Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες!!!!

Μινα καλα αποτελεσματα να εχεις και εσυ και μην αγχωνεσαι!!θα δειξει στην πορεια τι θα κανετε.

Σισσακι θα συμφωνησω απολυτα με την Ασπα!!!μακαρι να ημασταν ακομα σε εκεινα τα χρονια!τα καλυτερα ηταν!

Ασπα γιατρευτηκες επιτελους;;;;;;;!!!!!Και οσο για τη μικρη σκροφιτσα μην την περιμενεις!δεν χρειαζεται!!

Τα δικα μου νεα τιποτα το ιδιαιτερο.μου εδωσαν να κανω ενα καρο εξετασεις,αλλες τοσες και στον αντρα και οταν τις κανουμε να ξαναπαρουμε τηλ για ραντεβου.τονισε και στον συζυγο ποσο λαθος καναν οι γιατροι που δεν του εκαναν αντιβιωγραμμα για την προστατιτιδα.ετσι λοιπον τα πηραμε κρανιακως και εμεις και κλεισαμε καπακι ραντεβου με ομοιοπαθητικο αυριο.αιντε πηραμε φορα τωρα και δεν θα αφησουμε κανεναν γιατρο μου φαινεται.....

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;κανενα νεο;;;φιλαρες πολλες σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλες μου καλησπερα!πηγαμε με τον αντρα μου σημερα στο νοσοκομειο και αρχισα να ρωταω τις εγκυμονουσες γνωμες για τους γιατρους τους!γενικα λεγανε πολυ καλα λογια για τους γιατρους του νοσοκομειου!ωσπου ξαφνικα βρισκει ο συζυγος εναν παιδικο του φιλο που ειχε ερθει να δειξει κατι εξετασεις στο γιατρο(της γυναικας του που απεβαλε προσφατα 8εβδ....κριιιιιιιμα ...τεσπα) !μας λεει στον Κ---ΛΑΚΗ ,θα πατε εντωμεταξυ ο γιατρος ηταν ελευθερος εκεινη την ωρα ,μπηκαμε μεσα μου λεει - ποσο ειναι η χοριακη σου,-του λεω τοσο!οκ μου λεει την αλλη τριτη ελα και μου γραφει το τηλ του.πεταγεται ο συζυγος του λεει καναμε υστεροσκοπηση-λαπαρασκοπηση πριν 1,5χρ και οταν καναμε υπερηχο στην 9μερα βλεπαμε λεπτο ενδομητριο.και λεει ο γιατρος ε και τι εγινε ,δεν πειραζει αυτο στην εγκυμοσυνη.ζησε μια φυσιολογικη ζωη μου λεει!.απλα μου ετριψε την πλατη λεγοντας με ,ολα καλα θα πανε.ουτε αν θα πρεπει να εχουμε επαφες και αλλες βασικες πληροφοριες .

καλυτερα να σου λενε ποσα θελουν απο την αρχη για να κανουν σωστα τη δουλεια τους!δεν επρεπε να πει 5πραματα σχετικα με την διατροφη μου,την σωματικη ασκηση ακομα και για την σωστη διαχειριση των διαφορων ψυχολογικων που προκυπτουν!ειμαστε πολυυυυυ πισω!ουτε τα βασικα ρε κοριτσια!η θεια μου εκανε εγχειριση για καρκινο του στηθους στην ελβετια και την εβλεπε και ψυχολογος καθολη τ ην διαρκεια της θεραπειας!θα μου πειτε για την εγκυμοσυνη θες ψυχολογο.νομιζω πως ναι και στην εγκυμοσυνη χρειαζεται πχ ωρες-ωρες νιωθω περιεργα που δεν εχω μανα,πεθερα,αδερφη ή καποια κολλητη κοντα !και λεω αν χρειαστω κατι και δεν μπορω να τα καταφερω λογω εγκυμοσυνης!και εχει και μια δουλεια σταθερη ο συζυγος .υπαρχουν σπιτια που βιωνουν την ανεργια,την φτωχια ακομα και το πενθος (μακρια απο δω)

