και τοσο...

Ανέβα Σαλόνικα και θα σε κανω εξπέρ!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Thanks for the tip!

Ετσι στα αγγλικα Σισσακι μου για να σε βάλω στο τριπάκι να ξαναπροσπαθησεις στα αγγλικα...Ξερεις σε πόσους ενήλικες έχω κάνει μαθημα και μέσα σε έναν χρόνο πήραν και πτυχίο.ποτε δεν είναι αργά.Μη νομίζεις και τα πιτσιρίκια μου τώρα λιγα είναι καλα στα αγγλικα,τα περισσότερα πετάνε αετό γιατί ακομα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ποσο χρήσιμα είναι.Και βασικα πολλά από αυτά δεν ξέρουν ελληνικη γραμματική άντε να τους μάθω εγώ την αγγλική.αφου έχω καταντήσει να κανω πρώτα μαθημα ελληνικων και μετά αγγλικων!Άρα μη με ζηλεύεις και τοσο...

Ανέβα Σαλόνικα και θα σε κανω εξπέρ!!!

Θ ανέβω για ιδιαίτερα μαθήματα!! Τα εχω πάρει απο φόβο τ αγγλικά..πες στους μαθητές σου οτι ειναι το σημαντικότερο εφόδιο!!!σκεψου οτι στα Λατινικά ήμουν πολυ καλη και θυμάμαι μου έλεγε η καθηγήτρια μου " αφού είσαι έτσι στα Λατινικά στ αγγλικα θα πετάς" που να ήξερε..

τινάκι μου, θέλουμε κέρασμα!!κερδίσαμε το στοίχημα!!!!!!

1381755pwlya19akj.gif

σταμάτησε σισσάκι εΕΕΕΕ???? τέλεια κοριτσάκι μου

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εδώ ειμαι και εγώ....σήμερα μας χιονισε και ήταν φανταστικά,κράτησε μονο 3 ωρες αλλά το χαρήκαμε!!!

το μωράκι μου ειναι μια χαρά δόξα το Θεό, κουνούσε συνέχεια τα χεράκια του αλλά τα ποδια τα είχε κλειστα και δεν βλέπαμε φύλο, μου κουνησε ο γιατρός την κοιλια μερικές φόρες και γύρισε, κοριτσάκι μας λέει, και εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, δεν το περίμενα του λέω ημουν σίγουρη οτι ειναι αγοράκι...επρεπε να σας ακούσω τελικά!!!

μετα πήγαμε στα γενέθλια της φίλης μου και ηταν εκει ολη η παρέα μας, ξετρελάθηκαν με τα νέα γιατι μονο αγοράκια εχουν οι φίλες μου.....αλλά ασπα και παπάκι θα σας προτιμήσω!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!και ναι ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΙΝΑΚΙ!!!και ΜΠΡΑΒΟ σε μας που το πετυχαμε!χα χα

Μαριετακι ενα μπραβο και στην περιοδο σου που επιτελους ηρθε!παμε δυνατα τωρα!!!

Να δωσω ενα μπραβο σε ολες γιατι ετσι μου αρεσει;;!!μπραβο σε ολες λοιπον!!!

Τινακι εδω το χιονι δεν εχει σταματησει απο το πρωι!!εχουμε χιονοθυελλα και εγω εχω τους 3 αντρες της ζωης μου σπιτι και να δω πως θα τους παω στη μανα τους μετα!θα παρω ελκηθρο!!μονο ετσι!

sissy και νεραιδούλα τέλειες οι φωτο που βάλατε, σας ευχαριστώ πολύ.

μαριεττα μου το πρωτο βήμα εγινε,αδιαθέτησες, θα εχει μηδενιστεί και η χοριακη σου, κανε και ενα υπέρηχο να τσεκάρεις οτι είναι εντάξει η ωορρηξία σου και ξεκίνα με αισιοδοξία!!!!

άσπα μου όλες για το άτυχο μωράκι το ίδιο σκεφτήκαμε, μην έχει τύψεις ειναι λογικό να το βλέπουμε ετσι οταν παιδευόμαστε τοσο πολύ για ενα μωράκι και άλλες συμπεριφέρονται με τοσο άκαρδο τρόπο, το ακούσατε πως θέλει να κάνει μήνυση στον παιδίατρο γιατί δεν της είπε καθε πότε να το ταίζει? τραγικό.....

Διαφημίσεις

νατασούλα μου εδώ σταμάτησε δυστυχώς, δεν ξέρω πριν απο πόση ώρα γιατί κοιμόμουνα, ολα τα αυτοκίνητα είναι ασπρα και είναι τέλεια....ολο το βράδι εβρεχε και ετσι δεν υπήρχε περίπτωση να το στρώσει...

κράτα τους άντρες εκεί και απολαυστε το θέαμα

Ασπα μου καλα κανεις και εισαι θυμωμενη!μονο ετσι θα μπορεσεις να περασεις στο επομενο σταδιο!μετα απο καθε απωλεια,θανατο και στενοχωρια,υπαρχουν καποια σταδια που πρεπει να περασουμε για να αποκτησουμε ξανα τις δυναμεις μας και να μπορεσουμε να προχωρησουμε.δωσε στον εαυτο σου οσο χρονο χρειαζεται και θυμωσε με οποιον θες!ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ετσι για συμπαρασταση!

Αμα τους κρατησω θα παθει κριση η μανα τους!δε μπορει χωρις τα παιδια της!!αλλα λεω να τους κανω βασανιστηρια πρωτα!να τους παω μεχρι την γιαγια τους και να παιξουμε χιονοπολεμο.και μετα τα παιδια ΚΟΚΚΑΛΟ!

Αμα τους κρατησω θα παθει κριση η μανα τους!δε μπορει χωρις τα παιδια της!!αλλα λεω να τους κανω βασανιστηρια πρωτα!να τους παω μεχρι την γιαγια τους και να παιξουμε χιονοπολεμο.και μετα τα παιδια ΚΟΚΚΑΛΟ!

Νατασουλα πετα και λιγο χιόνι απο εδω!!!! Εμεις το πρωί είχαμε ήλιο...:tongue:

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...