Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Janneta μου μην αγχωνεσαι.θα τον βρεις και τον γιατρο.απολαυσε προς το παρον την ομορφοτερη στιγμη και ξεκινα να ψαχνεις απο αυριο.τωρα μεινε με το χαμογελο στα χειλη και χαλαρωσε.

Τρελοκομειο Λια πως πανε τα κεφακια σημερα;Αλλαξε καθολου η διαθεση απο χθες;του εφερες καμια κατσαρολα στο κεφαλι να στανιαρεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωάννα απόλαυσε τις μαγικές στιγμές που ζεις !!!!

Είμαι σίγουρη πως έχεις φανταστεί άπειρες φορές πως θα ήταν με μια θετική χοριακή στα χέρια σου. Κάνε την προσευχή σου, ευχαρίστησε την Παναγία για την μεγάλη Χάρη της και όλα θα πάνε καλά.

Σταμάτα να χοροπηδάς μόνο !!! Φτάνει !!!!

Χαχαχα…….φαντάζομαι τον άντρα σου ……….σίγουρα θα έχει ένα πολύ ηλίθιο χαμόγελο.

Είσαι σε νησί, οπότε για εμένα η πιο ασφαλής επιλογή είναι να πας κατευθείαν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Νατασούλα, αν το πιστεύεις, του επιτέθηκα στον ύπνο μου……….

Έβλεπα εφιάλτη ότι μαλώναμε και από την λύσσα μου, μέσα στην άγρια νύχτα του όρμηξα.

Ξύπνησε ο χριστιανός από τα κλωτσίδια και δεν το πίστευε………

Αχ δεν πάω καλά………είμαι επικίνδυνη.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Νατασούλα, αν το πιστεύεις, του επιτέθηκα στον ύπνο μου……….

Έβλεπα εφιάλτη ότι μαλώναμε και από την λύσσα μου, μέσα στην άγρια νύχτα του όρμηξα.

Ξύπνησε ο χριστιανός από τα κλωτσίδια και δεν το πίστευε………

Αχ δεν πάω καλά………είμαι επικίνδυνη.

Μωρε σε πιστευω!!!!!!αμα τον βρεις το πρωι κατω απο το κρεβατι ή στον καναπε μην παραξενευτεις!απλα ολα τα κοριτσια εδω μεσα θα προσευχομαστε να μην δεις ονειρο οτι τον ευνουχιζεις.....

Ιωάννα απόλαυσε τις μαγικές στιγμές που ζεις !!!!

Είμαι σίγουρη πως έχεις φανταστεί άπειρες φορές πως θα ήταν με μια θετική χοριακή στα χέρια σου. Κάνε την προσευχή σου, ευχαρίστησε την Παναγία για την μεγάλη Χάρη της και όλα θα πάνε καλά.

Σταμάτα να χοροπηδάς μόνο !!! Φτάνει !!!!

Χαχαχα…….φαντάζομαι τον άντρα σου ……….σίγουρα θα έχει ένα πολύ ηλίθιο χαμόγελο.

Είσαι σε νησί, οπότε για εμένα η πιο ασφαλής επιλογή είναι να πας κατευθείαν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

εε δεν παιζεσαικοπελα μου!οντως εχει παρει ενα στυλακι και καλα ''ειμαι και πολυ αντρας ''.πηρε ενας φιλος του τηλ.για κατι ασχετο και ειχε ενα τονο φωνη του.πχ λεει ''εεεελα ρε φιλε ?οοοοολα καλαα?μιλαμε για μαγκια και απο την αλλη φοβοταν να παρουμε τηλ.και ετρεμε ολοκληρος!αυτοι οι αντρες τελικα ειναι μονο για κλωτσιες τις περισσοτερες φορες.καλα του κανες και του δωσες κανα δυο στον υπνο σου.μια χαρα ξαλαφρωσες και εχεις κ το ελαφρυντικο του υπνοβατη:-P:razz::-P:razz:.

