Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Angie καλως μας ηρθες!

Το οτι εχεις πολυκυστικες δεν σε εμποδιζει να μεινεις εγκυος.Γνωριζω κοπελα που εμεινε εγκυος με πολυκυστικες και μια σαλπιγγα.

Στενωση τραχηλου εχω και εγω.Ειναι ανατομικο το προβλημα.Τωρα οσον αφορα το ζιγκ ζαγκ θεωρω χωρις να ειμαι γιατρος πως κι αυτο θα πρεπει να ειναι ανατομικο αλλα καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις τον γιατρο σου.Αν δεις στα παραπανω ποστ υπαρχει λιστα μετα ποσοστα επιτυχιας της καθεμιας απο εμας σε σχεση με την σπερματεγχυση,τις φυσιολογικες προσπαθειες και προσφατα προσθεσαμε και λιστα εξωσωμματικης.

Το κυριοτερο ολων ομως θεωρω πως ειναι να φιαξεις την σχεση σου με τον συντροφο σου και μετα να ασχοληθεις με ολα τα αλλα.

Ναι αυτο θα το φτιάξω σίγουρα...Απλα κ αυτος ειναι πολυ στεναχωρημενος γιατι θελει ενα παιδακι συντομα κ ετσι οπως τα ακούει απο τους γιατρούς νομίζει πως θα είναι πολυ δύκολο...Σε ευχαριστω γι' αυτα που μου έγραψες...Μάλλον πρέπει να αρχίσω να παίρνω τα πάνω μου...;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αυτο θα το φτιάξω σίγουρα...Απλα κ αυτος ειναι πολυ στεναχωρημενος γιατι θελει ενα παιδακι συντομα κ ετσι οπως τα ακούει απο τους γιατρούς νομίζει πως θα είναι πολυ δύκολο...Σε ευχαριστω γι' αυτα που μου έγραψες...Μάλλον πρέπει να αρχίσω να παίρνω τα πάνω μου...;)

Να υποθεσω πως προσπαθειτε 5 μηνες η και πιο πριν?Ο συζυγος εχει κανει εξεταση σπερματος?Ο δευτερος γιατρος πως ανακαλυψε την στενωση?Εγω την ανακαλυψα στην σαλπιγγογραφια.Το σημαντικο ειναι να εχεις καλη ψυχολογια και να μην βιαζεσαι...Το αγχος λειτουργει καταλυτικα στην προσπαθεια αυτη και επιβαρυνει το αποτελεσμα.Αν απο πλευρας εξετασεων ειστε και οι δυο οκ και το μονο προβλημα ειναι οι πολυκυστικες και η στενωση χαλαρωσε απολαυσε τον αντρουλη σου και το μωρακι σας θα ερθει...

Angie καλως ηρθες στην παρεα μας!!!καταρχην μην πανικοβαλλεσαι.τιποτα δεν ειναι τοσο τραγικο οσο μας τα παρουσιαζουν.το παν ειναι να βρειτε τον γιατρο που σας εμπνεει εμπιστοσυνη και ολα λυνονται.απο που εισαι κοριτσι;

Angie καλως ηρθες στην παρεα μας!!!καταρχην μην πανικοβαλλεσαι.τιποτα δεν ειναι τοσο τραγικο οσο μας τα παρουσιαζουν.το παν ειναι να βρειτε τον γιατρο που σας εμπνεει εμπιστοσυνη και ολα λυνονται.απο που εισαι κοριτσι;

Καλώς σας βρήκα...Από Κορωπί...Αχ,αυτό το θέμα του γιατρού....Κανείς μέχρι τώρα δεν μου εμπνέει επμιστοσύνη....

Διαφημίσεις

Να υποθεσω πως προσπαθειτε 5 μηνες η και πιο πριν?Ο συζυγος εχει κανει εξεταση σπερματος?Ο δευτερος γιατρος πως ανακαλυψε την στενωση?Εγω την ανακαλυψα στην σαλπιγγογραφια.Το σημαντικο ειναι να εχεις καλη ψυχολογια και να μην βιαζεσαι...Το αγχος λειτουργει καταλυτικα στην προσπαθεια αυτη και επιβαρυνει το αποτελεσμα.Αν απο πλευρας εξετασεων ειστε και οι δυο οκ και το μονο προβλημα ειναι οι πολυκυστικες και η στενωση χαλαρωσε απολαυσε τον αντρουλη σου και το μωρακι σας θα ερθει...

Αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά κάτι μέσα μου με εμποδίζει...Προσπαθούμε πριν τους 5 μήνες...Περίπου 8...

Αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά κάτι μέσα μου με εμποδίζει...Προσπαθούμε πριν τους 5 μήνες...Περίπου 8...

Εμεις προσπαθουμε 4 χρονια!Τα 3 πρωτα με τον λαθος γιατρο ο οποιος μου δημιουργησε και το προβλημα που εχω και ενα χρονο τωρα με τον νυν γιατρο μου ο οποιος με εχει βοηθησει οσο δεν φανταζεσαι!Ειναι σημαντικο να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου οπως ειπε και η natasoula γιατι αυτο σε ηρεμει και προχωρας με σιγουρα βηματα γνωριζοντας πως εισαι σε καλα χερια.

Τα κοριτσια απο το νοτο θα σου προτεινουν γιατρους γιατι εδω μεσα πια εμπειρικα βοηθαμε η μια την αλλη!Ευχομαι να σου πανε ολα καλα!

Εμεις Angie προσπαθουμε σχεδον 3 χρονια οπου στην πορεια ανακαλυψαμε αρκετα προβληματακια.στο τελος βρηκα τον γιατρο που με κανει να νιωθω απολυτη σιγουρα.αλλα ειμαστε λιγο μακρυα για να σου τον συστησω.τα κοριτσια απο νοτια θα σου πουν τους καλυτερους.Να εισαι σιγουρη και μην απογοητευσαι.υπομονη επιμονη και πιστη χρειαζεται.

κορίτσια μου καλησπέρα ειναι 12-1-2013 και ακούσαμε την πρωτη μας εγκυμοσύνηηηηη!!!!!

Συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαριτήρια janneta μου!!!!!!

Ειδατε βρε κορίτσια απο κει που λές ότι θα προχωρισω παραπέρα τσουπ ερχεται απο μόνο του!!!!

μαρια v συγχαρητήρια για της 2 καρδούλες,οι σκέψεις σου είναι πολύ φισιολογικες και μην λες ότι είναι αμαρτία που το σκέφτεσε όλες το ιδιο θα σκεφτόμασταν να είσαι καλά κοπέλα μου και να προσέχεις και να τρως καλα 50.9????????πως το κάνεις????εχω να δω στην ζυγαρία το 5 μπροστά εδω και 4 χρονια εχω κολήσει στα 63!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Janetta ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω λεπτομέρειες !!!!!!!

Μπήκα και εγώ για να σε κράξω, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα μας έβγαζες την ψυχή με καθυστέρηση, «τώρα κάνω τέστ……., τώρα δεν κάνω……»…………και μου βγήκαν τα μάτια !!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μωρό μου !!!!!!!

Ξέρω πόσο ταλαιπωρήθηκες και πόνεσες τόσα χρόνια. Πραγματικά τέτοια συμβάντα στη ζωή μας μόνο σαν θαύμα μπορούν να χαρακτηριστούν. Μου δίνεις απίστευτο κουράγιο και ελπίδες, ότι μπορεί και σε εμένα να συμβεί κάποια στιγμή.

Απόλαυσε την ευτυχία σου !!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Maria- v καταρχήν συγχαρητήρια μωρό μου που πάνε όοοοοοοοοολα καλά και το δεύτερο μωράκι έχει μια δυνατή καρδούλα.

Οι σκέψεις που κάνεις, και οι αγωνίες που έχεις είναι ανθρώπινες και σε καμιά περίπτωση κατακριτέες.

