Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Πω ρε Μινα μου, καλο κουραγιο!!!τι ζορι ρε συ και αυτο;ποτε πας για τις επεμβασεις;να κνω και μια χαζη ερωτηση, οι κυστεσ δεν φευγουν με αντισυλληπτικα ή το δοκιμασες και δεν υπαρχει σωτηρια;και αμα ειναι να μην ταλαιπωρεισαι αλλο γενικα κρατα τις δυναμεις σου και πηγαινε κατευθειαν για εξωσωματικη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια....

εγω σημερα ειχα τραπεζι και απο αυριο διαιτα....η διαιτα θα ειναι σουπερ δυσκολη αλλα θα μου φερει πολυ ομορφα αποτελεσματα...........θελω να επανελθω στα κιλα μου! βαρεθηκα με αυτα τα παραπανω που μου εχουν φορτωθει εδω και 3 χρονια!!!! Και επειδη η διαιτα ειναι δραστικότατη...ξεκιναω με αποτοξινωση.....υπεροχα.... την πρωτη μερα της αποτοξινωσης πρεπει να εισαι σπιτι διοτι ειναι πολυ δυσκολη....ανεφικτο βεβαια διοτι αυτη την εβδομαδα εχω χορο, προβα χορου γιατι την κυριακη εχουμε παρασταση και προβα νυφικων καθημερινα....οποτε τα 3 ΛΙΤΡΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ που περιλαμβανει ΟΛΗ η πρωτη μερα θα τα καταναλωνω γυρνωντας γυρω γυρω..... ελπιζω να με κρατησει η βιταμινουλα της πορτοκαλαδας...ξεκιναω και παλι ομοιοπαθητικα αλλα αυτην την φορα για την μεση μου και μονο διοτι προβληματα γονιμοτητας δεν μου εχει βρει η ομοιοπαθητικος ωστε να χρειαζονται καποιο φαρμακο,...... γενικα ολα μαζι!!

κατα τα αλλα καλα!!!

μινα λυπαμαι πολυ...κανε ενα κουραγιο ακομα να ξεμπερδευεις με την κυστη και τον πολυποδα και μετα καντε ενα πλανο με τον αντρα σου ωστε να αποφασισετε το καλυτερο για την οικογενεια σας....συμφωνω μαζι σου πως μεχρι πριν καποια χρονια, η λεξη εξωσωματική δεν ειχα καν στο μυαλο μου πως θα με αφορα.... η ζωη κρυβει εκπληξεις... ευχομαι μετα την υστεροσκοπηση να μεινεις εγκυος μονη σου και να μην μπεις καθολου στην διαδικασια...

οι αλλες τσουπρες πού ειναι σημερα? εκανε καλο καιρο και βγηκαν εξω σαν τα σαλιγκαρια?

απο την γεωργια εχει κανενας νεα? ειναι καλα?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Δεν προλαβα να μπω καθολου χθες.Μας καλεσανε φιλοι για φαγητο και περασαμε πανεμορφα.Φαγαμε ηπιαμε κρασακι παιξαμε με τις μικρες ζωγραφισαμε...Ειναι καποιες μικρες στιγμες που μπορουν να σου χαρισουν μεγαλη ευτυχια...

Κοριτσαρες μου βαστατε γερα!Οσο εχουμε πιστη και ανθρωπους να μας αγαπανε και να μας νοιαζονται,μπορουμε να καταφερουμε πολλα...

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

και εμεις περάσαμε ενα ομορφο σαβ/κο ολο βόλτες και παρεουλα με φίλους,ειχε πολύ καλό καιρό και δεν μας χωρούσε το σπίτι....

ασπασούλα μου,καταλαβαίνω απόλυτα την απογοητεύση σου και σου ευχομαι να ερθει μόνο του χωρίς προσπάθεια πολύ σύντομα σε σένα και σε όλα τα κοριτσάκια μας

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Πω ρε Μινα μου, καλο κουραγιο!!!τι ζορι ρε συ και αυτο;ποτε πας για τις επεμβασεις;να κνω και μια χαζη ερωτηση, οι κυστεσ δεν φευγουν με αντισυλληπτικα ή το δοκιμασες και δεν υπαρχει σωτηρια;και αμα ειναι να μην ταλαιπωρεισαι αλλο γενικα κρατα τις δυναμεις σου και πηγαινε κατευθειαν για εξωσωματικη.

