Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Νατασούλα εφόσον κάνεις τις εξετάσεις που θέλουν, τι προγραμματισμό σας έδωσαν? Σαν να λέμε 3 μήνες………..6 μήνες ……….1 χρόνο………..?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασούλα εφόσον κάνεις τις εξετάσεις που θέλουν, τι προγραμματισμό σας έδωσαν? Σαν να λέμε 3 μήνες………..6 μήνες ……….1 χρόνο………..?

Δε μου εδωσαν!!!καταλαβαινεις δηλαδη!μπορει και χρονο.σιγα μην κατσω να περιμενω.θα συνεχισω τις σπερματεγχυσεις μολις μου επιτρεψει ο γιατρος και αν δεν εχουμε αποτελεσμα δεν θα περιμενω το Νοσοκομειο.θα ξεκινησω στον δικο μου και μετα βλεπουμε...

Καλημερα κοριτσαρες!

Ειμαι μεσα στα νευρα με τα αποτελεσματα της χθεσινης ψηφοφοριας στη βουλη...ελεος πια μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας...Απο χθες τπ βραδυ μιμουμαι την νατασουλα και ριχνω μπινελικια ασταματητα...

maria_v υπομονη φιλεναδα αυτα τα συμπτωματα ειναι συμπτωματα χαρας και ευτυχιας...Εγω ειμαι καλα δοξα το Θεουλη αρχες Φεβρουαριου τελειωνουμε την δευτερη φαση της θεραπειας και θα παω να μου πει και για την τελευταια...Το χω ριξει σε πλεξιμο και κεντημα δεν την παλευω διαφορετικα...Ευχομαι την αλλη Πεμπτη να εχεις τα καλυτερα αποτελεσμα και το ιδιο ευχομαι astage μου γλυκια και για σενα μονο που τα δικα σου προηγουνται σε μερες ;) τεραστια χοριακη πολυ μεγαλη αναλογη με το μεγεθος του σουπερμαν :D

janneta μου καλη εγκυμοσυνη και σε εσενα κοριτσακι μου κριμα που δεν εχεις καποιον εκει κοντα να σε βοηθαει.Ελπιζω να εχεις εκπαιδευσει καλα τον συζυγο ;)

Να σας εχει ο Θεος καλα ολες σας φιλω!

ευαγγελια που εισαι καλε?μολις εφερα κεντημα σπιτι,πηρα την παναγια 30*40 ,αααχ να ησουν εδω να μου δειξεις βελονιες.μονο αυτη τη λοξη ξερω.:cry::cry::cry:.

οσο για το συζυγο αν παρει να μαγειρεψει μου βρωμαει ολη τη κουζινα.και τσαντιζομαι.ακομη εχω χρονο και λιγη διαθεση ,αλλιως θα μαθαινε αναγκαστικα

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Επιτελους τέλος για σημερα...

Λία και Νατασουλα μοτ αφού με ξέρετε είμαι drama queen θέλω να ζήσω έστω και μια μέρα καθυστέρησης!!!Ακομα καθαρό τοπίο και ούτε καν πονακια,όχι ότι καταλάβαινα και τις προηγούμενες φορές τίποτα...

Και ξέρω από πόνους περιόδου γιατί μέχρι νοσοκομείο έφτανα...αλλα μετά την γεννά τιιιιιποτααα.

Μαρακι μου υπομονη θα περάσει αυτό το δύσκολο κομμάτι.

Κατερινακι κι εσύ υπομονη άσε τους άλλους να χτυπιούνται κι εσύ ααααραξε.

Αυτά...αν έχω νεότερα από το κόκκινο μέτωπο θα σας τα πω,παω να χαλαρωσω βασικα το μυαλό μου γιατί ήταν παλούκι οι τελευταίες μέρες...

Φιλάκια....

bKtop2.png8BRwp3.png

natasoula ειδα βιντεακι με το τι βροχη εριξε επανω και τρομαξα!Βουλιαξατε κυριολεκτικα.Εδω παντως δεν εριξε και τιποτα το επιληψιμο...

Το οτι μας κυβερνανε καθικια ειναι γεγονος απλα καποια στιγμη πρεπει να πληρωσει και καποιος απο τους υπευθυνους και οχι παντα εμεις!

astage μου ας εισαι εσυ εγκυουλα και κανε και χοριακη την αλλη βδομαδα :P

janneta μου εγω κενταω με χαντρες...Φανταστικο..Αμα εχεις ορεξη ολα μπορεις να τα κανεις τελικα σαυτη τη ζωη.Λογικα σταυροβελονια η την λοξη θα κανεις δεν ειναι δυσκολο!Καλη επιτυχια κοριτσακι μου!

