Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

τίνα μου, αυτό για σένα....

1911234w7hqie3wgl.gif

περιμένουμε νέα από το κοριτσάκι μας!!!το έδεσα εγώ.....

ναι ειχατε όλες δίκιο...........ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αργήσαμε χθες στο γιατρο γιατι είχε γέννα και περιμέναμε 2 ώρες, θα σας τα πώ αναλυτικά το μεσημέρι γιατί ηρθε η μαμα μου να κάνουμε δουλιτσες!!

Τινακι μου μπράβο!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι..........

1817750pthntc3gho.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τινακι συγχαρητήρια για το μωρακι σου. Με το καλο να γεννηθεί η κουκλιτσα σου και ποιος ξέρει... Κοριτσάκι εσυ αγοράκι το παπακι μπορει και να αυμπεθεριασετε!!!!

Ανάμεικτα χρώματα το φόρουμ. Ροζ και γαλάζιο.

Σισσακι μου εμένα οταν μετα απο καθυστέρηση μου ειχε επανέλθει ο κύκλος είχα μονο καφε. Μου ειχε πει τοτε ο γιατρός να μην ανησυχώ διότι ακόμα κι αν ειναι μονο καφε για τους γιατρούς θεωρείται περίοδος. Οπότε ολα καλα!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Τινακι συγχαρητήρια για το μωρακι σου. Με το καλο να γεννηθεί η κουκλιτσα σου και ποιος ξέρει... Κοριτσάκι εσυ αγοράκι το παπακι μπορει και να αυμπεθεριασετε!!!!

Ανάμεικτα χρώματα το φόρουμ. Ροζ και γαλάζιο.

Σισσακι μου εμένα οταν μετα απο καθυστέρηση μου ειχε επανέλθει ο κύκλος είχα μονο καφε. Μου ειχε πει τοτε ο γιατρός να μην ανησυχώ διότι ακόμα κι αν ειναι μονο καφε για τους γιατρούς θεωρείται περίοδος. Οπότε ολα καλα!!!

Κατερινακι μου θα δώ πως θα παει κ θα πάρω το γιατρο..απλά πιστεύω οτι θα μου έρθει πιο νωρίς! Θέλω να κανω σπερματεγχυση αυτο το μήνα με φάρμακα κ γι αυτο θέλω να μου έρθει σωστή περίοδος!!και να σκεφτείς οτι πριν ξεκινήσω να προσπαθώ για μπεμπε είχα κύκλο ρολόι!!! Τις εχω τρελανει τις ορμονες μου....

Εσυ πως είσαι κοριτσάκι μου;

Διαφημίσεις

Γιουχου!!!!Θα έχουμε και μια κοπελαρα σε λίγο καιρο!!Άντε γιατί ψάχνομαι για νύφες!!!

Τινακι όλα καλα;;

Κατερινακι μου τι κανείς;

Σισσακι τελικά τι έγινε εχεις ακομα καφέ ή σου ήρθε;που το απευχομαι βέβαια...

Πάντως κι εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει ότι και τα καφέ είναι περίοδος απλά το ενδομήτριο σε εκείνον τον κύκλο μπιρει να ήταν πιο λεπτό γι'αυτο δεν είναι κατακόκκινο το αιμα.

Τα δικά μου τα νεα είναι τα ίδια,έχω ακομα αυτές τις θεολογικές ανησυχίες γιατί χθες είχα μια κουβέντα με έναν άνθρωπο ο οποίος μου είπε πως όλα τα μωρακια ή τα παιδάκια με πρόβλημα είναι τα πρώτα που μπαίνουν στον παράδεισο και πως αυτό είναι το σχέδιο του Θεού γι αυτά αλλα οταν του απαντησα πως ο άνθρωπος δεν ειναι άβουλο ζώο αλλα ο Θεός μας εδωσε την κρίση να παίρνουμε αποφάσεις τότε γιατί δεν αφήνει όλες αυτές τις ψυχούλες να αποφασίσουν μέσα από τις πράξεις τους βέβαια αν θέλουν να πανε σρον παράδεισο αλλα τους το "επέβαλε" κατά κάποιο τρόπο;Εκεί δεν μου απαντησε...

Τι έχω πάθει η γυναίκα Παναγία μου;Εγώ δεν ήμουν έτσι...Μηπως ήρθε η ώρα να περάσουν από ρο σπίτι μου αυτοί οι καλοί κύριοι με την ωραία άσπρη μπλουζιτσα αυτήν που δένει πίσω να με μαζεψουνε;;;Ε λέω εγώ τώρα...

bKtop2.png8BRwp3.png

ασπα μου λογικό ειναι να σκέφτεσαι αυτα τα πράγματα..

