Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αχ Ασπα μου!!!τα ιδια πραγματα σκεφτηκα και εγω και πολλες αλλες γυναικες φανταζομαι!!!πως ειναι δυνατον να υπαρχει τοση αδικια;καταλαβαινω το θυμο σου απολυτα! την πιστη μου την εχασα χρονια πριν και τωρα προσπαθω να την ξαναβρω.δεν ειναι δυνατον αλλες γυναικες να παλευουν χρονια για ενα παιδι και αλλες να εχουν αυτο το ανεκτιμητο δωρο απλοχερα....και να μην το εκτιμουν!Τι σου φταιει το αγγελουδι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξερεις για ποιους ειναι δικαιη η ζωη;;;θα το πω πολυ ωμα!!!γι ΄αυτους που ειναι σταρχιδιστες!που δεν εχουν κανενα αγχος και κοιτανε μονο την παρτη τους.και προσεξε το σε ανθρωπους γυρω σου,φιλους και γνωστους που ειναι τετοιοι χαρακτηρες!

Πω τα πηρα παλι ε;;;τα εβγαλα τα μαστιγια!

Νατασουλα πες τα!!! Ήμουν σε μια παρέα με 2 κοπέλες που εκαναν πρόσφατα μωρά..το τι άκουσα δεν λέγεται!! Η μια έλεγε οτι η εγκυμοσύνη ηταν η χειρότερη φάση της ζωής της γιατι δεν μπορούσε να καπνισει και παχυνε κ η άλλη έλεγε οτι οταν είδε καθυστερηση φοβόταν μην ειναι έγκυος!κ εγω να κάθομαι με γουρλωμενα τα ματια να παρακολουθώ...:shock:

Διαφημίσεις

Νατασουλα πες τα!!! Ήμουν σε μια παρέα με 2 κοπέλες που εκαναν πρόσφατα μωρά..το τι άκουσα δεν λέγεται!! Η μια έλεγε οτι η εγκυμοσύνη ηταν η χειρότερη φάση της ζωής της γιατι δεν μπορούσε να καπνισει και παχυνε κ η άλλη έλεγε οτι οταν είδε καθυστερηση φοβόταν μην ειναι έγκυος!κ εγω να κάθομαι με γουρλωμενα τα ματια να παρακολουθώ...:shock:

Και δεν τις διαολοστειλες;;εκεινη την ωρα σε κατι τετοια ατομα τους λες οτι ειναι καθυστερημενα και αμα δεν ηθελαν παιδι να μην εκαναν.οχι να κλαιγονται γιατι χαλασαν την βολεψη τους!:? τα μυαλα με γυρνανε με κατι τετοια ρε φουστη μου!η βλακεια του κοσμου ειναι τεραστια τελικα!!

Και δεν τις διαολοστειλες;;εκεινη την ωρα σε κατι τετοια ατομα τους λες οτι ειναι καθυστερημενα και αμα δεν ηθελαν παιδι να μην εκαναν.οχι να κλαιγονται γιατι χαλασαν την βολεψη τους!:? τα μυαλα με γυρνανε με κατι τετοια ρε φουστη μου!η βλακεια του κοσμου ειναι τεραστια τελικα!!

Γι αυτο συμφωνώ απόλυτα μ αυτο που είπες πριν,οτι αυτοί που τα γράφουν ολα περνάνε παντα καλυτερα!η ζωη το αποδεικνύει συνεχώς..

Γι αυτο συμφωνώ απόλυτα μ αυτο που είπες πριν,οτι αυτοί που τα γράφουν ολα περνάνε παντα καλυτερα!η ζωη το αποδεικνύει συνεχώς..

Και μου τα ΄λεγε η γιαγια μου:οι π@@τανες και οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες!μου πηρε χρονια να το καταλαβω!

τίνα μου, αυτό για σένα....

1911234w7hqie3wgl.gif

περιμένουμε νέα από το κοριτσάκι μας!!!το έδεσα εγώ.....

κορίτσια άγνωστες οι βουλαι του κυρίου...

σισσάκι μου, ειλικρινά εύχομαι να είναι εμφύτευσης..

αλλά και εγώ όταν καμία φορά αργούσε να έρθει τον επόμενο μήνα ερχόταν πιο νωρίς και όταν τις μετρούσα αν έβλεπα κανονικά το πρώτο μήνα θα ήταν η σωστή ημερομηνία,,,,

μακάρι όμως να είναι το εμφανές , αιματάκι εμφύτευσης και να το κάψουμε με παιδική σαμπάνια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

1911234w7hqie3wgl.gif

κορίτσια άγνωστες οι βουλαι του κυρίου...

σισσάκι μου, ειλικρινά εύχομαι να είναι εμφύτευσης..

αλλά και εγώ όταν καμία φορά αργούσε να έρθει τον επόμενο μήνα ερχόταν πιο νωρίς και όταν τις μετρούσα αν έβλεπα κανονικά το πρώτο μήνα θα ήταν η σωστή ημερομηνία,,,,

μακάρι όμως να είναι το εμφανές , αιματάκι εμφύτευσης και να το κάψουμε με παιδική σαμπάνια!!!

Το ξερω νεραιδουλα μου..γι αυτο κ την περιμένω την κυρία!!

γεια σας κοριτσια και απο εμενα,

τινα με το καλο να δεις το μώρακι σου και να ειναι γέρο-γέρο αυτό έχει σημασια!!!

ασπα αυτα τα εχω σκεφτη και εγω πιστεψε με δεν είσαι η μόνη!!!

σισσι εγω εχω κανει 2 φορες σπερ/ση και μου ήρθε 28 μερες ακρηβος,να σου πω και την δικη μου εκδοχη ειδη σου ήρθε 38 μέρες και ήταν μεγαλήτερος ο κύκλος σου μήπως ειναι ωοριξια εχει τεστακια σπιτι σου εαν ναι κάνε ενα γιατι εμενα μια φορα που είχα κανει κυκλο 30 ημερων ετυχε να κανω ωοριξια μεχρι και την 20στη μερα τσεκαρισμενο απο τον γυναικολογο που ετυχε να παω επισης αυτα τα καφε (μαζι με υγρα ομως) τα εχω όποτε εχω ωορριξια.μακάρι να εχω αδικο και να ειναι εμφύτευψη που λενε και τα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

και από την άλλη εγώ στ θέση σου μόνο για θετικό θα το έβλεπα///

να σου πω κάτι, χαλάρωσε και ότι είναι να γίνει θα γίνει....

αργά ή γρήγορα θα έχουμε ευχάριστα!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μινα μου επειδη εμένα το στήθος μου πρηζεται με την ωορηξια εχω πρηστει εδω κ μερες..για ωορηξια δεν το βλέπω..απλά πιστεύω οτι ο κύκλος μου επανέρχεται στα κανονικα γι αυτο θα αδιαθετησω πιο νωρίς..

νεραιδουλα μου δεν το σκέφτομαι αλλα θέλω να σταματήσουν τα καφε γιατι όσο τα βλέπω με πιάνουν τα νεύρα μου!!!!!εσυ σε τι στάδιο βρίσκεσαι κοριτσάκι μου; Ποτε ξεκινάς;

1911234w7hqie3wgl.gif

ναι ειχατε όλες δίκιο...........ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αργήσαμε χθες στο γιατρο γιατι είχε γέννα και περιμέναμε 2 ώρες, θα σας τα πώ αναλυτικά το μεσημέρι γιατί ηρθε η μαμα μου να κάνουμε δουλιτσες!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...