Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Χθες λείπαμε όλη μερα..

Τζανετα περιμένουμε νέα!!

Κατερινακι καλη επιτυχία για το τραπέζι..

Μαρια σταρ πως μ αρέσουν τα beaute...

Νεραιδουλα εργασία και χαρα!!!!!

Φιλια σε ολες!!

καλημέρα κορίτσια!!έχω εργασία σήμερα!!!

φιλάκια πολλά!!!!

θέλω και εγώ ένα τοστάκι!!

με χαλλούμι νατάσα και λούντζα και ντομάτα!

Σισσακι μου σε ευχαριστω καλο μου. Που εισασταν και λείπατε; Βολτιτσα η καμμια εκδρομουλα;;

τινκερ μου πολυ ωραίο το τοστακι σου με την λουντζα. Ειναι απο τα αγαπημένα μου αλλαντικά. Καλη επιτυχία με την εργασία σου!!!

Εγω μόλις τελείωσα το μαγείρεμα. 4 ματιά κουζίνας και ένας φούρνος ειναι σε πλήρη απασχόληση. Πάω να κανω και κάτι άλλες δουλιτσες για να προλάβω να ειμαι έτοιμη. Θα μπαίνω να σας βλέπω κιόλας μόλις κανω τα διαλείμματακια μου να το ξέρετε εντάξει;;; Να είστε φρονιμες!!!

Νατασσα που είσαι;; Η τινκερ μας ετοιμάζει τοστ!!!

Χτες έκανα μια μανιταροσουπα μουρλια. Τινκερ θα σου στείλω την συνταγή. Πανευκολη και Γρηγόρη.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σισσακι μου σε ευχαριστω καλο μου. Που εισασταν και λείπατε; Βολτιτσα η καμμια εκδρομουλα;;

τινκερ μου πολυ ωραίο το τοστακι σου με την λουντζα. Ειναι απο τα αγαπημένα μου αλλαντικά. Καλη επιτυχία με την εργασία σου!!!

Εγω μόλις τελείωσα το μαγείρεμα. 4 ματιά κουζίνας και ένας φούρνος ειναι σε πλήρη απασχόληση. Πάω να κανω και κάτι άλλες δουλιτσες για να προλάβω να ειμαι έτοιμη. Θα μπαίνω να σας βλέπω κιόλας μόλις κανω τα διαλείμματακια μου να το ξέρετε εντάξει;;; Να είστε φρονιμες!!!

Νατασσα που είσαι;; Η τινκερ μας ετοιμάζει τοστ!!!

Χτες έκανα μια μανιταροσουπα μουρλια. Τινκερ θα σου στείλω την συνταγή. Πανευκολη και Γρηγόρη.

Είχαμε παει αραχωβα κατερινακι μου!!

Καλημερα κοριτσαρες!

Χθες η μερα ειχε βαρεμαρα...Σημερα εχει δουλιτσες και το βραδυ βολτιτσα!

Λια μου μην απορεις για τις ψυχολογικες σου μεταπτωσεις σε καταλαβαινουμε αλλωστε απολυτα...Κανε μια διακαναλικη με το συμπαν μηπως και χαλαρωσεις και ολα θα πανε πριμα...

janneta περιμενουμε ευχαριστα...

Georgkat αν κανεις και γλυκο με καλαμποκι να με καλεσεις κι εμενα :D Ευχομαι να περασετε ομορφα!

tinker καλο κουραγιο και καλη επιτυχια με την εργασια σου!

Sissy πολυ καλα κανατε και αποδρασατε παλι αυτα τα ταξιδακια ειναι ενεσεις τονωσης της ψυχολογιας.

astage μου μετραω τις μερες να τελειωσει η διατροφη μου με το καλαμποκι και ειμαι περιεργη να δω τι θα μου δωσει στην συνεχεια...

Stardustmg καλο beaute και καλα να περασεις κι εσυ!

Φιλια πολλα πολλα σε ολες ...

georgia εισαι ΑΑ.Δηλαδη Αδικαιλογητως Απουσα.Εμφανισου!

