Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Τσουπρες τι κανετε;;;;για πειτε κανενα νεο;

Λια βλεπω το παρτι συνεχιζεται απο χθες!!!σημερα ξεφαντωμα στα Πρακτικερ!ουαου!!!!!!

Νεραιδουλα το παραπανω που ελεγα ισχυει μονο οταν παιρνει αντιβιωση ο αντρας για προστατιτιδα.αλλα ποτε κανενας ουρολογος δεν μας ειπε τιποτα.τι να πεις;;;!!!ολοι κοιτανε πως να σου τα αρπαξουν μονο!

Κατερινιω κανενα νυφικο ειδες;;;;;;;

Μαρακι s τι κανεις;;;για πες τα μελλοντικα σου σχεδια απο δω και περα...

Εμεις γυρισαμε πριν κιγο απο Δραμα.μας εφαγαν οι δρομοι και οι γιατροι!εξεταστηκε τελικα μονο ο αντρας και του ειπε να ξαναπαει την αλλη βδομαδα να κανει και κανα δυο βιοσυντονισμους.τωρα τι θα βοηθησει αυτο,αγνωστο....αφου οταν βγκε απο μεσα γελουσε και μου λεει "ποσες αλλες μαλακιες εμειναν να κανω αραγε;"

Εγω σκεφτηκα να δω λιγο τι θα γινει με την προλακτινη.και ισως παω την αλλη βδομαδα.

Τωρα λιγο χαλαρωση γιατι το κεφαλι θα σπασει!!!αντε να ερθει η αναθεματισμενη να ηρεμησω.νιωθω οτι θα εκραγω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σισσακι μου,μολις ηρθα και εγω!!!!επιτελους σπιτι!!Μου αρεσει ο συνδυασμος σου: πηγα σε μια κηδεια και μετα στη σχολη.σα να λες,πηγα να φαω κολυβα για πρωινο και μετα να συνεχισω την υπεροχη μερα μου!ελπιζω τουλαχιστον να μην ηταν κανενα προσωπο πολυ κοντινο...να πηγες για τυπικους λογους.

Σισσακι μου,μολις ηρθα και εγω!!!!επιτελους σπιτι!!Μου αρεσει ο συνδυασμος σου: πηγα σε μια κηδεια και μετα στη σχολη.σα να λες,πηγα να φαω κολυβα για πρωινο και μετα να συνεχισω την υπεροχη μερα μου!ελπιζω τουλαχιστον να μην ηταν κανενα προσωπο πολυ κοντινο...να πηγες για τυπικους λογους.

Νατασουλα μου για τυπικούς λόγους πήγα..δεν τον ήξερα τον άνθρωπο,θεός σχωρεστον..

Χαλάρωσε και ηρεμησε κοριτσάκι μου τωρα..αυτές ειναι οι εξετάσεις ειναι λιγο κουραστικές..καλε τι την καλείς την αναθεματισμενη;;;;ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!

Νατασουλα μου για τυπικούς λόγους πήγα..δεν τον ήξερα τον άνθρωπο,θεός σχωρεστον..

Χαλάρωσε και ηρεμησε κοριτσάκι μου τωρα..αυτές ειναι οι εξετάσεις ειναι λιγο κουραστικές..καλε τι την καλείς την αναθεματισμενη;;;;ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!

Την θελω σαν τρελη!!!!!θελω να τη δω να την μπινελικωσω!!!!!φυσικα και δεν τη θελω,αλλα αμα εμενα εγκυος αυτο το μηνα, θα ηταν το σπερμα Μαγκάιβερ!!!

Τα νευρα μεχρι επανω,το κεφαλι σκατα, το στηθος ο,τι να ναι,οι εξαψεις στο φουλ και η κοιλια οπως παντα τουμπανο!!!!θα πεθανω!!και ακομα αφαντη!γαμω το φελεκι μου!!!

Την θελω σαν τρελη!!!!!θελω να τη δω να την μπινελικωσω!!!!!φυσικα και δεν τη θελω,αλλα αμα εμενα εγκυος αυτο το μηνα, θα ηταν το σπερμα Μαγκάιβερ!!!

Τα νευρα μεχρι επανω,το κεφαλι σκατα, το στηθος ο,τι να ναι,οι εξαψεις στο φουλ και η κοιλια οπως παντα τουμπανο!!!!θα πεθανω!!και ακομα αφαντη!γαμω το φελεκι μου!!!

Ποτε δεν την περιμενεις;;

Καθε μηνα υπαρχει πιθανοτητα.. Αυτο μην το ξεχνας!!!

Διαφημίσεις

Ποτε δεν την περιμενεις;;

Καθε μηνα υπαρχει πιθανοτητα.. Αυτο μην το ξεχνας!!!

