Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Επιβεβαιωμενα αρνητικη και η δικη μου!

Ο γιατρος μετα την περιπετεια με την οιστραδιολη μου συνεστησε 1-2 μηνες ξεκουραση και μετα παλι ορμονες και σπερματεγχυση!

Βουρ στις παραλιες στις μαργαριτες και στα σφηνακια!!!

Σας ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση να σας εχει ολες ο Θεος καλα και να σας χαρισει τα αγγελουδια που περιμενετε!

γλυκιά μου λυπάμαι, εύχομαι η Αγία Ειρήνη που γιορτάζει αύριο να μας ευλογήσει όλες με μωράκια στην επόμενη προσπάθεια μας.

Να ναι βοήθεια μας ο Άγιος Παντελήμονας σήμερα

maria v σου εύχομαι να έχεις τεράστια χοριακή σήμερα

kalli μου σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει, ουσιαστικά σήμερα είναι τέταρτη μέρα καθυστερήσης, σκέφτομαι πως ότι και να γίνει θα το μάθω αργά ή γρήγορα και το αφήνω, δεν κάνω κάποιο τεστ ακόμα, δεν αντέχω άλλο αρνητικό!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γλυκιά μου λυπάμαι, εύχομαι η Αγία Ειρήνη που γιορτάζει αύριο να μας ευλογήσει όλες με μωράκια στην επόμενη προσπάθεια μας.

kalli μου σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει, ουσιαστικά σήμερα είναι τέταρτη μέρα καθυστερήσης, σκέφτομαι πως ότι και να γίνει θα το μάθω αργά ή γρήγορα και το αφήνω, δεν κάνω κάποιο τεστ ακόμα, δεν αντέχω άλλο αρνητικό!!

Σε ευχαριστω Vasoulini μου να εισαι παντα καλα!Τεταρτη μερα καθυστερησης?Αυτα ειναι τα ευχαριστα!!!Ευχομαι να περασουν 9 μηνες μεχρι να την ξαναδεις!!!

vasoulini μου,πριν λίγο σε σκεφτόμουνα..μπαίνω και βλέπω 4 μέρες καθυστέρηση!!!τεστ να μην κάνεις ...χοριακή κατευθείαν..αύριο ή Δευτέρα..!!!

όλα θα πάνε τέλεια!!!!

κορίτσια μόλις ήρθα σπίτι από την εκκλησία , είχε αγρυπνία για την Αγία Ειρήνη, άναψα ένα κεράκι για όλες μας!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κορίτσια δυστυχώς αρνητική η χοριακή μου: 0,100 μου είπε. Ακόμα βέβαια να αδιαθετήσω, αλλά απλά καθυστέρησε. Μέτρησα όλους τους κύκλους μου από τον Ιούνιο του 2011 και μόνο ένα μήνα είχα αδιαθετήσει 30η μέρα, σε όλους τους υπόλοιπους 27-29. Σήμερα είμαι στην 32η. Ελπίζω μόνο οι ορμόνες του προηγούμενου κύκλου να μην μου χαλάσουν τους επόμενους. Μεγάλη αποτυχία για πολλές σήμερα, κορίτσια γερά, ας μην το βάλουμε κάτω. Ο Θεός βοηθός, εγώ φεύγω για τριήμερο, τα λέμε Δευτέρα βραδάκι.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

18. maria papa: 3 Αυγουστου

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

20. georgia69: 6 Αυγουστου

Ποσοστό: 5/17

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙΑ!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δυστυχώς αρνητική η χοριακή μου: 0,100 μου είπε. Ακόμα βέβαια να αδιαθετήσω, αλλά απλά καθυστέρησε. Μέτρησα όλους τους κύκλους μου από τον Ιούνιο του 2011 και μόνο ένα μήνα είχα αδιαθετήσει 30η μέρα, σε όλους τους υπόλοιπους 27-29. Σήμερα είμαι στην 32η. Ελπίζω μόνο οι ορμόνες του προηγούμενου κύκλου να μην μου χαλάσουν τους επόμενους. Μεγάλη αποτυχία για πολλές σήμερα, κορίτσια γερά, ας μην το βάλουμε κάτω. Ο Θεός βοηθός, εγώ φεύγω για τριήμερο, τα λέμε Δευτέρα βραδάκι.