σας ζαλισα εεε ?σορυ!μαλλον πρεπει να αρχισω γερμανικα να παω να ζησω στην ελβετια μου φαινεται!καλο απογευμα!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλησπερα κοριτσια!

janneta θα συμφωνησω και εγω με τα κοριτσια για την Αθηνα, για να εισαι και εσυ πιο ηρεμη και να πεις στο γιατρο του νησιου οτι σκοπευεις να γεννησεις στην Αθηνα και οτι θα ενημερωσεις τον γιατρο της Αθηνας, ετσι θα σε προσεξει καλυτερα ωστε να μην εκτεθει, επισης με λενε Μαριεττα εσενα σε φωναζουνε και Janneta ή Ιωαννα?

Νατασα ο δικος μου ανηκει στην κατηγορια που δεν του κανουν τιποτα οι αντιβιωσεις και οι γιατροι του ειπαν θα μαθεις να ζεις μ'αυτο και μονο σε περιπτωση εξωσωματικης θα παρει αντιβιωση προσωρινα, οποτε μην σε απασχολει για το τι εδιναν πριν.

Κατερινα εσενα σου ηρθε η ευλογημενη εγω ακομα την περιμενω μετα βαϊων και κλαδων θα την υποδεχτω τη γλυκουλα μου, ειδες πως την προσφωνω για να ερθει, παρτυ θα της κανω!

Λια ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ, να ζησετε, να ειστε παντοτε αγαπημενοι ευχομαι να ολοκληρωσετε την ευτυχια σας συντομα με ενα μωρακι!

Janneta φυσικα και δεν μας ζαλισες καταρχην!!εσυ θα κανεις αυτα που ξερουμε ολες πανω κατω.δεν θα κουραζεσαι και οσο μπορεις τον πρωτο καιρο δεν θα κανεις τιποτα.θα εισαι χαλαρη.κοιτα μην πας να τιναξεις κανενα χαλακι!!!οσο για το θεμα της ψυχολογιας ειναι ενα ζορι αυτο.τα παιζουν λιγο και οι ορμονες.εδω μια περιοδο εχουμε και θελουμε να τα σπασουμε ολα.απλα αυτο προσπαθησε να το χρησιμοποιησεις υπερ σου.θα εισαι με τον αντρουλη σου θα απολαυσετε την εγκυμοσυνη σου και δεν θα εχετε κανεναν να σας πριζει τα συκωτια.σκεψου να ειχες καμια πεθερα να σου μπαστακωνεται καθε τρεις και λιγο.....

Μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε τελεια!!οταν θα του πας και την 2η χοριακη ρωτα τον οτι αποριες εχεις.

Καλησπερα κοριτσια!

janneta θα συμφωνησω και εγω με τα κοριτσια για την Αθηνα, για να εισαι και εσυ πιο ηρεμη και να πεις στο γιατρο του νησιου οτι σκοπευεις να γεννησεις στην Αθηνα και οτι θα ενημερωσεις τον γιατρο της Αθηνας, ετσι θα σε προσεξει καλυτερα ωστε να μην εκτεθει, επισης με λενε Μαριεττα εσενα σε φωναζουνε και Janneta ή Ιωαννα?

Νατασα ο δικος μου ανηκει στην κατηγορια που δεν του κανουν τιποτα οι αντιβιωσεις και οι γιατροι του ειπαν θα μαθεις να ζεις μ'αυτο και μονο σε περιπτωση εξωσωματικης θα παρει αντιβιωση προσωρινα, οποτε μην σε απασχολει για το τι εδιναν πριν.

Κατερινα εσενα σου ηρθε η ευλογημενη εγω ακομα την περιμενω μετα βαϊων και κλαδων θα την υποδεχτω τη γλυκουλα μου, ειδες πως την προσφωνω για να ερθει, παρτυ θα της κανω!

Λια ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ, να ζησετε, να ειστε παντοτε αγαπημενοι ευχομαι να ολοκληρωσετε την ευτυχια σας συντομα με ενα μωρακι!

