Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες!!!!!

sissy πες μου πως βάζεις αυτές τις όμορφες εικόνες

Τινακι μου πατά πάνω στον αρκούδο μου κ θα σε βάλει στο αντίστοιχο site.επιλεγεις την εικόνα που θέλεις κ απο κάτω γραφει to post on graphics forums...κανεις αντιγραφή σ αυτα τα γράμματα κ επικολληση εδω που γράφεις..

Καλημερα κοριτσαρες!Να εχετε μια ομορφη και αισιοδοξη μερα...

Κατερινακι στειλε μου το νυφικουλι κι εμενα...Θα σε παρω τηλ μολις φυγει το αγορι μου για να μην εχουμε παρεμβολες...

Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

ευαγγελια μου κ εγω οταν μιλάω με τις φίλες μου κ ακούει ο άντρας μου μετα μου τα σχολιαζει ολα!!!

κατερινακι μου θέλω κ εγω να μου στείλεις το νυφικό!!!

νατασουλαααααα μπες καλε να μας πεις τι γίνετε!!

Γειαα σας κοριτσαρες!!!!!τωρα ηρθα σπιτι επιτελους!!

Κατερινιω γραφε:[email protected] Περιμενω!!!παρτε το ολες λυσσαρες να μου στελνετε οτι γουσταρετε!και φυσικα για να εχω και εγω τα δικα σας!!!Κατερινιω εκτος απο τον γαμο,μηπως θελεις να ανοιξεις σαμπανια και για κανενα αλλο λογο;;;;;Αληθεια ποτε ΔΕΝ θα σου ερθει;

Σισσακι ερχεται!αρχισαν οι πονοι.....και η μερεντα σταθερα διπλα μου να μου στρωνει τα νευρα.

Τινα μου,τι κανει το ζουζουνακι σου;

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου που ειναι;κανενα νεο;

Καλημερα κοριτσαρες!Να εχετε μια ομορφη και αισιοδοξη μερα...

Κατερινακι στειλε μου το νυφικουλι κι εμενα...Θα σε παρω τηλ μολις φυγει το αγορι μου για να μην εχουμε παρεμβολες...

Φιλια σε ολες!

καλησπερα ευαγγελια μου και συ να εχεις ενα ακομα ομορφοτερο απογευμα!

νατασαρα τι κανεις ρε κοριτσι?

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

κοπελες τι κανετε?

33644bxhnjgbaps.gif

Γεια σου βρε κοριτσι!!τι να κανουμε,ηρθε η ωρα της χαλαρωσης επιτελους!ποσο μου αρεσουν οι ξαπλες!βλεπω ολες βαζετε τελεια σχεδιακια!θα το επιχειρησω καποια στιγμη και εγω.εσυ τι κανεις;;πως πας;σου ξεκινησε κανενα συμπτωμα ή ειναι νωρις ακομα;;

Διαφημίσεις

κοριτσια πλακα-πλακα δεν ξερω ποσων εβδομ.ειμαι απο ποτε το μετρανε απο την πρωτη μερα περιοδου ή απο την ωορρηξια??νομιζω το πρωτο αλλα καπου μπερδευτηκα με τα λεγομενα μιας κοπελας σε αλλο τοπικς!νατασαρα μακαρι να μη σου ερθει κοπελα μου!

επισης ,ηθελα να σου πω εδω και μερες οτι και γω σε αγαπω,ολο ηθελα να το γραψω και με αυτα και τα αλλα το αμελουσα,αλλα οταν ηρεμουσα το θυμομουν .ααχ η αγαπη εχει τεραστια δυναμη και ειναι οτι πιο ομορφο μπορει να σου πει ενας ανθρωπος εστω και ας μην το εχεις δει ποτε!φιλαααααακια!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Γεια σου βρε κοριτσι!!τι να κανουμε,ηρθε η ωρα της χαλαρωσης επιτελους!ποσο μου αρεσουν οι ξαπλες!βλεπω ολες βαζετε τελεια σχεδιακια!θα το επιχειρησω καποια στιγμη και εγω.εσυ τι κανεις;;πως πας;σου ξεκινησε κανενα συμπτωμα ή ειναι νωρις ακομα;;

εειδα τις οδηγιες που εγραψε η σισι στην τινα και κατευθειαν το κανα και γω!:-P:razz:!ναι εχω ναυτιες το στηθος ψιλομεγαλωσε,ενιοτε πονακια στη μητρα!και υγρα ,πολλα υγρα ομως.μια εχω ορεξη για φαι ,μια δεν εχω!

θα θελα να ειχα την μανα μου κοντα ρε κοριτσια να μου εχει ετοιμο το πρωινο,το μεσημεριανο κοκ!ολα μονη μου καθαριοτητα,μαγειρεμα !αα στο καλο .βαρεθηκα!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

κοριτσια πλακα-πλακα δεν ξερω ποσων εβδομ.ειμαι απο ποτε το μετρανε απο την πρωτη μερα περιοδου ή απο την ωορρηξια??νομιζω το πρωτο αλλα καπου μπερδευτηκα με τα λεγομενα μιας κοπελας σε αλλο τοπικς!νατασαρα μακαρι να μη σου ερθει κοπελα μου!

επισης ,ηθελα να σου πω εδω και μερες οτι και γω σε αγαπω,ολο ηθελα να το γραψω και με αυτα και τα αλλα το αμελουσα,αλλα οταν ηρεμουσα το θυμομουν .ααχ η αγαπη εχει τεραστια δυναμη και ειναι οτι πιο ομορφο μπορει να σου πει ενας ανθρωπος εστω και ας μην το εχεις δει ποτε!φιλαααααακια!

Janneta μου γλυκια!!!νομιζω πως ολες εδω μεσα εχουμε δημιουργησει μια απιστευτη σχεση που αλλα ατομα προσπαθουν χρονια και δεν τα καταφερνουν.υπαρχει τοση κατανοηση και τοση αγαπη η μια για την αλλη και ας μην εχουμε βρεθει ποτε καποιες κοπελες.ειστε ΘΕΕΣ ΟΛΕΣ!

Ειδατε δεν βριζω μονο.καπου μεσα μου υπαρχει και ενα τρυφερο ανθρωπακι!!!!

Αν δεν κανω λαθος κοριτσι,μετρανε παντα απο την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου.

Γειαα σας κοριτσαρες!!!!!τωρα ηρθα σπιτι επιτελους!!

Κατερινιω γραφε:[email protected] Περιμενω!!!παρτε το ολες λυσσαρες να μου στελνετε οτι γουσταρετε!και φυσικα για να εχω και εγω τα δικα σας!!!Κατερινιω εκτος απο τον γαμο,μηπως θελεις να ανοιξεις σαμπανια και για κανενα αλλο λογο;;;;;Αληθεια ποτε ΔΕΝ θα σου ερθει;

Σισσακι ερχεται!αρχισαν οι πονοι.....και η μερεντα σταθερα διπλα μου να μου στρωνει τα νευρα.

Τινα μου,τι κανει το ζουζουνακι σου;

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου που ειναι;κανενα νεο;

θα στο στειλω καλε μου...σαμπανια για καποιον λογο οχι...η περιοδος μου ηρθε με δοξα και τιμη την δευτερα, κοντευει να τελειωσει..και ηταν τοσο αθορυβη η γλυκουλα μου...γουτσου γουτσου...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...