Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σιγουρα απο τις βιταμινες ειναι.το εχω προσεξει και σε μενα οταν τις παιρνω για καποιες μερες συνεχομενα.μολις τις σταματασεις μπορεις να τα κανεις πανω σου αφοβα!φιλακια πολλα νεαρη μου!!!θα τα πουμε αυριο.παω για μπανακι και υπνο.καληνυχτα σε ολα τα αγαπημενα μου κοριτσουδια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

λία μου, πως περάσατε χθες??? Χρόνια πολλά!!!Να είστε πάντα μαζί αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!!θα ευχηθώ ξανά γιατί που ξέρεις μπορεί στις 7,22 να είναι η ώρα που είναι ανοιχτοί οι ουρανοί....

θέλω αυτό το μήνα να είσαι έγκυος!!! ακούει κανείς?????

μαρία σ τέλεια η αμη σου!!!!να φεύγει ένα ένα να ηρεμήσεις!!!!

νατασούλα μου, σήμερα αρχίζετε τον ομοιο ε??? άντε με το καλό!!! και με το καλό να αρχίσετε και τις εξετασούλες σας και να βγαίνουν όλες καλές!!!

αυτό με το κάθε μέρα για το συγκεκριμένο θέμα δεν το ήξερα...αλλά ξέρω ότι μέρα παρά όλοι πρέπει να το κάνουν...ακόμη και τις μέρες που εμείς δεν μπορούμε!!!

άσπα μου πολύ θετικό ότι δεν το σκέφτεσαι!!το σκεφτόμαστε εμείς για σένα!!!!

κορίτσια η ώρα είναι είναι 7,32 ακόμα μια προσπάθεια!!!!

Θεέ μου κάνε μας σύντομα ΜΑΝΕΣ!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα κοριτσάκια μου!!!!

νεραιδούλα μου αυτό το μήνα θα ευχηθώ και εγώ πολλές εγκυμοσύνες στην παρεούλα μας!!!

janneta μου μην σε αγχώνει που δεν είπε ο γιατρός τι να προσέχεις,ολες λίγο πολύ ξέρουμε τα βασικά και εγώ οταν τον ρώτησα μου χαμογέλασε και μου είπε τι απορίες εχεις και πραγματικά δεν βρήκα κατι να ρωτήσω...μην σηκώνεις βάρος και να μην κουράζεσαι.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νατασούλα μου κάνε τις εξετάσεις που σου δώσανε και κλείσε πάλι ραντεβου,οπως είπε και η Λία θα σου πάρει πολύ καιρό στο νοσοκομείο, μια φίλη μου που είχε ρωτήσει στην Αλεξ/πολη της είχανε πει 4 μηνες και βάλε....οποτε αρχισε απο τώρα και ευχομαι να μην χρειαστεί τελικά!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Πολυ νωρις για μενα αλλα ξυπνησα απο τις τσιριδες της μικρης απο διπλα και της μαμας της οπου μαλωνανε για τα ρουχα που δεν ηθελε να φορεσει η μικρη στο σχολειο.Φωνες,τσιριδες,πορτες να βαρανε...κατατρομαξα η γυναικα..

Λια μου απαστραπτουσα να ζησετε κοριτσακι μου!Να ευτυχησετε και η ευτυχια σας να ολοκληρωθει συντομα με ενα νινακι!

astage μου εχω 2 βδομαδες ακομη μεχρι να παω στον ομοιοντοκ για την τελευταια φαση της θεραπειας.Τα δικα σου τα ευχαριστα νεακια ειναι πιο κοντα ομως ;) Ευχομαι να ειναι η τελευταια και η τυχερη σου το ευχομαι με ολη μου την καρδια σε 2 μερες η χοριακη σου να ειναι στα υψη!

natasoula η ομοιοπαθητικη θα σας βοηθησει.Εγω εδω και μερικες μερες εχω πονακια δεν μιλησα με τον γιατρο αλλα θυμαμαι που μου ειχε πει πως ο οργανισμος μου θα γυρισει πισω στην κατασταση που βρισκοταν πριν ξεκινησει το προβλημα και θα κανει restart.Προφανως βρισκομαι στην φαση του comeback.Βεβαια καλου κακου οταν αδιαθετησω και μετα θα παω για τον υπερηχο μου να δω τι στο καλο συμβαινει εκει μεσα για να ειμαι και σιγουρη!Να παρεις και τις ορμονες σου και ολα θα πανε καλα!

tinkerbell γλυκουλα μου θα γινουμε μανες με την βοηθεια του Κυριου!Και θα γινουμε κι εμεις σαν την γειτονισα που κυνηγουσε πρωι πρωι την μικρη γιατι ηθελε να φορεσει αλλα ρουχα :D

janneta μου πως εισαι?Βρηκες γιατρο?Ολα καλα?

