Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

janneta μου καλυτερα που θα πας στο νοσοκομειο!!!ελπιζω να πετυχεις καλο γιατρο!!μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε μια χαρουλα :D

Τινα φανταζεσαι να γεννηθει το μωρακι σου ιδια μερα με τον αντρουλη σου???τρελη συμπωση!!!!!!!! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηρα τα αποτελεσματα της ΑΜΗ.

απο 4.1-6.9 λεει διπλα πολυ καλη

εγω εχω 7.2 η μικροβιολογος ειπε οτι δεν εχει ξαναδει τοσο καλη τιμη και για σιγουρια την εκανε και δευτερη φορα.η γιατρος ειπε οτι ειμαι σουπερ γονιμη αλλα επειδη ειναι λιγο αυξημενη μπορει να σημαινει πολυκυστικες,βεβαια λεει δεν εχουμε κανενα συμπτωμα και οι ορμονικες ειναι πεντακαθαρες και οι υπερηχοι οποτε ολα οκ !!!!

εγω εχω 7.2 η μικροβιολογος ειπε οτι δεν εχει ξαναδει τοσο καλη τιμη και για σιγουρια την εκανε και δευτερη φορα.η γιατρος ειπε οτι ειμαι σουπερ γονιμη αλλα επειδη ειναι λιγο αυξημενη μπορει να σημαινει πολυκυστικες,βεβαια λεει δεν εχουμε κανενα συμπτωμα και οι ορμονικες ειναι πεντακαθαρες και οι υπερηχοι οποτε ολα οκ !!!!

Super!!!!μπραβο ρε κοριτσι!δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι για τιποτα τωρα.τα βασικα ειναι οπως πρεπει και με το παραπανω!!!

Super!!!!μπραβο ρε κοριτσι!δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι για τιποτα τωρα.τα βασικα ειναι οπως πρεπει και με το παραπανω!!!
ναι Νατασσα μου!!!ευτυχως που με ξεαγχωνει πολυ και η γιατρος!!!

αυριο εσυ εχεις ραντεβου στο νοσοκομειο ε?

μωρε καλα τα λες,αλλα δεν μου αρεσει να τον κοροιδεψω.αν και ετσι θελουν.θα δω πως θα ειναι η συμπεριφορα αυτου νου που θα διαλεξω και θα πραξω αναλογως!καλα αν δεν μου αρεσει θα παω και σε αλλον κατευθειαν...φαινονται τα αρπαχτικα.απλα με αγχωνει το τι θα πει ο επομενος(γιατι εννεοειται καποιος γιατρος θα με παρακολουθουσε)ααα να θα πει στριγγλα ειναι ο ενας τι ξυνιζει κ ο αλλος την βρωμαει.κολοσυστημα υγειας που εχουμε και κολοκρατος γενικα μας καταστρεψει τις ζωες μας...τελοσπαντων

εεελα και σου ρθε η ''παλιοβλαμμενη''μανταμιτσα ,κοπελα μου να ειναι η τελευταια επισκεψη που σου κανει για αυτο το χρονο!

φιλακια και ευχαριστω για την συμβουλη σου!

janneta μου δεν χρειαζεται να του πεις ψεμματα...μια φιλη μου που μετακομισε μονιμα καλαματα μολις εμεινε εγκυος βρηκε να την παρακολουθει ενας γιατρος εκει και του ειπε απο την αρχη πως ο γιατρος που με παρακολουθει βρισκεται στην αθηνα και θα αποφασισω οταν θα ειμαι στον 7ο μηνα το που θα γεννησω...τελικά ανεβηκε και γεννησε στην αθηνα. Ο γιατρος της στην καλαματα δεν την ειπε ουτε στριγγλα ουτε τιποτα. ισα ισα που συνεργαστηκε και με τον γιατρο στην αθηνα σε καποιες εξετασεις που της ειχαν δωσει να κανει. δεν ειναι κατι κακο αυτο...γενικά γυναικολογο δεν αλλαζουν ευκολα οι γυναικες, εγω τουλαχιστον αν η πρωτη γυναικολογος που με παρακολουθουσε δεν ειχε συγχωρεθει δυστυχως νεοτατη, δεν θα αλλαζα γιατρο....ελευθεροι επαγγελματιες ειναι....ξερουν πως γινονται αυτα τα πραγματα...οποτε μην νοιωθεις τυψεις αν τελικά αποφασισεις κατι τετοιο...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

ναι Νατασσα μου!!!ευτυχως που με ξεαγχωνει πολυ και η γιατρος!!!

αυριο εσυ εχεις ραντεβου στο νοσοκομειο ε?

Ναι κοριτσαρα.πρωι πρωι, οποτε θα σας εχω νεα το μεσημερι.να ξερες ποσο με αγχωνουν και εμενα αυτες οι εξετασεις!δεν εχω κανει ποτε και στο μονο που παταω ειναι ο ενθουσιασμος του γιατρου οταν ειδε στον υπερηχο οτι εχω πολλα ωοθυλλακια.

Ναι κοριτσαρα.πρωι πρωι, οποτε θα σας εχω νεα το μεσημερι.να ξερες ποσο με αγχωνουν και εμενα αυτες οι εξετασεις!δεν εχω κανει ποτε και στο μονο που παταω ειναι ο ενθουσιασμος του γιατρου οταν ειδε στον υπερηχο οτι εχω πολλα ωοθυλλακια.
καλη επιτυχια!!!να μην αγχωνεσαι για τιποτα!!!ολα θα πανε μια χαρα :D :D

περιμενουμε νεα σου!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσια και σε ολες ευχομαι να πανε ολα οπως ελπιζετε!!!σας αγαπω πολυ πολυ πολυ ολες!!!!!Ειστε ο,τι καλυτερο μου εχει συμβει εδω και πολυ καιρο!!!!καληνυχτα κοριτσαρες μου!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσια και σε ολες ευχομαι να πανε ολα οπως ελπιζετε!!!σας αγαπω πολυ πολυ πολυ ολες!!!!!Ειστε ο,τι καλυτερο μου εχει συμβει εδω και πολυ καιρο!!!!καληνυχτα κοριτσαρες μου!!!

