Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλεεεεεεε τι γλωσσοδιαρια ειναι αυτη σήμερα γαι λίγο μπείκα και εχω διαβασει 3 σελίδες απο της 15:30 ωρα που είχα να μπω.

georgat εχω ξανα κανει υστεροσκοπήση αλλα δεν καταλαβα τίποτα και ούτε πλήρωσα και τίποτα,πριν 3 χρόνια έκανα λαμπαροσκόπηση και μου έκανε και υστεροσκοπήση αφου θα κοιμηθεις που θα κοιμηθεις θα σου κάνω και αυτο που είπαι αλλά ο γιατρος μου ηταν τότε στο αττικο και δεν εδωσα λεφτα ουτε στο νοσοκομειο αλλά τωρα είναι στο ιασσο και γιάυτο ρωταω της τίμες και αυτο είναι που με στεναχωρει ότι το εκανα πριν 3 χρόνια και τώρα πάλι τα ιδια γιατι βρηκαμε εναν πολυποδα.

υ/π το μαλλι τελειο!!!!

λεια ζούμε για να σε ακούμε!!!!!

καληνυχτα κοριτσακια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μουυυυυ καλημερα!! Σας ελειψα? οχι ε? δεν πειραζει!!! Εμενα μου λειψατε πολυ!! Τρεχω κ δεν φτανω σαν την παλαβη! Ο Ιανουαριος ειναι ο χειροτερος μηνας για μενα στη δουλεια! Αρχισα κ γυμναστηριο και παω κ χτυπιεμαι 3 φορες την εβδομαδα και yoga! Ζω μεγαλες στιγμες! Επισης, εχω παρει τους δρομους και δεν βαζω κωλο μεσα! Με ευχαριστει πολυ! Σημερα εκλεισα 2 ταινιες να δω σινεμα! Με τετραγωνα ματια θα φυγω!

Λια μου αν κ καθυστερημενα να τα εκατοστησεις! Ξερεις τι σου ευχομαι! Μην τα ξαναλεμε! Και υγειααααα!!

Ασπα μου λυπαμαι για τη γιαγια σου! Τα χρονια της να παρετε.

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια μου! Πολλα φιλακια! Μην με παρεξηγειτεου δεν μπαινω συχνα.. Εχω παθει το συνδρομο του "ανοιγω την πορτα και χανομαι!".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

τον ήπια τον καφέ μεχρι να σας διαβάσω,παράπονο δεν έχω....

νεραιδούλα μου εγώ θέλω σεφταλιες μιαμ μιαμ αλλά θα δοκιμάσω και όλα τα άλλα εννοειται!!!

Λία μου μπας και είναι δίκροκο???πραγματικά αυγουλάρα...δώστου να καταλαβει!!

κατερινάκι φανταστικό το χτένισμα με το φιογκο, αστέρι η φίλη σου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε??

Μαρια σταρ τι καλα!!και εγω θελω να παω γυμναστηριο αλλα θελω κατι χαλαρο οπως πιλατες γιατι εχω χαμηλη πιεση και μου εχει πει ο γιατρος να απογευγω αποτομες κινησεις,πανω κατω και τετοια!!

Διαφημίσεις

Αχ από ότι βλέπω μας έπιασε πάλι η παλιά καλή βλακεία μας!!!

Πολλές πεινασμενες μαζευτήκαμε πάλι τι καλα,άλλες για φαι και άλλες για κοκο;)

Λία εγώ ψηφίζω δικροκο ρε θηρίο!!!Ζεις;αναπνέεις;τα πόδια σου τελοσπάντων τα παίρνεις;;;;Πες μου τι τραγούδι θελεις και σου έρχομαι για την κανταδα που λεει το Κατερινακι αν και έναν φόβο τον έχω μην μετά από τα γιαούρτια και τα μέλια με τα καρύδια έχουμε και παράπλευρες απωλειες;)

Κατερινακι μου με τοσο μαλλί μπορείς να κανείς τα πάντα,αν κι εμένα δεν μου αρέσουν τα πολύ στημένα με πολύ λακ και κάποιες από τις κοτσίδες που είδα ήταν σούπερ!!Αλλά μπροστά σε μια τέτοια κουκλάρα νύφη που θα γίνεις ότι μαλλί και να κανείς θα είσαι θέα!!!

Μαζοχα μου είσαι τρελή ΤΕΛΟΣ!!!