Καλημερα κοριτσαρες!!!!προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου απο χθες γιατι ξεμπερδεψαμε κατα τις 3 με τη μπιριμπα.σηκωθηκα με τρομερο πονοκεφαλο,γαμω την ιγμοριτιδα μου!!!

Νεραιδουλα μου τι μου κανεις με το τοστ!!!και ποσο πειναω!!!

Σισσακι ποσο τελεια η Αραχωβα!!!!καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα!

Λια θυμισε μου και τι ζωδιο εισαι;;;!!!!πως να μην εισαι κυκλοθυμικη οταν πρεπει να ειμαστε με το ρολοι στο χερι και να κανουμε σεξ γιατι ΠΡΕΠΕΙ;;

Κατερινιω μου,στειλε και απο δω κανενα πιατο γιατι βλεπω να μενει νηστικος ο αντρας σημερα.

Αστερι την καλυτερη δουλεια εκανες χθες!!βολτες και παλι βολτες!τι ποιο ωραιο για χαλαρωση.

Φιλια πολλα σε ολες σας!!!και πολλα μαλιστα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Μπήκα να σας πω τα νέα μου. Τα μωρά μου και τα δυο είναι μια χαρά. Οι καρδιές σούπερ και το μικρό ή μεγάλωσε ή απλά το είδαμε από άλλη μεριά και φαινόταν σχεδόν ίδιος με τον άλλο σάκο. Σήμερα είμαι 7w5d μου είπε και ότι λόγω διδύμων θα γεννήσω πριν τις 40 εβδομάδες, περίπου αρχές Αυγούστου. Μου είπε ότι είναι δυο τελείως διαφορετικές εγκυμοσύνες που απλά συμβαίνουν ταυτόχρονα στην ίδια μήτρα, έχει ο κάθε σάκος δικό του πλακούντα και μετά τις 24 εβδομάδες αρχίζουν τα ζόρια, που αρχίζουν να τρέφονται και να μεγαλώνουν. Εννοείται ότι του είπα, ότι το μόνο που με νοιάζει είναι να γεννηθούν καλά και τίποτε άλλο, μου είπε ότι θα κάνουμε καισαρική. Επειδή είμαι αδύνατη μου είπε ότι θα φανεί πολύ γρήγορα η κοιλιά μου. Για το ότι δεν τρώω σχεδόν τίποτα μου είπε ότι δεν τον ανησυχεί, θα τα φάω αργότερα μαζεμένα, με ζύγισε ήμουν 50,9 με τα παπούτσια. Χθες άρχισαν και οι αναγούλες, μου έδωσε και ένα κατεβατό εξετάσεις αίματος και ούρων. Οι ωοθήκες μου δεν έχουν ξεπρηστεί, αλλά θα ξεπρηστούν μου είπε να μην ανησυχώ.

Υπάρχει ένα μελανό σημείο σε όλα αυτά που μας αναστάτωσε λίγο και δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Στον μεγάλο σάκο, είδαμε και κάτι άλλο μέσα. Μάλλον εκείνο το έμβρυο διαιρέθηκε και πήγαινε για δίδυμη κύηση από το ίδιο ωάριο και παλινδρόμησε το ένα. Αν και είναι αμαρτία αυτό που θα πω, ελπίζω να είναι έτσι, γιατί αν είναι τρίδυμα έχουμε πρόβλημα από πολλές απόψεις, και για την δική μου υγεία, και για την δική τους και για την οικονομική στήριξη, μόνο σε σας το λέω, δεν θα το συζητήσω με κανέναν άλλο μέχρι να ξαναπάμε... Ολο το βράδυ το σκεφτόμουνα και δεν με έπιανε ύπνος. Εχει ο άντρας μου κληρονομικότητα διδύμων, οπότε από εκεί είναι το γονίδιο, τι να πω... υπομονή 2 εβδομάδες μέχρι να τα ξαναδούμε.