Αν ήταν τρίδυμα δεν θα ακούγατε ήδη καρδούλα ? Αφού είδατε 2 και είναι καλά και δυνατά, ανεξάρτητα αν παλινδρόμησε κάποιο, κάνουμε το σταυρό μας και προχωράμε μπροστά. Έχεις μπροστά σου πολλούς μήνες για να «αγχώνεσαι» και να «ανησυχείς».

Δεν θα πιάνεσαι από κουβέντες του γιατρού που σου φάνηκε ότι «εννοούσε» κάτι άλλο και θα χάνεις τον ύπνο σου. Ότι βλακεία – ανησυχία - περιέργεια – σκέψη, έχεις θα τον παίρνεις τηλέφωνο ή θα το συζητάτε από κοντά ΆΜΕΣΑ . Αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε, και όχι δεν γίνεσαι κουραστική. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να είσαι εσύ ήρεμη και ευτυχισμένη.

Η κολλητή μου γέννησε δίδυμα, από εξωσωματική και εννοείται πως πήγε κατευθείαν για καισαρική, παρόλο που πήγε με διαστολή έτοιμη να γεννήσει. Είναι κύηση «υψηλού» κινδύνου και οι γιατροί δεν ρισκάρουν επιπλοκές.

Καμιά εγκυμοσύνη με δίδυμα και τρίδυμα δεν φτάνει ένατο μήνα. Οπότε μην το σκέφτεσαι.

9aXep2.png

Angie καλώς ήρθες στην παρέα μας, όλα καλά θα πάνε, αυτό που σου είπαν τα κορίτσια είναι και το πιο σημαντικό, το θέμα γιατρού εννοώ. Καλή τύχη λοιπόν και σε σένα και καλό κουράγιο!

Να θυμασαι πως οποτε με χρειαστεις ειμαι εδω...Εισαι ψυχουλα και σου αξιζουν τα καλυτερα οπως και ολα τα κοριτσακια εδω μεσα...Να μην αγχωνεσαι και να τρως....Δεν τρως μονο για σενα αλλα για τρεις!Δεν θα πω 4 για να μην σε τρομαξω :D

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, μέσα από την καρδία μου και εσύ και όλες οι κοπέλες εδώ μέσα να το ζήσετε αυτό όσο πιο σύντομα γίνεται!!

Maria- v καταρχήν συγχαρητήρια μωρό μου που πάνε όοοοοοοοοολα καλά και το δεύτερο μωράκι έχει μια δυνατή καρδούλα.

Οι σκέψεις που κάνεις, και οι αγωνίες που έχεις είναι ανθρώπινες και σε καμιά περίπτωση κατακριτέες.

Αν ήταν τρίδυμα δεν θα ακούγατε ήδη καρδούλα ? Αφού είδατε 2 και είναι καλά και δυνατά, ανεξάρτητα αν παλινδρόμησε κάποιο, κάνουμε το σταυρό μας και προχωράμε μπροστά. Έχεις μπροστά σου πολλούς μήνες για να «αγχώνεσαι» και να «ανησυχείς».

Δεν θα πιάνεσαι από κουβέντες του γιατρού που σου φάνηκε ότι «εννοούσε» κάτι άλλο και θα χάνεις τον ύπνο σου. Ότι βλακεία – ανησυχία - περιέργεια – σκέψη, έχεις θα τον παίρνεις τηλέφωνο ή θα το συζητάτε από κοντά ΆΜΕΣΑ . Αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε, και όχι δεν γίνεσαι κουραστική. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να είσαι εσύ ήρεμη και ευτυχισμένη.

Η κολλητή μου γέννησε δίδυμα, από εξωσωματική και εννοείται πως πήγε κατευθείαν για καισαρική, παρόλο που πήγε με διαστολή έτοιμη να γεννήσει. Είναι κύηση «υψηλού» κινδύνου και οι γιατροί δεν ρισκάρουν επιπλοκές.

