Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κόρες!!

Σημερα είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πω πως ηρθα στα ίσα μου.Την Παρασκευή κοιμήθηκα από τις 9 το βράδυ ως τις 11 την άλλη μέρα!!!Ελιωσα μιλάμε ευτυχώς ο μικρός ήταν στην γιαγιά του.Αφου το Σάββατο σηκώθηκα και δεν ηξερα που ήμουνα.Πολυ ύπνος αυτές τις μέρες.

Σημερα πήγαμε για ταινιουλα με τον μικρό και περάσαμε σούπερ!!!

Εδω βλέπω όλα πανε καλα και πολύ το χαίρομαι!!!

Για πείτε νεακια...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζουζουνες μου εμείς πριν κανενα δίωρο μπήκαμε. Πήγαμε το πρωι στην έκθεση γάμου στο Ζάππειο η οποία συγκριτικά με άλλες που είχα παει ηταν μικρη αλλα βρήκα αυτο ακριβως που έψαχνα για τα προσκλητηρια και σε πολυ καλη τιμη οπότε αν δεν βρω φτηνότερα θα πάω να τα κλείσω. Πολυ χάρηκα. Επίσης βρήκα μια εκθετρια η οποία φτιάχνει σε κάδρο σαν έργο τέχνης την ανθοδέσμη τα οποία αποξηραινει με ειδικό τροπο, τα στέφανα το προσκλητήριο κτλ κτλ και ειναι κάτι που δεν είχα ξαναδει και ενθουσιάστηκα !!!! Καταπληκτικό. Μετα πήγαμε στο μουσείο της Ακρόπολης και μετα πήγαμε και πήραμε την μανούλα μου που ηρθε αθηνα συνοδευόμενη απο παστιτσιο, γεμιστα, σπανακοπιτα και αλλα καλούδια!!! Ωχ Παναγία μου έχω κι απο χτες πολυ φαγητο!!! Ποιος θα τα φάει ολα αυτα;;;;;;;;

Και τωρα ξαπλωσα γιατι η μέση μου κομμάτια μιας και σημερα περιμένω περίοδο. Και με πηρε τηλ η παρέα μου πως πανε για καφεδάκι και ξεσηκώθηκε το αγόρι μου και τωρα θα σηκωθω να ντυθω για να πάμε!!!!!! Οταν η παρέα ειναι όμορφη πως βρίσκουμε κουράγιο και μας φεύγει η κούραση ;;;;

Αύριο έχω πάλι τρελο προγραμμα. Πρωι πρωι ληξιαρχειο για ενα χαρτί που ζητάει η εκκλησία μετα έχουμε ραντεβου για την αίθουσα μετα έχω πρόβες χορου γιατι έχουμε παράσταση τελος Γενάρη και μετα συμπληρωματικό μάθημα χορου. Τι στοίχημα πως θα κατέβει η ρημαδα αύριο για να ποναω στον χορο ;;;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερινιω ερχομαι να σε βοηθησω με τα φαγητα!!για ποτε θα αδειασει το ψυγειο σου χαμπαρι δεν θα παρεις!!και αφου παρω δυναμεις θα σε βοηθησω στα τρεξιματα του γαμου.εφοδιασου αυριο με ενα κουτι ντεπον και ασε την καταραμενη να χτυπιεται!!!

Ασπα μου,αν δεν κανω λαθος πλησιαζουν και οι μερες για να μας ανακοινωσεις ευχαριστα;;

Καλα θυμαμαι;;γιατι ειπαμε η μνημη μου ειναι για τα μπαζα!

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελιες!να ευχαριστησω θερμα και να ευχηθω γρηγορα να ερθει το πολυποθητο μωρακι και στην s-maria,stardustmg,georgkat και νατασουλα!συγνωμη ν ξεχασα καπιοα που μου ευχηθηκε!εκανα και τικερακι!αααχ θεε μου σαν ψεμματα μου φαινεται!

σισσυ να ψαχνω γιατρο!διαβασα σε ενα φορουμ πριν 6μηνες ενας γιατρος με ονομα εδω,δεν διεγνωσε καρδιακο προβλημα σε μωρο με αποτελεσμα να πεθανει 9 ημερων!παραδεχτηκε το λαθος του και το απεδωσε σε εργασιακο φορτο.οσες ρωτησα εδω για αυτον μου λενε.οτι ειναι καλος !αυριο λεω να παω στο γενικο κρατικο να δω τι παιζει-γιατι μια κ μοναδικη ιδιωτικη κλινικη που εχουν εδω ,λενε εχει φοβερες ελλειψεις και οτι τα δυσκολα περιστατικα τα στελνουν στο νοσοκομειο.αααχ μακαρι να βρω εναν καλο γιατρο που δεν θα με ξεπαραδιασει ομως!ααν καμια κοπελα ξερει καποιον ας μου στειλει πμ.πολυ θα υποχρεωθω!φιλαααακια κουκλες!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

γεια σας κοπελιες!να ευχαριστησω θερμα και να ευχηθω γρηγορα να ερθει το πολυποθητο μωρακι και στην s-maria,stardustmg,georgkat και νατασουλα!συγνωμη ν ξεχασα καπιοα που μου ευχηθηκε!εκανα και τικερακι!αααχ θεε μου σαν ψεμματα μου φαινεται!

