Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

άντε έλατε!!σας περιμένω...

να μου ξηστολίσετε και το δέντρο!!!!άντε κοπίαστε

Κοριτσια ετοιμαστειτε!!!φευγουμε Κυπρο!!!!

Σισσακι μετα την Αγγλια καπακι κι αλλο ταξιδι!

Νεραιδουλα οχι μονο θα ξεστολισουμε,θα σου κανουμε το σπιτι αγνωριστο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λια μου 26 χιλιοστα..αυτο δεν ειναι αυγό αυτο ειναι kinder έκπληξη.....να το εκμεταλλευτεις εντάξει;;; Κ σημερα κ αύριο κ μεθαύριο!!!

Νατασουλα μου πάμε ολες Κύπρο!!!!

Λια!!!!!!καλε τι αυγο ειναι αυτο;;;;;;καλα σε εκανε ο αντρας σου!!!!σου αξιζε με τετοιο αυγο!!!και για ο,τι σου κανει απο δω και περα καλα να παθεις!!!!τα θελε το αυγο σου!

περιμένω κανονίστε γκρουπ...

εσύ πότε έρχεσαι???να το αφήσω μέχρι τότε το δέντρο??!!!!!

λια μου 26??12 μέρα???και μας μιλάς εμάς...για τρέξε ετοιμάσου!!!χαμομηλάκια σόδες!!!

να σου πω..πιείτε και μια κουταλία μέλι ο καθένας και από πάνω λίγο γάλα παγωμένο...πριν το...

μην ρωτήσεις γιατί , κάντο έτσι για μένα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσάρες μου πριν από λίγο γύρισα από το γιατρό.

Είμαι στην 12η ημέρα και είδαμε μια αυγουλάρα 26 χιλ. που είναι να σκάσει από στιγμή σε στιγμή………….

Το αγόρι μου με πήρε από τα μαλλιά, (εκεί που ήτανε να πάμε σούπερ μάρκετ και καμιά βόλτα………), και με έφερε στο σπίτι γ……….ς.

Οπότε καταλαβαίνετε τι έχω να τραβήξω σήμερα και αύριο…..χιχιχι

Αυτή τη στιγμή με στραβοκοιτάει που κάθομαι στον υπολογιστή και δεν έχω «πιει» το χαμομηλάκι μου ακόμα.

Συζητήσαμε με το γιατρό για την εξωσωματική, και το ηθικό δίδαγμα είναι πως θα δούμε τι θα κάνουμε όσο αφορά την εμβρυομεταφορά. Αν κάνω αρκετά αυγά, πάω σίγουρα για υπερδιέγερση, οπότε θα αφήσουμε ένα κύκλο να περάσει.

Θα βλέπουμε και θα πράττουμε…..ότι γίνει.

χαχαχα αντε καλη απολαυση!βαλε τα σεξουλιαρικα σου ,χαμηλωσε τα φωτα ,αναψε κερακι,βαλε απαλη μουσικη και μη βγαινετε καθολου απο το δωματιο...η αυγουλαρα σου ειναι τεραστια και με βαση το νομο της φυσικης p=f/s,θα σπασει ευκολα!τρεεεεεεεεεχα λεεεεεμε!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

περιμένω κανονίστε γκρουπ...

εσύ πότε έρχεσαι???να το αφήσω μέχρι τότε το δέντρο??!!!!!

λια μου 26??12 μέρα???και μας μιλάς εμάς...για τρέξε ετοιμάσου!!!χαμομηλάκια σόδες!!!

να σου πω..πιείτε και μια κουταλία μέλι ο καθένας και από πάνω λίγο γάλα παγωμένο...πριν το...

μην ρωτήσεις γιατί , κάντο έτσι για μένα

Νεραιδουλα αγνοειται η τυχη μου ακομα!!!θελουμε πρωτα να δουμε τι θα μας πουν απο το Νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης για την εξωσωματικη.αλλα ασ΄το εσυ το δεντρο....δινει αλλη ομορφια στο σπιτι!!!

Τι ειναι παλι αυτο με το μελι;;Καλε εσεις ξερετε πολλα τελικα....

Λια μου 26 χιλιοστα..αυτο δεν ειναι αυγό αυτο ειναι kinder έκπληξη.....να το εκμεταλλευτεις εντάξει;;; Κ σημερα κ αύριο κ μεθαύριο!!!

εχω πεθανει στο γελιο ρε κοριτσια (με τα γραφομενα της νατασουλας και της σισσυς!ρε κοριτσια τεραστια αυγα νομιζω κανει η στρουθοκαμηλος ,σωστα?ρε Λια μου εισαι σιγουρη οτι δεν υπηρχε καμια στρουθοκαμηλος εκει παραδιπλα..:):):):):)σορυ κοριτσακι μου,αλλα γελαμε για κατι θετικο σου ,μη το παρεις στραβα! αει λαβ γιου:shock::shock:

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

φωτεινός παντογνώστης!!!

