Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, μου λείψατε, σας διαβάζω αλλά δεν μπορώ ούτε να γράψω. Από την προηγούμενη Παρασκευή που άρχισαν οι αναγούλες, σήμερα είναι η πρώτη μέρα που ξύπνησα και είμαι λίγο νορμάλ. Ολες τις υπόλοιπες, από το πρωί που θα ξυπνήσω, συνέρχομαι λίγο στις 12 το μεσημέρι για κανένα 2ωρο, ίσα ίσα να μαγειρέψω δηλαδή, και μετά ξεκινάν πάλι μέχρι να καταφέρω να κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι, κανένα μισάωρο και μετά τις 8 το βράδυ έρχεται το χειρότερο. Μια εβδομάδα έκλεισα σήμερα με αναγούλες. Την Πέμπτη θα πάω στο γιατρό, οπότε έχουμε πολύ καιρό ακόμα. Ο γιατρός μου είπε κανένα 20ήμερο θα κρατήσει το πολύ, άντε να δούμε!!! Εσείς όλα καλά??

Τίνα μου μπράβο κορίτσι μου, είσαι πολύ τυχερή που δεν έχεις αναγούλες! Έτσι να συνεχίσει η εγκυμοσύνη σου!

natasoula81 και mar1981 ας μην σας έρθει να χαρούμε λίγο!!!

janneta εσύ πως είσαι? Αυτό με τους μήνες δεν το έχω καταλάβει ούτε εγώ, απλά ξέρω ότι κάθε Τρίτη αλλάζω εβδομάδα.

Νεραϊδούλα που είσαι σήμερα να μας πεις το μενού?

Sissy2012 μου εσύ όλα καλά?

Ασπά σήμερα δεν περίμενες και εσύ? Πρέπει να ψάξω να βρω τη λίστα!

Κατερινάκι κράτα σημειώσεις, και εγώ μετά την γέννα θα οργανώσω τον γάμο μου, θα σε χρειαστώ!!!

Evangeliapan μου πως είσαι?

Φιλιά σε όλες!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria v τα μωρακια κανουν αισθητή την παρουσία τους γι αυτο και έχεις αναγουλες...τωρα που θα περάσουν θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου.....:D

Χαίρομαι τόσο πολυ για σένα..

Εγω διαβάζω τωρα για την εξεταστική και να σου πω την αλήθεια αυτο το μήνα ουτε γόνιμες κοιτάζω ουτε τίποτα..θέλω να Χαλαρώσω λιγο για να πάμε για την επόμενη σπερματεγχυση.

maria v τα μωρακια κανουν αισθητή την παρουσία τους γι αυτο και έχεις αναγουλες...τωρα που θα περάσουν θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου.....:D

Χαίρομαι τόσο πολυ για σένα..

Εγω διαβάζω τωρα για την εξεταστική και να σου πω την αλήθεια αυτο το μήνα ουτε γόνιμες κοιτάζω ουτε τίποτα..θέλω να Χαλαρώσω λιγο για να πάμε για την επόμενη σπερματεγχυση.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου!! Καλό διάβασμα και που ξέρεις, καμιά φορά έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις!!!

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!

Ειμαι μεσα στα νευρα με τα αποτελεσματα της χθεσινης ψηφοφοριας στη βουλη...ελεος πια μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας...Απο χθες τπ βραδυ μιμουμαι την νατασουλα και ριχνω μπινελικια ασταματητα...

maria_v υπομονη φιλεναδα αυτα τα συμπτωματα ειναι συμπτωματα χαρας και ευτυχιας...Εγω ειμαι καλα δοξα το Θεουλη αρχες Φεβρουαριου τελειωνουμε την δευτερη φαση της θεραπειας και θα παω να μου πει και για την τελευταια...Το χω ριξει σε πλεξιμο και κεντημα δεν την παλευω διαφορετικα...Ευχομαι την αλλη Πεμπτη να εχεις τα καλυτερα αποτελεσμα και το ιδιο ευχομαι astage μου γλυκια και για σενα μονο που τα δικα σου προηγουνται σε μερες ;) τεραστια χοριακη πολυ μεγαλη αναλογη με το μεγεθος του σουπερμαν :D

janneta μου καλη εγκυμοσυνη και σε εσενα κοριτσακι μου κριμα που δεν εχεις καποιον εκει κοντα να σε βοηθαει.Ελπιζω να εχεις εκπαιδευσει καλα τον συζυγο ;)

Να σας εχει ο Θεος καλα ολες σας φιλω!