σισσυ να ψαχνω γιατρο!διαβασα σε ενα φορουμ πριν 6μηνες ενας γιατρος με ονομα εδω,δεν διεγνωσε καρδιακο προβλημα σε μωρο με αποτελεσμα να πεθανει 9 ημερων!παραδεχτηκε το λαθος του και το απεδωσε σε εργασιακο φορτο.οσες ρωτησα εδω για αυτον μου λενε.οτι ειναι καλος !αυριο λεω να παω στο γενικο κρατικο να δω τι παιζει-γιατι μια κ μοναδικη ιδιωτικη κλινικη που εχουν εδω ,λενε εχει φοβερες ελλειψεις και οτι τα δυσκολα περιστατικα τα στελνουν στο νοσοκομειο.αααχ μακαρι να βρω εναν καλο γιατρο που δεν θα με ξεπαραδιασει ομως!ααν καμια κοπελα ξερει καποιον ας μου στειλει πμ.πολυ θα υποχρεωθω!φιλαααακια κουκλες!

Janneta μου πως εισαι;;μακαρι να ξεραμε κανεναν να σου πουμε.αλλα νομιζω τελικα η καλυτερη λυση ειναι το νοσοκομειο.σκεψου οτι εισαι σε νησι και η κλινικη δεν ειναι και οτι καλυτερο.ακομα και σε μεγαλες πολεις μην ξεχνας πως αν τυχει κατι,που εννοειται οτι δεν θελουμε να σου συμβει κατι ουτε σε σενα ουτε σε καμια αλλη,τις στελνουν ολες σε νοσοκομειο.τωρα το θεμα ειναι ο γιατρος.μπηκες καθολου να το ψαξεις στο Ιντερνετ;

Janneta μου παντως λιγο απ΄οτι διαβασα τα περισσοτερα ατομα προτεινουν το ΓΝΡ.

αααχ το ψαξες και συ νατασουλα μου!γρηγορα με μωρακι κοπελα μου!ναι και γω αυτο ειδα οτι ειναι στο νοσοκομειο.θα παω να δω τι παιζει?και τι γινεται με τα ραντεβου!παντως νιωθω σουβλιτσες στη μητρα που κ που και τη νιωθω σαν να ειναι μουδιασμενη!το στηθος ειναι βαρυ και ποναω οταν κοιμαμαι μπρουμυτα,που αυτη ειναι κ η αγαπημενη μου σταση υπνου!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

αααχ το ψαξες και συ νατασουλα μου!γρηγορα με μωρακι κοπελα μου!ναι και γω αυτο ειδα οτι ειναι στο νοσοκομειο.θα παω να δω τι παιζει?και τι γινεται με τα ραντεβου!παντως νιωθω σουβλιτσες στη μητρα που κ που και τη νιωθω σαν να ειναι μουδιασμενη!το στηθος ειναι βαρυ και ποναω οταν κοιμαμαι μπρουμυτα,που αυτη ειναι κ η αγαπημενη μου σταση υπνου!

Αχ μακαρι janneta μου.παντως πηγαινε μια βολτα απο το νοσοκομειο.δεν εχεις να χασεις τιποτα.πιο μπροστα σε ποια πολη ησουν;μηπως να επαιρνες τον γιατρο σου τηλ να του το πεις;μπορει να εχει να σου προτεινει καποιον.

Οσο για τα πονακια απ΄οσο ξερω ειναι φυσιολογικα,αλλα προσπαθησε να μην εισαι μπρουμυτα.δεν ξερω αν επηρρεαζει αλλα καλου κακου, προσπαθησε ανασκελα.για να μην εχεις και αυτη την εννοια

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

janneta μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη, έκανες το ποδαρικό στην παρεουλα μας,να φέρεις γούρι και ενα μωράκι σε ολες!!!

δυστυχώς δεν ξέρω κανένα απο Ροδο να τον ρωτήσω για γιατρό,κανε μια ερευνα και θα βρεις.

maria v μια χαρά τα διδυμάκια σου,χαλάρωσε και απολαυσε το..ααα φαε και λίγο καλέ,50 κιλά ?? εχω ξεχάσει ποτε ήμουν τοσο χαχα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Τι ωραια οταν εχεις αδεια μερικες μερουλες;;σηκωθηκα,εκανα με την ησυχια μου το φαι μου και πινω το καφεδακι μου ακομα.και προσπαθω να χωνεψω το χθεσινοβραδυνο γουρουνιασμα!

Νεραιδουλα με αφησες με την απορια τι μαγειρεψες τελικα το Σαββατο...

Τινακι τι κανεις;το μωρακι σου;

Πατριωτακι η πολη μας τελικα ησυχια δεν εχει!πρεπει να εχει πεσει καταρα.ειχαμε και αλλα γεγονοτα αυτες τις μερες.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...