Την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολες!

Διαφημίσεις

χα χα ...ελπίζω εμάς να μην καταργηθούν οι στολές να μην έχω το ίδιο πρόβλημα!!!!:):)

βρε κορίτσια μίλησε καμία με τη γεωργία???

οι υπόλοιπες πως είστε??έχετε χαθει...

ελπίζουμε να είστε καλά και δεν πειράζει...

1533345xcnw09g7xt.gif

χα χα ...ελπίζω εμάς να μην καταργηθούν οι στολές να μην έχω το ίδιο πρόβλημα!!!!:):)

βρε κορίτσια μίλησε καμία με τη γεωργία???

οι υπόλοιπες πως είστε??έχετε χαθει...

ελπίζουμε να είστε καλά και δεν πειράζει...

Εσεις εκει εχετε στολες?Τι καλα!!!

Δεν εχω μιλησει καθολου με την Γεωργια...Ολο λεω θα βαλω καρτα στο wind να την παρω κι ολο το αμελω...

Να ειναι καλα ολα τα κοριτσακια !!!

ναι ευτυχώς έχουμε στολές..και ελπίζω να μην τις καταργήσουν...γιατί πραγματικά είναι ζόρι να έχεις κοριτσάκι στο δημοτικό και να θέλει να φορέσει τη φούστα του μπαλέτου και αγοράκι που να θέλει να βάλει ότι έβαλε ο μπαμπας...

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα κοριτσιααααααααα!! Σημερα πηρα την εξωλεμβιο μου και ηρθα στη δουλεια!!

Λια μου να ζησετε και του χρονου να γιορτασετε 3!! Στο ευχομαι ολοψυχα!!

Εγω τα ιδια οπως τα ξερετε.. συνεχιζω να με εχει πιασει το φευγιω συν του οτι το εχω ριξει και στο διαβασμα!

Αυτα απο εμενα!! Σας φιλω πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κουτσουνιτσες!!!

Λια να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ σου. Να είστε πάντα καλα μαζι 13 χρονια δεν ειναι λίγα, είστε πλέον ΕΝΑ. Με το καλο να σας έρθει κι ενα μωρακι για να είστε και πάλι ΕΝΑ αλλα πιο ενισχυμένο!!!!

Τινκερ οι ουρανοί πάντα ειναι ανοιχτοί αλλα η σοφία του θεού μας ειναι τόσο μεγάλη που εμείς οι μικροί δεν καταλαβαίνουμε τις εντολές του!! Πάντως οι ευχές σου μονο καλο κανουν οπότε σε ευχαριστούμε παρα πολυ!

Ευαγγελία μου ο χειρότερος τρόπος για να ξυπνησεις!!! Πω πω αν ξυπναω έτσι έχω πονοκέφαλο όλη μέρα. Η φάση που είσαι ειναι η καλύτερη για τον οργανισμο σου αλλα η χειρότερη για σένα. Υπομονη. Είσαι σαν το αεροπλάνο που μπαίνει μέσα στα σύννεφα και κάποια στιγμή βγαίνει στον γαλανο ουρανό. Εγω έτσι ενοιωθα.υπομονηηηηηηη !!!!

Μαρία σ όχι άλλο άγχος. Μας καθυστερεί την ευτυχία μας.

Μαρία σταρ μου τωρα είδα το μήνυμα σου. Θα σε πάρω να σε ακούσω λιγάκι. Μου ελειψες!!!!!!!!

ΑΣΠΑ μου είδα φωτο του αγοριού σου στο σινεμα και τρελαθηκα. Τι φατσουλα γλυκεια ειναι αυτή;;;;;;;

Ζαννετα πολυ έχω νευριασει με τον γιατρο που περιεγραψες. Παρα πολυ ομως!!!!!

Μαριετα σου βρήκα δουλεια με το φατσοβιβλιο ε ;;;

Ολγακι μου καλημέρα!!!!!!!!!

Σισσακι πως περνάς στο σπιτι; Ο καιρός πάντως ειναι για χουχουλιασμα.

Νατασσα άντε να βάλεις σε μια σειρά τις εξετάσεις σου και με το καλο να ξεκινήσεις την ομοιοπαθητικη. Θα σας βοηθήσει σίγουρα!!!!

Η Μαρία ν τι εκανε τελικα με τις εξετασουλες; Πήγε πάλι για υπερηχο η ειναι νωρίς ακόμα;

Φιλακια πολλα πολλα και στα υπόλοιπα κοριτσακια !!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι μου οντως εχω πονοκεφαλο γιαυτο και τα πολλα νευρα σημερα...