Λια τα ιδια και ο δικος μου σταματησε το τσιγαρο παλι αφου τον επρηξα και εχει κανει το ηλεκτρονικο πιπιλα...Για λεγε τι θα γινει του χρονου εσυ ξερεις τα μυστικα του κρατους καλυτερα απο ολους :D Στον γαμο μου κι εγω ημουν σαν τρελλη απο τα νευρα. Μεσα στην Εκκλησια ολοι μου κανανε να χαμογελασω ημουν σαν την τρελλη συγγενη :D Με το καλο να αρχισεις τις ενεσουλες σου και χαλαρα με τις δουλειες μην καταρρευσεις πριν ξεκινησεις..

Georgkat μωρο μου ολα θα τα καταφερεις μια χαρα σε χρονο dt εχεις καταφερει τοσα πραγματα.Χαλαρωσε και ηρεμησε λιγο και ολα θα πανε κατευχην.Την ζηλεψα την ψαροσουπιτσα σου :P

maria_v δεν αγχωνομαι κοριτσακι μου ο,τι ειναι να γινει θα γινει!Εσυ να προσεχεις λιγο τον εαυτο σου και να τρως...κι ας κανεις εμετο μετα εσυ να τρως!

Διαφημίσεις

Που ειστε καλε;;;αραζετε;καλα κανετε!!

Πατριωτακι μολις εριξε και χαλαζι.και η μοναδικη τρελη που κυκλοφορουσε ημουν εγω.

Ασπα μου,απολαυσε το οσο θελεις!!μαζι σου!!οποτε γουσταρεις εσυ!

Σισσακι που εισαι σημερα;

Νεραιδουλα στειλε καμια καλη συνταγη!θελω συνταγη για μανιταροσουπα οπωσδηποτε!!

Κοριτσια εχω τρελες αναγουλες παντως.και νομιζω οτι φταινε τα χαπια.

Μαρακι θα σου συμπαραστεκομαι στους εμετους....

Που ειστε καλε;;;αραζετε;καλα κανετε!!

Πατριωτακι μολις εριξε και χαλαζι.και η μοναδικη τρελη που κυκλοφορουσε ημουν εγω.

Ασπα μου,απολαυσε το οσο θελεις!!μαζι σου!!οποτε γουσταρεις εσυ!

Σισσακι που εισαι σημερα;

Νεραιδουλα στειλε καμια καλη συνταγη!θελω συνταγη για μανιταροσουπα οπωσδηποτε!!

Κοριτσια εχω τρελες αναγουλες παντως.και νομιζω οτι φταινε τα χαπια.

Μαρακι θα σου συμπαραστεκομαι στους εμετους....

νατασσουλα μου γιατι ησουν εξω με τετοιο καιρο??? σε τρωει το πωπουδακι σου για κανενα κρυωματακι??? για προσοχη...

τι φαρμακα παιρνεις? κι εγω οταν επαιρνα προγεστερονη ημουν να θελω εμετο ολη την ωρα, και στομαχικο ιλιγγο ειχα κι ολα τα κακα της μοιρας μου...

αν παιρνεις καποια ορμονη θα σε βοηθησει πολυ το να μην τρως καθολου αλατι και να τρως πρωτεινες...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

νατασσουλα μου γιατι ησουν εξω με τετοιο καιρο??? σε τρωει το πωπουδακι σου για κανενα κρυωματακι??? για προσοχη...

τι φαρμακα παιρνεις? κι εγω οταν επαιρνα προγεστερονη ημουν να θελω εμετο ολη την ωρα, και στομαχικο ιλιγγο ειχα κι ολα τα κακα της μοιρας μου...

αν παιρνεις καποια ορμονη θα σε βοηθησει πολυ το να μην τρως καθολου αλατι και να τρως πρωτεινες...

Εδω που τα λεμε με τρωει λιγο ο πωπως μου.εφευγα απο τους γονεις μου εκεινη την ωρα.ηταν πολυ ωραια ομως.την εκανα την βαρκαδα μου.

Παιρνω τα dostinex για την προλακτινη.εχει τετοιες παρενεργειες απ΄οτι διαβασα.καποτε που πηρα αντισυλληπτικα λογω κυστης ειχα τα ιδια και χειροτερα.ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου.θα το εφαρμοσω συντομα!!!

Εσυ τι κανεις;αυριο θα πας τελικα στην εκθεση;

Καλημερα...

Δυστυχως δεν εχω ευχαριστα προς ανακοινωση....Δεν λεω μου εκανε την χαρη να μου χαρισει εστω και καποιες ωρες καθυστερησης αν λεγεται αυτο καθυστερηση γιατι σημερα το πρωι εμφανιστηκε κοκκινη κοκκινη ηρεμη ησυχη και υπουλη οπως παντα...Δεν πειραζει εκλεισε ενας κυκλος αυτος των σπερματεγχυσεων για εμας και προς το παρον δεν ανοιγει κανενας αλλος αυτος της εξωσωματοκης δηλαδη γιατι μονο αυτο εμεινε απο πλευρας επιστημης.Τωρα απο πλευρας Θεου βλεπουμε γιατι κακως που το λεω αλλα ουτε και απο εκει μου φαινεται θα ανοιξει αλλος κυκλος.Ενα μου εστειλε απλοχερα και μαλλον ολα αυτα που περασα για το δευτερο που ποτε δεν ηρθε(ακομα βεβαια) ειναι σημαδι να μην ειμαι αχαριστη και να μου αρκουν αυτα που εχω.