Σημερα ΔΕΝ την περιμενω.απλα βαζω κατω τα στοιχεια που εχω σαν μαθηματικος Και στατιστικος τυπος:επαφες αραιες γιατι βαρεθηκαμε να ειμαστε με το ρολοι και μερα παρα μερα με το πουλι στο χερι,ειπαμε λιγο να χαλαρωσουμε,προλακτινη ανεβασμενη αρα δυσκολια στη συλληψη και υγρα γιοκ.γι ΄αυτο σου λεω θα ειναι Μαγκαιβερ!:P:p:p

Θελω κρεπες!!!!!!!!!!!!με πολυ πολυ πολυ σοκολατα!!!ασχετο:P

Κατερινακι μου οντως εχω πονοκεφαλο γιαυτο και τα πολλα νευρα σημερα...

Το ξερω πως θα εχω καλα αποτελεσματα νιωθω ηδη τις αλλαγες και κανω υπομονη...Θα σε παρω τηλ αυριο να σε ακουσω σημερα ειναι δυσκολη μερα...

Το Μαρακι την αλλη βδομαδα θα παει στο γιατρο και ευχομαι να μας φερει ευχαριστα νεα...

ευαγγελια μου εισαι καλυτερα κοριτσακι μου?? ελπιζω αυριο αυτη απο κατω να εχει παθει φαρυγγιτιδα για να ησυχασει και το παιδακι της και ολοι οι υπολοιποι που ειχατε την ατυχια να μενετε σε διπλανα σπιτια.....ειμαι κακιά ναι το ξερω...

Κοριτσάρες μου καλησπέρα !!

Κατερίνα………πως είναι να έχεις περίοδο χωρίς πόνους ….??? Δεν μου έχει συμβεί ποτέ……τι ωραία που θα ήταν…….

Σήμερα έχει καταναλωτικό όργιο στο Praktiker. Το αγόρι μου θα ψωνίζει εργαλεία, καλώδια, και διάφορα ακαταλαβίστικα μαραφέτια και εγώ θα γκρινιάζω: « Άντε μωρό μου, πάμε……..αυτό που είπαμε πως το βάζεις..????»

Λία μου ειλικρινά ζώ διαφορετικά...όσο θυμάμαι που επεφτα ξερή και λιποθυμουσα απο τον πονο της περιοδου και με ετρεχαν στα νοσοκομεια, δεν το πιστευω αυτο που νοιωθω τωρα...ερχεται..μενει λιγο και παει στο καλο...ουτε με ενοχλεί ούτε την ενοχλώ... πολυ την χαιρομαι... οσο για το Praktiker ειναι απο τα αγαπημένα μου μαγαζιά...ολο και κάτι βρισκω να αγοράσω και μετά κάνω τον bob τον μαστορα στο σπιτι με πολυ μεγαλη επιτυχια..

Κορίτσια μου τι κάνετε;; Εγω είχα παει το πρωί σε μια κηδεία και μετα πήγα στη σχολή για κάτι βιβλία...

κατερινακι μου πως πανε οι ετοιμασίες του γάμου;; Ολο ξεχνάω να σε ρωτήσω..εγω απολαμβανω που δεν δουλεύω....

[

σισσακι μου οι ετοιμασιες πανε μια χαρουλα...εγω καθομαι και δινω εντολες και οι αλλοι εκτελουν.... χιχιχιχι...με εχουν σκισει τα προβληματα της δουλειας και δεν μπορω να χαρω αυτο που μου συμβαινει και με εχει πιασει μια αρνητικοτητα...θα συνελθω ομως....

Τσουπρες τι κανετε;;;;για πειτε κανενα νεο;

Κατερινιω κανενα νυφικο ειδες;;;;;;;

Εμεις γυρισαμε πριν κιγο απο Δραμα.μας εφαγαν οι δρομοι και οι γιατροι!εξεταστηκε τελικα μονο ο αντρας και του ειπε να ξαναπαει την αλλη βδομαδα να κανει και κανα δυο βιοσυντονισμους.τωρα τι θα βοηθησει αυτο,αγνωστο....αφου οταν βγκε απο μεσα γελουσε και μου λεει "ποσες αλλες μαλακιες εμειναν να κανω αραγε;"

Εγω σκεφτηκα να δω λιγο τι θα γινει με την προλακτινη.και ισως παω την αλλη βδομαδα.

Τωρα λιγο χαλαρωση γιατι το κεφαλι θα σπασει!!!αντε να ερθει η αναθεματισμενη να ηρεμησω.νιωθω οτι θα εκραγω!