κι εμεις σε αγαπαμε πολυ πολυ κοριτσακι μου!!!!! με τιμας ιδιαιτερα με αυτο που λες!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Λία μου ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!! 13 χρόνια ειναι αυτά κανε μια εξαίρεση στη δίαιτα,αρχίζεις απο αυριο....

νατασούλα μου περιμένουμε νέα απο το γιατρό,καλά εκανες και πήγες νωρίτερα,εχω ακουσει οτι σε εχουν στην αναμονή για 4 μήνες..

janneta μου παρε και σήμερα τηλ το γιατρό,το οτι δεν το σήκωσε δεν ειναι σίγουρα υπέρ του αλλά επρεπε να πάρεις αρκετες φορες,μπορεί οταν πήρες να εξέταζε,δεν παρεξηγούν αυτοί αμα τους ζαλίσεις στις κλήσεις ειναι μαθημένοι!!

κατερινάκι μου ευχομαι να ειναι η τελευταια της επίσκεψη,και να γίνεις μια νυφούλα-μανούλα!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ολα μια χαρά κοριτσάκι μου,βγάλτο απο το μυαλό σου τώρα και χαλάρωσε,είσαι σουπερ γόνιμη και με χαρτί γιατρού πλέον:P

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΛΕΙΑ να είσται πάντα ευτιχισμενοί όλα τα χρόνια που θα είστε μαζι θα συμφωνισω με την τινα βγές εξω για φαγητό και διαιτα κάνεις απο αυρίο σημερα απόλαυσε ενα ωραίο μενού και τον αντρα σου το βράδυ!!!!!

ΝΑΤΑΣΑ καλή επιτυχία με της εξετάσεις!!!!!

εγώ αύριο πάω για υπέριχο και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε υστεροσκόπηση ή 3 σπεραμ/ση????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλησπέρα!! Τι κάνετε;; Εμένα ξεκινάει την άλλη βδομάδα η εξεταστική και εχω ξεκινήσει το διάβασμα...:(

λια μου να ζήσετε!!! Σημερα η μερα επιτρέπει φαγητό..ποτό κ οτι άλλο προκύψει!!!!!

νατασουλα σημερα ειναι οι εξετάσεις σου;; good luck κουκλι μου!! Περιμένουμε νέα

τινα τι κανει το μπεμπε μας;;

maria s είσαι γόνιμη και με τη Βούλα!!!! Μπράβο...

mina ni εύχομαι αύριο να πάρετε την σωστή απόφαση για τον πιο σύντομο δρόμο για το μωρακ σας!!

τζανετα μου ολα εντάξει με το γιατρο;

Φιλία σε ολες!!!!

Καλημεραααααα

Λια μου να ζησετε να σας χαιρομαστε ολοι και να ειστε παντα αγαπημενοι!!!13 χρονια μαζι ε?Μπραβο καλα και τυχερα να ειναι οπως θα ειναι και το 2013!!!Φαε βρε φαε σιγα μια απολαυση ειχες το τσιγαρο παει και αυτο τωρα θα κοψουμε και το φαι?Ε οχι!!!Εμεις οι ζουμπουρλες ειμαστε πιο χορταστικες...;););)

Σισσακι μου και τι δεν θα εδινα για μια εξεταστικη και παλι στο πανεπιστημιο!!!Ειλικρινα μου εχουν λειψει εκεινα τα χρονια ηταν τα καλυτερα.Ξεκουραστα χωρις εννοιες και με καλη παρεα παντα...

Ιωαννα μου χαλαρωσε και γιατρο θα βρεις και ολα θα γινουν...

Νατασσουλινι μου καλη επιτυχια σημερα με τις εξετασεις και αν δεν βγουν καλες ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ξερεις εσυ λιγο βρισιδι και απο εδω πανε και οι αλλοι...

Κατερινιω μου ασχολησου εσυ με τα πραγματα του γαμου και για ποτε θα ερθει το baby ουτε που θα το καταλαβεις γιατι απλα το μυαλο σου θα ειναι αλλου...

Βανζελ μου ποτε πας ξανα στον ομοιο να δουμε τι αυγα επιασες με τοσο καλαμποκι?

Μαριεττα μου παλι ταξιδακι σαν να ειδα κανονιζεις λες να εχουμε τα ωραια της Ρωμης;)

Μαρια ς αντε τωρα που εισαι και υπεργονιμη και με χαρτι γιατρου βουρ στον πατσα...

Μαρια ν τι κανεις διδυμομανουλιτσα μας?Καλα οταν διαβασα για τα 50 κιλα επαθα.Εχω να δω τετοιο νουμερο απο το γυμνασιο μη σου πω και απο το δημοτικο...ΦΑΕ ΚΑΛΕ ΛΙΓΟ ΑΠ"ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ!!!

Αυτα θυμαμαι...

Georgia σε αφησα τελευταια ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????

εγω παλι ειμαι πλεον περδικι μονο λιγο η μυτη τρεχει αλλα ελεγχομενα πραγματα την σκροφα την περιμενω την Παρασκευη αντε το πολυ Σαββατο και να φανταστειτε σημερα το σκεφτηκα για πρωτη φορα καλο ε?

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...