Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ναι ετοιμο για παραλία θα είναι....

στην Αλεξ/πολη με ποιο γιατρό εκλεισες ραντεβού?

τι είναι να μπεις στις 17 και να μας πείς,κορίτσια μαντέψτε εχω θετικη χοριακή και να μείνουμε ολοι μα...ες εεεε? να μην ξέρουμε πότε να περιμένουμε τα χαρμόσυνα?

Και μετα ξυπνησαμε!!!:P:p.αυτο και αν θα ειναι ΘΑΥΜΑ!!!τοτε θα σκισει τα πτυχια του ο γιατρος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγάπες μου καλησπέρα.

Έκανα καφέ και έκατσα και εγώ……….

Nατασούλα πάνε εσύ στο νοσοκομείο, και μέχρι να πάρεις σειράαααααααα……………καλό 2014. Καλά κάνει ο άντρας σου και επιμένει να πάτε από τώρα.

Όταν θα σε αναλάβουν, θα έχεις τελειώσει και με τις σπερματεγχύσεις, και θα περιμένεις να γεννήσεις.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Αγάπες μου καλησπέρα.

Έκανα καφέ και έκατσα και εγώ……….

Nατασούλα πάνε εσύ στο νοσοκομείο, και μέχρι να πάρεις σειράαααααααα……………καλό 2014. Καλά κάνει ο άντρας σου και επιμένει να πάτε από τώρα.

Όταν θα σε αναλάβουν, θα έχεις τελειώσει και με τις σπερματεγχύσεις, και θα περιμένεις να γεννήσεις.

Αντε ρε τρελοκομειο!!!που εισαι;;;σε ποσα σημεια εχει γυψο ο συζυγος;;!!

Να σου πω,εκει παταω και εγω!!!να εχω γκαστρωθει ηδη μεχρι να με παρουν!!!:P

Με το τσιγαρο τι κανεις καλε;;;ουτε τζουριτσα;;;

Αντε ρε τρελοκομειο!!!που εισαι;;;σε ποσα σημεια εχει γυψο ο συζυγος;;!!

Να σου πω,εκει παταω και εγω!!!να εχω γκαστρωθει ηδη μεχρι να με παρουν!!!:P

Με το τσιγαρο τι κανεις καλε;;;ουτε τζουριτσα;;;

Ούτε τζούρα κοπελιά……….Έχει 10 ημέρες που πήρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν έχω κάνει ούτε ένα κανονικό. Αλλά από το ηλεκτρονικό πως ξεκολάω?

Εντωμεταξύ σήμερα ζυγίστηκα και τσίμπησα 2 κιλάκια από το μασαμπούκωμα των γιορτών. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου. Εκεί που έλεγα να χάσω, έβαλα κιόλας………….

Από σήμερα το ράβω. Πέταξα και μια τούρτα που είχα στο ψυγείο και θέτω στρατιωτικό νόμο απαγόρευσης γλυκαντικών και παχυντικών ουσιών.

Αύριο έχουμε επέτειο, κλείνουμε 13 χρόνια, και του είπα πως αν με πάει για φαγητό θα τον χωρίσω.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Νατασα εχουν αγριεψει οι εγκληματιες, να δουμε ποτε θα αγριεψουμε εμεις και τους παρει ο διαολος και τους σηκωσει γιατι μονο τοτε θα καταλαβει το κρατος οτι υπαρχει προβλημα οταν παρουμε το νομο στα χερια μας, τελοσπαντων δεν εχουμε αποφασισει που θα παμε ακομα το φεβρουαριο Ελλαδα ή εξωτερικο παντως αμα ερθουμε προς τα εκει εννοειται οτι θα βρεθουμε και επειδη ειμαστε και εμεις καλοφαγαδες εχει να πεσει φαγοποτι πρωτο!:P

Διαφημίσεις

Να ξερες Μαριεττακι τι οργια φαγητου κανω τωρα με το μυαλο μου!!!!Αποφασισε εσυ που θα πατε και περαστε οσο πιο καλα γινεται!!!!

Ρε Λια γιατι δε μου εστειλες την τουρτα;;;;!!!!!μα να την χαρουν τα σκουπιδια;;;;!!!!πες μου σε ποια σκουπιδια την πεταξες!!!!Αυριο μην πατε για φαι!!αλλα ουτε για ποτο!και αυτο παχαινει!

Αχ μακαρι janneta μου.παντως πηγαινε μια βολτα απο το νοσοκομειο.δεν εχεις να χασεις τιποτα.πιο μπροστα σε ποια πολη ησουν;μηπως να επαιρνες τον γιατρο σου τηλ να του το πεις;μπορει να εχει να σου προτεινει καποιον.