νατασσα μου όλα τα έχω βρει...ευτυχως αυτος ο γαμος ειναι ενας γαμος "ετοιμος"....δοξα τω θεω αυτα που θελω τα βρισκω ακριβως οπως τα θελω...σχετικά με το νυφικό, χτες μιλησα με την μοδιστρα που θα μου το ραψει και με εβαλε στην πριζα γιατι εγω ειχα πει να κανω την πρωτη προβα στις 26/2 αλλα αυτη μου ειπε πως μεχρι το πασχα θα μου το εχει ετοιμο οποτε πρεπει μεχρι αρχες φεβρουαριου να εχω καταληξει στο σχεδιο, στο χρωμα και στα υφασματα...οποτε την επομενη εβδομαδα καθε μερα θα κανω ραντεβου σε οικους νυφικων για να βρω το σχεδιο που μου ταιριαζει και να το ραψουμε... δεν μπορω να σου πω ποσο ποσο πολυ τα βαριεμαι αυτα...

σχετικά με τον ομοιοπαθητικό, επειδη μετεφερα στην θεια μου αυτα που γραφεις μου ειπε πως αυτος ο γιατρος που πας ισως δεν ειναι "καθαρος" ομοιοπαθητικός αλλα ισως και βελονιστης ή βοτανολόγος και κανει ταυτοχρονη χρηση ομοιοπαθητικων φαρμακων, βελονισμου και χορηγησης βοτανων τα οποια ειναι ολα μια χαρα αλλα δεν τα εφαρμοζουν οι κανονικοι ομοιοπαθητικοι ιατροι. Οι ομοιοπαθητικοί γιατροί αφού σου παρουν ιδιοσυγκρασιακο ιστορικο σου δινουν ΜΟΝΟ ομοιοπαθητικα χαπια...ουτε ανθοιάματα ουτε αγιουβερδα ούτε τιποτα αλλο...απλα ενημερωτικά στο λεω για να μην φαινεται στον αντρα σου παραξενο αυτο που του ειπε να κανει.

Σημερα ΔΕΝ την περιμενω.απλα βαζω κατω τα στοιχεια που εχω σαν μαθηματικος Και στατιστικος τυπος:επαφες αραιες γιατι βαρεθηκαμε να ειμαστε με το ρολοι και μερα παρα μερα με το πουλι στο χερι,ειπαμε λιγο να χαλαρωσουμε,προλακτινη ανεβασμενη αρα δυσκολια στη συλληψη και υγρα γιοκ.γι ΄αυτο σου λεω θα ειναι Μαγκαιβερ!:P:p:p

Θελω κρεπες!!!!!!!!!!!!με πολυ πολυ πολυ σοκολατα!!!ασχετο:P

Σε ολες μας εχει συμβει αυτο που λες...η χαλαρωση ειναι το καλυτερο γιατρικό!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσια τωρα μαζευτηκαμε σπιτι...Ειμαι κομματια...Δεν μου εφτανε ο πονοκεφαλος πηγαμε και την μικρη μετα για χορο και ακουγα λατιν στην διαπασων για μια ωρα...Ειμαι ετοιμη να ξεραθω...

natasoula συμφωνω με την Κατερινα σχετικα με τον ομοιοπαθητικο!Κι εγω στην αρχη που το εψαχνα ειχα βρει καθε καρυδιας καρυδι..Εγω μεσω γνωστων που ειχαν εμπειρια κατεληξα στον συγκεκριμενο!Ελπιζω να πανε ολα καλα.Αν πας στον καταλληλο συμβουλεψου τον και για την δικη σου περιπτωση.Θα βρεις ακρη σιγουρα...Εδω βρηκα εγω με ενα ενδομητριο κατεστραμενο...Ευχομαι τα καλυτερα!

Αχ Κατερινιω μου οταν βρεις το νυφικο που θελεις βγαλτο και μια φωτο να μας το δειξεις!!τι εχεις περιπου κατα νου;Να μου πεις βεβαια ποτε δεν ξερεις ποιο θα σου κατσει.Νυφικα που πολλες φορες δεν γεμιζουν το ματι καθονται τελεια!

Οποτε δηλαδη να μην το σκεφτεται καν ο συζυγος!να τον στειλω πακετο στη Δραμα!!!ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις πληροφοριες κοριτσαρα μου!!απο αυριο θα ξεκινησει και τα χαπια το πουλακι μου.και εγω τα δικα μου γιατι ακομα δεν ξεκινησα τα χαπακια για την προλακτικη.αυρο θα πει χαλλλλλλαρα!!