Καμιά εγκυμοσύνη με δίδυμα και τρίδυμα δεν φτάνει ένατο μήνα. Οπότε μην το σκέφτεσαι.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, γρήγορα και στις δικές σου χαρές. Η καισαρική εννοείται ότι δεν με αγχώνει, με τις εγχειρίσεις που έχω κάνει, έχω ήδη 2 καισαρικές τομές, 2 φορές μου άνοιξαν την μήτρα τριαντάφυλλο! Αυτό που με αγχώνει, μήπως απλά καθυστέρησε να αναπτυχθεί το τρίτο, ο γιατρός μας είπε θα ξεκαθαριστεί στον επόμενο υπέρηχο, δεν μας είπε σίγουρα παλινδρόμησε, πάντως προς τα εκεί πάει το πράγμα. Αυτό που λες θα κάνω, θα κάνω τον σταυρό μου και προχωράμε με τα 2 και ο Θεός βοηθός!!! Εξάλλου άρχισαν και οι αναγούλες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, που μου δηλώνουν την παρουσία τους τα παιδάκια μου! Μου αρέσει που ανυπομονούσα να το νιώσω αυτό και τώρα που δεν τρώω τίποτα όλη μέρα, σέρνομαι από καναπέ σε καναπέ, χαλάλι τους! Κοριτσάρα καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ από την προσπάθειά σου αυτό το μήνα, με τέτοιο αυγό περιμένουμε πολλά!!!

HvAnp3.png

Κορίτσια καλήμερα....:P

'Εχω ένα προβληματάκι κ θα ήθελα να το συζητήσω μαζί σας κ αν μπορείτε να με βοηθήσετε...

Καταρχήν....Πριν περίπου ενάμιση χρόνο είχα κάνει μια επέμβαση με laiser για την αφαίρεση κονδυλωμάτων..Ο γιατρός τότε πριν κανονισουμε για την επέμβαση μου είχε πει οτι ήταν μόνο εξωτερικά κ αφου κάναμε την επέμβαση κ ξύπνησα από την νάρκωση μου είπε ότι τελικά υπήρχαν κ εσωτερικά...Μέχρι εδώ όλα καλά...Εδώ κ ένα 8μηνο προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε παιδάκι,αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα...Προχτές λοιπόν πήγαμε σε έναν άλλο γιατρό κ μου είπε πως στον τράχηλο της μήτρας υπάρχει ένα μικρό στένωμα (κατι σαν ζικ-ζακ είπε) με αποτέλεσμα να εμποδίζει το σπέρμα να περάσει...Εν τω μεταξυ έχω πολυκυστικες ωοθήκες κ 3 μήνες καθυστέρηση...Εγκυος δυστυχως δεν είμαι...Μου είπε οτι θα πρέπει να κάνουμε σπερματεγχειση κ οτι το ποσοστο επιτυχειας ειναι περιπου 25%..Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για όλα τα παραπάνω γιατί πραγματικά ψυχολογικά ειμαι πολύ χαλια...Με τον προηουμενο γιατρο τι να κάνω που δεν με ενημέρωσε από πριν? Αυτος φταίει γι' αυτην την "ανωμαλια" στον τράχηλο?Κ με τον άντρα μου που είμαστε 5 μήνες μονο παντρεμενοι επικρατει μια περιεργη ατμοσφαιρα μεταξυ μας...Αισθάνομαι απαίσια....:(

Γεια σου Angie !

Να υποθέσω καταρχήν, ότι με τα κονδυλώματα ξεμπερδέψατε και το αφήσατε πίσω σας.

Το διάστημα που προσπαθείτε δεν είναι μεγάλο, μάλιστα είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια και οι πολυκιστικές σε καμιά περίπτωση δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ο γιατρός πιστεύω, πολύ σωστά σας μίλησε για σπερματέγχυση γιατί με φαρμακευτική υποστήριξη θα κάνεις σίγουρα αυγά και θα παρακάμψετε τον τράχηλο, πηγαίνοντας κατευθείαν στον στόχο.

Όλα αυτά βέβαια εφόσον έχετε βεβαιωθεί με σαλπιγγογραφία ότι είναι διαβατές οι σάλπιγγες, και με σπερμοδιάγραμμα ότι είναι εντάξει το σπέρμα. Διαφορετικά είναι επιεικώς ανόητο να μπείτε σε τέτοια διαδικασία. Και το λέω χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, γιατί στο παρελθόν έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις γυναικών που κάνουν άδικα σπερματεγχύσεις χωρίς να έχουν αναφέρει οι γιατροί τους την σαλπιγγογραφία και τις βασικές εξετάσεις που θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί.

