Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ρεεεε σεις δεν σας ειπα και το αλλο!!αμααν πως το ξεχασα.το σαββατο αφου εμαθα για την θετικη χοριακη εκανα το πειραμα που λεγατε το καλοκαιρι με τη χλωρινη.λοιπον,σε ενα πλαστκο ουροσυλλεκτη εκανα λιγα ουρα και κατευθειαν εριξα χλωρινη (οχι την παχυρευστη ,την αλλη την παλιακη).εεε λοιπον μετα απο 5''περιπου αρχισε να αφριζει οχι πολυ μη φανταζεστε σαν τον φραπε.φανταστειτε το καμαικι που κανει στο φλιτζαμι ο μονος ελληνικος καφες!αυτο ηταν μετα απο 3-4 μερες καθυστερηση!το λεω γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι κ εμας μας πνιγει η αγωνια

υγ δεν σας ειπα οτι τα ουρα ηταν περιπου 3κσουπας και η χλωρινη 1κσουπας .

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εειδα τις οδηγιες που εγραψε η σισι στην τινα και κατευθειαν το κανα και γω!:-P:razz:!ναι εχω ναυτιες το στηθος ψιλομεγαλωσε,ενιοτε πονακια στη μητρα!και υγρα ,πολλα υγρα ομως.μια εχω ορεξη για φαι ,μια δεν εχω!

θα θελα να ειχα την μανα μου κοντα ρε κοριτσια να μου εχει ετοιμο το πρωινο,το μεσημεριανο κοκ!ολα μονη μου καθαριοτητα,μαγειρεμα !αα στο καλο .βαρεθηκα!

Και δεν της λες να ερθει να εγκατασταθει μαζι σου για μερικους μηνες;;;;αλλιως θα τα υποστει ολα ο αντρας σου!!αν και εδω που τα λεμε ειναι η ωρα να εκμεταλλευτεις την κατασταση τωρα!!!

Janneta μου γλυκια!!!νομιζω πως ολες εδω μεσα εχουμε δημιουργησει μια απιστευτη σχεση που αλλα ατομα προσπαθουν χρονια και δεν τα καταφερνουν.υπαρχει τοση κατανοηση και τοση αγαπη η μια για την αλλη και ας μην εχουμε βρεθει ποτε καποιες κοπελες.ειστε ΘΕΕΣ ΟΛΕΣ!

Ειδατε δεν βριζω μονο.καπου μεσα μου υπαρχει και ενα τρυφερο ανθρωπακι!!!!

Αν δεν κανω λαθος κοριτσι,μετρανε παντα απο την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου.

κοριτσακι μου αυτο που εχω καταλαβει ως τωρα στη ζωη μου ειναι οτι οι τρυφεροι και οι ευαισθητοι ανθρωποι βριζουν..ειναι ενας τροπος για να ξεσπουν.ετσι το εχω φιλοσοφησει εγω!εισαι ανθρωπαααααρα !

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Θα την πιω εγω μαζι σου τοτε Κατερινιω αφου δε μπορει ο αντρας!θα γιορτασουμε την απονη περιοδο!!!καλε πρεπει να ειναι πολυ ωραια να μην πονας!!

Τι ειναι παλι αυτο με την χλωρινη βρε σεις;ολο κολπακια ειστε!!

κοριτσακι μου αυτο που εχω καταλαβει ως τωρα στη ζωη μου ειναι οτι οι τρυφεροι και οι ευαισθητοι ανθρωποι βριζουν..ειναι ενας τροπος για να ξεσπουν.ετσι το εχω φιλοσοφησει εγω!εισαι ανθρωπαααααρα !

Ποσο με συγκινεις ρε κοριτσι!!!αχ θα με πιασουν τα ζουμια παλι...και ειναι οι ορμονες τρελαμενες!

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Επιτελους διαλειμμα απο τα μαθηματα για ενα 15' και εχω ενα κεφαλι καζανι!!!

Ιωαννα εμενα ο δικος μου γιατρος με ειχε ρωτησει ποτε ηταν η τελευταια μου περιοδος προσθεσε 5 μερες και ετσι εβγαινε ποτε αλλαζα μηνα και ποτε ηταν η τελικη μου ημερομηνια.Αρα ετσι υπολογιζα και τις βδομαδες μου.Ελπιζω να σε βοηθησα.

Μαζοχα μου τι εγινε μαλακωσες?Ε οχι?Δεν το δεχομαι...

