Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μην μου είσαι αρνητική..θα μάθουμε στις 6/8 τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο..εγώ δεν θα πάω...και είναι και δίπλα από το σπίτι μου και με ρωτάνε και όλοι άντε έλα να πάμε ..τους λέω διάφορα αλλά επιμένουν...μετά τις 6/8 θα αρχίσω πάλι τα μπάνια μου...

δεν με χαλάει καθόλου τα μπάνια μου αρέσει το βουνό αν και τώρα δεν θέλω να πηγαίνω ούτε στα βουνά..σπίτι και πάλι σπίτι..διαβάζω κανένα βιβλίο , ψάχνω πράγματα στο ιντερνετ..και περνά η ώρα..

δεν ειμαι αρνητικη απλα 13 μηνες τωρα ε καπως που λενε το εχω συνηθηση το αρνητικο το αποτελεσμα οποτε συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω, πω, κοριτσια, τι τσουναμι ηταν αυτο; Δε μπορω να το χωνεψω! Skybeam, stogiaki, janetta, catherinec, καλη δυναμη κοριτσαρες μου! Ευχομαι ο Αυγουστος να βαλει το χερακι του! Μια βαθια ανασα στο δροσερο μελτεμι ειναι ο,τι πρεπει για καινουρια ξεκινηματα!

Ευαγγελια και Μαριες περιμενουμε με αγωνια! Οι σκεψεις και οι ευχες μας μαζι σας.

όλες Μαρία μου είμαστε συνηθισμένες από τα χιόνια..άλλες μήνες και άλλες χρόνια...

κάποτε όμως θα έρθει δεν μπορεί..δεν γίνεται..θα έρθει..!!θα γίνει το θαύμα και για μας..!!είμαι σίγουρη..μακάρι το θαύμα να γίνει τώρα αν δεν γίνει θα το παλέψουμε θα βρούμε τη δύναμη να ξαναπροσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ντυνομαι σιγα-σιγα να παω στον Αγιο Παντελεημονα! Ενα κερακι και ευχες για ολες μας!

ευχαριστούμε Γεωργία μου, και εγώ σήμερα ή αύριο θα πάω σε ένα εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στην Αγία Ειρήνη

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια ολες!

Θα παω κι εγω το βραδυ που θα σχολασει ο συζυγος στην Αγια Ειρηνη την Χρυσοβαλαντω και θα αναψω κερακι για ολες μας!

Να μας εχει ο Θεος καλα να μας δινει δυναμη και μωρακια!

κορίτσια μου, δυστυχώς αρνητική η χοριακή μου!!

Μαρία μου, λυπάμαι πάρα πολύ...φρόντισε τώρα το καλοκαιράκι να ξεκουραστείς να χαλαρώσεις να ηρεμήσεις και σου εύχομαι ολόψυχα ο Σεπτέμβρης να σε βρει εγκυούλα..δεν θα το βάλουμε κάτω..θα πετύχουμε το στόχο μας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

δεν μας παει ο Ιουλιος τι ειναι αρνητικο εχει πεση αυτον τον μηνα αντε να φυγει να μας μπει ο Αυγουστος με θετικοτητα .

κοριτσι διασκεδασε τι καλοκαιρι γιατι τελειωνει γιατι με της ορμονες ενεσεις δεν εχουμε χαρει τιποτα μα ουτε εχουμε χαλαρωση.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κορίτσια μου, δυστυχώς αρνητική η χοριακή μου!!

Μαρακι μου λυπαμαι πολυ!

Εσυ τουλαχιστον επρεπε να εχεις θετικα αποτελεσματα!!!Ας ειχε μια τουλαχιστον θετικα αποτελεσματα!!!!

Ελπιζω με τα δικα μου αρνητικα το απογευμα να τριτωσει το κακο και απο δω και περα μονο καλα νεα να ακουμε!!!

Κουραγιο και δυναμη κουκλιτσα μου!Συνεχιζουμε...

Διαφημίσεις

Αχ βρε Μαρια μου, κι ελεγα σημερα θα μας φερεις καλα νεα!

Χαμογελα μωρε, κατακαλοκαιρο ειναι, το παρτυ συνεχιζεται!

Ρε κουκλες, μηπως ο παλιοκαυσωνας μας τα χαλασε; Δε μπορω να το εξηγησω πια!!

Επιβεβαιωμενα αρνητικη και η δικη μου!

Ο γιατρος μετα την περιπετεια με την οιστραδιολη μου συνεστησε 1-2 μηνες ξεκουραση και μετα παλι ορμονες και σπερματεγχυση!

Βουρ στις παραλιες στις μαργαριτες και στα σφηνακια!!!

Σας ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση να σας εχει ολες ο Θεος καλα και να σας χαρισει τα αγγελουδια που περιμενετε!

Επιβεβαιωμενα αρνητικη και η δικη μου!

Ο γιατρος μετα την περιπετεια με την οιστραδιολη μου συνεστησε 1-2 μηνες ξεκουραση και μετα παλι ορμονες και σπερματεγχυση!

Βουρ στις παραλιες στις μαργαριτες και στα σφηνακια!!!

Σας ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση να σας εχει ολες ο Θεος καλα και να σας χαρισει τα αγγελουδια που περιμενετε!

κορίτσι μου, ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ..ελπίζω η επόμενη φορά να είναι η τυχερή..

να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις να πιείς τα σφηνάκια σου και σου εύχομαι ολόψυχα να έρθει σύντομα το μπεμπέ.

1533345xcnw09g7xt.gif

κορίτσι μου, ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ..ελπίζω η επόμενη φορά να είναι η τυχερή..

να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις να πιείς τα σφηνάκια σου και σου εύχομαι ολόψυχα να έρθει σύντομα το μπεμπέ.

Σε ευχαριστω Νεραιδακι να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ!Ευχομαι η δικη σου χοριακη να ειναι ευλογημενη και τεραστια μια και θα την κανεις και αγια μερα!Σου ευχομαι τα καλυτερα!

Σε ευχαριστω Νεραιδακι να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ!Ευχομαι η δικη σου χοριακη να ειναι ευλογημενη και τεραστια μια και θα την κανεις και αγια μερα!Σου ευχομαι τα καλυτερα!

ευχαριστώ ευαγγελία μου, μακάρι..μακάρι όλες μέχρι τοΣεπτέμβριο να είμαστε εγκυούλες..

αυτούς τους μήνες να είσαι χαλαρή..να συνεχίσεις το βασιλικό πολτό κτλ και ελπίζω να έρθει σύντομα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...