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Εδω βρέχει συνέχεια και συνέχεια. Μου εχουν σπάσει τα νεύρα. Μου αρεσει πολυ η βροχή όχι ομως οταν έχω εξωτερικές δουλειές!!! Διάθεση χαμηλη, μου φταίνε όλοι και ολα, μου έπρηξαν τα συκωτια χθες ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του. Χτες προσπαθούσα να μιλήσω με εναν ανθρωπο και τα τηλεφωνα χτυπούσαν συνέχεια. Δεν σταμάτησαν τα ρημαδια!!! Το βράδυ λοιπόν έκλεισα τα πάντα και έπεσα για ύπνο και σημερα πάλι αναβολή στις δουλειές λογω καιρού.

Σημερα έχει την έκθεση γάμου στην παιανια... Ελπίζω να σταματήσει η βροχή γιατι αλλιώς πρέπει να βγάζω μαγιουδακια και σωσιβια απο την αποθήκη!!!!!!!

Τα νεύρα μου .......... Πάω να μαγειρεψω!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!καλα εχει ξεσκιστει στη βροχη!!!δεν εχει σταματησει ουτε ενα λεπτο απο χθες!!Κατερινιω ασε μην βγαζεις μπρατσακια,θα σου στειλω τα δικα μου.τα εχω ηδη εξω.Το mail μου το εστειλες καλε;το πρωι που μπηκα δεν ειχα τιποτα.πηγαινε και στην εκθεση τωρα,βγαλε φωτογραφιες και στελνε συνεχεια....

Πατριωτακι ξερεις ποσο εχω βρισει αυτα τα τομαρια που μας δουλευουν χρονια τωρα;;;μιλαμε για νταλικερης!!!!και καλα να παθουμε γιατι απο τους καναπεδες δεν γινεται επανασταση!!ο λαος εχει την εξουσια στα χερια του και δεν το ξερει!!ας μαζευτει 2 εκατομμυρια κοσμος εξω απο τη Βουλη και να δεις για ποτε μπορει να ριξει την κυβερνηση και να παρει την εξουσια.ασε παραληρημανμε επιασε τωρα...

Μαρακι μου,δεν ειναι ομως τελειο να εχεις τετοιες αναγουλες;καταλαβαινεις την υπεροχη εγκυμοσυνη σου!!εγω δεν εχω τελικα ευχαριστα.μια μερα καθυστερηση ειχα και οχι μονο ηρθε, αλλα με εχει πεθανει στον πονο κιολας.ξυπνησα απο τις 4 λογω πονων,δε με πιανει ουτε το ντεπον και δεν φτανει αυτο εχω και αναγουλες.αλλα το φαι,φαι!!απο τη μια αναγουλιαζω και απο την αλλη τρωω οτι βρω μπροστα μου!!!Κατι σαν τον ΤΑΖ φαντασου

Γεια σας κοπελουδες!!!

Μη με βρίζετε δεν πήγα για χοριακη γιατί με πλάκωσε το πάπλωμα και εξάλλου εμένα κάθε φορα μου έρχεται απόγευμα οπότε θα την περιμένω λίγο ακομα....

Παω για μαθημα φιλάκια...

bKtop2.png8BRwp3.png

Αγάπες μου εδώ είμαι και εγώ…….

Μην με πείτε πολύ ηλίθια, αλλά βγάζω άγχος με το σπίτι. Κοιτάζω τα πολύφωτα, την κουζίνα, την βιβλιοθήκη, και την παραμικρή γωνίτσα, και σκέφτομαι πως πρέπει να κάνω γενική καθαριότητα πριν την εξωσωματική. Είναι παρανοϊκό? Εγώ είμαι πειραγμένη?

