Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

sissy μου δεν θέλω να σε παίρνει απο κάτω,είπαμε το 2013 θα είναι η χρονια μας...όλες περάσαμε αυτη την απογοητευση και σε νιώθουμε, όσο για το γιατρό συμφωνω με τη νατάσα,συζήτησε μαζί του και αν δεν νιωθεις άνετα βρες άλλον.

μανούλες θα γίνουμε όλες καλά λέει η νεραιδούλα, παρε τις αποφάσεις σου και προχώρα...συνέχισε με σπερματέγχυση και αν δεν πετύχει υπαρχει η λύση της εξωσωματικής!! και ας μην ξεχνάμε και τα κοριτσάκια της παρεας που τους ήρθε το μωράκι απο μόνο του εκει που δεν το περιμένανε οπως το παπάκι μας που το αγαπάμε πολύ(σου στέλνω ενα μεγάλο φιλί)

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επιτέλους μετα απο ενα μήνα θα πάω την παρασκευη στο γιατρό και εχω πολύ αγωνία,μακάρι Παναγία μου να είναι ολα καλά....αυτό σκέφτομαι μόνο, θα δούμε και φύλο αν εχει καλή θέση!! η κοιλίτσα μου φούσκωσε λίγο,σαν να εχω παραφάει χιχι

μπεμπεδόσκονη σε όλες!!!!!

Καλημέρα σε ολες. Έχω πολυ τρέξιμο και δεν μπαίνω συνέχεια. Βασικά και το θέμα του μωρού ειναι το μονο που δεν έχω χρόνο τωρα να σκεφτώ. Δεν ξερω γιατι έχουμε απουσίες απλα αν κάποια κορίτσια επηρεάζονται αρνητικα καλύτερα να μην μπαίνουν. Βλέπουμε πολλα παραδείγματα ακραίων καταστάσεων και σε πολλές γυναίκες αυτο δεν λειτουργεί θετικά.

Τινακι με το καλο να πας στον γιατρο σου και ολα θα ειναι πολυ καλα με το μωρακι.

Σισσυ το οτι είσαι μικρη δεν σημαίνει πως θα πιανεις παιδια στον αέρα. Απλα ομως οι πιθανότητες να πιάσεις ειναι πολυ μεγαλύτερες απο κάποιες άλλες. Θέλει υπομονη η θεραπεία με τις βιταμίνες καθώς το σπερμα την μέρα μπορει να ειναι τέλειο και την άλλη όχι. Το οτι δεν σε παίρνει σοβαρά ο γιατρός ισως ειναι όχι λογω της ηλικίας σου αλλα ισως λογω του οτι σε βλέπει πολυ αγχωμένη και με αυτόν τον τροπο προσπαθεί να σε ηρεμήσει. Το να κάθεσαι και να σκέφτεσαι πως δεν θα γίνεις ποτε μάνα και κάτι τέτοια που διαβασα μονο καλο δεν σου κάνει. Συγκεντρωσου στο διάβασμα σου να ξεμπερδευεις και με ψυχραιμία μετα βάλτε ενα πλάνο. Εξάλλου μην ξεχνάς πως η σπερματεγχυση σαν διαδικασία έχει πολυ χαμηλα ποσοστά επιτυχίας. Επίσης υπαρχουν γυναίκες που προσπαθούν παρα πολλα χρονια χωρις θέματα ειτε με το σπερμα ειτε γυναικολογικα και τους έρχεται το παιδι μετα απο 5,6,7 χρονια. Εσείς τωρα διορθωσατε το σπερμα, γιατι δεν έχεις υπομονη ;

Νατασσα χαλάρωσε!!! Τι κλαμματα και ψυχολογικά σας εχουν πιάσει; Για ηρεμιαααααααα.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

τινα μου ολα καλα θα πανε σημερα! Περιμένουμε νέα..να ποντάρω κ εγω στο Γραφειο στοιχηματων οτι θα ειναι κοριτσάκι;;

κατερινακι μου δώσε μου 2-3 σφαλιάρες να με επαναφερεις στην τάξη!!

Αυτές τις μερες κλεισμένη στο Σπιτι με το διάβασμα σαν να μου χαλάρωσε μια βίδα..τι νομίζεις;; Πολυ θέλει ο άνθρωπος;;;συνεχίζονται οι ετοιμασίες του γάμου;

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Περιμενα να αδιαθετησω την Κυριακη και αδιαθετησα σημερα...Τα νευρα μου ειναι σε οριακα σημεια Κατερινακι σε ειχα στο μυαλο μου χθες σε πηρα και τηλ αλλα δεν σε βρηκα..Μιλησα με τον ομοιοπαθητικο και ειδαμε πως ο κυκλος μου απο την υστεροσκοπηση και μετα δεν ειναι σταθερος συν μερικα πονακια που εχω θεωρει πως εχω μια μικρη ορμονολογικη διαταραχη η οποια την επομενη βδομαδα με τις καψουλες θα ρυθμιστει...

Κατα τα αλλα το εχω ριξει στο κεντημα και στην προσευχη!Νιωθω μια ανεξηγητη εσωτερικη δυναμη (ευχομαι να ειναι για καλο και οχι για κακο).