Το άλφα και το ωμέγα είναι ο γιατρός σου και η σχέση που έχεις μαζί του.

Και εγώ είμαι «καμμένη» από γυναικολόγους, μέχρι που βρήκα τον «άνθρωπο» μου και του έχω τυφλή εμπιστοσύνη.

Δυστυχώς αυτός ο τομέας θέλει ψάξιμο. Αν για κάποιο λόγο δεν είσαι ευχαριστημένη, ξεκίνα και ψάχνε !!

Για την ανατομία σου δεν φταίει κανένας γιατρός. Και εγώ έχω οπίσθια κλίση μήτρας και κλίση στον τράχηλο και το έμαθα μετά από 3 χρόνια προσπαθειών. Ε και?

9aXep2.png

Maria – v σε φαντάζομαι να τρέχεις να ξεράσεις με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλια!!

«Θέλω να τα βγάλω !!!! Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!!»……χαχαχα

9aXep2.png

JanettaΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω λεπτομέρειες !!!!!!!

Μπήκα και εγώ για να σε κράξω, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα μας έβγαζες την ψυχή με καθυστέρηση, «τώρα κάνω τέστ……., τώρα δεν κάνω……»…………και μου βγήκαν τα μάτια !!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μωρό μου !!!!!!!

Ξέρω πόσο ταλαιπωρήθηκες και πόνεσες τόσα χρόνια. Πραγματικά τέτοια συμβάντα στη ζωή μας μόνο σαν θαύμα μπορούν να χαρακτηριστούν. Μου δίνεις απίστευτο κουράγιο και ελπίδες, ότι μπορεί και σε εμένα να συμβεί κάποια στιγμή.

Απόλαυσε την ευτυχία σου !!

ΛΙΑ ΜΟΥ σε ευχαριστω πολυ και συ γρηγορα να εχεις μια θετικη τεραστια χοριακη!λια μετα απο τοσα χρονια αναμονης. εχω γινει τοσο σκληρη που δεν καταλαβαινα τιποτα!ο αντρας μου παραλιγο να παθει καρδια .ετρεμε σας λεω.ετρεμε.αφου οταν ηταν να μαθουμε το αποτελεσμα μου λεγε μη παιρνεις τωρα τηλ.παρε σε 10'.αρπαζω το τηλ.και παιρνω..ειχα συνηθισει τοσο το αρνητικο που δεν με φοβιζε!

ελεγα που λες να παρω τεστ απο το φαρμακειο,αλλα λεω δεν ειναι παντα εγκυρα και εδω κοντα εχουμε μικροβιολογικο,λεω δεν παω να ειμαι σιγουρη κ να τελιωνω.εντωμεταξυ τα χριστουγεννα ειχα παει για μπανακι στη θαλλασα και λεω ωωχ σοκαρα τον οργανισμο μου με αυτο το μπανιο και για αυτο καθυστερει η περιοδος. γιατι πηγα χωρις να εχω συνεχεια απο το καλοκαιρι.ααα ειχα αρχισει και γυμναστηριο .πιστευω οτι η τσαμπικα και ο πανορμιτης εβαλαν το χερακι τους!τους υπερ-ευχαριστω!και να βοηθησουν και εσας φιλες μου!εβλεπα μια εκπομπη σε ενα τοπικο καναλι οπου οι πιστοι αφηγουνταν θαυματα και ειδικοτερα γυναικες που δεν ''πιαναν''παιδι ,μετα απο ταμα να εχουν εγκυμοσυνη.τωρα εχω αγχωθει για γιατρο δεν ξερω κανεναν καλο στη ροδο..λενε σε ενα φορουμ οτι οι καλυτεροι ειναι στο γενικο νοσοκομειο ροδου,το κρατικο δηλαδη .αααλλο αγχος και αυτο.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...