Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Τι ωραια οταν εχεις αδεια μερικες μερουλες;;σηκωθηκα,εκανα με την ησυχια μου το φαι μου και πινω το καφεδακι μου ακομα.και προσπαθω να χωνεψω το χθεσινοβραδυνο γουρουνιασμα!

Νεραιδουλα με αφησες με την απορια τι μαγειρεψες τελικα το Σαββατο...

Τινακι τι κανεις;το μωρακι σου;

Πατριωτακι η πολη μας τελικα ησυχια δεν εχει!πρεπει να εχει πεσει καταρα.ειχαμε και αλλα γεγονοτα αυτες τις μερες.

Tα εμαθα Νατασουλινι μου...Και εδω μας ψακαζουν δεν λεω...αλλα μηπως ριξανε καμια δοση απο τα ληγμενα εκει?Κατι παιζει παντως δεν ξερω τι να πω...να προσεχετε!

Αδειουλα εχεις ε?Καλη ξεκουραση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Janneta ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου να σου πανε ολα τελεια, ανησυχουσες για το αν θα βρεις παρεα στο νησι και τωρα θα εχεις την ομορφοτερη παρεα του κοσμου!

Μαρακι ν ολα θα πανε καλα, να μην κουραζεσαι και να ταϊζεις τα διδυμακια σου, καλε 50 κιλα τι θα φανε τα καημενα τα κοκκαλα σου?

Τα υπολοιπα τι κανετε? Εγω ειμουν συνεχεια εξω το σαβ/κο περασα πολυ ωραια. Σημερα κανω δουλειες στο σπιτι σιδερο, κλπ.

Διαφημίσεις

πω. Και συνεχιζω γιατι δεν τελειωσα!!!απλα παιρνει πρωτοβουλιες το κινητο και τα στελνει μονο του!!!

Τινακι μου, τελεια ειναι αν και δεν πηρα πολλες μερες.τις κραταω για πιο μετα.

Μαριεττα που εισαι ρε θηριο;;δουλιτσες κανεις;να μου πεις τελειωνουν και ποτε;;Αφου περασες καλα το Σ/Κ δεν θα σε μαλωσουμε!

Ελατε ρε κοριτσι καμια βολτα εδω πανω!!!!

νατασούλα τι εγινε πάλι? εχουμε και αλλο περιστατικό?

Παλι η αστυνομια στο ποδι.αγνοειται απο την Παρασκευη ενας μαγαζατορας που ειχε μερικα ευρωπουλακια πανω του.Τι να πω εχουμε ξεφυγει!!θα μπουμε στο βιβλιο Γκινες σε λιγο...

δεν ειδα καθόλου τηλεοραση το σαβ/κο και δεν το ήξερα, αμαν πια τι εχουν πάθει?μακάρι να ειναι το τελευταίο που ακούμε.

και εγώ νατασούλα την κρατάω την άδεια για πιο μετα που ανοίγει ο καιρός...αχ πότε θα ερθει η άνοιξη!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

δεν ειδα καθόλου τηλεοραση το σαβ/κο και δεν το ήξερα, αμαν πια τι εχουν πάθει?μακάρι να ειναι το τελευταίο που ακούμε.

και εγώ νατασούλα την κρατάω την άδεια για πιο μετα που ανοίγει ο καιρός...αχ πότε θα ερθει η άνοιξη!!!!

Ερχεται και η ανοιξη!!!τι εμειναν;;3-4 μηνακια.θα περασει ο καιρος και χαμπαρι δεν θα παρουμε!Αληθεια τι ημερομηνια σε εχει δωσει ο γιατρος;

πραγματικά τα τελευταια χρόνια περνάνε σαν νεράκι....απλά ο χειμώνας δεν μου αρέσει καθόλου και μου φαίνεται ατέλειωτος...θέλω καλοκαίρι και θάλασσα!!

13/07 μου εδωσε ημερομηνία, καρκινάκι σαν τον μπαμπά του θα είναι που εχει γενέθλια 05/07 και όλο λέει μακάρι να γεννηθεί 05 να εχουν μαζί γενεθλια!!

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

42. astage--> 18/01

Ποσοστό: 7/41

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81 16/01
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni
  17. Stardustmg
  18. sissy
  19. janneta ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

Ποσοστό: 1/3

πραγματικά τα τελευταια χρόνια περνάνε σαν νεράκι....απλά ο χειμώνας δεν μου αρέσει καθόλου και μου φαίνεται ατέλειωτος...θέλω καλοκαίρι και θάλασσα!!

13/07 μου εδωσε ημερομηνία, καρκινάκι σαν τον μπαμπά του θα είναι που εχει γενέθλια 05/07 και όλο λέει μακάρι να γεννηθεί 05 να εχουν μαζί γενεθλια!!

Νταλα καλοκαιρι θα βρει το ζουζουνακι!!με μπρατσακια και σωσιβιο ετοιμο για μπανακια και διακοπες!!!

Αμα θελεις να συμπληρωσεις την λιστα,βαλε εμενα οτι περιμενω την ακατανομαστη μεθαυριο!χα χα!!:P

ναι ετοιμο για παραλία θα είναι....

στην Αλεξ/πολη με ποιο γιατρό εκλεισες ραντεβού?

τι είναι να μπεις στις 17 και να μας πείς,κορίτσια μαντέψτε εχω θετικη χοριακή και να μείνουμε ολοι μα...ες εεεε? να μην ξέρουμε πότε να περιμένουμε τα χαρμόσυνα?

ναι ετοιμο για παραλία θα είναι....

στην Αλεξ/πολη με ποιο γιατρό εκλεισες ραντεβού?

Αμα σου πω δεν θυμαμαι.......:confused:Θα παω εκει κιουρια και θα τους πω οτι εκλεισα ραντεβου.ελπιζω να σημειωσαν αυτοι με ποιον εχω.....:P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...