Κ εγω έλεγα γιατι αυτή την ψυχούλα( το αγγελουδακι απο τη λερο) να μην το είχα εγω και να του έδινα τα παντα;;αυτο που θέλω να πιστεύω ειναι οτι δυστυχώς ο Θεός δεν μπορει να ειναι παντα παντού..έτσι το εχω στο μυαλό μου! Αδικίες υπάρχουν πολλές στη ζωη..οπως κ με την κοπέλα στην Ξάνθη δεν σκεφτηκες γιατι για 1 δευτερόλεπτο δεν άνοιξε την πόρτα να μπει μέσα..και εκατομμύρια αλλα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο...υπάρχει όμως και η όμορφη πλευρά..που λέμε οτι ο Θεός μας έσωσε απο το κακό!

Ολοι μας φτάνουμε σ ενα σημείο που μπορει να κλονιστεί η πίστη μας αλλα σκέψου οτι αυτο μπορει να ειναι κ η δοκιμασία μας..γι αυτο λέμε οτι μακάρι ο θεός να μας δώσει λιγότερα απ αυτα που μπορούμε να αντέξουμε...

Οσο για τα καφε,προς το παρόν σταμάτησαν.επειδη κ εγω εχω κουραστεί κ εχω καταντήσει μοιραρακη που αναλύει τα χρώματα " μπορδοροδοκοκκινο,καφε ανοιχτό με μια δόση μπεζ.." Περιμένω απλά να κατέβει γιατι όλη αυτή η ανωμαλία εχει προέλθει απο την τρέλα μου! Γιατι κ εγω πλησιαζω στην άσπρη ρόμπα...

Έλα ντέ που είναι αυτές.Ειδικα η απαστράπτουσα που έπρεπε να μας πει τι έγινε με την αυγουλαρα της!!!!

Εγώ είμαι στο φροντιστήριο τώρα γιατί η τάξη της lower γράφουν τέστ κι έχω σκυλοβαρεθει γιατί οταν κανείς μαθημα περνάει η ώρα αλλα τώρα που απλά κάθομαι και τους προσέχω βαριέμαι...Μετά λέω να παω να κοπανηθω λίγο και στο γυμναστήριο.Το έχω πάρει ζεστά το θέμα όπως βλέπεις Σισσακι...

bKtop2.png8BRwp3.png

Έλα ντέ που είναι αυτές.Ειδικα η απαστράπτουσα που έπρεπε να μας πει τι έγινε με την αυγουλαρα της!!!!

Εγώ είμαι στο φροντιστήριο τώρα γιατί η τάξη της lower γράφουν τέστ κι έχω σκυλοβαρεθει γιατί οταν κανείς μαθημα περνάει η ώρα αλλα τώρα που απλά κάθομαι και τους προσέχω βαριέμαι...Μετά λέω να παω να κοπανηθω λίγο και στο γυμναστήριο.Το έχω πάρει ζεστά το θέμα όπως βλέπεις Σισσακι...

Mπραβο ασπακι μου!! Καλα κανεις και γυμνάζεσαι! Η γυμναστική μας ανεβάζει πολυ την ψυχολογία..να κανεις κ Pilates!

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι κοριτσια μολις σας διαβασα. Τινακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ θα αποκτησεις μια υπεροχη κουκλιτσα! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ! Και εχουμε και δυο υποψηφιους γαμπρους του παπακι και της Ασπας, χαμος θα γινει!

Μαρακι ν ελπιζω να πανε ολα καλα με τον πεθερο σου και να ξεμπερδεψετε γρηγορα απο την παλιοαρρωστια.

Σισσυ μακαρι να ειναι εμφυτευση :P και να μην σου ερθει, οπως και να'χει μην τρελαθεις απο το αγχος σου περιμενε μεχρι την μερα που ειναι να αδιαθετησεις και αν δεν σου ερθει κατευθειαν για χοριακη!

Κοριτσια εχω να σας πω ενα ευχαριστο γεγονος, ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!!!!!! Επιτελους 42 μερες μετα την αποξεση μου ηρθε. Σαν τρελη εκανα οταν το ειδα ποιος θα το φανταζοτανε οτι θα εφτανα στο σημειο να κλαιω απο τη χαρα μου για την περιοδο!

Aσε την έχω κατά ρεί.αφου φεύγω βράδυ από την δοτλεια σκασμένη,πονοκεφαλιασμενη παω εκεί ξεδινω,ξεχνιέμαι και μου περνάνε όλα.Ασε που μετά έχω και περισσότερη ενέργεια.Αφου ο άντρας μου λεει καλα πως αντέχεις;Το πρωί με τον Γιώργο και τις δουλειες του σπιτιού,μετά δουλεια,μετά γυμναστήριο,μετά βόλτα τον σκύλο και παιχνίδι με τον μικρό και μετά νάνι!!!

