Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια!!ελπίζω να έχουμε μια καθαρή παρασκευή!!

μην μου κάνετε τεστ, χοριακή απευθείας..και σας εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!ελπίζω να έχουμε μια καθαρή παρασκευή!!

μην μου κάνετε τεστ, χοριακή απευθείας..και σας εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!!

Καλημέρα! Εγώ έκανα τεστ 5 το πρωι και φυσικά πάλι αρνητικό. 2η μέρα καθυστέρησης σήμερα και ακόμα τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω, να πάω για χοριακή να φύγω αύριο το πρωι ήρεμη για camping ή να μην κάνω και απλά να περιμένω. Ο λόγος που το σκέφτομαι τόσο πολύ είναι ότι την προηγούμενη φορά που πήγα για χοριακή, αν και πονούσα, όπως τώρα καλή ώρα, ήμουν πολύ αισιόδοξη και όταν μου είπε τηλεφωνικά τα αποτελέσματα μου ήρθε κάπως απότομο. Μετά το τηλεφώνημα, μέσα σε μια ώρα μου ήρθε περίοδος.

HvAnp3.png

Καλημέρα και από μένα!!!

Μόλις έδωσα αίμα για χοριακή, γύρο στις 13.00 θα ξέρω αποτελέσματα!!!!αχ Παναγιά μου κάνε το θαύμα σου!!!!!!!

Καλημέρα, σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή, να κλείσει καλά η εβδομάδα μας!! Εγώ ακόμα δεν αποφάσισα...

HvAnp3.png

Καλημέρα, σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή, να κλείσει καλά η εβδομάδα μας!! Εγώ ακόμα δεν αποφάσισα...

Ευχαριστώ, μακάρι!!!!

Εγώ στην θέση σου θα έκανα μια χοριακή, έτσι ώστε να πας την βολτούλα σου χωρίς να έχεις μόνο αυτό το μυαλό σου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!!

Μόλις έδωσα αίμα για χοριακή, γύρο στις 13.00 θα ξέρω αποτελέσματα!!!!αχ Παναγιά μου κάνε το θαύμα σου!!!!!!!

Καλημέρα! Εγώ έκανα τεστ 5 το πρωι και φυσικά πάλι αρνητικό. 2η μέρα καθυστέρησης σήμερα και ακόμα τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω, να πάω για χοριακή να φύγω αύριο το πρωι ήρεμη για camping ή να μην κάνω και απλά να περιμένω. Ο λόγος που το σκέφτομαι τόσο πολύ είναι ότι την προηγούμενη φορά που πήγα για χοριακή, αν και πονούσα, όπως τώρα καλή ώρα, ήμουν πολύ αισιόδοξη και όταν μου είπε τηλεφωνικά τα αποτελέσματα μου ήρθε κάπως απότομο. Μετά το τηλεφώνημα, μέσα σε μια ώρα μου ήρθε περίοδος.

λοιπόν Μαρίες!!!

σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή..να πάρουμε και λίγο τα πάνω μας...

Μαρία V ελπίζω το τεστ να έκανε λάθος..εγώ αν και θα με έτρωγε θα περίμενα μέχρι τη Δευτέρα...αν δεν μπορούσα να πάω αύριο

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα κ απο μενα τι κανετε?

αντε βρε κοριτσια να ακουσουμε κανα θετικο να παρει μπρος η λιστα μας!!

έλα που είσαι εσύ??πως είσαι??εγώ χθες πονούσα αρκετά σπόνδυλο και χαμηλά...σήμερα είμαι καλύτερα...έμεινε μια βδομάδα και κάτι..θα περάσει...

1533345xcnw09g7xt.gif

έλα που είσαι εσύ??πως είσαι??εγώ χθες πονούσα αρκετά σπόνδυλο και χαμηλά...σήμερα είμαι καλύτερα...έμεινε μια βδομάδα και κάτι..θα περάσει...

