Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οτι και να μας φτιαξεις το τρωμε!!δεν εχουμε τετοια θεματα!!!

Θελω και σαγανακιν με χαλουμιν!!χαλουμιν με μανιταριν, χαλουμιν με καλαμποκιν, χαλουμιν με τα παντα!!

χαλλούμι με μπρόκολο θα σας κάνω!!!!!!

δεν είπες το καλύτερο συνδιασμό..χαλλούμι με λούντζα στα κάρβουνα σε κυπριακή πίτα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

δεν είπες το καλύτερο συνδιασμό..χαλλούμι με λούντζα στα κάρβουνα σε κυπριακή πίτα

Αχ μανα μου!!!!πεθαινω!!!ποσο θελω να δοκιμασω λουντζα!!!!νεραιδουλα τα σαλια θα πλημμυρισουν το σπιτι σε λιγο!!!!πρεπει να εινσι ο τελειος συνδυασμος!!πειναω!!!!

Που θα παει θα ερθουμε Νεραιδουλα μου!!!!και ευχομαι να μπορεσεις και εσυ καποια στιγμη να ερθεις εδω πανω!!φιλακια προς το παρον,παω να κανω μπανιο και να φαω τον κοσμο ολο!!!!!!

Αχ μπράβο..το καφέ μας πήρε παλι ζωη!!!!

Κατερινακι μου πολυ ωραίος ο φιογκος..Αααα και αν σκεφτείς να κόψεις τα μαλλιά σου,τα αγοράζω!!!

Νατασουλα δεν υπάρχουν αυτα που γράφεις..γέλασα πολυ με το μπροκολο!

σισσακι μου τα μαλλια μου μακραινουν παρα πολυ γρηγορα...τον μαιο η κομμωτρια μου εκτιμα πως θα ειναι και παλι κοντα στην μεση μου...αρα κανω ανετα τον φιογκο και τα κοβω και στον δινω..και παλι μαλλι θα εχω...θα με λετε αφρο-κατερινα..

Κοριτσάρες μου πριν από λίγο γύρισα από το γιατρό.

Είμαι στην 12η ημέρα και είδαμε μια αυγουλάρα 26 χιλ. που είναι να σκάσει από στιγμή σε στιγμή………….

Το αγόρι μου με πήρε από τα μαλλιά, (εκεί που ήτανε να πάμε σούπερ μάρκετ και καμιά βόλτα………), και με έφερε στο σπίτι γ……….ς.

Οπότε καταλαβαίνετε τι έχω να τραβήξω σήμερα και αύριο…..χιχιχι

Αυτή τη στιγμή με στραβοκοιτάει που κάθομαι στον υπολογιστή και δεν έχω «πιει» το χαμομηλάκι μου ακόμα.

Συζητήσαμε με το γιατρό για την εξωσωματική, και το ηθικό δίδαγμα είναι πως θα δούμε τι θα κάνουμε όσο αφορά την εμβρυομεταφορά. Αν κάνω αρκετά αυγά, πάω σίγουρα για υπερδιέγερση, οπότε θα αφήσουμε ένα κύκλο να περάσει.

Θα βλέπουμε και θα πράττουμε…..ότι γίνει.

λια μου...μπας και το αυγο συμπεριλαμβανει και το μωρο ηδη μεσα? 12η μερα 26 ??????????? και χωρις φαρμακα?????? πολυ καλα κανει και σε αγριοκοιταζει το ετερον ημιση...αν μεναμε κοντα σου θα ειμασταν κατω απο το σπιτι σου και θα σου καναμε κανταδα...μπορουμε να στειλουμε την ασπα που μενει κοντα..ασπα παρε οτι βρεις, κιθαρα, βιολι, σαντουρι εστω και μια φυσαρμονικα και κατευθυνσου προς το σπιτι της λιας να δωσεις εναν ρομαντικο τονο !!!

τινκερ ναι ναι...καλαμποκια, χαλουμια, λουντζες και μετα στους διαιτολογους για να τα χασουμε τα κιλα θα τρεχουμεεε...θα μας πεθανετεεεεεε

fmGhp2.png

A8ojp2.png

natasoula με αποτελειωσες με το γιαουρτλου...πω πω τι μου θυμισες μου τρεχουν τα σαλια μου εχει πεσει η γλωσσα στα πατωματα :D

Λια ποσο?????????26??????Ετοιμασου για διδυμα!!!Ακου 26...Μπραβο φιλεναδα δωστου να καταλαβει κριμα να χαθει τετοια αυγουλαρα...

Διαφημίσεις

natasoula με αποτελειωσες με το γιαουρτλου...πω πω τι μου θυμισες μου τρεχουν τα σαλια μου εχει πεσει η γλωσσα στα πατωματα :D

Λια ποσο?????????26??????Ετοιμασου για διδυμα!!!Ακου 26...Μπραβο φιλεναδα δωστου να καταλαβει κριμα να χαθει τετοια αυγουλαρα...

εσυ μπορεις να φας γιαουρτλου αρκει να βαλεις καλαμποκι μεσα!!! χαχαχα

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Αμαν με αυτα τα φαγητα ειμαι που ειμαι λαιμαργη τι θελετε να τριγυρναω σαν τον κανιβαλο και να ψαχνω για γιαουρτλου και χαλουμια?

Λια δωστα ολα να τριξει το σπιτι, να ακουστουν τα τυμπανα της ζουγκλας, αμα θελετε ερχομαι και εγω κατω απο το σπιτι να κανω την φωνη του ταρζαν!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...