Μαριεττακι να σου πω και ενα μυστικο που μας ειπε ο γιατρος.οταν παιρνει αντιβιωση ο αντρας σου πρεπει να εκσπερματωνει καθημερινα για να γινεται αιματωση στον προστατη και να φτανει μεχρι εκει η αντιβιωση.γιατι ειναι ενα σημειο που αιματωνεται πολυ δυσκολα.οποτε καταλαβαινεις:θα πεθανεις στο πηδημα!!!!!

Διαφημίσεις

Janneta φυσικα και δεν μας ζαλισες καταρχην!!εσυ θα κανεις αυτα που ξερουμε ολες πανω κατω.δεν θα κουραζεσαι και οσο μπορεις τον πρωτο καιρο δεν θα κανεις τιποτα.θα εισαι χαλαρη.κοιτα μην πας να τιναξεις κανενα χαλακι!!!οσο για το θεμα της ψυχολογιας ειναι ενα ζορι αυτο.τα παιζουν λιγο και οι ορμονες.εδω μια περιοδο εχουμε και θελουμε να τα σπασουμε ολα.απλα αυτο προσπαθησε να το χρησιμοποιησεις υπερ σου.θα εισαι με τον αντρουλη σου θα απολαυσετε την εγκυμοσυνη σου και δεν θα εχετε κανεναν να σας πριζει τα συκωτια.σκεψου να ειχες καμια πεθερα να σου μπαστακωνεται καθε τρεις και λιγο.....

Μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε τελεια!!οταν θα του πας και την 2η χοριακη ρωτα τον οτι αποριες εχεις.

φανταζεσαι ρε καμαρι μου να ειχα καμια πεθερα κ να μου λεει μαγειρεψες?για να δοκιμασω το φαι και διαφορα τετοια!ποοοοοο δεν θα το αντεχα καθολου.:evil::evil:κανω υπομονη ως την αλλη βδομαδα!ειδωμεν!καποια κοπελα ρωτησε πως με λενε ...ιωαννα με λενε ,απλα μου κολλησε το ζανετα απο εναν πελατη που με αγαπουσε πολυ κ με φωναζε ετσι..να ΄ναι καλα ο ανθρωπος!

Λία,Λία,Λία ευχομαι το πασχα να σε βρει ναααα με μια κοι-Λία.:-P:razz::D:D:Dνα ειστε παντα χαμογελαστοι και αγαπημενοι και ολα τα καλα του κοσμου να εχετε στην ζωη σας!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Janneta μου αυτο θα πει πικρα!!η κακια πεθερα!!αυτο θα σκεφτεσαι!ηρεμια και παλι ηρεμια.ειδες που απο την αρχη η μοναξια και η ηρεμια σας βγηκε σε καλο.

εχεις δικιο νατασουλα μου!για φαντασου να ειχα κ καμια τετοια γκρινια στο κεφαλι μου καθε μερα!ααα πα πα.ειμαι παιδι απο αγροτικη οικογ.που συνεσφειρα απο μικρη στην καλη λειτουργια της οικογενειας ..δεν θα μου αρεσει να με κρινει καμια παλιο-γυναικα.γιατι εκει εξω δεν ειναι ολες οι πεθερες σωστες .βαζουν κ λογια σο ζευγαρι κ δε συμμαζευεται.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ολα μια χαρά κοριτσάκι μου,βγάλτο απο το μυαλό σου τώρα και χαλάρωσε,είσαι σουπερ γόνιμη και με χαρτί γιατρού πλέον:P
Καλησπέρα!! Τι κάνετε;; Εμένα ξεκινάει την άλλη βδομάδα η εξεταστική και εχω ξεκινήσει το διάβασμα...:(

λια μου να ζήσετε!!! Σημερα η μερα επιτρέπει φαγητό..ποτό κ οτι άλλο προκύψει!!!!!

νατασουλα σημερα ειναι οι εξετάσεις σου;; good luck κουκλι μου!! Περιμένουμε νέα

τινα τι κανει το μπεμπε μας;;

maria s είσαι γόνιμη και με τη Βούλα!!!! Μπράβο...

mina ni εύχομαι αύριο να πάρετε την σωστή απόφαση για τον πιο σύντομο δρόμο για το μωρακ σας!!