χα χα χα!!!

ένα τιπ έδωσα...δεν ξέρω γιατί για αυτό μην ρωτήσετε...

με ενημερώνεις!!!!

να κάνω την εργασία μου και θα το βγάλω..

1533345xcnw09g7xt.gif

Έχω ψοφήσει στο γέλιο σας λέω……!! Μόλις βγήκα από το μπάνιο, και είδα τον επιβήτορα να τρώει γιαούρτι με μέλι και καρύδια……….χαχαχα……….τι να κάνει και ο άνθρωπος………..

Καλά τέτοιο αυγό, ούτε στρουθοκάμηλος να ήμουνα, όντως janetta……….

Άντε σας αφήνω, γιατί θα μου φέρει την οθόνη στο κεφάλι. Αναλαμβάνω υπηρεσία !!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

εχω πεθανει στο γελιο ρε κοριτσια (με τα γραφομενα της νατασουλας και της σισσυς!ρε κοριτσια τεραστια αυγα νομιζω κανει η στρουθοκαμηλος ,σωστα?ρε Λια μου εισαι σιγουρη οτι δεν υπηρχε καμια στρουθοκαμηλος εκει παραδιπλα..:):):):):)σορυ κοριτσακι μου,αλλα γελαμε για κατι θετικο σου ,μη το παρεις στραβα! αει λαβ γιου:shock::shock:

Τζανετα μου καλο ειναι αυτο που κάνουμε..εμένα όταν έκανα τη σπερματεγχυση και με την επεξεργασία είχαμε 100% η λια μου ειπε το κορυφαίο... Αυτο δεν ειναι σπερμα αυτο ειναι στουκας!! Γέλασα τόσο πολυ......

Διαφημίσεις

Έχω ψοφήσει στο γέλιο σας λέω……!! Μόλις βγήκα από το μπάνιο, και είδα τον επιβήτορα να τρώει γιαούρτι με μέλι και καρύδια……….χαχαχα……….τι να κάνει και ο άνθρωπος………..

Άντε σας αφήνω, γιατί θα μου φέρει την οθόνη στο κεφάλι. Αναλαμβάνω υπηρεσία !!!

με το καλό!!!σταύρωσε τη κοιλιά σου!!!και όλες απόψε θα προσευχηθούμε να είναι επιτυχημένο το ραντεβού!!!;););)

1533345xcnw09g7xt.gif

Επανηλθα!!μολις ξεστολισα το δεντρο!επιτελους γιατι ριζες θα εβγαζε σε λιγο!!Εκανα και τις μπαμιες μου και τελος.

Janneta περνας την ωρα σου πολυ δημιουργικα βλεπω!!!!Περαστικα και για το ποδι!εχεις καποιο συγκεκριμενο θεμα και σε ποναει τοσο;

S Μαρια εγω λεω να μαζευτουμε να Παμε ολες Κυπρο και να μας κανει η Νεραιδουλα μας το τραπεζι!!!!καθε φορα τρεχουν τα σαλακια......

να βγαλουμε ομαδικα ειστηρια για να παμε :tongue: :tongue:

αν ειναι να μας φτιαχνει καθε μερα τα φαγητα που λεει θα ειναι κολαση!!!!!!!

Κοριτσάρες μου πριν από λίγο γύρισα από το γιατρό.

Είμαι στην 12η ημέρα και είδαμε μια αυγουλάρα 26 χιλ. που είναι να σκάσει από στιγμή σε στιγμή………….

Το αγόρι μου με πήρε από τα μαλλιά, (εκεί που ήτανε να πάμε σούπερ μάρκετ και καμιά βόλτα………), και με έφερε στο σπίτι γ……….ς.

Οπότε καταλαβαίνετε τι έχω να τραβήξω σήμερα και αύριο…..χιχιχι

Αυτή τη στιγμή με στραβοκοιτάει που κάθομαι στον υπολογιστή και δεν έχω «πιει» το χαμομηλάκι μου ακόμα.

Συζητήσαμε με το γιατρό για την εξωσωματική, και το ηθικό δίδαγμα είναι πως θα δούμε τι θα κάνουμε όσο αφορά την εμβρυομεταφορά. Αν κάνω αρκετά αυγά, πάω σίγουρα για υπερδιέγερση, οπότε θα αφήσουμε ένα κύκλο να περάσει.

Θα βλέπουμε και θα πράττουμε…..ότι γίνει.

χαχα!!!!αντε,αστον να σε αποπλανησει!!!ελπιζω να μη χρειαστειτε την εξωσωματικη...

Τρεχα και στησου ευλογημενη!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...