καλημερα κοριτσάκια μου!!!

νατασα μου δεν περναει με χαπια η κυστες ενδομητριωσεις γιατι περιέχει αιμα περιοδου και οσο μου ερχετα η περιοδος αυτη μεγαλανη για την ακρηβια καλπαζη οπως μου λεει και ο γιατρος μου το πιο σωστο ειναι να αφαιρεθει εαν επιθυμεις να κανεις παιδι,εαν οχι και εισαι και σε μικρη ηλικια περνεις χαπια για να σταματησει η περιοδος και για να μην σε ποναει και απλα την συντηρεις αλλα δεν φευγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Mina ni

Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και τα πεταρα εις διπλούν όλα.Σιγουρα σου την έχει δώσει γιατί όλο αυτό σε πάει πίσω αλλα τώρα που το βρήκατε μα ρο παλεψετε και να νικήσετε.Τζαμπα να κανείς σπερματεγχυσεις δεν λεει...

bKtop2.png8BRwp3.png

Και συνεχίζω με τα δικά μας...

Αυτό ήταν ένα Σ/Κ δράμα...

Με το δικό μου πλακωθηκαμε γιατί το Σάββατο γυρισε από τις 7.30 το πρωί που έφυγε για δουλεια στις 10 το βράδυ βρήκε την πόρτα του σπιτιού...οποτε τα ακουσε καο τον άφησα και μόνο του μετά γιατί βγήκα για ένα κρασάκι και αντί να κάτσει στον κωλο του βγήκε και αυτος!!!

Ε μετά έγινε της Αλαμάνας το κάγκελο!!!

Ο μικρός κι αυτος με πούλησε και πήγε να μεινει με τα ξαδέρφια του και να κοιμηθεί εκεί γιατί δεμ θελει να είναι άλλο μόνος του!(ναι Γιωργάκη στριψε κι άλλο το μαχαίρι στην καρδιά της μανουλας)...

bKtop2.png8BRwp3.png

Κυριακή λοιπόν..Γυρναει σπίτι του ο ασωτος υιός μετά την διανυκτέρευση εκτός σπιτιού και τρώει μια σαβουρδα από τις σκάλες και σπάει τα δόντια του ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ!!!

οπότε μου λεει και ο δικός μου αφού θα παμε που θα παμε στον οδοντίατρο δεν παμε και από τον γυναικολόγο που είναι στο ιδιο κτήριο να μιλήσουμε για το ποτέ θα αρχίσουμε με την εξωσωματική γιατί δεν γίνεται να ψάχνει παρέα ο μικρός και μα κοιμάται άλλου!!Εντάξει εκεί έφτασε στο κόκκαλο το μαχαίρι!!! Κάτι απειλητικό πρέπει να μουρμουρησα και έφυγα...

Δεμ περνάω φάση άρνησης αλλα εδω και 2 χρόνια σχεδόν παίρνω ορμόνες!! Εε enough is enough!!;καρκίνο θα βγάλω από τις ενέσεις και τα χάπια και πάλι στα καπάκια τα ίδια;

Το καλοκαίρι που θα κλεισω το φροντιστήριο ίσως ΙΣΩΣ το ξανασυζητησω αν και θα έχω πατήσει τα 35 και ο Γιώργος τα 5.

Εγώ πάντως πήγα σημερα γράφτηκα και στο γυμναστήριο που το είχα παρατήσει 8 μήνες τώρα και θα ψτισω κορμί γιατί σαν μπάλα θα γίνω σε λίγο και θα κατρακυλαω...

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Ασπα περιττο να σου πω οτι πολυ καλα του εκανες και τον αφησες απ' εξω!!!και προφανως του εριξες και μερικες καταρες!!!Βρισε τους ολους κοπελα μου να εκτονωθεις!!!!!!ΔΩΣΕ!!!

και θα κανεις αυτο που θελεις εσυ, οταν νιωσεις ετομη.Δωσε χρονο και χωρο στον εαυτο σου, να παρει τα πανω του και μετα θα κανεις τις κινησεις σου.τωρα εισαι πανω απ'ολα ΕΣΥ , η υγεια σου και η ψυχολογια σου!