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙΑ!!

κοριτσάκι μου, πολύ λυπάμαι..:(

καλά να περάσεις στο 3ήμερο σου ..να ξεκουραστείς και σου εύχομαι ο επόμενος μήνας να είναι καρποφόρος..

1533345xcnw09g7xt.gif

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙΑ!!

να περασεις τελεια!εγω λεω καλυτερα που δεν ειμαι εγκυος τωρα,γιατι με τιποτα δε θα μπαινα στη θαλασσα απο την ευθυνη μου , μη κανω κακο στο εμβρυο απο καμια μολυνση!θα απολαυσουμε τις διακοπουλες μας ξεγνοιαστες:D:D:D:D,αλλαααα απο σεπτεμβρη θελω μωρο...

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Επιβεβαιωμενα αρνητικη και η δικη μου!

Ο γιατρος μετα την περιπετεια με την οιστραδιολη μου συνεστησε 1-2 μηνες ξεκουραση και μετα παλι ορμονες και σπερματεγχυση!

Βουρ στις παραλιες στις μαργαριτες και στα σφηνακια!!!

Σας ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση να σας εχει ολες ο Θεος καλα και να σας χαρισει τα αγγελουδια που περιμενετε!

κοριτσι και συ στο club τελικα!μαμωτο!δε πειραζει θα κανουμε τα μπανακια μας χαλαρα και ωραια!και απο σεπτεμβρη φορτσαρουμε για τα καλα..φιλακια

4TSMp3.png?R0gWxqoz

δεν σας ειπα!σημερα πηραμε γυρη απο καταστημα βιολογικων προιοντων ,λενε κανει καλο στη γονιμοτητα!αμηννννν παναγια μου!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Evangeliapan, MARIA! και maria_v, τελικα ο Ιουλης δεν ηταν ο μηνας! Το θελαμε ολες τοσο πολυ! Εχετε την αγαπη μας και την καλη μας σκεψη!

Αντε για τα μπαρακια, ποτιστε και λιγο τα παλικαρια και..... πατε να σας δειξουν το αυγουστιατικο φεγγαρι!;););) Με το καλο τα ευχαριστα, παντα τα περιμενουμε...

Διαφημίσεις

janneta, την γυρη πως την τρωνε; Εγω ανακατωνα μισο κουταλακι μεσα στον (ζεστο) καφε μου, γιατι δε μπορουσα τη γευση της, μπορει ομως και να την κατεστρεφα ετσι! Σου ειπαν κατι συγκεκριμενο;

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙΑ!!

ρε tinkerbell!24 την ιδια μερα δεν καναμε την πραξη? ειχα την εντυπωση οτι 3 τους μηνος θα καναμε μαζι το τεστ.

χαχα για να καταλαβω εγω ειμαι η επομενη που περιμενουμε αποτελεσμα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria_v δεν το βαζουμε κατω...Θα χαλαρωσουμε να το ευχαριστηθουμε και θα συνεχισουμε...Αν δεν καταντησουμε αλκολικες καλα θα ειναι :P

janneta kai georgia κι εγω θα παρω γυρη περιμενω τον προκομενο τον αδερφο μου να μου φερει.Εχω βρε τα παρακατω!

Η νωπή γύρη διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα πολύτιμα συστατικά της μόνο στην κατάψυξη (τα βάζα δε σπάνε στην κατάψυξη), μέσα στην οποία μπορεί να καταναλωθεί και ύστερα από ένα χρόνο.