Θέλω να έχω την αίσθηση πως όλα είναι πεντακάθαρα και τακτοποιημένα πριν βγάλω ρίζες στον καναπέ. Από εχθές κατεβάζω βιτρίνες, και γυαλίζω ποτήρια. Δεν πάω καλά………….βγάζω την ένταση που έχω στη φασίνα……..

Άσπα , όχι δεν θα σε κράξω. Ήμουνα ΣΙΓΟΥΡΗ πως δεν πήγες για χοριακή, όταν άνοιξα τον υπολογιστή. Και έρχεται σαββατοκύριακο. Τι πρωτότυπο…………

Αν σου μπουν ψύλλοι στα αφτιά, έλα για κατούρημα. Στο συρτάρι τα έχω.

Evangelia, καλά βρε μωρό μου, ακόμα δεν έμαθες να κλείνεις την τηλεόραση? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όλα είναι μιλημένα και στημένα. Να σου πω τι θα γίνει και του χρόνου αν θέλεις.

Maria- v, το σημαντικό είναι πως σου πέρασε το κρύωμα, ο βήχας και το πρήξιμο. Με όλα τα άλλα, απλά κάνουν έντονη την παρουσία τους τα νινάκια.

Νατασούλα, στο πρόγραμμα μας εμείς !! Σαβούριασε σήμερα που μπορείς. Δεν πειράζει. Στο νοσοκομείο πότε θα πας ?

Κατερινάκι μου, κατέβασες ταχύτητα? Χαχαχα………κάθε φορά που γράφεις, βγάζω άγχος. Η εποχή που έκανα ετοιμασίες γάμου, ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Δεν ήθελα με τίποτα όλο αυτό το πανηγύρι. Με κέρατα πήγα στην εκκλησία από τα νεύρα.

Να προσέχεις τον εαυτό σου και να μην ξεπερνάς τα όρια σου. Να υποθέσω ότι δεν θα ξαναπάτε για σπερματέγχυση?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Λια μου η εποχη της προετοιμασιας ειναι μια χαρα... εμενα με εχουν πιασει οι στραβες μου!!! Το καλό ειναι πως ξερω τί θελω οποτε δεν εχω μεγαλο αγχος...απλα με εχει πιασει βαρεμαρα...Ολα εχουν μπει στην σειρα τους.. την επομενη εβδομαδα εχω καθε μερα ραντεβου με οικους νυφικών οποτε θα τελειωνω τελος του μηνα και με αυτα, αιθουσα εχει κλεισει, τωρα διαπραγματευομαστε για το φαγητο μπας και μας αφησουν να φερουμε οποιον σεφ θελουμε, ολα τα υπολοιπα εχουν μπει σε μια σειρα...δεν εχω κανενα προβλημα μην ειμαι και αχαριστη. Μαλλια οκ, νυχια οκ, λουλουδια οκ, φωτογραφος οκ εεε ενταξει για 20 μερες που το αποφασισαμε μια χαρα νομιζω τα εχουμε παει που τα εχουμε βρει ολα! Σχετικά με την σπερματεγχυση, ο γιατρος μου ειπε να δοκιμασω 4-5 μηνες μονη μου, ειναι αρκετα σιγουρος πως υστερα απο την υστεροσκοπηση και μιας και το σπερμα ειναι μια χαρα, θα μεινω μονη μου εγκυος....αν δεν γινει κατι τετοιο, μου ειπε να κανουμε μια σπερματεγχυση μετα απο 6 μηνες...η ΑΜΗ ειναι μεν χαμηλή αλλα δεν ειναι τοσο ωστε να βιαζομαι μεσα στο 6μηνο να τα κανω ολα...τωρα θελω να χαρω τα του γαμου και το μωρο ας ερθει μετα...διοτι ειμαι που ειμαι στα κοκκινα τωρα...με φοβαμαι εγω η ιδια αν εχω και τις ορμονες της εγκυμοσυνης με την προετοιμασια του γαμου!! Εκτακτο στα δελτια θα βγουμε...Εσυ ποτε ετοιμαζεσαι καλο μου για την εξωσωματική??? Φανταζομαι πολυ συντομα για να κανεις γενική καθαριοτητα...ε και κατι να μην προλαβεις να καθαρισεις..δεν πειραζει...το μωρακι δεν θα σε παρεξηγησει...μην αγχωνεσαι...να υποθεσω πως το καπνισμα παραμενει μακρυα σου ε????