εγω να συνεχισω τις ηλιθιες ερωτησεις????????πως καταλαβαινει καποια οτι εχει ενδομητριωση?????Μινα λυσε μου τις αποριες!και οποια αλλη κοπελια γνωριζει....

Κατερινιω, καλο ξεκινημα!!εχεις να ριξεις κατουρημα.....με το βρακι στο χερι θα εισαι!!!

φιλια σε καθεμια ξεχωριστα!!!

Τινακι σε περιμενω συντομα!!

Καλησπερα κοριτσια! Απο την Παρασκευη ειμουν συνεχεια εξω για ψωνια και για βολτες ειχα και 4 ωρες μαθημα εχθες και προλαβα να σας γραψω.

Ασπασουλα να μην στεναχωριεσαι θα ερθει και το 2ο, με τον ενα η τον αλλο τροπο θα μεινεις εγκυουλα να εισαι αισιοδοξη, μερικες φορες τα πραγματα ερχονται οταν δεν τα περιμενουμε γι'αυτο και δεν πρεπει να πιεζομαστε και αλλες φορες μας βοηθαει και η επιστημη το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ειμαστε καλα ψυχολογικα και σωματικα και ολα θα βρουν το δρομο τους.

Ευαγγελια μου σε λιγο τελειωνει η θεραπεια σου να δεις ποσο χαρουμενη θα εισαι με τα αποτελεσματα θα αλλαξει εντελως η διαθεση σου, περιμενουμε λοιπον!

Κατερινακι σχεδον ετοιμα τα εχεις τα του γαμου, να βγαλεις φωτο τα νυφικα που σου αρεσουν να τις δουμε, εγω γελασα πολυ στις προβες για μενα ηταν πολυ διασκεδαστικη η ολη φαση και γι'αυτο και ειμουν τρελοχαζοχαρουμενη νυφη και δεν ειχα καθολου αγχος!

Μινα νι το ξερω οτι ειναι δυσκολο να δεις μπροστα το θετικο αποτελεσμα που θα εχουν οι επεμβασεις ομως προσπαθησε να σκεφτεσαι οτι ολα θα πανε καλα μετα και θα εχεις ξεμπερδεψει απο αυτα που καθυστερουν το πολυποθητο ενα μωρακι!

Μαρια ν για τις αναγουλες οι γιατροι συνιστουν να τρωνε οι εγκυες καθε τρεις ωρες γιατι οταν μενει αδειο το στομαχι αρκετες ωρες ανεβαινουν τα γαστρικα υγρα και προκαλουν καουρες και αναγουλες, ελπιζω να σε βοηθησει αυτο.

Στα υπολοιπα κοριτσια φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

Ax Νατασουλα μου δεν κατάλαβες ο μικρός έσπασε τα δοντάκια του...Και τι δεν έχω τραβήξει με αυτά τα δόντια του τώρα 2 χρόνια Ελεος.Αν τα έσπαζε ο Τάσος θα ήταν καλύτερα λιγότερο θα στεναχωριομουνα...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Mina – ni, καμιά γυναίκα που φτάνει στο χειρουργείο και εν τέλει στη εξωσωματική, δεν φανταζόταν ότι θα ερχόταν η στιγμή έστω και να το συζητά. Μέσα στη στεναχώρια σου, θα με πεις ηλίθια, αλλά αν καταφέρεις να το δεις πιο καθαρά θα καταλάβεις πως τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, (δύσβατο βέβαια…..), και σύντομα θα κρατάς το μωράκι σου έστω και με εξωσωματική, χωρίς να ταλαιπωρείσαι, και να περιμένεις, και να ελπίζεις άλλα πόοοοοοοσα χρόνια γιατί δεν έρχεται. Βάλε πρόγραμμα, σφίξε τα δόντια και όλα θα τελειώσουν σύντομα.

Κατερίνα είσαι σίγουρη? Πολύ δραστική και επικίνδυνη δίαιτα διάλεξες βρε μωρό μου. Κανόνισε μην σε μαζεύουν με το κουταλάκι από την πίστα…………άσε που θα λιποθυμάς και θα κατουριέσαι παράλληλα.