στη ροδο ειμαι,δεν το διαβασες.το χω αναφερει πολλες φορες.ηρθαμε 1δεκ.για αυτο δεν ξερω γιατρους κτλ.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

janneta μου γλυκεια ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Με το καλό να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να ειστε καλα κι εσυ και το μωρακι σου!!! περιμενουμε να ακουσουμε και το νουμερο της επομενης χοριακης σου!!!!!!

angie καλως ήρθες στην παρεα μας! εχεις γραψει διαφορα πραγματα στο ποστ σου τα οποια ομως ειναι πληρως αντιμετωπισιμα...αρκει να γινουν με τον σωστο τροπο! αρχικά 8 μηνες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ!!! βασικά το πρωτο που κοιταμε ειναι αν το προβλημα ειναι στο σπερμα...οποτε ενα σπερμοδιαγραμμα θα σου δωσει την απαντηση...βασικά ο γιατρός σου θα κρινει τις τιμές και θα σου δωσει την απαντηση...υστερα, μια σαλπιγγογραφια θα σου δειξει αν ειναι διαβατες οι σαλπιγγες και μια υστεροσκοπηση αν ο γιατρος κρινει πως πρεπει να εξεταστεις εσυ περισσοτερο σε βαθος! περα απο αυτο ομως, η σχεση σου με τον αντρα σου ειναι το πρωτο και κυριο στο να εχετε κι οι δυο σας ηρεμια και να μπορεσετε να αντιμετωπισετε οτι προβλημα μπορει να εχετε ή ακομα και να μην εχετε και απλα να ευθυνεται το πολυ αγχος! Το θεμα με τις πολυκυστικές δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ που πρεπει να σε στεναχωρει..γνωριζω πολλες γυναικες με πολλους μηνες αποχης περιοδου που εμειναν πολυ ευκολα εγκυες.... ο γιατρος σου επισης θα σε κατευθυνει αν κρινει πως χρειαζεσαι φαρμακευτικη αγωγη... Σχετικά με γιατρό στην αθηνα, εγω μετα απο πολυ ψαξιμο και μεγαλη ταλαιπωρια κατεληξα στον γιατρο μου μετα απο συσταση αλλης κοπελας στο φορουμ, οπου εμεινε εγκυος υστερα απο βοηθεια αυτου του γιατρου και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη κι εγω επισης. Αν θελεις σου στελνω με πμ τηλεφωνο και ονομα και μπορεις να πας συστημενη απο εμενα, θα σου στειλω και τα προσωπικα μου στοιχεια. Απο αττική οδό ειναι μια χαρα για σενα που μενεις κορωπί. Οσο για το ζιγκ ζαγκ στην μητρα επισης μην αγχωνεσαι...κι εγω εχω ζιγκ ζαγκ..απλα με την σπερματεγχυση ο γιατρος θα κατευθυνει το σπερμα απευθειας στην μητρα και ολα καλα!! Κανενα αγχος κοριτσι μου!!!

μαρια ν...με το καλο σου ευχομαι να εισαι καλα κι εσυ και τα παιδακια σου! μακαρι να γινει το καλυτερο για σενα και τα μωρακια σου!! ο Θεος να ειναι παντα μαζι σου!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

Ζανετα μου πολυ ευχαριστα τα νεα σου!! Συγχαρητηριαααα!! Ολα να σου πανε τελεια μεχρι το τελος!

Μαρακι ν μην μου αγχωνεσαι για τιποτα! Σε 2 εβδομαδες θα ξερεις! Ολα θα πανε καλα! Ξερνα εσυ προς το παρον κ βλεπουμε για τα υπολοιπα!

Γεια σου Λια καρατεριστρια!! Τον εχεις ξεκανει τον ανθρωπο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κορίτσια!!

τζανετα μου συγχαρητήρια!!!!!!!!