Τινα μου σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα και στο παπι μου επισης!

Η Γεωργια λογικα ανασκουμπωνεται γιατην επομενη προσπαθεια.

Μην αγχωνεστε κοριτσακια μου ειδικα εσεις οι νεαρουλες βγαλτε το αγχος απο την ψυχουλα σας και ολα θα πανε καλα.Αν αγχωνεστε εσεις εμεις οι μεγαλουτσικες τι θα πρεπε να κανουμε?Ολες θελουμε να αποκτησουμε το αγγελουδι μας αργα η γρηγορα θα ερθει.Ο Θεουλης θα αποφασισει ποτε Εκεινος θα θελησει να το αποχωριστει για να μας το χαρισει...Εμεις συνεχιζουμε την προσπαθεια και προσευχομαστε να μην μας ξεχασει...

Να ειστε ολες καλα ηρεμες και ευτυχισμενες!Σας φιλω!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Εχω αρχισει το διαβασμα για την 3η εργασια που πρεπει να παραδωσω και μπηκα για να σας διαβασω και τι να δω, τι απογοητευση ειναι αυτη καλε, θα σας μαλωσω! Ρε κοριτσια γιατι σας πηρε απο κατω? Το αγχος, η στεναχωρια και ο φοβος ειναι η μεγαλυτεροι εχθροι του ανθρωπου για ολες τις καταστασεις οχι μονο για τη γονιμοτητα. Προβληματα παντα θα υπαρχουν σκοπος ειναι να μαθαινουμε απο αυτα ωστε να γινομαστε πιο δυνατοι και να μπορουμε να ανταπεξελθουμε στην πορεια σε αλλες δυσκολιες και οχι να τα κουβαλαμε συνεχως. Δεν βγαζει πουθενα με το να σκεφτεστε αρνητικα. Στη ζωη δεν μπορεις να τα προβλεψεις ολα, θα τυχουν πραγματα απο εκει που δεν το περιμενουμε και θα μας λυγισουν και θα ξανασηκωθουμε, αυτο που μπορουμε να προβλεψουμε ειναι η ευτυχια γιατι εμεις την χτιζουμε και οταν ειμαστε ευτυχισμενοι και εχουμε εσωτερικη ηρεμια, τοτε ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!

Παντως Νατασα με στεναχωρεις τι σοι Ρουντολφ εισαι, αν εισαι down, για βγαλε τα μαστιγια να συνελθει ο κοσμος και αυτομαστιγωσου και εσυ να επανελθεις!:tongue: Και σε μενα ριξε καλοδεχουμενο ειναι!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

τινα περιμενουμε νεα σημερα μην μας ξεχασεις!!!κοριτσι θα ειναι!!!!

Κατερινιω και Μαριεττακι τωρα καλα ειμαι.αυτα τα περασα ενα 2μηνο πριν. Αυτομαστιγωθηκα, εκανα απειρες συζητησεις με τα καταλληλα ατομα, εχω παρει απιστευτο κουραγιο μεσα απο εσας και προχωραω!!!

τωρα θα μαστιγωσω την Σισσυ για να παρει και αυτη τα πανω της και καπακι εσενα Μαριεττα!!!στη σειρα σας θελω!!!!!!!!

Πατριωτακι θα ρυθμιστει και ο κυκλος!!στο χερι του ειναι να μεινει ετσι?????τωρα που ξεκινησες ομοιοπαθητικη θα στρωσει, θελει δε θελει!!

φιλακια πολλα και στις υπολοιπες νεαρες της παρεας!!

μαριεττα μου κ εγω στο διάβασμα!! Πολυ όμορφο αυτο που έγραψες!ποσο δίκιο έχεις..ακούς νατασουλα;;; Πρέπει να κάτσουμε στη σειρά για το μαστιγωμα!! Φυσικά μ αυτα που λέω εγω προηγούμαι...:D

Καληπέρα κορίτσια, μου λείψατε πολύ, εννοείται ότι σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά συμβαίνουν διάφορα και είμαι πολύ πεσμένη. Τα μωρά μου ελπίζω να είναι καλά, αύριο έχω κανονικά ραντεβού, αλλά δεν ξέρω αν θα πάω γιατί έχουμε άλλα τρεχάματα. Διαγνώστηκε καρκίνος στον πεθερό μου, 62 χρονών, ένας υπέροχος άνθρωπος και το στήριγμα όλων μας. Μένουμε πάνω κάτω, τα αδέρφια του άντρα μου είναι μακριά άρα όλο το βάρος πέφτει στον άντρα μου, κάθε μέρα Θεσσαλονίκη και όλο το ψυχολογικό το περνάει μόνος του, δεν κοιμάται τα βράδια, προσπαθεί να μη με στεναχωρεί και εμένα, δύσκολες καταστάσεις.