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μπήκα να σας πω τα νέα μου. Τα μωρά μου και τα δυο είναι μια χαρά. Οι καρδιές σούπερ και το μικρό ή μεγάλωσε ή απλά το είδαμε από άλλη μεριά και φαινόταν σχεδόν ίδιος με τον άλλο σάκο. Σήμερα είμαι 7w5d μου είπε και ότι λόγω διδύμων θα γεννήσω πριν τις 40 εβδομάδες, περίπου αρχές Αυγούστου. Μου είπε ότι είναι δυο τελείως διαφορετικές εγκυμοσύνες που απλά συμβαίνουν ταυτόχρονα στην ίδια μήτρα, έχει ο κάθε σάκος δικό του πλακούντα και μετά τις 24 εβδομάδες αρχίζουν τα ζόρια, που αρχίζουν να τρέφονται και να μεγαλώνουν. Εννοείται ότι του είπα, ότι το μόνο που με νοιάζει είναι να γεννηθούν καλά και τίποτε άλλο, μου είπε ότι θα κάνουμε καισαρική. Επειδή είμαι αδύνατη μου είπε ότι θα φανεί πολύ γρήγορα η κοιλιά μου. Για το ότι δεν τρώω σχεδόν τίποτα μου είπε ότι δεν τον ανησυχεί, θα τα φάω αργότερα μαζεμένα, με ζύγισε ήμουν 50,9 με τα παπούτσια. Χθες άρχισαν και οι αναγούλες, μου έδωσε και ένα κατεβατό εξετάσεις αίματος και ούρων. Οι ωοθήκες μου δεν έχουν ξεπρηστεί, αλλά θα ξεπρηστούν μου είπε να μην ανησυχώ.

Υπάρχει ένα μελανό σημείο σε όλα αυτά που μας αναστάτωσε λίγο και δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Στον μεγάλο σάκο, είδαμε και κάτι άλλο μέσα. Μάλλον εκείνο το έμβρυο διαιρέθηκε και πήγαινε για δίδυμη κύηση από το ίδιο ωάριο και παλινδρόμησε το ένα. Αν και είναι αμαρτία αυτό που θα πω, ελπίζω να είναι έτσι, γιατί αν είναι τρίδυμα έχουμε πρόβλημα από πολλές απόψεις, και για την δική μου υγεία, και για την δική τους και για την οικονομική στήριξη, μόνο σε σας το λέω, δεν θα το συζητήσω με κανέναν άλλο μέχρι να ξαναπάμε... Ολο το βράδυ το σκεφτόμουνα και δεν με έπιανε ύπνος. Εχει ο άντρας μου κληρονομικότητα διδύμων, οπότε από εκεί είναι το γονίδιο, τι να πω... υπομονή 2 εβδομάδες μέχρι να τα ξαναδούμε.

Υπομονη Μαρακι μου και ευχομαι ολα να πανε κατευχην και να μην χρειαστει να μπεις σε αλλες περιπετειες..Και να τρως γλυκια μου...Εσυ παρολο που εισαι και εγκυουλα εισαι πιο αδυνατη και απο μενα...Τα ακουτε κοπελιες?Μην λετε μονο σε εμενα να τρωω του σκασμου :tongue:

Ολα θα πανε καλα και οπως λεω και σε δυο αλλες εγκυουλες που λατρευω και εχουν τα δικα τους προβληματακια,να σκεφτεσαι θετικα οσο δυσκολο κι αν ειναι.Τα αγγελουδια που εχεις στην κοιλιτσα σου νιωθουν το αγχος σου και στεναχωριουνται κι αυτα...Με την βοηθεια της Παναγιας και της Αγιας Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου θα πανε ολα κατευχην φιλεναδα ...

μαράκι μου, ακούσατε και καρδούλες ε??

είναι πολύ λογικό να σκέφτεσαι έτσι...εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να μην σε προβληματίζουν άλλα θεματάκια..πότε θα ξαναπας στο γιατρό?

όταν πας θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα..

προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται και να μην σκέφτεσαι τίποτα...όλα θα πάνε μια χαρά...να σκέφτεσαι θετικά!!!

ευαγγελία μου σοβαρά τωρα σου είπε να τρως κάθε μέρα καλαμπόκι βραστό??φαντάζομαι θα τρως και άλλα πράγματα σωστά??

με λαδάκι και αλατάκι φαντάζομαι??ελπίζω να βοηθήσει!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαρακι μου μην στενοχωριεσαι.να προετοιμαζεσαι εσυ για τα διδυμακια σου και να τρως!!ολα θα πανε μια χαρουλα!!δεν ξερω και πολλα απο αυτα για να ειμαι ειλικρινης αλλα για να καταλαβω υπαρχει πιθανοτητα για τριδυμα;δεν θα ακουγατε 3 καρδουλες ομως ή δεν εχει αναπτυχθει ακομα οπως πρεπει;

μαράκι μου, ακούσατε και καρδούλες ε??

είναι πολύ λογικό να σκέφτεσαι έτσι...εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να μην σε προβληματίζουν άλλα θεματάκια..πότε θα ξαναπας στο γιατρό?

όταν πας θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα..

προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται και να μην σκέφτεσαι τίποτα...όλα θα πάνε μια χαρά...να σκέφτεσαι θετικά!!!

ευαγγελία μου σοβαρά τωρα σου είπε να τρως κάθε μέρα καλαμπόκι βραστό??φαντάζομαι θα τρως και άλλα πράγματα σωστά??

με λαδάκι και αλατάκι φαντάζομαι??ελπίζω να βοηθήσει!!

Νεραιδακι μου δεν τρωω μονο καλαμποκι.Μου ειπε καθε μερα για 40 μερες πριν ξενικησω τις επομενες καψουλες να εχω στην διατροφη μου 3 κουταλιες της σουπας καλαμποκι βραστο.Βεβαια το εχουν λιγουρευτει και ο συζυγος και η μικρη και καθε μερα δεν προλαβαινουμε να παιρνουμε καλαμποκι.Το βαζω στις σαλατες μου και τις απογειωνει.Ευτυχως μου αρεσει το καλαμποκι αν μου δωσει μετα να τρωω μπαμιες που τις σιχαινομαι να δω τι θα κανω...

Διαφημίσεις

Νεραιδακι μου δεν τρωω μονο καλαμποκι.Μου ειπε καθε μερα για 40 μερες πριν ξενικησω τις επομενες καψουλες να εχω στην διατροφη μου 3 κουταλιες της σουπας καλαμποκι βραστο.Βεβαια το εχουν λιγουρευτει και ο συζυγος και η μικρη και καθε μερα δεν προλαβαινουμε να παιρνουμε καλαμποκι.Το βαζω στις σαλατες μου και τις απογειωνει.Ευτυχως μου αρεσει το καλαμποκι αν μου δωσει μετα να τρωω μπαμιες που τις σιχαινομαι να δω τι θα κανω...

3 κουταλιες δεν είναι πολλες για να το βαρεθείς!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

3 κουταλιες δεν είναι πολλες για να το βαρεθείς!!!

Δεν το εχω βαρεθει απλα ανυπομονω να περασει ο καιρος για να προχωρησουμε στην επομενη φαση της θεραπειας.Τα υπολοιπα χαριτολογωντας τα λεμε...

ΚΟΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ????ΚΑΛΕ ΒΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑ?ΚΟΚΟΝΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΙΙΜΑ ΕΓΚΥΟΣ !ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4.3ΧΡ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ!ΘΕΕΕ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡς ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ!

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ΚΟΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ????ΚΑΛΕ ΒΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑ?ΚΟΚΟΝΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΙΙΜΑ ΕΓΚΥΟΣ !ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4.3ΧΡ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ!ΘΕΕΕ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡς ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ!

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ

τι νέα είναι αυτά καλέ σήμέρα!!!!!

Μπράβο!!!μπράβο!!!!!! μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να το απολάυσεις όσο μπορείς!!!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...