Η ημιαποξηραμένη (που συντηρείται στο ψυγείο) και η αποξηραμένη γύρη (η οποία δε χρειάζεται ψυγείο) είναι λόγω της απουσίας των ενζύμων καθώς και άλλων πολύτιμων συστατικών , μικρότερης βιολογικής και θρεπτικής αξίας.

Η κατανάλωση της γύρης δεν ενδείκνυται γιά άτομα πού εκδηλώνουν ισχυρές αλλεργικές εκδηλώσεις στο προιόν αυτό.

Ενώ αντίθετα βοηθάει να ξεπεραστούν ασθενείς αλλεργικές εκδηλώσεις από διάφορες άλλες αιτίες όπως π.χ. αλλεργική ρινίτιδα.

«Αν θέλετε να ζήσετε και να γεράσετε αξιοπρεπώς τρώτε κάθε μέρα γύρη»

Ελάχιστη ημερήσια κατανάλωση:

4 κουταλάκια του γλυκού

Συνιστάται να καταναλώνεται αναμεμιγμένη σε μισό ποτήρι χυμού ή νερού.

Όταν καταναλώνετε με άδειο στομάχι πριν το φαγητό επιταχύνει τις καύσεις και χάνουμε βάρος καίγοντας περιττά λίπη.

Ενώ όταν καταναλώνετε μετά το φαγητό αυξάνει τη μυϊκή μάζα του σώματος.Γι αυτό αποτελεί το άριστο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για τους αθλητές.

Ξεκινάτε με ένα κουταλάκι την πρώτη μέρα , τη δεύτερη με 2 κουταλάκια κλπ

Συνιστώμενη δόση : 3 κουταλάκια το πρωί και 3 το μεσημέρι

Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα, φυσικές ορμόνες, ένζυμα, αυξητικές ουσίες, φυσικά αντιβιοτικά, μεταλλικά και ανόργανα στοιχεία και άλλα χρήσιμα συστατικά για τη διατροφή μας.

Η υψηλή περιεκτικότητά της σε ρουτίνη (βιταμίνη R) τονώνει την καρδιά και χαμηλώνει τους ρυθμούς της, αυξάνει την ανθεκτικότητα, διατηρώντας την ελαστικόητα των τριχοειδών αγγείων, προφυλάσσοντας έτσι τον οργανισμό από εγκεφαλικές αιμορραγίες και οφθαλμικές ρήξεις.

Περιέχει γοναδοτρόπες ορμόνες, που είναι οι βιολογικά δραστικές ουσίες που δρουν απ' ευθείας στους γενετικούς αδένες, τόσο του άρρενος όσο και του θήλεος. Η σπερματογένεση στον άνδρα και η φυσιολογική εξέλιξη των ωοθυλακίων στη γυναίκα καθορίζονται σημαντικά από την παρουσία αυτών των ορμονών. Αυξάνει τη σεξουαλική ικανότητα και γονιμότητα του άνδρα και της γυναίκας.

Ύστερα από χορήγηση γύρης, σε άντρες που θεωρούνταν στείροι, παρατηρήθηκε ότι ένα ποσοστό από αυτούς κατάφερε να αφήσει έγκυο τη γυναίκα τους.

Περιέχει φυσικές χρωστικές ουσίες όπως η ξανθίνη και η καροτίνη.

Η μεγάλη όμως, αξία της γύρης έγκειται στα ένζυμα που περιέχει και τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός για ολες τις λειτουργίες του.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Θετικός επηρεασμός της Γύρης