Κι αν οντως το σπερμα μαγκαιβερ εκανε την δουλεια γι'αυτο και η τοσο συγκινηση?ΜΑΚΑΡΙ!!!Οσο για την χλωρινη ηταν κατι που ειχα δει στο you tube για σπιτικο τεστ εγκυμοσυνης.Ελεγε οτι και καλα αμα εισαι εγκυος και ριξεις χλωρινη οχι την παχυρευστη μεσα σε ενα ποτηρακι με ουρα αυτο αφριζει σαν μπυρα,αν οχι δεν γινεται τιποτα περα απο λιγες φυσσαλιδες.

Ολες σιγουρα το καναμε σε καποια φαση,εμενα παντως παντα αφριζε αλλα δεν ημουνα...Μ@λ@κιες....

Κατερινακι θελω κι εγω να δω το νυφικο!!!!!!

Οι υπολοιπες ολα καλα?

Παω παλι στους ταταρους να μου πρηξουν τα συκωτια!!!!Αχ ειμαι εδω μεσα απο τις 12 και θα φυγω στις 10!!!!! και ολες τις ωρες μαθημα σερι ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!

Φιλαρες........

bKtop2.png8BRwp3.png

Ποσο με συγκινεις ρε κοριτσι!!!αχ θα με πιασουν τα ζουμια παλι...και ειναι οι ορμονες τρελαμενες!

εεελα ρε κοριιιτσι δεν το πα για αυτο!εισαι ευσυγκινητη τελικα.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Γεια σας!!!

Επιτελους διαλειμμα απο τα μαθηματα για ενα 15' και εχω ενα κεφαλι καζανι!!!

Ιωαννα εμενα ο δικος μου γιατρος με ειχε ρωτησει ποτε ηταν η τελευταια μου περιοδος προσθεσε 5 μερες και ετσι εβγαινε ποτε αλλαζα μηνα και ποτε ηταν η τελικη μου ημερομηνια.Αρα ετσι υπολογιζα και τις βδομαδες μου.Ελπιζω να σε βοηθησα.

Μαζοχα μου τι εγινε μαλακωσες?Ε οχι?Δεν το δεχομαι...

Κι αν οντως το σπερμα μαγκαιβερ εκανε την δουλεια γι'αυτο και η τοσο συγκινηση?ΜΑΚΑΡΙ!!!Οσο για την χλωρινη ηταν κατι που ειχα δει στο you tube για σπιτικο τεστ εγκυμοσυνης.Ελεγε οτι και καλα αμα εισαι εγκυος και ριξεις χλωρινη οχι την παχυρευστη μεσα σε ενα ποτηρακι με ουρα αυτο αφριζει σαν μπυρα,αν οχι δεν γινεται τιποτα περα απο λιγες φυσσαλιδες.

Ολες σιγουρα το καναμε σε καποια φαση,εμενα παντως παντα αφριζε αλλα δεν ημουνα...Μ@λ@κιες....

Κατερινακι θελω κι εγω να δω το νυφικο!!!!!!

Οι υπολοιπες ολα καλα?

Παω παλι στους ταταρους να μου πρηξουν τα συκωτια!!!!Αχ ειμαι εδω μεσα απο τις 12 και θα φυγω στις 10!!!!! και ολες τις ωρες μαθημα σερι ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!

Φιλαρες........

ωωχ τι λες τωρα!η εκπαιδευση ειναι δυσκολο πραγμα.ειδικα αν εισαι και ευσυνειδητος ,αστα να παν.εγω δε θα μπορουσα να κανω αυτην την δουλεια!καθε μερα ετσι δουλευεις?καλο κουραααγιο!

ευχαριστω για την ενημερωση ,αρα εβαλα μια εβδομαδα παραπανω στο τικερακι....πρεπει να το αλλαξω..

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Που εισαι ρε Ασπα τσιφτισσα και καλαμπουζουκλου;;;!!!!δε μπορουμε να συγχρονιστουμε.αντε μην τα παρω!!!ειδες καλε δε μαλακωσα και τοσο.......οι ορμονες επανερχονται σιγα σιγα και εγω σερνομαι σαν σκουληκι απο καναπε σε καναπε, αγκαλια με τα ντεπον.....

Πραγματικα πες μου λιγο πως την παλευεις τοσες ωρες να διδασκεις;ποσα αταραξ παιρνεις την ημερα;;καλο κουραγιο κοριτσαρα!!!!

Καλησπέρα τρελιάρες μου!

Κατερίνα που με έμπλεξες με το facebook δουλειά δεν είχα και δουλειά απέκτησα, καλά μην νομίζεις ότι ασχολούμαι και συνέχεια μου σπάει τα νεύρα.