Αυτα λοιπον απο εμας.ΘΑ ειμαι εδω τριγυρω βεβαια παντα και θα παρακολουθω τα νεα σας.Περιμενω πολλα ευχαριστα απο καποια κοριτσακια να εχουν καλα αποτελεσματα σε εξετασεις,πολλες νεες εγκυμοσυνες,γαμους χαρες και πολλα αλλα...

Φιλακια απο μενα και ευχαριστω για ολα...ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Ασπα μου και εμεις σε αγαπαμε πολυ!καταλαβαινω πως νιωθεις οπως και ολες εδω περα μεσα.ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη και δεν θελω να απελπιζεσαι.τα ωραια ερχονται απο κει που δεν τα περιμενεις ΠΑΝΤΑ!απολαυσε την οικογενεια σου και μην σταματας να ελπιζεις.

Ασπακι μου σίγουρα σημερα τα πράγματα τα βλέπεις " κάπως"...πίστεψε με όμως οτι αύριο θα ειναι "αλλιώς"... Σε αγαπάμε παρααααα πολυ και οπως ειπε κ η νατασουλα τα καλυτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις!

καλησπέρα κορίτσια...

άσπα μου λυπάμαι..

μην τα βάζεις κάτω...

να ηρεμήσεις να χαρείς την οικογένεια σου...και μολις νιώσεις έτοιμη θα ανοίξεις το κεφάλαιο της εξωσωματικής...

μέχρι τότε θα ελπίζεις και θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου, χωρίς άγχος και σου εύχομαι να έρθει από μόνο του...

δεν είσαι αχάριστη κούκλα μου....θέλεις ένα αδελφάκι για το γιο σου που τόσο πολύ αγαπάς...πίστεψε με ξέρω πόσο πολύ το θέλεις και ξέρω πόσο καλό θα του κάνει...

πάμε γερά για τα άλλα...

δεν ξέρω γιατί έκλεισες το θέμα της εξωσωματικής...αλλά μόλις νιώσεις καλύτερα να το ξανασηζητήσουμε...

και εμείς εδώ που ακόμη ένα δεν κάναμε σκεφτόμαστε για το 2 και για το 3....

σε αγαπάμε πολύ...είμαστε δίπλα σου...και δεν θα σε αφήσουμε να το βάλεις έυκολα κάτω

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ασπα μου...οσες κοπελες υστερα απο προσπαθειες σπερματεγχυσης μου εχουν πει πως δεν θελουν να συνεχισουν με υποβοηθουμενη αναπαραγωγη, υστερα απο 3-4 μήνες ειναι έγκυες απο μονες τους....ευχομαι να γίνεις κι εσυ μια ακόμη!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα...

Δυστυχως δεν εχω ευχαριστα προς ανακοινωση....Δεν λεω μου εκανε την χαρη να μου χαρισει εστω και καποιες ωρες καθυστερησης αν λεγεται αυτο καθυστερηση γιατι σημερα το πρωι εμφανιστηκε κοκκινη κοκκινη ηρεμη ησυχη και υπουλη οπως παντα...Δεν πειραζει εκλεισε ενας κυκλος αυτος των σπερματεγχυσεων για εμας και προς το παρον δεν ανοιγει κανενας αλλος αυτος της εξωσωματοκης δηλαδη γιατι μονο αυτο εμεινε απο πλευρας επιστημης.Τωρα απο πλευρας Θεου βλεπουμε γιατι κακως που το λεω αλλα ουτε και απο εκει μου φαινεται θα ανοιξει αλλος κυκλος.Ενα μου εστειλε απλοχερα και μαλλον ολα αυτα που περασα για το δευτερο που ποτε δεν ηρθε(ακομα βεβαια) ειναι σημαδι να μην ειμαι αχαριστη και να μου αρκουν αυτα που εχω.

Αυτα λοιπον απο εμας.ΘΑ ειμαι εδω τριγυρω βεβαια παντα και θα παρακολουθω τα νεα σας.Περιμενω πολλα ευχαριστα απο καποια κοριτσακια να εχουν καλα αποτελεσματα σε εξετασεις,πολλες νεες εγκυμοσυνες,γαμους χαρες και πολλα αλλα...

Φιλακια απο μενα και ευχαριστω για ολα...ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ!!!!

εελα ασπουλα μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου και δες το σαν ακομη μια δοκιμασια.εγω θα θελα να σου πω κ κατι αλλο.φροντισε να ξεκουραζεσαι λιγο περισοτερο κοπελα μου.η δουλεια σου ειναι πολυ κουραστικη και αγχωτικη ,αν μπορεις μειωσε λιγο τις ωρες.και εχε την πιστη σου ζεστη και ολα θα γινουν.ολα.φιλααααααακια πολλααααααααα και αγκαλιτσες πολλεεεες.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...