Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσια ακυσατε την ιστορια του σκυλου τομυ στην ιταλια.ειναι αναλογη του χατσικου.

λοιπον,πεθανε η αφεντικινα του ,νεαρη κοπελα,και καθε απογευμα μολις χτυπαει η καμπανα για τον εσπερινο παει και στεκεται στο σημειο που ηταν η σωρος της στην εκκλησια.και γενικα μενει εξω απο την εκκλησια ,οπου οι ανθρωποι του βαλανε σπιτακι κ του δινουν να τρωει.αλλα ρε παιδια τι αφοσιωση ειναι αυτη.δεν περιγραφεται.μιλαμε σημερα εχω καταστεναχωρηθει με τον τομυ.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσπα μου σε συμπονώ και συμπάσχω μωρό μου. Το ξέρω το feeling της απογοήτευσης και της αποτυχίας. Όταν μάλιστα συνοδεύεται και από θυμό, είναι εκρηκτικό. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην κάνεις τίποτα. Είπαμε, το μυαλουδάκι σου έχει πάρει ήδη αποφάσεις και εσύ απλά δεν το ξέρεις ακόμα…………

Θα σε ενημερώσει σύντομα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Αντε παλι εξαφανιστηκατε!!!θα βγαλω μαστιγιο!

Janetta πως εισαι εσυ;τα σκυλακια παντως ειναι οντως οι πιο πιστοι φιλοι.και οταν παθαινει κατι το αφεντικο τους πεθαινουν απο μελαγχολια.

Σισσακι ακομα διαβαζεις;δεν κουραστηκες;

Εγω κοριτσακια τεντωσα χωρις να κανω κατι το ιδιαιτερο.εχω και κατι πονακια πολυ παραξενα.ποτε δεξια ποτε αριστερα και μερικες φορες χτυπανε μεχρι τον αφαλο.ελπιζω να ειναι κρυωμα και οχι τιποτα ανησυχητικο.αμαν πια!ησυχια δεν εχω...καθε μερα πρεπει να εχω κατι.

Λια μου φαινεται πρεπει να βρισκομαστε να χαστουκιζει η μια την αλλη!ετσι για να παιρνουμε τα πανω μας!

Ποια χαστούκια…..?? Εγώ πέρασα σε άλλο επίπεδο. Χτυπάω κεφάλια στο τοίχο. Εγώ έτσι κάνω μπούκλες………χαχαχα

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Ποια χαστούκια…..?? Εγώ πέρασα σε άλλο επίπεδο. Χτυπάω κεφάλια στο τοίχο. Εγώ έτσι κάνω μπούκλες………χαχαχα

:P:p:pΕυτυχως που δεν στηνεις και κοσμο να πετας βελακια!!!μου θυμισες μια φιλη που μαζι με τον αδερφο της βαζουν κρανοι και χτυπανε τα κεφαλια τους στον τοιχο και μετα μεταξυ τους!

:P:p:pΕυτυχως που δεν στηνεις και κοσμο να πετας βελακια!!!μου θυμισες μια φιλη που μαζι με τον αδερφο της βαζουν κρανοι και χτυπανε τα κεφαλια τους στον τοιχο και μετα μεταξυ τους!

Έχεις πολύ πειραγμένους φίλους............

9aXep2.png

Σήμερα πήγαμε μια βόλτα στα μαγαζιά του cosmos (εμπορικό κέντρο, για τα κορίτσια που δεν ξέρουν). Και το αγόρι μου φυσικά με συνόδευσε………...

Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλες σας, το παρακάτω σκηνικό:

Μπαίνεις σε ένα κατάστημα περιχαρής γιατί έχεις 50 ευρώ στην τσέπη για ξόδεμα, και έχει εκπτώσεις !!!! Ο σύζυγος ακολουθεί με 2 βήματα απόσταση γιατί δεν προλαβαίνει το απότομο φρενάρισμα που κάνεις, κάθε φορά που βλέπεις ένα μπλουζάκι – τοπάκι – ζακετάκι που ταιριάζει με το αγαπημένο σου φόρεμα.