1 Κρυολογήματα – Γρίπη

2 Αλλεργικό συνάχι – Άσθμα – Αλλεργίες

3 Αθλητές – Αθλητικές δραστηριότητες

4 Προστάτης – Προστατίτιδα

5 Ρευματισμοί – Αρθρίτιδες

6 Τριχόπτωση – Χρώμα, υγεία μαλλιών

7 Δέρμα – Ακμή προσώπου – Εκζέματα

8 Παθήσεις από ακτινοβολίες – Ραδιενέργεια

9 Συκώτι

10 Γυναικεία προβλήματα – Κλιμακτήριος

11 Νοητικές ικανότητες – Πνευματική διαύγεια

12 Σωματική ευεξία – Ευφορία

13 Αναζωογόνηση – Ανδρισμός

14 Σεξουαλική ικανότητα ανδρών-γυναικών

15 Ανακούφιση κόπωσης – Έλεγχος όρεξης, βάρους

16 Παιδιά

17 Διαβήτης

18 Στρες – Άγχος – Κατάθλιψη – Αϋπνία

19 Όραση

20 Εντερικές διαταραχές – Κολικοί – Κολίτιδα

21 Πάρκινσον

22 Εγκεφαλικές διαταραχές και αιμορραγίες

23 Καρδιά

24 Τριχοειδή αγγεία

25 Αδυναμία – Εξασθένηση οργανισμού

26 Θυρεοειδής αδένας

27 Αναιμία

28 Ανοσοποιητικό σύστημα

29 Αρτηριοσκλήρυνση

30 Βουλιμία

31 Γήρας

32 Εγκυμοσύνη – Θηλασμός

33 Δυσπεψία

34 Κακοήθεις όγκοι – Καρκίνος

35 Νεφρά

36 Χοληστερίνη

Εχει πολλα ακομη αλλα σας ποσταρω τα πιο σημαντικα!

Σας φιλω!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση, λυπάμαι πολύ Evangeliapan και maria_v που είχαμε και οι τρεις μας την ίδια τύχη!!!

απογοητεύτηκα πολύ σήμερα, έκλαψα, χτυπήθηκα...αλλά προσπαθώ να σηκώσω κεφάλι και να συνεχίσω...δεν ξέρω πως, θα προσπαθήσω...

υπάρχουν στιγμές που λέω θα τα παρατήσω όλα, δεν έχω άλλες αντοχές...ο άντρας μου λέει να μην κάνω έτσι, αλλά αλήθεια, κουράστηκα!!!

Τι παραπάνω έχουν οι άλλες ρε κορίτσια;;;; Εκνευρίζομαι τόσο πολύ όταν ακούω "πω πω μία φορά έκανα ελεύθερα και έμεινα έγκυος"

αχ θεέ μου υπάρχουμε και εμείς!!!!!!!!!!!!

Συγνώμη για το μήνυμα και αν σας κούρασα, αλλά αυτές τις σκέψεις δεν μπορώ να τις πω πουθενά, μόνο σ΄ εσάς. Καλό βράδυ.

καλημέρα κοριτσάκια...καλή μέρα να έχουμε..Χρόνια Πολλά από την Αγία Ειρήνη και μακάρι να βοηθήσει σύντομα να γίνουμε μανούλες..

και εγώ Μαρία μου, ξύπνησα το πρωί με αυτά τα συναισθήματα..:(

Όμως δεν θα το βάλουμε κάτω!!!θα έρθει κάποτε να λυτρώσει τη ψυχή μας..είναι μεγάλη δοκιμασία και πρέπει να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε...

φέτος όλες οι γνωστές είναι έγκυες..καθημερινά κάνω πόλεμο με τον εαυτό μου..θα έρθει και σε μας είμαι σίγουρη!!!Πρέπει να είμαστε αισιόδοξες,θα τα καταφέρουμε!!!

Ελπίζω Μαρία μου η σημερινή μέρα να σε βρει ήρεμη και να την απολαύσεις κάνει κι ζέστη βουρ στις παραλίες...

εμένα μου είχε πει να τη κάνω στις 4/8, αν την κάνω Σάββατο τα αποτελέσματα θα βγούν Δευτέρα, γι αυτό θα τη κάνω Δευτέρα που είναι και μεγάλη γιορτή, και θα έχω και τα αποτελέσματα πριν το μεσημέρι..τεστ δεν κάνω..τα συπτώματα που έχω είναι αρνητικά..απλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...