Ασπα τι θα γινει με κοριτσι μου θα μας σκασεις? θα πω στα παιδακια που κανεις μαθημα αντι για στυλο να κρατανε clearblue μπας και το βλεπεις συνεχεια μπροστα σου και αποφασισεις να πας να κανεις την χοριακη να τελειωνουμε!!!!!!

Νατασσα μου δεν σου εστειλα κατι ακομα...εχω την φωτο στο κινητο και πρεπει να την βαλω στον υπολογιστη και ειμαι λιγο στην κοσμαρα μου αυτες τις μερες και βαριεμαι μεχρι και το ποντικι του υπολογιστη να κουνησω..υπομονη... Δεν πηγα σημερα στην εκθεση γαμου, θα παω αυριο καλυτερα....οσο σκεφτομαι το περπατημα εκει μεσα... πω πω πω...γκρινιαζω απο τωρα...

Ευαγγελια μου περιμενω την μερα που θα πεσει ενας μετεωριτης πανω στην βουλη σε μια ολομελεια...καπου βαθεια μεσα μου ελπιζω να υπαρχει το star wars και να γινει η επιθυμια μου πραγματικοτητα...τους εχει σιχαθει η ψυχη μου! Πραγματικά ειναι οι μονοι ανθρωποι για τους οποιους σκεφτομαι πως θα χαρω πολυ αν παθουν κατι κακο...αυτους και τους παιδεραστες...οση αμαρτια κι αν παιρνω μεσα μου νομιζω πως δεν θα στεναχωρηθω καθολου για αυτα τα τομαρια...

μαρια ν, δεν μου εχει τυχει αυτο με τον εμετο, αλλα η κολλητη μου στην πρωτη της εγκυμοσυνη ειχε χασει 7 κιλα μεχρι τον 5ο μηνα που σταματησαν οι εμετοι...σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εκεινη την ειχε λυπηθει η καρδια μου...μπορει να μιλαγαμε και να λεγαμε κατι σχετικό με το φαγητο κι εκεινη η καημενη ετρεχε στην τουαλετα και μονο που τα ακουγε...πω πω ταλαιπωρια..ευχομαι να σε ηρεμησει γρηγορα...για τις καουρες και τους εμετους την ειχε βοηθησει το να τρωει παγωτο βανιλια...δοκιμασε το κι εσυ...

μαριεττα πού γυριζεις σημερα και δεν σε βρισκω σπιτι?????? θα βρεις 500 κλησεις στο τηλεφωνο σου ...απο μενα ειναι..

Τελικά τα ομορφοτερα πραγματα στην ζωη δεν ειναι πραγματα που λεει κι η διαφημιση... Εφτιαξα μια καταπληκτική ψαροσουπα και φαγαμε με το αγορι μου και τον εστειλα να πιει καφεδακι με τους φιλους του γιατι ειπαμε τα νευρα μου ειναι εκτος οριων... ηθελε να μιλησουμε για τον γαμο και δεν ειχα ορεξη... εφτιαξα ενα τσαγακι με γιασεμι, το αγαπημενο μου, πυτζαμουλες, μια θερμοφορα στην μεση προληπτικά μιας και η κυρια περιοδος ετοιμαζεται να φυγει τοσο αθορυβα οσο αθορυβα ηρθε η γλυκουλα μου και χαζολογημα στο ιντερνετ...αχ τι καλα....το τηλεφωνο μου παραμενει κλειστο και εχω την ησυχια μου...τι καλα (δις)

fmGhp2.png

A8ojp2.png

maria_v υπομονη φιλεναδα αυτα τα συμπτωματα ειναι συμπτωματα χαρας και ευτυχιας...Εγω ειμαι καλα δοξα το Θεουλη αρχες Φεβρουαριου τελειωνουμε την δευτερη φαση της θεραπειας και θα παω να μου πει και για την τελευταια...Το χω ριξει σε πλεξιμο και κεντημα δεν την παλευω διαφορετικα...Ευχομαι την αλλη Πεμπτη να εχεις τα καλυτερα αποτελεσμα