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα!

maria v 2 καρδουλες... Τι ωραία!! Λογικό ειναι να έχεις άγχος...μη σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό! Ολα θα πανε τέλεια....

angie καλώς ήρθες! Τα κορίτσια στα είπανε ολα..πάντως ο γιατρος ειναι το σημαντικότερο!!

Φιλακια σε ολες...

Καλημερα στις ομορφες!!!!περιττο να σας πω οτι σαπισα στον υπνο!!ενα δεκαωρο το χτυπησα χαλαρα!καφε τωρα και μετα στην πεθερα για μαμ.

Σισσακι τι κανεις;

Janneta πως εισαι;ψαχνεις γιατρο;

Λια δεν πιστευω να τρεχεις σε κανενα νοσοκομειο τον αντρα σου σημερα!!

Αστερι μου, συνεχιζεις τις βολτιτσες;

Καλημερα στις ομορφες!!!!περιττο να σας πω οτι σαπισα στον υπνο!!ενα δεκαωρο το χτυπησα χαλαρα!καφε τωρα και μετα στην πεθερα για μαμ.

Σισσακι τι κανεις;

Janneta πως εισαι;ψαχνεις γιατρο;

Λια δεν πιστευω να τρεχεις σε κανενα νοσοκομειο τον αντρα σου σημερα!!

Αστερι μου, συνεχιζεις τις βολτιτσες;

Νατασουλα μου κ εγω χαλαρωνωωωωωω!!!!!

Εσυ πως είσαι;;

Διαφημίσεις

Νατασουλα μου κ εγω χαλαρωνωωωωωω!!!!!

Εσυ πως είσαι;;

Μια χαρα.τρεις λαλουν και δυο χορευουν.επιτελους ερχεται και η μερα να παμε Αλεξανδρουπολη να δουμε τι θα μας πουν και απο κει.Τους εχουμε παρει σβαρνα ολους!!!

Μια χαρα.τρεις λαλουν και δυο χορευουν.επιτελους ερχεται και η μερα να παμε Αλεξανδρουπολη να δουμε τι θα μας πουν και απο κει.Τους εχουμε παρει σβαρνα ολους!!!

Τι θα κάνετε στην Αλεξανδρούπολη; Ειναι άλλος γιατρος;

Τι θα κάνετε στην Αλεξανδρούπολη; Ειναι άλλος γιατρος;

Εχουμε ραντεβου στο τμημα εξωσωματικης να δουμε τι θα μας πουν.να σου πω την αληθεια εγω δεν ηθελα γιατι θεωρω οτι ειναι νωρις ακομα απο τη στιγμη που δεν εξαντλησαμε ολες τις σπερματεγχυσεις,αλλα λυσσαξε ο αντρας να παρουμε και αλλη γνωμη!

Εχουμε ραντεβου στο τμημα εξωσωματικης να δουμε τι θα μας πουν.να σου πω την αληθεια εγω δεν ηθελα γιατι θεωρω οτι ειναι νωρις ακομα απο τη στιγμη που δεν εξαντλησαμε ολες τις σπερματεγχυσεις,αλλα λυσσαξε ο αντρας να παρουμε και αλλη γνωμη!

Παρε τη και μια γνωμη απο εκει.. Αν κ αφου

Εχεις κανει μονο μια σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο

Ειναι νωρις.. Ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση!!

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

Σισσακι μου σε ευχαριστω καλο μου. Που εισασταν και λείπατε; Βολτιτσα η καμμια εκδρομουλα;;

τινκερ μου πολυ ωραίο το τοστακι σου με την λουντζα. Ειναι απο τα αγαπημένα μου αλλαντικά. Καλη επιτυχία με την εργασία σου!!!

Εγω μόλις τελείωσα το μαγείρεμα. 4 ματιά κουζίνας και ένας φούρνος ειναι σε πλήρη απασχόληση. Πάω να κανω και κάτι άλλες δουλιτσες για να προλάβω να ειμαι έτοιμη. Θα μπαίνω να σας βλέπω κιόλας μόλις κανω τα διαλείμματακια μου να το ξέρετε εντάξει;;; Να είστε φρονιμες!!!

