Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μετακομιζουμε γιατι βρηκαμε πολυ φθηνοτερο σπιτι και στο κεντρο,ενω τωρα ειμαστε πιο εξω και θα εχουμε κερδος το μηνα τουλαχιστον 200 ευρω.φετος εχω και εγω τη μιση δουλεια απο περισυ,ο αντρας μου παιρνει τα μισα λεφτα οποτε καταλαβαινεις

μακαρι να ηταν σκληρυνση κατα πλακας!!ειναι πολυ χειροτερο της ειπαν οι γιατροι..λεγεται νευροπαθεια και κατι αλλο,εχει παραλυσει απο τη μεση και κατω,θεραπεια δεν υπαρχει και πρεπει να κοιταξουν να βρουν φαρμακευτικη αγωγη μηπως δεν επεκταθει και στο υπολοιπο σωμα..ασε ειμαι να σκασω,εχει και μικρα παιδια και δεν ειναι μεγαλη

παντως Μαρακι ξερω εναν πολυ καλο καθηγητη νευρολογιας στη Θεσσαλονικης. αμα θελεις σου στελνω σε π.μ το τηλ του. ειχε αναλαβει την κολλητη μου πριν απο μερικα χρονια και στην κυριολεξια την εσωσε απο πολυ μεγαλη ταλαιπωρια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως Μαρακι ξερω εναν πολυ καλο καθηγητη νευρολογιας στη Θεσσαλονικης. αμα θελεις σου στελνω σε π.μ το τηλ του. ειχε αναλαβει την κολλητη μου πριν απο μερικα χρονια και στην κυριολεξια την εσωσε απο πολυ μεγαλη ταλαιπωρια
πηγαν σε εναν πολυ καλο στην Αθηνα,θεωρειται απο τους καλυτερους στην Ελλαδα ηταν και ποσες μερες στο νοσοκομειο αλλα τους ειπε οτι δεν υπαρχει θεραπεια,το πολυ πολυ να το σταματησουν την εξελιξη για καποιο καιρο αν βρουν βεβαια φαρμακο που θα βοηθησει

πηγαν σε εναν πολυ καλο στην Αθηνα,θεωρειται απο τους καλυτερους στην Ελλαδα ηταν και ποσες μερες στο νοσοκομειο αλλα τους ειπε οτι δεν υπαρχει θεραπεια,το πολυ πολυ να το σταματησουν την εξελιξη για καποιο καιρο αν βρουν βεβαια φαρμακο που θα βοηθησει

Μακαρι τουλαχιστον να το καθυστερησουν οσο γινεται. αυτα ειναι να μην σου τυχουν. απο κει και περα ο Θεος να βαλει το χερι του να πανε τα πραγματα καλυτερα απ'ο τι το παρουσιαζουν οι γιατροι. Κουραγιο κοπελα μου και αμα χρειαστειτε και 2η γνωμη μου λες.

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Ασπα περιττο να σου πω οτι πολυ καλα του εκανες και τον αφησες απ' εξω!!!και προφανως του εριξες και μερικες καταρες!!!Βρισε τους ολους κοπελα μου να εκτονωθεις!!!!!!ΔΩΣΕ!!!

και θα κανεις αυτο που θελεις εσυ, οταν νιωσεις ετομη.Δωσε χρονο και χωρο στον εαυτο σου, να παρει τα πανω του και μετα θα κανεις τις κινησεις σου.τωρα εισαι πανω απ'ολα ΕΣΥ , η υγεια σου και η ψυχολογια σου!

εγω να συνεχισω τις ηλιθιες ερωτησεις????????πως καταλαβαινει καποια οτι εχει ενδομητριωση?????Μινα λυσε μου τις αποριες!και οποια αλλη κοπελια γνωριζει....

Κατερινιω, καλο ξεκινημα!!εχεις να ριξεις κατουρημα.....με το βρακι στο χερι θα εισαι!!!

φιλια σε καθεμια ξεχωριστα!!!

Τινακι σε περιμενω συντομα!!