Αυτό κάνω και δεν παραπονιέμαι καθόλου, απλά έχω εξαντληθεί, που θα πάει θα περάσει. Αντε με το καλό να ξεκινήσεις και την τελευταία φάση και μετά όλα να σου έρθουν κατ' ευχήν!

Μαρακι μου,δεν ειναι ομως τελειο να εχεις τετοιες αναγουλες;καταλαβαινεις την υπεροχη εγκυμοσυνη σου!!εγω δεν εχω τελικα ευχαριστα.μια μερα καθυστερηση ειχα και οχι μονο ηρθε, αλλα με εχει πεθανει στον πονο κιολας.ξυπνησα απο τις 4 λογω πονων,δε με πιανει ουτε το ντεπον και δεν φτανει αυτο εχω και αναγουλες.αλλα το φαι,φαι!!απο τη μια αναγουλιαζω και απο την αλλη τρωω οτι βρω μπροστα μου!!!Κατι σαν τον ΤΑΖ φαντασου

Είναι τέλειο, γι' αυτό δεν βγάζω άχνα και χθες μου είπε ο γιατρός από το τηλ αν θέλω να μου δώσει φάρμακα και του είπα ότι θα το ξεπεράσω μόνη μου. Σήμερα είπα να κατέβω μια βόλτα το πρωί να δω λίγο την ξαδέρφη μου και να ξεχαστώ και σε όλο το δρόμο έκλαιγα και ευχαριστούσα το Θεό γι' αυτό που μου συνέβη. Η ξαδέρφη μου θα ξεκινήσει τώρα 3η προσπάθεια εξωσωματικής και έχει κουραστεί πολύ, προσπαθώ όσο μπορώ να της σταθώ.

Οσο για σένα, κρίμα βρε παιδί μου, τόσο συνεπής η κακούργα?

Γεια σας κοπελουδες!!!

Μη με βρίζετε δεν πήγα για χοριακη γιατί με πλάκωσε το πάπλωμα και εξάλλου εμένα κάθε φορα μου έρχεται απόγευμα οπότε θα την περιμένω λίγο ακομα....

Παω για μαθημα φιλάκια...

Θα πας αύριο ή από Δευτέρα?

Αγάπες μου εδώ είμαι και εγώ…….

Μην με πείτε πολύ ηλίθια, αλλά βγάζω άγχος με το σπίτι. Κοιτάζω τα πολύφωτα, την κουζίνα, την βιβλιοθήκη, και την παραμικρή γωνίτσα, και σκέφτομαι πως πρέπει να κάνω γενική καθαριότητα πριν την εξωσωματική. Είναι παρανοϊκό? Εγώ είμαι πειραγμένη?

Θέλω να έχω την αίσθηση πως όλα είναι πεντακάθαρα και τακτοποιημένα πριν βγάλω ρίζες στον καναπέ. Από εχθές κατεβάζω βιτρίνες, και γυαλίζω ποτήρια. Δεν πάω καλά………….βγάζω την ένταση που έχω στη φασίνα……..

Maria- v, το σημαντικό είναι πως σου πέρασε το κρύωμα, ο βήχας και το πρήξιμο. Με όλα τα άλλα, απλά κάνουν έντονη την παρουσία τους τα νινάκια.

Και εγώ είχα κάνει γενική πριν αρχίσω και μετά ένα φρεσκάρισμα έκανα μια μέρα μετά την ωοληψία. Εσύ τι λες, πότε θα ξεκινήσετε?