Νατασσα που είσαι;; Η τινκερ μας ετοιμάζει τοστ!!!

Χτες έκανα μια μανιταροσουπα μουρλια. Τινκερ θα σου στείλω την συνταγή. Πανευκολη και Γρηγόρη.

θελω και εγω τη συνταγη!!!
Καλημέρα κορίτσια!!

Μπήκα να σας πω τα νέα μου. Τα μωρά μου και τα δυο είναι μια χαρά. Οι καρδιές σούπερ και το μικρό ή μεγάλωσε ή απλά το είδαμε από άλλη μεριά και φαινόταν σχεδόν ίδιος με τον άλλο σάκο. Σήμερα είμαι 7w5d μου είπε και ότι λόγω διδύμων θα γεννήσω πριν τις 40 εβδομάδες, περίπου αρχές Αυγούστου. Μου είπε ότι είναι δυο τελείως διαφορετικές εγκυμοσύνες που απλά συμβαίνουν ταυτόχρονα στην ίδια μήτρα, έχει ο κάθε σάκος δικό του πλακούντα και μετά τις 24 εβδομάδες αρχίζουν τα ζόρια, που αρχίζουν να τρέφονται και να μεγαλώνουν. Εννοείται ότι του είπα, ότι το μόνο που με νοιάζει είναι να γεννηθούν καλά και τίποτε άλλο, μου είπε ότι θα κάνουμε καισαρική. Επειδή είμαι αδύνατη μου είπε ότι θα φανεί πολύ γρήγορα η κοιλιά μου. Για το ότι δεν τρώω σχεδόν τίποτα μου είπε ότι δεν τον ανησυχεί, θα τα φάω αργότερα μαζεμένα, με ζύγισε ήμουν 50,9 με τα παπούτσια. Χθες άρχισαν και οι αναγούλες, μου έδωσε και ένα κατεβατό εξετάσεις αίματος και ούρων. Οι ωοθήκες μου δεν έχουν ξεπρηστεί, αλλά θα ξεπρηστούν μου είπε να μην ανησυχώ.

Υπάρχει ένα μελανό σημείο σε όλα αυτά που μας αναστάτωσε λίγο και δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Στον μεγάλο σάκο, είδαμε και κάτι άλλο μέσα. Μάλλον εκείνο το έμβρυο διαιρέθηκε και πήγαινε για δίδυμη κύηση από το ίδιο ωάριο και παλινδρόμησε το ένα. Αν και είναι αμαρτία αυτό που θα πω, ελπίζω να είναι έτσι, γιατί αν είναι τρίδυμα έχουμε πρόβλημα από πολλές απόψεις, και για την δική μου υγεία, και για την δική τους και για την οικονομική στήριξη, μόνο σε σας το λέω, δεν θα το συζητήσω με κανέναν άλλο μέχρι να ξαναπάμε... Ολο το βράδυ το σκεφτόμουνα και δεν με έπιανε ύπνος. Εχει ο άντρας μου κληρονομικότητα διδύμων, οπότε από εκεί είναι το γονίδιο, τι να πω... υπομονή 2 εβδομάδες μέχρι να τα ξαναδούμε.

Μαρακι μου συγχαρητηρια!!!!!μη σε αγχωνει τιποτα!!!!!ολα θα πανε μια χαρα για σενα και τα μωρακια σου!!!
ΚΟΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ????ΚΑΛΕ ΒΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑ?ΚΟΚΟΝΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΙΙΜΑ ΕΓΚΥΟΣ !ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4.3ΧΡ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ!ΘΕΕΕ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡς ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ!

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!! :D :D :D

Αρχισε τελεια το 13!!!!!!Ιωαννα μου σοτ ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη,ολα να πανε κατευχην!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...