Καλημέρα κοριτσιά,μην ανησυχεις δεν κάνεις ηλιθιες ερωτήσεις και εγω εαν δεν μου συνεβαινε δεν θα ήξερα τι ειναι η ενδομητριωση,λοιπον οταν ερχετε η περιοδος συμβαινει το εξης σε καποιες το αιμα αντι να σταζει προς τον κολπο και εξω παραμενει μεσα και διμιουργή υπολυματα οι λεγόμενες συμφυσεις και σε καπιο σημειο γεμιζη γεμιζη και διμιουργή την κυστη με πυκνορευστο περιεχομενο αιμα ή αλλιος σοκολατοειδης κυστη,πολλες γυναικες εχουνε μονο της συμφυσεις και δεν διμιουργουν κυστη αυτο μπορει να φανει με υστεροσκοπηση που εαν εχεις σου της καυτηριαζουν και με μια εξετασει αιματος (που εαν θες την γνωμη μου δεν τη πολυ εμπιστευομαι γιατι πριν 3 χρονια που η κυστη ειχαι γινει σαν μαζα με ωοθηκη σαλπιγγα και δουγλασιο παρολο αυτα ειχαι βγει η εξετασει ωριακα) ενω θα επρεπε να βγει υψηλη.συμπτωματα εχει διαφορα οπως πονος, καθηστερηση, παρατεταμενη περιοδος, πονος στο sex,εγω εχω μονο τον πονο χαμηλα, ειναι σαν του εντερου που θελεις να πας τουαλετα τιποτα το φοβερο.αυτα ελπιζω να σε βοήθησα να καταλαβεις!!!!φιλακια πολλα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια μου!!!

επεσε πολύ δουλεια σήμερα και σας έχασα, νατασούλα μου γιατι ρωτας για την ενδομητρίωση? σε επιασε η γνωστή φοβία πως εχουμε καθετι που ακούμε??????

δεν σε μαλώνω γιατι το περάσαμε ολες αυτο το σταδιο χιχι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!μολις ανοιξα τα υπεροχα μπιρμπιλωτα ματακια μου!σαπισα στον υπνο.

Μινα ευχαριστω παρα πολυ για ττην ενημερωση!!πανω κατω ηξερα λιγα πραγματα αλλα δεν ημουν σιγουρη.

Τινα ασε οντως νομιζω οτι τα εχω ολα!!ερχονται στιγμες που λεω αφου τα εχω τα συμπτωματα σιγουρα εχω και αυτο και εκεινο και το αλλο και το παρα αλλο!!οποτε χαιρομαι γιατι δεν ειμαι η μονη ψυχωτικη.θα εχω και παρεα στο τρελαδικο!

Νεσαιδουλα τι κανεις;ωραιο αρθρο.αλλα σε ενα πραγμα μπορω να διαφωνησω;στα κιλα.εχω φιλους και φιλες ρε κοριτσια που ειναι 150 κιλα και μια χαρα πιασανε τα παιδακια τους.

Σισσακι ξεκολλα λιγο τα ματια σου απο τα βιβλια!ηρθε η ωρα για διαλειμμα!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

νατασούλα μου , καλά είμαι!!!

εσύ όλα καλά???

σισσάκι πως πάει το διάβασμα??

τίνα μου, η εγκυμοσύνη??

μίνα έχεις πμ!!!!!

κορίτσια που έχετε εξαφανιστεί????

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Πες τα Νεραιδουλα!εξαφανιστηκαν ολες...κλαψ.καλα ειμαι και εγω.δεν κανω και τιποτα.ξεκινησα και τα χαπακια primrose oil σημερα,που μου ειπαν τα κοριτσια για να δω ποσα υγρα θα αποκτησω επιτελους!κατα τ΄αλλα καθομαι!δωσε καμια ιδεα για φαγητο μαγειρισσα μου!

πολύ καλά έκανες!!!

και πολύ νερό!!!!

http://www.shape.gr/tools/apetisis-nerou.html

Νεραιδουλα μολις το διαβασα και εκανα τον υπολογισμο,εκσφενδονιστηκα στην κουζινα να πιω νερο!!καλε πως θα πινω 2,5 λιτρα την ημερα;;;Αχ Παναγια μου,θα παω να αγορασω και μια χημικη τουαλετα να την εχω παντα μαζι μου!!:P

Νατασουλα μου!!! Τι κανεις;;

Είσαι στη φάση του κάτι εχω σίγουρα;;

Εγω διανύω τη φάση δεν θα κανω ποτε μωρό..

Μαζί με το διάβασμα ήρθαν και τα ψυχολογικά μου!

Νεραιδουλα τωρα με αγχωσεσ ι με το νερό....

Τινακι μου στείλε την πιο γλυκιά σου ενέργεια!!

Νεραιδουλα μολις το διαβασα και εκανα τον υπολογισμο,εκσφενδονιστηκα στην κουζινα να πιω νερο!!καλε πως θα πινω 2,5 λιτρα την ημερα;;;Αχ Παναγια μου,θα παω να αγορασω και μια χημικη τουαλετα να την εχω παντα μαζι μου!!:P

να τα πίνεις...!!!!

κορίτσια..σίγουρα κάποιες θα έχετε το τηλ της γεωργίας..έχετε μιλήσει μαζί της ???πως είναι??? πεστε της να δώσει σήμα!!!!

παπάκι εμφανίσου...κάποτε έβαζες παρουσίες...

τι έγινε βρε κορίτσια και χαθήκατε...:(:(:(:(:(

έχει συμβεί κάτι???:(:(:(:(:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...