εχω απορροφηθει τοσο πολυ απο το κεντημα χαχα!! καλα ειμαι με ποναει η μεση μου κ κατω χαμηλα οπως βλεπω κ εσυ τα ιδια εχεις . γιαυτο παω για μπανια καθομαι ολοι την ωρα μεσα στο νερο πρεπει να αναπληρωσω το καλοκαιρι μου κ επειδη θα εχω αρνητικο αποτελεσμα λογου καποιου συμπτοματος που ειναι καθαρα περιοδου δεν ειναι οι πονοι πυ εχω αλλο συμπτομα οποτε κανω καλοκαιρινες διακοπες.

εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εχω απορροφηθει τοσο πολυ απο το κεντημα χαχα!! καλα ειμαι με ποναει η μεση μου κ κατω χαμηλα οπως βλεπω κ εσυ τα ιδια εχεις . γιαυτο παω για μπανια καθομαι ολοι την ωρα μεσα στο νερο πρεπει να αναπληρωσω το καλοκαιρι μου κ επειδη θα εχω αρνητικο αποτελεσμα λογου καποιου συμπτοματος που ειναι καθαρα περιοδου δεν ειναι οι πονοι πυ εχω αλλο συμπτομα οποτε κανω καλοκαιρινες διακοπες.

εσυ?

μην μου είσαι αρνητική..θα μάθουμε στις 6/8 τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο..εγώ δεν θα πάω...και είναι και δίπλα από το σπίτι μου και με ρωτάνε και όλοι άντε έλα να πάμε ..τους λέω διάφορα αλλά επιμένουν...μετά τις 6/8 θα αρχίσω πάλι τα μπάνια μου...

δεν με χαλάει καθόλου τα μπάνια μου αρέσει το βουνό αν και τώρα δεν θέλω να πηγαίνω ούτε στα βουνά..σπίτι και πάλι σπίτι..διαβάζω κανένα βιβλίο , ψάχνω πράγματα στο ιντερνετ..και περνά η ώρα..

1533345xcnw09g7xt.gif

Κοριτσια καλημερα!

Εγω το απογευμα θα εχω τα αποτελεσματα μετα τις 6 μου ειπε!

maria_v απο χθες το βραδυ εχω κι εγω ροζ σταγονες μεχρι και τωρα.Ειπα στον γιατρο να σταματησω την προγεστερονη να μου ερθει να ησυχασω αλλα επιμενει να δει την χοριακη!Και δεν νομιζω πως ειναι εμφυτευσης το στηθος μου εχει ξεφουσκωσει εντελως καμια ορμονικη διακυμανση δηλαδη!

ΜΑΡΙΑ!! δωσε μας λιγη χαρα σημερα φερε μας χοριακη μεγαλη να γελασει λιγο το χειλακι μας!Περιμενουμε τα αποτελεσματα...

maria papa τα συμπτωματα μοιαζουν πολυ με της περιοδου ειναι νωρις ακομη μην το προδικαζεις.Ολα θα πανε καλα και τον αλλο μηνα εγω ξεκιναω κεντημα και εσυ ζιπουνακια!

stogiaki .... σε φιλω!!!

kalli μου καλη δυναμη και σε εσενα ποσα αν αντεξουμε ακομη θα μου πεις αλλα εχουμε αποθεματα κι αν δεν εχουμε θα τα βρουμε...

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι τα καλυτερα!

Κορίτσια τελικά πήγα για χοριακή, ούτε στον άντρα μου δεν το είπα. Ετσι απλά για να μου φύγει η αγωνία. Κατά τις 7 μου είπε να πάρω να μου πει. Ακόμα τίποτα. Καλά αποτελέσματα σε όλες!

HvAnp3.png

καλά αποτελέσματα και στις 3!!ελπίζω να έχουμε τεράστιες χοριακές!!

ευαγγελία μου, ελπίζω να σταματήσουν τα ροζ...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...