τζανετα μου ολα εντάξει με το γιατρο;

Φιλία σε ολες!!!!

Καλημεραααααα

Λια μου να ζησετε να σας χαιρομαστε ολοι και να ειστε παντα αγαπημενοι!!!13 χρονια μαζι ε?Μπραβο καλα και τυχερα να ειναι οπως θα ειναι και το 2013!!!Φαε βρε φαε σιγα μια απολαυση ειχες το τσιγαρο παει και αυτο τωρα θα κοψουμε και το φαι?Ε οχι!!!Εμεις οι ζουμπουρλες ειμαστε πιο χορταστικες...;););)

Σισσακι μου και τι δεν θα εδινα για μια εξεταστικη και παλι στο πανεπιστημιο!!!Ειλικρινα μου εχουν λειψει εκεινα τα χρονια ηταν τα καλυτερα.Ξεκουραστα χωρις εννοιες και με καλη παρεα παντα...

Ιωαννα μου χαλαρωσε και γιατρο θα βρεις και ολα θα γινουν...

Νατασσουλινι μου καλη επιτυχια σημερα με τις εξετασεις και αν δεν βγουν καλες ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ξερεις εσυ λιγο βρισιδι και απο εδω πανε και οι αλλοι...

Κατερινιω μου ασχολησου εσυ με τα πραγματα του γαμου και για ποτε θα ερθει το baby ουτε που θα το καταλαβεις γιατι απλα το μυαλο σου θα ειναι αλλου...

Βανζελ μου ποτε πας ξανα στον ομοιο να δουμε τι αυγα επιασες με τοσο καλαμποκι?

Μαριεττα μου παλι ταξιδακι σαν να ειδα κανονιζεις λες να εχουμε τα ωραια της Ρωμης;)

Μαρια ς αντε τωρα που εισαι και υπεργονιμη και με χαρτι γιατρου βουρ στον πατσα...

Μαρια ν τι κανεις διδυμομανουλιτσα μας?Καλα οταν διαβασα για τα 50 κιλα επαθα.Εχω να δω τετοιο νουμερο απο το γυμνασιο μη σου πω και απο το δημοτικο...ΦΑΕ ΚΑΛΕ ΛΙΓΟ ΑΠ"ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ!!!

Αυτα θυμαμαι...

Georgia σε αφησα τελευταια ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????

εγω παλι ειμαι πλεον περδικι μονο λιγο η μυτη τρεχει αλλα ελεγχομενα πραγματα την σκροφα την περιμενω την Παρασκευη αντε το πολυ Σαββατο και να φανταστειτε σημερα το σκεφτηκα για πρωτη φορα καλο ε?

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

σας ευχαριστω κοριτσια!!!

Ασπα να σκεφτεσαι οτι δε θα σου ερθει!!!ελπιζω συντομα να μας εχεις πολυ πολυ καλα νεα!!!

Γεια σας κοριτσαρες!!!!

Μινα καλα αποτελεσματα να εχεις και εσυ και μην αγχωνεσαι!!θα δειξει στην πορεια τι θα κανετε.

Σισσακι θα συμφωνησω απολυτα με την Ασπα!!!μακαρι να ημασταν ακομα σε εκεινα τα χρονια!τα καλυτερα ηταν!

Ασπα γιατρευτηκες επιτελους;;;;;;;!!!!!Και οσο για τη μικρη σκροφιτσα μην την περιμενεις!δεν χρειαζεται!!

Τα δικα μου νεα τιποτα το ιδιαιτερο.μου εδωσαν να κανω ενα καρο εξετασεις,αλλες τοσες και στον αντρα και οταν τις κανουμε να ξαναπαρουμε τηλ για ραντεβου.τονισε και στον συζυγο ποσο λαθος καναν οι γιατροι που δεν του εκαναν αντιβιωγραμμα για την προστατιτιδα.ετσι λοιπον τα πηραμε κρανιακως και εμεις και κλεισαμε καπακι ραντεβου με ομοιοπαθητικο αυριο.αιντε πηραμε φορα τωρα και δεν θα αφησουμε κανεναν γιατρο μου φαινεται.....