Απλά το δύσκολο είναι ότι δεν ξέρω πως να νιώσω καλύτερα, τέλος πάντων θα περάσει :P

μαρια ν, δεν μου εχει τυχει αυτο με τον εμετο, αλλα η κολλητη μου στην πρωτη της εγκυμοσυνη ειχε χασει 7 κιλα μεχρι τον 5ο μηνα που σταματησαν οι εμετοι...σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εκεινη την ειχε λυπηθει η καρδια μου...μπορει να μιλαγαμε και να λεγαμε κατι σχετικό με το φαγητο κι εκεινη η καημενη ετρεχε στην τουαλετα και μονο που τα ακουγε...πω πω ταλαιπωρια..ευχομαι να σε ηρεμησει γρηγορα...για τις καουρες και τους εμετους την ειχε βοηθησει το να τρωει παγωτο βανιλια...δοκιμασε το κι εσυ...

Αχ, εγώ δεν κάνω εμετούς, μακάρι να έκανα, να ξελάφρωνα. Εχω μόνιμο πόνο και ταραχή. Ούτε σε περιοδικό δεν θέλω να δω φαγητό. Για γλυκά δεν το συζητάω, δεν μου άρεσαν ποτέ και τώρα ακόμα χειρότερα. Το κακό είναι ότι και οι μυρωδιές μου προκαλούν ταραχή, δεν μπορώ τις κολόνιες, μου μυρίζει το ψυγείο, γενικά έχω θέμα. Εσύ απόλαυσε τις ετοιμασίες του γάμου και το μωράκι θα έρθει από μόνο του!!!

HvAnp3.png

Λια κοπελα μου σου την εχω ετοιμη εκεινη την πανεμορφη ασπρη ρομπιτσα!θα βαλω και σχεδιακια πανω για να αλλαγη.δεν ειναι τιποτα αυτο που ζεις,ΑΓΧΟΣ λεγεται....

Πηγα στο νοσοκομειο και μου εδωσαν απλα να κανω ενα εκατομμυριο εξετασεις και οοοοοοοοοταν τις τελειωσω να παρω τηλ για να κλεισω αλλο ραντεβου.εσεις ποτε θα το βαλετε μπρος;συντομα να υποθεσω ε;;;;

Κατερινάκι δεν έχω ξανακάνει τσιγάρο και δεν μου λείπει καθόλου, ακόμα και όταν βλέπω άλλους να καπνίζουν. Αλλά το ηλεκτρονικό μου έχει γίνει πιπίλα και το βλέπω δύσκολο να ξεκόβω και από αυτό. Ο γυναικολόγος μου είναι πολύ ευχαριστημένος που έκανα τουλάχιστον αυτό το βήμα. Θα δείξει………

Εγώ περιμένω την τελευταία ελπίζω περίοδο, το άλλο σαββατοκύριακο που θα αρχίσω και ενέσεις. Για να καταλάβεις πόσο απορροφημένη ήμουν από την φασίνα, ξέχασα να πάρω τηλέφωνο στο κέντρο εξωσωματικής για να κλείσω ραντεβού για τις λεπτομέρειες. Ευτυχώς με βόλεψε η κοπέλα και έχουμε ραντεβού την Πέμπτη.

Να σου πω καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι άλλο με σπερματεγχύσεις και εξετάσεις. Ένα άλλο κεφάλαιο άνοιξε. Μπορεί στο ταξίδι του μέλιτος να έχουμε ευχάριστα που θα έρθουν αβίαστα. Θα πάτε ταξίδι, δεν θα πάτε..???

Maria – v, άρα δεν είμαι παρανοϊκή που θέλω να κάνω γενική………….το πολύ – πολύ αν δεν πετύχει να χτυπιέμαι σε καθαρά πατώματα ………….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ασπα αυριο να πας πρωι πρωι,εκτος και αν θελεις να ζησεις το αγχος της καθυστερησης!!!

Κατερινιω οποτε εχεις χρονο καλε!!!αμα βαριεσαι, καλα κανεις!!!οταν ξεβαρεθεις!

Μαρια v μπορω να πω οτι σε σχεση με αλλες φορες αργησε κιολας!φαντασου...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...