Κοριτσια τωρα μαζευτηκαμε σπιτι...Ειμαι κομματια...Δεν μου εφτανε ο πονοκεφαλος πηγαμε και την μικρη μετα για χορο και ακουγα λατιν στην διαπασων για μια ωρα...Ειμαι ετοιμη να ξεραθω...

natasoula συμφωνω με την Κατερινα σχετικα με τον ομοιοπαθητικο!Κι εγω στην αρχη που το εψαχνα ειχα βρει καθε καρυδιας καρυδι..Εγω μεσω γνωστων που ειχαν εμπειρια κατεληξα στον συγκεκριμενο!Ελπιζω να πανε ολα καλα.Αν πας στον καταλληλο συμβουλεψου τον και για την δικη σου περιπτωση.Θα βρεις ακρη σιγουρα...Εδω βρηκα εγω με ενα ενδομητριο κατεστραμενο...Ευχομαι τα καλυτερα!

Πατριωτακι μου!!!να πεσεις να ξεκουραστεις και να χαλαρωσεις!!!

Πηγαμε στην συγκεκριμενη γιατι ειναι πολυ φημισμενη και εχουμε ακουσει πολυ καλα λογια.απλα του ειπε οτι στην περιπτωση του χρειαζεται και κανα δυο βιοσυντονισμους.λιγο που τον εκαναν βρηκαν τον οργανισμο του γεματο με μικροβια.να μου πεις και ποιος δεν εχει.γενικοτερα ειμαστε λιγο δυσπιστοι οχι στο θεμα της ομοιοπαθητικης αλλα σε ολα τα αλλα.απλα πλεον λεμε οτι δεν εχουμε να χασουμε τιποτα εκτος απο λεφτα!!

Διαφημίσεις

Πατριωτακι μου!!!να πεσεις να ξεκουραστεις και να χαλαρωσεις!!!

Πηγαμε στην συγκεκριμενη γιατι ειναι πολυ φημισμενη και εχουμε ακουσει πολυ καλα λογια.απλα του ειπε οτι στην περιπτωση του χρειαζεται και κανα δυο βιοσυντονισμους.λιγο που τον εκαναν βρηκαν τον οργανισμο του γεματο με μικροβια.να μου πεις και ποιος δεν εχει.γενικοτερα ειμαστε λιγο δυσπιστοι οχι στο θεμα της ομοιοπαθητικης αλλα σε ολα τα αλλα.απλα πλεον λεμε οτι δεν εχουμε να χασουμε τιποτα εκτος απο λεφτα!!

Βλεπω master chef σαβουριαζω μια κρεπα και παω για νανι...

Ευχομαι να συντονιστειτε με τους βιοσυντονισμους και να εχετε θετικα αποτελεσματα!Οσο για το χρηματικο σε νιωθουμε ολες απολυτα...

Βλεπω master chef σαβουριαζω μια κρεπα και παω για νανι...

Ευχομαι να συντονιστειτε με τους βιοσυντονισμους και να εχετε θετικα

αποτελεσματα!Οσο για το χρηματικο σε νιωθουμε ολες απολυτα...

Χαλαλι!!!για να πετυχουμε τον σκοπο μας ολες εδω περα θα κανουμε οτι χρειαστει!

Τι μου κανεις με την κρεπα!!!τι μου κανεις!!!αχ!!!!

εγω σημερα εχω μια ορεξη να ανοιξω μια σαμπανια....ο αντρας μου τραυματιστηκε λιγο στην μεση του απο το γυμναστηριο και πηρε voltaren, και δεν μπορει να πιει αλκοολ...εγω καλου κακου εβαλα μια σαμπανια στο ψυγειο να βρισκεται και την γυροφερνω αλλα να πιω ολοκληρο μπουκαλι μονη μου???? προς το παρον το μελλοντικο ανωνυμο αλκοολικο ανθρωπακι (εγω δηλαδη) εβαλα ενα ποτηρι κοκκινο κρασι, τσακιζω και κατι σοκολατακια μπας και ξεχαστω και χαζολογαω...εχω κατεβασει διαφορες ταινιες και ψηνομαι να τις δω...γενικά ομως εχω μια βαρεμαρα αλλο πραγμα...ουφ..δεν ξερω τί θελω...μαλλον παρεα θελω και τετοια ωρα πού να την βρω??????????

ρε μαριεττα ακομα ενοικιαζεται το σπιτι στον πρωτο οροφο.....δεν το ξανασκεφτεστε να ερθετε εδω????????

νατασσα στειλε μου το μαιλ σου να σου στειλω φωτο απο το νυφικο διοτι εδω δεν μπορω να το επισυναψω...ολο κατι βλακειες μου λεει...

αααααααα ειχα κι αλλη φαεινή ιδεα...ετοιμαζω site του γαμου... ε ρε γελια που θα κανουμε!!!!!!!!

ας αρχισω να γραφω τα κειμενακια καλυτερα...τα οποια θα ειναι προσαρμοσμένα στην σοβαρότητα που με διακρίνει βεβαιως βεβαιως...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...