Οσο για τα πονακια απ΄οσο ξερω ειναι φυσιολογικα,αλλα προσπαθησε να μην εισαι μπρουμυτα.δεν ξερω αν επηρρεαζει αλλα καλου κακου, προσπαθησε ανασκελα.για να μην εχεις και αυτη την εννοια

πηγα στο νοσοκομειο σημερα ,αλλα οι γιατροι ειχαν χειρουργεια!μου δωσε το τηλ απο εναν η γραμματεας ,αλλα το ειχε κλειστο και μετα που ξαναπηρα το ειχε ανοιχτο αλλα δεν απαντουσε!δε μου φαινεται και τοσο σοι να μην σηκωνει το τηλ.και αν το καλουσε μια εγκυος που τον ειχε αναγκη???ενας που ακουσα καλα λογια εχει διαθεσιμα ραντεβου απο της 25και μετα!η γραμματεας μου ειπε οτι αυτος που μου δωσε ειναι καλος ακομα και αυριο να τον παρω θα μου πει ελα .ααα μου λεει δεν αφηνει καμια γυναικα χωρις να τη δει!μαλλον με την τηλεφ.επικοινωνια δεν τα παει καλα!

πριν εμενα στην αθηνα και ειχα εναν γιατρο που με εβλεπε τελευταια και θα πηγαιναμε για εξωσωματικη,αλλα δεν τον πηρα τηλ.θα παω αυριο με τον αντρα μου στο νοσοκομειο.σημερα ελειπε εκτος λογω δουλειας!εσυ πηγες αλεξ/λη ή θα πας?που μενεις?

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλησπερα κοριτσια!

Janneta ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου να σου πανε ολα τελεια, ανησυχουσες για το αν θα βρεις παρεα στο νησι και τωρα θα εχεις την ομορφοτερη παρεα του κοσμου!

Μαρακι ν ολα θα πανε καλα, να μην κουραζεσαι και να ταϊζεις τα διδυμακια σου, καλε 50 κιλα τι θα φανε τα καημενα τα κοκκαλα σου?

Τα υπολοιπα τι κανετε? Εγω ειμουν συνεχεια εξω το σαβ/κο περασα πολυ ωραια. Σημερα κανω δουλειες στο σπιτι σιδερο, κλπ.

μαρ μου να εισαι καλα και με ενα μωρο στη κοιλια ως το πασχα.αστα να πανε βρηκα παρεα.εγω θα φερομαι πιο μωρουδιστικα απο το μωρο αφου με τα ανιψια εκανα κολοτουμπες 32χρ.γυναικα,μπουσουλουσα εκανα το κουταβι,το λυκο κτλ

4TSMp3.png?R0gWxqoz

πηγα στο νοσοκομειο σημερα ,αλλα οι γιατροι ειχαν χειρουργεια!μου δωσε το τηλ απο εναν η γραμματεας ,αλλα το ειχε κλειστο και μετα που ξαναπηρα το ειχε ανοιχτο αλλα δεν απαντουσε!δε μου φαινεται και τοσο σοι να μην σηκωνει το τηλ.και αν το καλουσε μια εγκυος που τον ειχε αναγκη???ενας που ακουσα καλα λογια εχει διαθεσιμα ραντεβου απο της 25και μετα!η γραμματεας μου ειπε οτι αυτος που μου δωσε ειναι καλος ακομα και αυριο να τον παρω θα μου πει ελα .ααα μου λεει δεν αφηνει καμια γυναικα χωρις να τη δει!μαλλον με την τηλεφ.επικοινωνια δεν τα παει καλα!

πριν εμενα στην αθηνα και ειχα εναν γιατρο που με εβλεπε τελευταια και θα πηγαιναμε για εξωσωματικη,αλλα δεν τον πηρα τηλ.θα παω αυριο με τον αντρα μου στο νοσοκομειο.σημερα ελειπε εκτος λογω δουλειας!εσυ πηγες αλεξ/λη ή θα πας?που μενεις?

Γεια σου κοριτσι!!!εννοειται οτι θα ξαναπας,δεν το συζητω!!που να περιμενεις μεχρι τις 25;;εδω το μωρο θα κοντευεις να το γεννησεις και θα σου πουν περιμενε ραντεβου;;και τηλ να ξαναπαρεις.παιρνε συνεχεια.καποια στιγμη θα το σηκωσει δε μπορει!εγω ειμαι απο Ξανθη και εχω ηδη εναν πολυ καλο γιατρο στην Καβαλα.απλα θα παμε και απο κει μια βολτα να δουμε τι θα μας πουν.απλα εχουμε ακουσει πολυ καλα λογια για τη μοναδα εξωσωματικης εκει.

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσακια;;

Σισσακι τι κανεις;;;ξεκουραζεις το κορμι σου;εγω σημερα απ΄οτι καταλαβαινεις,εκτος απο μαγειρεμα και να ειμαι εδω μεσα ολη μερα δεν εκανα τιποτα αλλο.:P

γεια σας κοριτσακια μου...πριν λιγο γυρισα απο τον χορο...αντι για κουρασμενη ανανεωμενη θα ελεγα....α και τα νεα μου...μιση ωρα πριν παω στον χορο...τσουπ..ηρθε η ακατανομαστη με δοξα και τιμη!! ευτυχως σταματησαν οι πονοι...δοξα τω θεω απο τοτε που εκανα την υστεροσκοπηση η περιοδος ειναι αορατη απο θεμα πονου.... φτου φτου μην την ματιασω..