Νεραιδουλα μου όλες τετραφυλες ντουλάπες θα φύγουμε αν κατεβουμε κατω σε σένα !!!

Βανζελ μου ή αλλιώς κόκονα μου με τοσο καλαμπόκι τα φιλία μου!!

Σισσακι,μαρια ς,Μαρία ν,αστέρι,janetta,και οποία ξεχνάω την αγάπη μου σε όλες!!

bKtop2.png8BRwp3.png

που ειστε ρε κοριτσια??????!!!!!

Αστερι μου φυσικα και μας ελειψες!!!!!αλλα κανεις και δεν βαζεις κωλο κατω!!!!!!μαζι σου!!!!!!

Ασπα κοριτσαρα μου, τρελοκομειο, πως εισαι εσυ?και εσενα ποναει ο κωλος να υποθεσω?γιατι μαλλον ουτε εσυ τον βαζεις κατω!!!

Λια τα ποδαρακια μπορεις να κλεισεις αραγε?????????!!!

Νεραιδουλα μου, απο χθες ποσο ονειρευομαι εκεινο το χαλουμι!!!!!Αχχχχχχχχχ!!!!!

εγω ολη μερα εξω σημερα και απο επισκεψη σε επισκεψη!!!!!και σε λιγο περιμενω την παρεα για ολονυχτια μπιριμπα!!

φιλαρες πολλες σε ολες ξεχωριστα!!!

ειδατε σημερα ειμαι ηρεμη!!δεν εχω γλωσσοδαρροια!!!τα ειπα ολα χθες!!!!!!

κοριτσοπουλα που ειστε σημερα?καλα τα ειπαμε ολα εχθες και σημερα χαλαρωνουμε!λια ολα οκ?κοπελα μου μη ξεχνας να σηκωνεις τα ποδια ψηλα να πανε ολα τα ζουζουνια μεσα!ρε κοπελες εγω εδω και 2μερες δε μου χει ερθει(οχι οτι την περιμενω),εντωμεταξυ εχω εντονους πονους περιοδου,να παω αυρειο να παρω τεστ???καλα θα δω πως θα ειμαι αυριο και τι ορεξη θα εχω!εδω αρχισαν παλι οι κολοβροχες και πολυς αερας!αυτα βρε!αντε καληνυχτα και καλοξημερωμα

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Άντε ρεεεεεεεεεε……………κοροϊδεύετε το αυγό μουουουουου……………

Έχω σκάσει στα γέλια από εχθές με τις βλακείες που γράφετε…….όργια !!

Δεν παρεξηγιέμαι με τίποτα. Σας αγαπώ όλες πολύ – πολύ – πολύ και με βοηθάτε απίστευτα.

Σήμερα έχω άρνηση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δηλαδή τίποτα πάλι. Αυτή τη φορά αρνούμαι να κυνηγιέμαι γύρω – γύρω ανά 3 ώρες. Θα πάρω πατατάκια και θα κάτσω να δω ταινία…………..

Έχω και κάτι νεύρα………άνευ λόγου και αιτίας.

Σήμερα κατεβήκαμε στο κέντρο, ήπιαμε καφέ, πατήσαμε ένα καυγά για ανύπαρκτο λόγο, κάναμε βόλτα στα μαγαζιά (οι άνθρωποι είναι κλέφτες και ψεύτες όσο αφορά τις υποτιθέμενες προσφορές……..), ξαναπατήσαμε καυγά, γυρίσαμε σπίτι και τώρα έχω μούτρα χωρίς να ξέρω γιατί………..

Μου εξηγείτε πως με αντέχει ….??????

Janetta, να πας…….να πας………..αφού θα πας ! Θα σε περιλάβω αύριο.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Άντε ρεεεεεεεεεε……………κοροϊδεύετε το αυγό μουουουουου……………

Έχω σκάσει στα γέλια από εχθές με τις βλακείες που γράφετε…….όργια !!

Δεν παρεξηγιέμαι με τίποτα. Σας αγαπώ όλες πολύ – πολύ – πολύ και με βοηθάτε απίστευτα.

Σήμερα έχω άρνηση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δηλαδή τίποτα πάλι. Αυτή τη φορά αρνούμαι να κυνηγιέμαι γύρω – γύρω ανά 3 ώρες. Θα πάρω πατατάκια και θα κάτσω να δω ταινία…………..

Έχω και κάτι νεύρα………άνευ λόγου και αιτίας.