Το ξερω πως θα εχω καλα αποτελεσματα νιωθω ηδη τις αλλαγες και κανω υπομονη...Θα σε παρω τηλ αυριο να σε ακουσω σημερα ειναι δυσκολη μερα...

Το Μαρακι την αλλη βδομαδα θα παει στο γιατρο και ευχομαι να μας φερει ευχαριστα νεα...

Καλημέρα κουτσουνιτσες!!!

Λια να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ σου. Να είστε πάντα καλα μαζι 13 χρονια δεν ειναι λίγα, είστε πλέον ΕΝΑ. Με το καλο να σας έρθει κι ενα μωρακι για να είστε και πάλι ΕΝΑ αλλα πιο ενισχυμένο!!!!

Τινκερ οι ουρανοί πάντα ειναι ανοιχτοί αλλα η σοφία του θεού μας ειναι τόσο μεγάλη που εμείς οι μικροί δεν καταλαβαίνουμε τις εντολές του!! Πάντως οι ευχές σου μονο καλο κανουν οπότε σε ευχαριστούμε παρα πολυ!

Ευαγγελία μου ο χειρότερος τρόπος για να ξυπνησεις!!! Πω πω αν ξυπναω έτσι έχω πονοκέφαλο όλη μέρα. Η φάση που είσαι ειναι η καλύτερη για τον οργανισμο σου αλλα η χειρότερη για σένα. Υπομονη. Είσαι σαν το αεροπλάνο που μπαίνει μέσα στα σύννεφα και κάποια στιγμή βγαίνει στον γαλανο ουρανό. Εγω έτσι ενοιωθα.υπομονηηηηηηη !!!!

Μαρία σ όχι άλλο άγχος. Μας καθυστερεί την ευτυχία μας.

Μαρία σταρ μου τωρα είδα το μήνυμα σου. Θα σε πάρω να σε ακούσω λιγάκι. Μου ελειψες!!!!!!!!

ΑΣΠΑ μου είδα φωτο του αγοριού σου στο σινεμα και τρελαθηκα. Τι φατσουλα γλυκεια ειναι αυτή;;;;;;;

Ζαννετα πολυ έχω νευριασει με τον γιατρο που περιεγραψες. Παρα πολυ ομως!!!!!

Μαριετα σου βρήκα δουλεια με το φατσοβιβλιο ε ;;;

Ολγακι μου καλημέρα!!!!!!!!!

Σισσακι πως περνάς στο σπιτι; Ο καιρός πάντως ειναι για χουχουλιασμα.

Νατασσα άντε να βάλεις σε μια σειρά τις εξετάσεις σου και με το καλο να ξεκινήσεις την ομοιοπαθητικη. Θα σας βοηθήσει σίγουρα!!!!

Η Μαρία ν τι εκανε τελικα με τις εξετασουλες; Πήγε πάλι για υπερηχο η ειναι νωρίς ακόμα;

Φιλακια πολλα πολλα και στα υπόλοιπα κοριτσακια !!!

Thanks a lot Κατερινακι μου για τα καλα σου λογια για τον αρχοντα μου!!!

Ειναι οντως οχι φατσα σκατοφατσα...

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα !!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Εχθές περάσαμε απίστευτα. Το αγόρι μου έκανε κράτηση σε μια παράσταση stand up comedy στα Λαδάδικα, και 3 ώρες κυλιόμασταν στα πατώματα από τα γέλια. Νωρίτερα είχαμε χτυπήσει και ένα σουβλάκι, (καλαμάκι για τις Αθηναίες………..), και όχι μόνο το έκαψα, αλλά έκανα και κοιλιακούς φέτες από τα γέλια. Ωραία ήταν………..

Janetta, απίστευτο το ψυχολογικό σου παραλήρημα !!! Που να πας να γεννήσεις τι έχει να γίνει…………χαχαχα. Καλά πότε πρόλαβες και τα σκέφτηκες όλα αυτά ? Θα κάψεις φλάντζα σε λίγο……..κατέβασε στροφές.

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε, δεν θα είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που γεννάει σε νησί.

Δεν είσαι σε βραχονησίδα με κατσίκες παρέα, στη Ρόδο είσαι. Και η γνώμη μου είναι πως ο καλύτερος σου σύμβουλος για την επιλογή γιατρού, είναι μόνο το ένστικτο σου. Αν κάτι δεν σου πάει καλά, δοκίμασε τον επόμενο γιατρό, και τον επόμενο……….και τον επόμενο…….έχεις χρόνο.

Μην μένεις με απορίες, όσο ανόητες και να είναι. Αυτή είναι η δουλειά τους, και αν δεν τους αρέσει, από κει πάνε κι άλλοι………………..