janneta να σου πω κατι που σκεφτηκα... βρες εναν γιατρο να κανεις την δουλεια σου μεχρι να μπεις στον μηνα σου και να εχεις κι εναν ακομα στην αθηνα ωστε να μεινεις αθηνα μολις μπεις στον 9ο και να γεννησεις αθηνα και να μην εχεις τα αγχη για τα νοσοκομεια και τους γιατρους και ολα αυτα που διαβασα και φρικαρα!!! ακου εκει τους πεθαναν τα μωρα λογω φορτου εργασιας!!! πού ζουμε???? ειναι δυνατον?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

γεια σας κοριτσακια μου...πριν λιγο γυρισα απο τον χορο...αντι για κουρασμενη ανανεωμενη θα ελεγα....α και τα νεα μου...μιση ωρα πριν παω στον χορο...τσουπ..ηρθε η ακατανομαστη με δοξα και τιμη!! ευτυχως σταματησαν οι πονοι...δοξα τω θεω απο τοτε που εκανα την υστεροσκοπηση η περιοδος ειναι αορατη απο θεμα πονου.... φτου φτου μην την ματιασω..

janneta να σου πω κατι που σκεφτηκα... βρες εναν γιατρο να κανεις την δουλεια σου μεχρι να μπεις στον μηνα σου και να εχεις κι εναν ακομα στην αθηνα ωστε να μεινεις αθηνα μολις μπεις στον 9ο και να γεννησεις αθηνα και να μην εχεις τα αγχη για τα νοσοκομεια και τους γιατρους και ολα αυτα που διαβασα και φρικαρα!!! ακου εκει τους πεθαναν τα μωρα λογω φορτου εργασιας!!! πού ζουμε???? ειναι δυνατον?

μωρε καλα τα λες,αλλα δεν μου αρεσει να τον κοροιδεψω.αν και ετσι θελουν.θα δω πως θα ειναι η συμπεριφορα αυτου νου που θα διαλεξω και θα πραξω αναλογως!καλα αν δεν μου αρεσει θα παω και σε αλλον κατευθειαν...φαινονται τα αρπαχτικα.απλα με αγχωνει το τι θα πει ο επομενος(γιατι εννεοειται καποιος γιατρος θα με παρακολουθουσε)ααα να θα πει στριγγλα ειναι ο ενας τι ξυνιζει κ ο αλλος την βρωμαει.κολοσυστημα υγειας που εχουμε και κολοκρατος γενικα μας καταστρεψει τις ζωες μας...τελοσπαντων

εεελα και σου ρθε η ''παλιοβλαμμενη''μανταμιτσα ,κοπελα μου να ειναι η τελευταια επισκεψη που σου κανει για αυτο το χρονο!

φιλακια και ευχαριστω για την συμβουλη σου!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Janneta δεν θα σκεφτεσαι τι θα πει ο ενας και τι ο αλλος.προτεραιοτητα εχεις εσυ και το μωρο σου.και στην τελικη εχει απολυτο δικιο το Κατερινιω μας.αμα δεν σου κανει κανενας κου κου πηγαινε να γεννησεις στην Αθηνα.να βρεις εναν γιατρο που δεν θα σου δημιουργει την παραμικρη αμφιβολια. Βρες εναν να κανεις τη δουλεια σου προς το παρον και οταν θα πεταγεσαι Αθηνα να πηγαινεις και στον δικο σου.

Janneta δεν θα σκεφτεσαι τι θα πει ο ενας και τι ο αλλος.προτεραιοτητα εχεις εσυ και το μωρο σου.και στην τελικη εχει απολυτο δικιο το Κατερινιω μας.αμα δεν σου κανει κανενας κου κου πηγαινε να γεννησεις στην Αθηνα.να βρεις εναν γιατρο που δεν θα σου δημιουργει την παραμικρη αμφιβολια. Βρες εναν να κανεις τη δουλεια σου προς το παρον και οταν θα πεταγεσαι Αθηνα να πηγαινεις και στον δικο σου.

γενικα με τους γιατρους δεν τα παω καλα!αν δω κατι περιεργο χανεται η εμπιστοσυνη μου !ας πουμε αυτος σημερα μου κανε κακιστη εντυπωση !δεν ειναι δυνατον να το εχει κλειστο,αν καποια εγκυος τον καλουσε για κατι εκτακτο τι θα γινοταν.τοσα κ τοσα συμβαινουν.θα μπορουσε να βρει ενα ατομο επι πληρωμη φυσικα οπου θα εκανε εκτροπη το τηλ του τις ωρες που χειρουργει ή ξεκουραζεται και αυτο το ατομο θα τοω διαβιβαζε τα συμβαινοντα ...τελοσπα μετα που ξεκουραστηκε δεν ειδε την κλιση μου να παρει τηλ.εντωμεταξυ ρε κοριτσια η γραμματεας του νοσοκμειου μου δωσε το κινητο του γιατρου.παρτον λεει και θα σου κλεισει αυτος ραντεβου.αυριο ειναι η τελειωτικη θα εχει ερθει κ ο συζυγος κ το πολυ -πολυ παμε σε εξωτερικο γιατρο.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...