Σήμερα κατεβήκαμε στο κέντρο, ήπιαμε καφέ, πατήσαμε ένα καυγά για ανύπαρκτο λόγο, κάναμε βόλτα στα μαγαζιά (οι άνθρωποι είναι κλέφτες και ψεύτες όσο αφορά τις υποτιθέμενες προσφορές……..), ξαναπατήσαμε καυγά, γυρίσαμε σπίτι και τώρα έχω μούτρα χωρίς να ξέρω γιατί………..

Μου εξηγείτε πως με αντέχει ….??????

Janetta, να πας…….να πας………..αφού θα πας ! Θα σε περιλάβω αύριο.

ρε κοπελα μου πως να μην εχεις νευρα ...οταν τα πραγματα γινονται σε ωρα που θελει το αυγο και οχι η διαθεση σου,λογικο δεν ειναι!γυρισατε απο το γιατρο τρεχοντας ,να μπανιαριστειτε και μετα.........εεεε ολο αυτο δεν ειναι καποιας μορφης πιεση??μετα ,ποσα αρνητικα φαγατε τοσα χρονια που προσπαθειτε ,ποσα σχολια απο πεθερικα και ,και βαριεμαι πλεον να τα ξαναλεω!και παλι καλα ειμαστε να λες.και μην προσθεσω και την κριση που βιωνουμε ολοι οι ελληνες σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας,στα εργασιακα,στην υγεια,στην ασφαλεια κτλ!το ξαναλεω παλι καλα να λες!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

καλεεεεεεε τι γλωσσοδιαρια ειναι αυτη σήμερα γαι λίγο μπείκα και εχω διαβασει 3 σελίδες απο της 15:30 ωρα που είχα να μπω.

georgat εχω ξανα κανει υστεροσκοπήση αλλα δεν καταλαβα τίποτα και ούτε πλήρωσα και τίποτα,πριν 3 χρόνια έκανα λαμπαροσκόπηση και μου έκανε και υστεροσκοπήση αφου θα κοιμηθεις που θα κοιμηθεις θα σου κάνω και αυτο που είπαι αλλά ο γιατρος μου ηταν τότε στο αττικο και δεν εδωσα λεφτα ουτε στο νοσοκομειο αλλά τωρα είναι στο ιασσο και γιάυτο ρωταω της τίμες και αυτο είναι που με στεναχωρει ότι το εκανα πριν 3 χρόνια και τώρα πάλι τα ιδια γιατι βρηκαμε εναν πολυποδα.

υ/π το μαλλι τελειο!!!!

λεια ζούμε για να σε ακούμε!!!!!

καληνυχτα κοριτσακια!!!

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ..ΕΓΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΠΛΗΡΩΣΑ 400 ΕΥΡΩ ΠΕΡΥΣΙ,,,

Καλημέρα κοριτσακια μου!! Εγω σημερα πρωινή πρωινή γιατι περιμένω τις αγαπημένες μου φιλεναδιτσες για φαγητο το μεσημέρι και σηκωθηκα για να μαγειρεψω!!! Στο μεταξυ περιμένω και την ρημαδα την περίοδο και εχουν αρχίσει τα πονακια!! Δεν ξερω αν θα προλάβω να μπω πάλι σημερα οπότε πολλα πολλα Φιλακια σε ολες!!! Κι οταν λέω ολες εννοω ολες όπως λεει κι η διαφήμιση!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα κ απο εμεναααα!! Κ εγω πρωινη γιατι εχω εδω το παιδακι-αδερφακι μου κ σηκωθηκα να φτιαξω γαλατακι με τοστακι!! Χθες πηγαμε σινεμα κ ειδαμε 2 ταινιες, αγορασαμε βιβλιο, φαγαμε ποπ κορν, βολτες.. Τελεια!! Πολυ το ευχαριστηθηκε το μαναρακι μου!!

Παω για beaute γιατι εχει βολτιτσα σημερα!! Φιλια πολλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα κορίτσια!!έχω εργασία σήμερα!!!

φιλάκια πολλά!!!!

θέλω και εγώ ένα τοστάκι!!

με χαλλούμι νατάσα και λούντζα και ντομάτα!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια!!

Χθες λείπαμε όλη μερα..

Τζανετα περιμένουμε νέα!!

Κατερινακι καλη επιτυχία για το τραπέζι..

Μαρια σταρ πως μ αρέσουν τα beaute...

Νεραιδουλα εργασία και χαρα!!!!!

Φιλια σε ολες!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...