Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

νατασούλα ασε την κουτάλα και πιασε το μαστίγιο....ολες για ξύλο ειναι σήμερα, χαμένες απο το πρωι!!! τέλεια η καρμπονάρα, εγώ δεν πρόλαβα να μαγειρέψω χθες και πήρα ταπεράκι απο τη μαμά, κοτοπουλάκι με πατατες στο φούρνο, σαν να πείνασα!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ να και μια μεσα!!!!Τινα πηγαινε στο γιατρο και παρε το ελευθερο για μινι ταξιδακια!!!θα σε περιμενω εννοειται!!!!!Καλε τι ωρα σχολας απο τη δουλεια;ακομα εκει εισαι;

νατασούλα ασε την κουτάλα και πιασε το μαστίγιο....ολες για ξύλο ειναι σήμερα, χαμένες απο το πρωι!!! τέλεια η καρμπονάρα, εγώ δεν πρόλαβα να μαγειρέψω χθες και πήρα ταπεράκι απο τη μαμά, κοτοπουλάκι με πατατες στο φούρνο, σαν να πείνασα!!

Νομιζεις δεν ποναει η ξυλινη κουταλα;;;;;καλα την κανει την δουλεια της και αυτη!!!ο αντρας φτιαχνει την γνησια καρμποναρα με το αυγο.εμενα με αναγουλιαζει και την κανω κλασσικη με κρεμα γαλακτος!!αχ και το κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατες ειναι τελειο!γιαμι!!!και εγω σκυλοπεινασα!!!

και εγώ με κρέμα γάλακτος την κάνω, αυτή με το αυγό την έφαγα πρωτη φορά στη Ρώμη και ήταν αηδία....γενικά ολες οι μακαρονάδες τους δεν μου άρεσαν και σαν γευση και σαν ποσότητα...μπλιαχ

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

και εγώ με κρέμα γάλακτος την κάνω, αυτή με το αυγό την έφαγα πρωτη φορά στη Ρώμη και ήταν αηδία....γενικά ολες οι μακαρονάδες τους δεν μου άρεσαν και σαν γευση και σαν ποσότητα...μπλιαχ

Το εχω ξανακουσει αυτο για την Ρωμη!ασε χιλιες φορες οι δικες μας συνταγες και ας εχουν μερικες χιλιαδες θερμιδες!!ελα πλησιαζει η ωρα να σχολασεις!το πρωινο ξυπνημα το εχεις συνηθισει τουλαχιστον;γιατι αυτο δεν το εχω συνηθισει εδω και 10 χρονια!

Παραπονιαρες μου τι κάνετε;

Μπορεί να μην γράφω γιατί δεν έχω και κανα νεότερο όμως σας διαβάζω καθημερινά.

Μαρακι μου κριμα για τον άνθρωπο σας στην ηλικια τπυ μπαμπά μου είναι και οταν το διάβασα έκανα πολλές κακίες σκέψεις όμως κουράγιο ο Θεός είναι μεγάλος και το κίνητρο για να το παλέψει επίσης μεγάλο ειναι βέβαια τα 2 σπορακια σου που πρέπει να τα προσεχείς!!!

Εμείς μια από τα ίδια με την διαφορα πως το κορμί μου ειναι πιασμένο από το γυμναστήριο αλλα πονάω και μου αρέσει τρέλα!!!!!

Φιλία σε όλες...

bKtop2.png8BRwp3.png

μαριγούλα μου, κοίταξε τώρα να μην το σκέφτεσαι και να μην στεναχωριέσαι...

ελπίζω όλα να πάνε καλά..

τίνα μου, θα την έχεις για τη κοριτσάκι μας!!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπερα!!!!

Μαρακι κριμα για τον πεθερο σου,ελπιζω τα πραγματα να πανε καλυτερα..

Νατασσα πιασε το μαστιγιο και αρχισε!!!τι σας επιασε και ειστε τοσο απαισιοδοξες?????

Τινα μου περιμενουμε νεα αυριο για το μωρακι!!!!

Πηρα τα αποτελεσματα του ορμονικου και τη δευτερα θα παω στη γιατρο να τα δει.

Νεραιδουλα θα τη ρωτησω και για αυτο που λεγαμε...εγω ca125 εχω 11 κατι...οι υπολοιπες ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα,η προλακτινη ανεβηκε λιγο εχω 23..τωρα δεν ξερω να ξεχωρισω απο τις υπολοιπες αν εχω τελικα το συνδρομο των πολυκυστικων γιατι και οι προηγουμενες ηταν φυσιολογικες,απλα μεταξυ 2 ορμονων θα επρεπε εκεινη τη μερα η μια να ειναι μεγαλυτερη απο την αλλη και εμενα ηταν αναποδα,οποτε με ξαναεβαλε να τις κανω και μου εβαλε και καποιες πιο εξιδευκευμενες

Ελα ρε Μαρακι!!που εισαι;μην μας ξεχασεις μετα τον γιατρο!να μας πεις νεα.Μαρακι τι οριο σου δινουν την προλακτινη;αλλοι την δινουν 23 και αλλοι 30 και εχω μπερδευτει και εγω λιγο με αυτο

Διαφημίσεις

Ελα ρε Μαρακι!!που εισαι;μην μας ξεχασεις μετα τον γιατρο!να μας πεις νεα.Μαρακι τι οριο σου δινουν την προλακτινη;αλλοι την δινουν 23 και αλλοι 30 και εχω μπερδευτει και εγω λιγο με αυτο

δε θα σας ξεχασω

μου δινει οριο μεχρι 19.7

δε θα σας ξεχασω

μου δινει οριο μεχρι 19.7

Σοβαρα;εμενα στις δικες μου εγραφε οριο 30.προφανως εχουν διαφορα απο εργαστηριο σε εργαστηριο,δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλιως!

Σοβαρα;εμενα στις δικες μου εγραφε οριο 30.προφανως εχουν διαφορα απο εργαστηριο σε εργαστηριο,δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλιως!

μαλλον θα ειναι αναλογα το εργαστηριο

μαλλον θα ειναι αναλογα το εργαστηριο

Και την προλακτινη θα σε βαλει να την ξανακανεις σιγουρα.ευχομαι να ειναι καλα τα αποτελεσματα και στις αλλες ορμονες που σου βγηκαν αναποδα!ορμονες,τι να πεις και τι να τις κανεις!

Και την προλακτινη θα σε βαλει να την ξανακανεις σιγουρα.ευχομαι να ειναι καλα τα αποτελεσματα και στις αλλες ορμονες που σου βγηκαν αναποδα!ορμονες,τι να πεις και τι να τις κανεις!
χαχαχα!!!ευχαριστω...προλακτινη ειναι η 4η φορα που κανω..τις 2 φορες ειναι γυρω στο 12-13 και τις αλλες 2 γυρω στο 23...την πρωτη φορα που ηταν ανεβασμενη μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα,τοτε ειχα κατι ενοχλησεις στο στηθος,ηταν πρησμενο και μαλλον ηταν απο κει...αυτη τη φορα λιγες μερες πριν αδιαθετησω αισθανομουν φαγουρα στις θυλες..ελπιζω να μη μου πει να ξανακανω,βαρεθηκα να πηγαινω ολο για εξετασεις,ασε που καθε φορα που παω σε αυτον τον μικροβιολογο μου πεθαινει το χερι :(

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...