Συγνώμη που σας μαύρισα με τα νέα μου, αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή. Τίνα μου με το καλό την Παρασκευή να δεις το μωράκι σου! Κατερινάκι καλό τρέξιμο, όταν τρέχεις για καλό έχει το γούστο του! Ευαγγελία μου θα μας τρελάνουν αυτές οι ορμόνες, ελπίζω να ρυθμιστούν γρήγορα και να πάνε όλα καλά. Νεραϊδούλα μου ελπίζω να είσαι καλά, Μαριέτα και Χριστίνα καλό διάβασμα κορίτσια. Νατασούλα μου καλά τα λες σε όλες, πολύ τυχερή είσαι που έχεις τέτοιο γιατρό.

Κορίτσια αυτά τα ψυχολογικά, όπως είπε και η Τίνα τα περάσαμε όλες. Η ηλικία ναι, παίζει ένα ρόλο, είναι ένα επιπλέον όπλο αλλά οι συνθήκες ζωής μας και το άγχος, είναι υπεύθυνα για όλα. Εγώ είμαι 35, ταλαιπωρούμε με τα γυναικολογικά μου από το 2004 που βρήκαμε το πρώτο ινομύωμα, τότε φυσικά δεν σκεφτόμουν για παιδί. Ακολούθησαν 2 χειρουργεία κανονικά, μου άνοιξαν τη μήτρα τριαντάφυλλο, και μετά άρχισαν οι προσπάθειες για παιδί. Το ότι δεν ξαναέβγαλα ινομυώματα, νομίζω οφείλεται στην ομοιοπαθητική. 3 χρόνια άκαρπων προσπαθειών χωρίς κανένα πρόβλημα, πεταμένα λεφτά, ταλαιπωρημένος οργανισμός και σωματικά και ψυχικά. Μακάρι να έκανα νωρίτερα εξωσωματική και να είχα ήδη τώρα ένα μωράκι. Εστω και τώρα όμως, τα κατάφερα και ελπίζω να κάνω 2 γερά μωράκια. Μην τα παρατάτε, να το παλέψετε και ακολουθήστε, όποιον δρόμο σας λέει η καρδιά σας.

Σας φιλώ όλες!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι λυπαμαι παρα πολυ για τον πεθερο σου!ειναι πολυ δυσκολες καταστασεις αυτες και θελουν μεγαλη δυναμη ψυχης.του εχετε δωσει ομως ενα λογο παραπανω για να παλεψει.τα αγγελουδακια σας που περιμενεις!μεσα απο αυτο θα παρει δυναμη γι ΄αυτο φροντισε και εσυ τον εαυτο σου και τα μωρα σου.να συμπαραστεκεσαι στον αντρα σου,το χρειαζεται,αλλα να κοιτας και εσενα!

Νεραιδουλα το αρθρο σου πολυ συγκινητικο.τι σου κανει η αγαπη;;;

Σισσακι ετοιμασου για το μαστιγωμα!πως εισαι σημερα;θα δειρω πρωτα εσενα και μετα θα μου δωσω και κανενα χαστουκακι γιατι πολυ ευσυγκινητη εχω γινει τελευταια...γαμω τις ορμονες μου γαμω!!!!

maria v λυπαμαι πολυ για αυτα που διαβασα... Ο καρκινος αν και μαστιγα της εποχης μας, ειναι πολλες φορες αντιμετωπισιμος....ευχομαι να ειναι μια μεγαλη δοκιμασια και μονο δοκιμασια και να βγει νικητης ο ανθρωπος..εσυ ψυχραιμια σε παρακαλω..εσεις 2 μπεμπακια που για αυτα εισαι ολη τους η ζωη!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

γεια σας κοριτσάκια μου!!! που είστε καλέ ολες σήμερα??? εγώ στη δουλεια σταθερά,μας επεσαν ολα μαζεμένα και δεν προλαβαίνω.....

maria v ασχημα τα νεάκια απο τον πεθερό σου αλλά προσπάθησε να μην στεναχωριεσαι στην κατάσταση σου,οπως ειπε και η κατερινούλα πολλοι ανθρωποι τα καταφεραν και νίκησαν αυτη την υπουλη αρρώστια.

κατερινάκι πως πάνε οι ετοιμασίες? σε ζηλευω να ξέρεις, το τρέξιμο του γάμου ηταν το καλύτερο μου, μαζόχα εεεε?

sissy και mar1981 καλό διαβασμα και καλό κουράγιο......

τρελοκομείο νατασούλα πως είσαι σήμερα?με την πρώτη ευκαιρία θα σου έρθω....

αυριο θα πάω στον γιατρό το απόγευμα για όσες μπερδευτήκατε με χθες το λέω....

ευαγγελία και ασπασούλα φιλάκια

Αχ θα τρελαθω!!!!!καλε που ειστε χαμενες;;;;!!!!!!!!θα παρω απουσιολογιο και θα σας σημειωνω!!!!ειπα και εγω θα μπω και θα διαβασω καμια σελιδα!μαγειρευω την καρμποναρα μου τωρα να γουρουνιασω!!!!

janneta μου που είσαι????

τι εγινε τελικά με τον γιατρό? πήγες για υπέρηχο να δεις το σποράκι σου?

νεραιδούλα μου αυριο το πρωι περιμένω μια σπέσιαλ καλημερα...ξέρεις εσυ!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...