Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μαράκι μου, να τη ρωτήσεις και να μου πεις...

πρέπει να είναι διαφορετικές μονάδες μέτρησεις και για αυτό και διαφορετικά τα όρια..

δεν θυμάμαι εγώ τη προλακτίνη μια φορά με έβαλε να τη κάνω

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαράκι μου, να τη ρωτήσεις και να μου πεις...

πρέπει να είναι διαφορετικές μονάδες μέτρησεις και για αυτό και διαφορετικά τα όρια..

δεν θυμάμαι εγώ τη προλακτίνη μια φορά με έβαλε να τη κάνω

για την ca125 ειναι ιδια τα ορια..μεχρι 35 λεει και εμενα πανω..θα σου πω οταν εχω νεα ;)

χαχαχα!!!ευχαριστω...προλακτινη ειναι η 4η φορα που κανω..τις 2 φορες ειναι γυρω στο 12-13 και τις αλλες 2 γυρω στο 23...την πρωτη φορα που ηταν ανεβασμενη μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα,τοτε ειχα κατι ενοχλησεις στο στηθος,ηταν πρησμενο και μαλλον ηταν απο κει...αυτη τη φορα λιγες μερες πριν αδιαθετησω αισθανομουν φαγουρα στις θυλες..ελπιζω να μη μου πει να ξανακανω,βαρεθηκα να πηγαινω ολο για εξετασεις,ασε που καθε φορα που παω σε αυτον τον μικροβιολογο μου πεθαινει το χερι :(

Καλε γιατι δεν αλλαζεις μικροβιολογο;τι θελεις να μεινεις χωρις χερι;

Οι θηλες γι ΄αυτο σε φαγουριζαν,λογω ανεβασμενης προλακτινης!αμα σου πω τη φαγουρα εχω,ξυνομαι οπου σταθω και οπου βρεθω!ρεζιλι εχω γινει!:P

Καλε γιατι δεν αλλαζεις μικροβιολογο;τι θελεις να μεινεις χωρις χερι;

Οι θηλες γι ΄αυτο σε φαγουριζαν,λογω ανεβασμενης προλακτινης!αμα σου πω τη φαγουρα εχω,ξυνομαι οπου σταθω και οπου βρεθω!ρεζιλι εχω γινει!:P

ειναι το μονο εδω που ειναι ειδικευμενο στις ορμονικες,ολοι ο ιγατροι μου ειπαν να παω εκει..χαλαλι...τι αλλο θα κανουμε?

εσυ ποτε θα ξανακανεις επανελεγχο?σου ειπε σε ποσο καιρο απο τοτε που αρχισες θεραπεια θα αρχισει να πεφτει?

ειναι το μονο εδω που ειναι ειδικευμενο στις ορμονικες,ολοι ο ιγατροι μου ειπαν να παω εκει..χαλαλι...τι αλλο θα κανουμε?

εσυ ποτε θα ξανακανεις επανελεγχο?σου ειπε σε ποσο καιρο απο τοτε που αρχισες θεραπεια θα αρχισει να πεφτει?

Εγω θα ξαναπαω τωρα σε 2 βδομαδες να κανω επανελεγχο και βλεπουμε.δεν ξερει σε ποσο καιρο θα αρχισει να πεφτει παντως μου εδωσε τα καλυτερα χαπακια μου ειπε!ελπιζω να πεσει συντομα για να παμε για την επομενη προσπαθεια σπερματεγχυσης!και να σου πω παρακαλαω να ηταν αυτο το προβλημα μας στην υπογονιμοτητα!

Διαφημίσεις

Εγω θα ξαναπαω τωρα σε 2 βδομαδες να κανω επανελεγχο και βλεπουμε.δεν ξερει σε ποσο καιρο θα αρχισει να πεφτει παντως μου εδωσε τα καλυτερα χαπακια μου ειπε!ελπιζω να πεσει συντομα για να παμε για την επομενη προσπαθεια σπερματεγχυσης!και να σου πω παρακαλαω να ηταν αυτο το προβλημα μας στην υπογονιμοτητα!
μην αγχωνεσαι γιατι και το αγχος την επηρεαζει.

σε αυτο που λες συμφωνω..ξερεις ποσες φορες εχω πει και εγω,τουλαχιστον να βρησκαμε ενα προβλημα να το λυναμε και να τελειωναμε

μην αγχωνεσαι γιατι και το αγχος την επηρεαζει.