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;κανενα νεο;;;φιλαρες πολλες σε ολες

θα τις κανετε τελικα τις εξετασεις που σας ειπαν?

να σου πω,δε μου φαινεται πολυ παραλογο,ολοι οι γιατροι φορτωνουν με εξετασεις

Διαφημίσεις

Μαρακι μου,θα τις κανουμε τις εξετασεις αλλα οχι ακομα.δεν αγχωνομαι.θελω να ξεμπερδεψω πρωτα με την προλακτινη.αυριο θα παμε στον ομοιοπαθητικονγια την προστατιτιδα του νεαρου μου.μηπως βοηθησει αυτο.εσυ πως εισαι κοριτσαρα;ολα καλα;κανενα ευχαριστο;Μας συνηθισες στα καλα νεα!!!και γενικοτερα τελευταια εχουμε καλα νεα!φτου μας!!!

Μας εκανε η janneta μας ποδαρικο και τωρα περιμενουμε την Ασπα.

Το Αστερι που ειναι;;;;το παπακι σα να χαθηκε.......

εχεις δικιο νατασουλα μου!για φαντασου να ειχα κ καμια τετοια γκρινια στο κεφαλι μου καθε μερα!ααα πα πα.ειμαι παιδι απο αγροτικη οικογ.που συνεσφειρα απο μικρη στην καλη λειτουργια της οικογενειας ..δεν θα μου αρεσει να με κρινει καμια παλιο-γυναικα.γιατι εκει εξω δεν ειναι ολες οι πεθερες σωστες .βαζουν κ λογια σο ζευγαρι κ δε συμμαζευεται.

Απο μαλακισμενες αλλο τιποτα!!!με το μπαρντον για τη βρισια κοριτσια!!εχω καιρο να βρισω....

Μαρακι μου,θα τις κανουμε τις εξετασεις αλλα οχι ακομα.δεν αγχωνομαι.θελω να ξεμπερδεψω πρωτα με την προλακτινη.αυριο θα παμε στον ομοιοπαθητικονγια την προστατιτιδα του νεαρου μου.μηπως βοηθησει αυτο.εσυ πως εισαι κοριτσαρα;ολα καλα;κανενα ευχαριστο;Μας συνηθισες στα καλα νεα!!!και γενικοτερα τελευταια εχουμε καλα νεα!φτου μας!!!

Μας εκανε η janneta μας ποδαρικο και τωρα περιμενουμε την Ασπα.

Το Αστερι που ειναι;;;;το παπακι σα να χαθηκε.......

τιποτα νεοτερο εγω,περιμενω να μην αδιαθετησω σε καμια βδομαδα για να μην σκεφτομαι τιποτα αλλο....

το μονο μου θεμα ειναι οτι απο τοτε που αρχισα τις pregnacare conseption τα ουρα μου εχουν γινει κιτρινα φωσφοριζε.....:shock: :shock:

τιποτα νεοτερο εγω,περιμενω να μην αδιαθετησω σε καμια βδομαδα για να μην σκεφτομαι τιποτα αλλο....

το μονο μου θεμα ειναι οτι απο τοτε που αρχισα τις pregnacare conseption τα ουρα μου εχουν γινει κιτρινα φωσφοριζε.....:shock: :shock:

Μακαρι κοριτσακι μου να ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ!!ΜΑΚΑΡΙ!!

Πολυ καλο αυτο με τα ουρα!!:P:p ουτε ακρατεια δεν σε συμφερει να εχεις!!θα κανεις μπαμ!!!!

Μακαρι κοριτσακι μου να ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ!!ΜΑΚΑΡΙ!!

Πολυ καλο αυτο με τα ουρα!!:P:p ουτε ακρατεια δεν σε συμφερει να εχεις!!θα κανεις μπαμ!!!!

xaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δε θα μπορω να κρυφτω πουθενα!!!ελπιζω να ειναι απο τις βιταμινες μην ειναι τιποτε αλλο

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...