Νατάσα δεν θέλω συγκινήσεις εσύ είσαι σκληροπυρηνική :cool:, ποιος νομίζεις ότι μας δίνει χαστούκια εδώ μέσα να συνέλθουμε! Όσο για το σπέρμα μαγκαιβερ, τι νομίζεις ότι είχαμε όταν έμεινα έγκυος το σπέρμα σούπερμαν?Σνούπι ήταν αλλά παρόλο αυτά τη δουλειά του την έκανε, άσχετα με την κατάληξη. Τι προστατίτιδες και κουραφέξαλα η νιρβάνα είναι το μυστικό της γονιμότητας!

Επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα η "γλυκούλα" μου αποφάσισα να πνίξω τον πόνο μου με το να ξεχυθώ στα μαγαζιά για ψώνια σήμερα και τώρα που γύρισα θα φτιάξω και μια μακαρονάδα για να ολοκληρώσω την ικανοποίηση!;)

Διαφημίσεις

κοριτσια πλακα-πλακα δεν ξερω ποσων εβδομ.ειμαι απο ποτε το μετρανε απο την πρωτη μερα περιοδου ή απο την ωορρηξια??νομιζω το πρωτο αλλα καπου μπερδευτηκα με τα λεγομενα μιας κοπελας σε αλλο τοπικς!νατασαρα μακαρι να μη σου ερθει κοπελα μου!

επισης ,ηθελα να σου πω εδω και μερες οτι και γω σε αγαπω,ολο ηθελα να το γραψω και με αυτα και τα αλλα το αμελουσα,αλλα οταν ηρεμουσα το θυμομουν .ααχ η αγαπη εχει τεραστια δυναμη και ειναι οτι πιο ομορφο μπορει να σου πει ενας ανθρωπος εστω και ας μην το εχεις δει ποτε!φιλαααααακια!

janetta μου το ποσο εισαι ειναι ενα μπερδεμα...εγώ ακομη να καταλάβω....οι εβδομάδες μετράνε απο την τελευταια περιοδο ενω αλλάζεις μηνα απο την τελευταια ημερομηνια +7 ημερες....αστα να πάνε μεγάλο μπέρδεμα.

γιατι δεν λες στη μανουλα σου να ερθει τωρα στις αρχες να εχεις βοηθεια? να ξεκουράζεσαι τωρα,ασε τις πολλές δουλειες στον αντρούλη σου...αλήθεια τι εκανες με το γιατρό?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

janetta μου το ποσο εισαι ειναι ενα μπερδεμα...εγώ ακομη να καταλάβω....οι εβδομάδες μετράνε απο την τελευταια περιοδο ενω αλλάζεις μηνα απο την τελευταια ημερομηνια +7 ημερες....αστα να πάνε μεγάλο μπέρδεμα.

γιατι δεν λες στη μανουλα σου να ερθει τωρα στις αρχες να εχεις βοηθεια? να ξεκουράζεσαι τωρα,ασε τις πολλές δουλειες στον αντρούλη σου...αλήθεια τι εκανες με το γιατρό?

πηγα στο νοσοκομειο τελικα ,οπου τυχαια βρηκαμε εναν παιδικο φιλο του αντρα μου και μας συστησε εναν καλο γιατρο ,ο οποιος μας ειπε να παμε την ερχομενη τριτη.

η μανα μου ετοιμαζεται για εγχειριση στη χολη .μετα εχει τα δοντια της.ειναι γενικως για ενα γερο σερβις!ααν εχω καλη εγκυμοσυνη θα ερθει κατευθειαν στην γεννα ,αν εχω θεματα θα τη φερω αναγκαστικα.

βρε τινα μου πως τα καταφερνεις βρε κοπελα μου με την δουλεια??δεν σου ρχεται νυστα ,κοπωση κτλ??

4TSMp3.png?R0gWxqoz

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

τι μου κάνετε? εδω εχουμε χειμωνιατικο καιρο,κρύο, βροχη και αερα....

janetta μου ευτυχώς δεν εχω πρόβλημα με τη δουλεια,σε γραφείο είμαι και δεν κουράζομαι πολύ,εχω και πολυ καλή εγκυμοσύνη και δεν χρειαστηκε να πάρω αναρωτικη,παλι καλά δλδ γιατι είναι κρίσιμη εποχή και φοβόμουν τι θα γίνει αν έπρεπε να σταματήσω, μακάρι να εχεις και εσυ καλή εγκυμοσύνη,χωρις αναγούλες και τέτοια και να μην χρειαστεις βοήθεια μια και η μανούλα σου δεν μπορεί

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...