σε αυτο που λες συμφωνω..ξερεις ποσες φορες εχω πει και εγω,τουλαχιστον να βρησκαμε ενα προβλημα να το λυναμε και να τελειωναμε

Ναι ρε γαμωτο!!αυτο ειναι το χειροτερο!αντε καποτε ξεραμε οτι ειχαμε προβλημα με το σπερμα,αλλα τωρα μεχρι και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να πιασω με τετοιο σπερμα.δεν ειναι τελειο αλλα μπορει να γονιμοποιησει.αυτο το πραγμα το να βρισκεσαι συνεχεια στο ψαξιμο ειναι χειροτερο!

Αντε να τελειωνουμε και με αυτα να παμε παρακατω!πολλα μωρα μας περιμενουν!!!

Μολις τσακισα και μια απιστευτη κρεπα με πλουσια πραλινα,λευκη σοκολατα και μπισκοτο!το καταευχαριστηθηκα!!αυτες ειναι απολαυσεις!!
αχ,τι μου κανεις βραδιατικα............

Καλημέρα κορίτσια!

Χάθηκα λόγω εξεταστικής...:(

maria v στεχανωρηθηκα για τον Πεθερο σου..πάρε δύναμη απο τα μωρακια σου ,κανε την προσευχή σου και ολα θα πανε καλα..

Στέλνω φιλία σε ολα τα κορίτσια!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!

Χρονια πολλα του Αγιου Γρηγοριου σημερα!

Την βοηθεια του να εχουμε...

Τελειωσα το κεντηματακι με τις χαντρες και ξεκινησα να πλεκω μια κουβερτουλα για το νινι της φιλεναδας μου που γενναει σε ενα μηνα και εχω αποροφηθει να προλαβω να την τελειωσω...Την Δευτερα καλαμποκι τελος!Πως περασανε 40 μερες...

Ευχομαι μια ομορφη μερα σε ολες και μπολικη θετικη ενεργεια...την εχουμε αναγκη!

Ευαγγελία μου χρυσοχερα είσαι...:D

Βρε κορίτσια εκει που λέω Να ηρεμήσω μου εμφανίζεται ενα πρόβλημα..:(

Σημερα 22 η μερα και το πρωί στο σκουπισμα είχα κάτι σαν ροζ-κοκκινο( προεορτια περιόδου) τωρα παει παλι πηγα τουαλετα και βλέπω κάτι καφέ. Μπορει η σπερματεγχυση να μου εκανε τόσο άστατο κύκλο;σκέφτομαι να πάρω το γιατρο αλλα περιμένω να μου έρθει κανονικά περίοδος να τελειώσω κ να παω να με δει

Ευαγγελία μου χρυσοχερα είσαι...:D

Βρε κορίτσια εκει που λέω Να ηρεμήσω μου εμφανίζεται ενα πρόβλημα..:(

Σημερα 22 η μερα και το πρωί στο σκουπισμα είχα κάτι σαν ροζ-κοκκινο( προεορτια περιόδου) τωρα παει παλι πηγα τουαλετα και βλέπω κάτι καφέ. Μπορει η σπερματεγχυση να μου εκανε τόσο άστατο κύκλο;σκέφτομαι να πάρω το γιατρο αλλα περιμένω να μου έρθει κανονικά περίοδος να τελειώσω κ να παω να με δει

Σισακι μου εμενα σαν εμφυτευση μου μοιαζει αυτο ;) η σπερματεγχυση δεν επηρεαζει τον κυκλο απο οσο ξερω εγω τουλαχιστον...

Σισακι μου εμενα σαν εμφυτευση μου μοιαζει αυτο ;) η σπερματεγχυση δεν επηρεαζει τον κυκλο απο οσο ξερω εγω τουλαχιστον...

Κάπου διάβασα Ευαγγελία μου οτι κοπέλες μετα τη σπερματεγχυση για 1 με 2 κύκλους ηταν λιγο αστατος.επειδη τον προηγούμενη μήνα μου ήρθε την 38η μερα!!!

καλημερα κοριτσια!!!!

καλε Σισσακι, λες???????????????πιο πιθανον εχω την εμφυτευση παρα προεορτια περιοδου!!!!!!!!!!Αχ μακαρι!!!!

Ευαγγελια εισαι οντως χρυσοχερα!!!μια φορα το επιχειρησα και δεν το ξαναεπιχειρησα!!!!!δεν πιανουν τα χερια μου!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...