Μέχρι το γάμο έχεις αρκετό χρόνο. Με μια φυσιολογική δίαιτα, θα έχεις χάσει δέκα κιλά μέχρι τότε και θα ξαναψάχνεις για νυφικό………….

Άσπα…….γυμναστήριο εεεεεεεεεε???? Σούπερ !!

Λοιπόν γειτόνισσα θα συμφωνήσω μαζί σου. Πλακώσου στις διατάσεις και το aerobic, κάνε το κορμί σου πιο θεϊκό απʼ ότι είναι τώρα, γιατί άλλωστε σε λίγους μήνες έχουμε καλοκαίρι, και βάλε πρόγραμμα.

Και εγώ μετά τις σπερματεγχύσεις, όσο και να ήθελα να προχωρήσω σε εξωσωματική άμεσα, έπρεπε να κάνω αποτοξίνωση και σωματικά και ψυχικά. Τα θυμάσαι που το συζητούσαμε…………

Ααααα και σταμάτα να μετράς αντίστροφα, γιατί με εκνευρίζεις. Ούτε ο Γιωργάκης θα σταματήσει να μεγαλώνει, ούτε εμείς.

Άσε που όταν θα έχετε και άλλο μωρό, ή μωρά μέσα στο σπίτι, ο Γιωργάκης πάλι θα φεύγει γιατί θα σου λέει ότι γίνατε πολλοί μέσα στο σπίτι………..

Δεν βγάζεις άκρη…………..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε??

εγω τρεχω γιατι θα κανουμε μετακομιση και γενικα δεν ειμαι στα καλυτερα ψυχολογικα μου.εμαθα κατι που εχει η θεια μου το οποιο δυστυχως δεν διορθωνεται και θα μεινει παραλυτη :cry: :cry:

Μινα νι,τι να πω,κουραγιο.μην απογοητευεσαι.ολα θα τα κανουμε για ενα μωρακι

αχ κοριτσια ξεπατωθηκα!!!!οπως ειπε καποτε και ο μεγαλος Τρυφων Σαμαρας!!!εκανα τις δουλιτσες μου, το φαγακι μου και σε λιγο μπανακι.

Ασπα μου, αφου το ξαναδιαβασα, το καταλαβα. Καθυστερημενο ειμαι......

Μαρια s γιατι μετακομιζετε?αλλαγη περιβαλλοντος?Κουραγιο κοπελα μου και με την θεια σου. δυστυχως η ζωη ειναι πολυ αδικη. Μακαρι να ερθουν τα πραγματα αλλιως......να υποθεσω καμια σκληρυνση κατα πλακας?

αχ κοριτσια ξεπατωθηκα!!!!οπως ειπε καποτε και ο μεγαλος Τρυφων Σαμαρας!!!εκανα τις δουλιτσες μου, το φαγακι μου και σε λιγο μπανακι.

Ασπα μου, αφου το ξαναδιαβασα, το καταλαβα. Καθυστερημενο ειμαι......

Μαρια s γιατι μετακομιζετε?αλλαγη περιβαλλοντος?Κουραγιο κοπελα μου και με την θεια σου. δυστυχως η ζωη ειναι πολυ αδικη. Μακαρι να ερθουν τα πραγματα αλλιως......να υποθεσω καμια σκληρυνση κατα πλακας?

μετακομιζουμε γιατι βρηκαμε πολυ φθηνοτερο σπιτι και στο κεντρο,ενω τωρα ειμαστε πιο εξω και θα εχουμε κερδος το μηνα τουλαχιστον 200 ευρω.φετος εχω και εγω τη μιση δουλεια απο περισυ,ο αντρας μου παιρνει τα μισα λεφτα οποτε καταλαβαινεις

μακαρι να ηταν σκληρυνση κατα πλακας!!ειναι πολυ χειροτερο της ειπαν οι γιατροι..λεγεται νευροπαθεια και κατι αλλο,εχει παραλυσει απο τη μεση και κατω,θεραπεια δεν υπαρχει και πρεπει να κοιταξουν να βρουν φαρμακευτικη αγωγη μηπως δεν επεκταθει και στο υπολοιπο σωμα..ασε ειμαι να σκασω,εχει και μικρα παιδια και δεν ειναι μεγαλη

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...