Μια χαρά είμαι όμως.

Πιλατες δοκίμασα και πιο παλιά αλλα μου φάνηκε εύκολο και επειδή δεν πιάστηκα ιδιαιτερα νομίζα οτι δεν έκανα τίποτα.λες να μην έκανα καλα τις ασκήσεις γι'αυτο να μου φάνηκε εύκολο;

Εσύ που ησουν μεσα στα γυμναστήρια ή και οποία έχει καμία καλή διαιτα-διατροφή για πείτε;

Όχι τίποτα άλλο αλλα μπας και ασχοληθούμε και με κάτι άλλο πέρα απί το θέμα μωρό και ξεμπλοκαρει το συστημα...

bKtop2.png8BRwp3.png

Εδω ειμαι κοριτσια μολις σας διαβασα. Τινακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ θα αποκτησεις μια υπεροχη κουκλιτσα! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ! Και εχουμε και δυο υποψηφιους γαμπρους του παπακι και της Ασπας, χαμος θα γινει!

Μαρακι ν ελπιζω να πανε ολα καλα με τον πεθερο σου και να ξεμπερδεψετε γρηγορα απο την παλιοαρρωστια.

Σισσυ μακαρι να ειναι εμφυτευση :P και να μην σου ερθει, οπως και να'χει μην τρελαθεις απο το αγχος σου περιμενε μεχρι την μερα που ειναι να αδιαθετησεις και αν δεν σου ερθει κατευθειαν για χοριακη!

Κοριτσια εχω να σας πω ενα ευχαριστο γεγονος, ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!!!!!! Επιτελους 42 μερες μετα την αποξεση μου ηρθε. Σαν τρελη εκανα οταν το ειδα ποιος θα το φανταζοτανε οτι θα εφτανα στο σημειο να κλαιω απο τη χαρα μου για την περιοδο!

Αχ μαριεττα μου αυτο ειναι πολυ ευχάριστο..μετα απο 42 μερες χωρίς περίοδο τωρα θα νιώθεις πολυ ωραία!! Να ηρεμησει ο οργανισμός μου και να δεχθεί με χαρα το Μωρακι σου...

Μαριετακι γιουυυυπι!!!

Άσε σε καταλαβαίνω και μένα οταν μου ήρθε πρώτη φορα μετά την θεραπεια της ενδομητρίωσης και μετά από εννιά μήνες χοροπηδουσα σαν την τρελή!!!Άντε τώρα με το καλό να πάρετε φορα!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Aσε την έχω κατά ρεί.αφου φεύγω βράδυ από την δοτλεια σκασμένη,πονοκεφαλιασμενη παω εκεί ξεδινω,ξεχνιέμαι και μου περνάνε όλα.Ασε που μετά έχω και περισσότερη ενέργεια.Αφου ο άντρας μου λεει καλα πως αντέχεις;Το πρωί με τον Γιώργο και τις δουλειες του σπιτιού,μετά δουλεια,μετά γυμναστήριο,μετά βόλτα τον σκύλο και παιχνίδι με τον μικρό και μετά νάνι!!!

Μια χαρά είμαι όμως.

Πιλατες δοκίμασα και πιο παλιά αλλα μου φάνηκε εύκολο και επειδή δεν πιάστηκα ιδιαιτερα νομίζα οτι δεν έκανα τίποτα.λες να μην έκανα καλα τις ασκήσεις γι'αυτο να μου φάνηκε εύκολο;

Εσύ που ησουν μεσα στα γυμναστήρια ή και οποία έχει καμία καλή διαιτα-διατροφή για πείτε;

Όχι τίποτα άλλο αλλα μπας και ασχοληθούμε και με κάτι άλλο πέρα απί το θέμα μωρό και ξεμπλοκαρει το συστημα...

Τόσα χρονια στα γυμναστήρια έμαθα πολλα...;)

Λοιπόν το σημαντικό ειναι να τρως καθε 3 ώρες και να μην παραλειπεις τα γεύματα σου!

Αν τρως πρωινό γάλα η γιαούρτι με δημητριακά ολικής,για δεκατιανο φρουτάκια η τοστακι( με γαλοπουλα).μεσημεριανο κρέας,ψάρι,κοτόπουλο,όσπρια,πρασσινα( αγκιναρες,αρακα,φασολακια) συνοδευόμενο παντα με σαλάτα!! Για απόγευμα παλι ενα φρουτάκι και για βραδινό οτι έφαγες το μεσημερι( σε μικρότερη ποσότητα), σταματήσεις τηγανητα και Γλυκα θα ειναι η καλυτερα διατροφή!!!

Και την Κυριακή μπορείς να τρως οτι θες.....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...