Μετά από 1 ώρα σταμάτα – ξεκίνα σε όλες τις βιτρίνες του εμπορικού, και το μπες – βγες όπου γράφει « ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ 9,90», παρά τις υποσχέσεις του ότι δεν θα γκρινιάξει, αρχίζει να κάνει σαν κουτάβι.

Μετά από τόσα χρόνια γάμου, και crash tests στην αγορά, έχω καταλάβει ότι γίνεται στον αντρικό του εγκέφαλο το εξής: Βραχυκύκλωμα.

Απλά δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί πρέπει να δεις 70 διαφορετικά μπλουζάκια πριν πάρεις ένα, και τι διαφορά έχει το ανθρακί από το γκρί.

Για να μην μιλήσω για την μουνοθύελλα……….Το όνειρο κάθε άντρα να βρίσκεται ανάμεσα σε αφηνιασμένες γυναίκες, απλά καταρρέει

Παθαίνει πανικό, παραπληροφόρηση, και overdose οιστρογόνων. Ψάχνει απεγνωσμένα την έξοδο, και αφού έχει κάνει σχεδιάγραμμα διαφυγής, σου λέει ότι πρέπει να πάρει επειγόντως τον Γιάννη τηλέφωνο γιατί κάτι ξέχασε στο γραφείο.

Με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζω τον τρόπο που θα κερδίσετε λίγο παραπάνω χρόνο στην αγορά.

Ως γνωστό, ο ανδρικός εγκέφαλος δεν μπορεί να κάνει focus σε πολλά πράγματα παράλληλα και η δικαιολογία «απλά χαζεύω», είναι γιʼ αυτούς επιεικώς παράλογη.

«Αν θέλω άσπρο σώβρακο, παίρνω άσπρο σώβρακο.»

«Αν θέλω καφέ παπούτσια, παίρνω καφέ παπούτσια.»

Οπότε σας βρήκα την εξής αποτελεσματική λύση. Του δίνετε ένα task. Ένα στόχο, ούτε πολύ δύσκολο, ούτε πολύ εύκολο.

Για να τον κάνετε να νιώσει πολύτιμος και χρήσιμος, του λέτε με γλυκό ύφος: «Αγάπη μου θα ήθελα να με βοηθήσεις να βρω……..π.χ. μια μπέζ μάλλινη ζακέτα…..»……….(Αν του δείξετε το χρώμα, ακόμα καλύτερα…..)

Αν του πείτε μουσταρδοκαναρινί, ταμπά, καφέ μαρόν, σαμπανί, απλά θα σας κοιτάζει σαν ηλίθιος.

Έχει πλέον ένα σημαντικό στόχο να διατελέσει…….

Θα τον δείτε να μπαίνει με αέρα κυνηγού μέσα στο μαγαζί,

και μέχρι να ανακαλύψει που είναι οι ζακέτες,

να καταφέρει να φτάσει εκεί πατώντας πάνω σε πτώματα,

και να κάνει focus στο χρώμα που θέλει……….

Εσείς θα έχετε σκανάρει όλο το κατάστημα,

θα έχετε δοκιμάσει 2 παντελόνια, 3 φούστες και 2 παλτά,

θα είστε ήδη στο ταμείο, και καθοδόν για το επόμενο κατάστημα.

Φυσικά επιβραβεύουμε την προσπάθεια που έκανε, του λέμε πόσο μας βοηθάει, και ότι μπορεί να συνεχίσει το ψάξιμο, γιατί είναι πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε.

Κορίτσια θα κερδίσετε τουλάχιστον 1 ώρα χωρίς γκρίνια !!!!!!!

Δοκιμάστε το !!

9aXep2.png

Πες μου οτι το εκανες σε παρακαλω!!!!μηπως τον αφησες να ψαχνει για ακομα μια ωρα ενω εσυ επινες το καφεδακι σου ανεμελη;;

Εγω εχω βρει αλλη λυση.δεν τον παιρνω ΠΟΤΕ μαζι μου!