Maria – s, έσκασα να γελάω με τα φωσφοριζέ ούρα……! Και εγώ παίρνω τα pregnacare conception αλλά δεν κατουράω στο σκοτάδι για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη αν φωσφορίζουν …………χαχαχαχα……… Ίσως επειδή είμαι ήδη απαστράπτουσα και δεν μου κάνει εντύπωση……………χαχαχα

Κατερίνα………πως είναι να έχεις περίοδο χωρίς πόνους ….??? Δεν μου έχει συμβεί ποτέ……τι ωραία που θα ήταν…….

Σήμερα έχει καταναλωτικό όργιο στο Praktiker. Το αγόρι μου θα ψωνίζει εργαλεία, καλώδια, και διάφορα ακαταλαβίστικα μαραφέτια και εγώ θα γκρινιάζω: « Άντε μωρό μου, πάμε……..αυτό που είπαμε πως το βάζεις..????»

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε???

Κοριτσάρες μου καλησπέρα !!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Εχθές περάσαμε απίστευτα. Το αγόρι μου έκανε κράτηση σε μια παράσταση stand up comedy στα Λαδάδικα, και 3 ώρες κυλιόμασταν στα πατώματα από τα γέλια. Νωρίτερα είχαμε χτυπήσει και ένα σουβλάκι, (καλαμάκι για τις Αθηναίες………..), και όχι μόνο το έκαψα, αλλά έκανα και κοιλιακούς φέτες από τα γέλια. Ωραία ήταν………..

Janetta, απίστευτο το ψυχολογικό σου παραλήρημα !!! Που να πας να γεννήσεις τι έχει να γίνει…………χαχαχα. Καλά πότε πρόλαβες και τα σκέφτηκες όλα αυτά ? Θα κάψεις φλάντζα σε λίγο……..κατέβασε στροφές.

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε, δεν θα είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που γεννάει σε νησί.

Δεν είσαι σε βραχονησίδα με κατσίκες παρέα, στη Ρόδο είσαι. Και η γνώμη μου είναι πως ο καλύτερος σου σύμβουλος για την επιλογή γιατρού, είναι μόνο το ένστικτο σου. Αν κάτι δεν σου πάει καλά, δοκίμασε τον επόμενο γιατρό, και τον επόμενο……….και τον επόμενο…….έχεις χρόνο.

Μην μένεις με απορίες, όσο ανόητες και να είναι. Αυτή είναι η δουλειά τους, και αν δεν τους αρέσει, από κει πάνε κι άλλοι………………..

Maria – s, έσκασα να γελάω με τα φωσφοριζέ ούρα……! Και εγώ παίρνω τα pregnacare conception αλλά δεν κατουράω στο σκοτάδι για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη αν φωσφορίζουν …………χαχαχαχα……… Ίσως επειδή είμαι ήδη απαστράπτουσα και δεν μου κάνει εντύπωση……………χαχαχα

Κατερίνα………πως είναι να έχεις περίοδο χωρίς πόνους ….??? Δεν μου έχει συμβεί ποτέ……τι ωραία που θα ήταν…….

Σήμερα έχει καταναλωτικό όργιο στο Praktiker. Το αγόρι μου θα ψωνίζει εργαλεία, καλώδια, και διάφορα ακαταλαβίστικα μαραφέτια και εγώ θα γκρινιάζω: « Άντε μωρό μου, πάμε……..αυτό που είπαμε πως το βάζεις..????»

αχαχαχα!!!!πεθανα στο γελιο!!!!εσυ γυαλιζεις απο μονη σου,δε χρειαζεται να φωσφοριζουν τα ουρα σου χαχαχα:tongue: :tongue:

Να τα εκατοστησετε για την επετειο σας!!!γρηγορα ο θεουλης να σας στειλει ενα μωρακι να ολοκληρωσετε την ευτυχια σας :D

Κορίτσια μου τι κάνετε;; Εγω είχα παει το πρωί σε μια κηδεία και μετα πήγα στη σχολή για κάτι βιβλία...

κατερινακι μου πως πανε οι ετοιμασίες του γάμου;; Ολο ξεχνάω να σε ρωτήσω..εγω απολαμβανω που δεν δουλεύω....

maria s επειδη κ εγω παίρνω τα pregnacare γίνονται τα ουρά κίτρινα φωσφοριζε όντως!!!!!

λια μου εσυ ψωνισες τίποτα απο τα praktiker????πραγματικα βαρετό Μαγαζι....

ευαγγελια μου είσαι καλυτερα; Κ εγω οταν στραβοξυπνησω μετα ειμαι κάπως όλη μερα...

νατασουλα μου που είσαι σημερα;;

ασπα μου πως είσαι;;

νεραιδουλα μαριεττακι τινα και μαρια σταρ πολλα φιλια σας στέλνω!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...