Πες μου οτι το εκανες σε παρακαλω!!!!μηπως τον αφησες να ψαχνει για ακομα μια ωρα ενω εσυ επινες το καφεδακι σου ανεμελη;;

Εγω εχω βρει αλλη λυση.δεν τον παιρνω ΠΟΤΕ μαζι μου!

Βρε ούτε εγώ τον παίρνω μαζί μου, αλλά μερικές φορές αναγκάζεσαι να τον κουβαλάς. Οπότε………..έπρεπε και εγώ να βρω μια λύση!

Άσε που κατά τύχη μπορεί να σου βρει και τίποτα ωραίο. Εκεί τον κάνεις θεό, και έχει να το λέει κάνα χρόνο.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Βρε ούτε εγώ τον παίρνω μαζί μου, αλλά μερικές φορές αναγκάζεσαι να τον κουβαλάς. Οπότε………..έπρεπε και εγώ να βρω μια λύση!

Άσε που κατά τύχη μπορεί να σου βρει και τίποτα ωραίο. Εκεί τον κάνεις θεό, και έχει να το λέει κάνα χρόνο.

:P:p:p εισαι απολαυση ρε κοριτσι!δεν χορταινω να διαβαζω καθε φορα τις ιστοριες σου και το παραληρημα σου! Σκεφτηκες να του κανεις δωρο την προτομη του να προσκυναει τον εαυτο του;

astage μου κριμα κοριτσακι μου...Ελπιζω κι εγω σε αυτο που προανεφερε το Κατερινακι...Τωρα που θα ηρεμησεις και θα το αφησεις στην τυχη του θα ερθει μονο του!Σου το ευχομαι ολοψυχα!

Λια κι εμεις στο cosmos ημασταν οικογενειακως.Λογικο που δεν συναντηθηκαμε γινοταν ο κακος χαμος.Εμενα ο δικος μου δεν μπαινει μεσα τον πιανει υστερια.Αν βρω κατι συγκεκριμενο και μου αρεσει κανω νοημα και μπαινει να πει την γνωμη του.Σημερα τον κουρασαμε λιγο ημασταν και δυο αλλα δεν γκρινιαξε πολυ ευτυχως!

Την καληνυχτα μου και τα φιλια μου σε ολες να σας εχει ο Θεος καλα!

κοριτσάκια μου καλησπέρα,

ασπα μου λυπάμαι, και εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση σου,ειχα γράψει την άλλη φορά όταν ζητούσες την γνώμη μας ότι δεν θα προχωρούσα στην εξωσωματική γιατί θα είχα ενα παιδί αλλά το παίρνω πίσω γιατι όταν θέλεις κάτι πολή κάνεις τα πάντα!!!!!

τα δικά μου νέα δεν είναι καλά δυστυχως,έχετε ακούσει που λένε ότι οταν φοβασαι κατί πολυ σου συμβαινει γιατι να μην γίνεται και το οταν θέλεις κάτι τοσο πολή να συμβαινη...........ενα παιδί............γιατι πρεπει να ταλαιπωρηθούμε, ενταξή δεν μπορούμε, πρεπει να ξανα κάνουμε της ίδιες επεμβασείς?????τον επομενο κύκλο που θα τελειώσει πάω για λαμπαρασκόπηση να αφαιρεσω την κυστη η οποια μεγάλωσε ραγδεα μέσα σε 2 κύκλους συν υστεροσκόπηση για να αφαιρεσω τον πολύποδα,πριν 3 χρόνια ακρηβως είχα κανει τα ίδια!!!!!

το νέο μας πλάνο είναι κάνουμε την επέμβασει πέρνανε 3 μήνες να δόσουμε περιθέρειο φυσιολογικής σύλληψεις και μετα πάμε για εξωσωματικη δεν πέρημενα να το πω πότε αυτο αλλά δεν θέλω να ταλαιπωρω αλλό τον ευατο μου επομένως θα παισουμε στα βαδιά!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...