Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Θα εκανες και εσυ σπερματεγχυνση με τα ιδια φαρμακα;;

το inofolic ειναι φολικο οξυ;

εγω παιρνω τις pregnant care conception..

ναι θα την έκανα τον 9 όμως τελικά είχα κύστη που ευτυχώς έφυγε και την είχα κάνει σε φυσικό κύκλο...

ινοσιτολη με φολικό οξύ έχουν μέσα...όμως από ότι ξέρω τα έχουν και αυτές που παίρνεις

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νεραιδουλα αμα ερθω θα σου φερω ενα γιαουρτλου απο δω πανω να γλυφεις και δαχτυλα σου!το Πατριωτακι ειμαι σιγουρη οτι ξερει για το γιαουρτλου στο Πιλημα!!λιγο βαρυ βεβαια αλλα θεικο!!αχ πεινασα παλι!!!

ναι θα την έκανα τον 9 όμως τελικά είχα κύστη που ευτυχώς έφυγε και την είχα κάνει σε φυσικό κύκλο...

ινοσιτολη με φολικό οξύ έχουν μέσα...όμως από ότι ξέρω τα έχουν και αυτές που παίρνεις

Μαλιστα!! Γιατι δεν δοκιμαζεις και σπερματεγχυνση με αγωγη και θα προχωρησεις κατευθειαν σε εξωσωματικη;

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Νεραιδουλα αμα ερθω θα σου φερω ενα γιαουρτλου απο δω πανω να γλυφεις και δαχτυλα σου!το Πατριωτακι ειμαι σιγουρη οτι ξερει για το γιαουρτλου στο Πιλημα!!λιγο βαρυ βεβαια αλλα θεικο!!αχ πεινασα παλι!!!

αντε έλα και θα σου κάνω λίστα με το τι θέλω..ενα καζαν απο χατζη!!!!

αχ κορίτσια πόσο τα έχω πεθυμήσει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Μαλιστα!! Γιατι δεν δοκιμαζεις και σπερματεγχυνση με αγωγη και θα προχωρησεις κατευθειαν σε εξωσωματικη;

έχω ήδη κάνει 3 αποτυχημένες, 2 με φάρμακα και 1 σε φυσικο κύκλο...

καιρός να πάμε παρακάτω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

έχω ήδη κάνει 3 αποτυχημένες, 2 με φάρμακα και 1 σε φυσικο κύκλο...

καιρός να πάμε παρακάτω...

Μακαρι κοριτσακι μου η επομενη σου προσπαθεια να ειναι και η τυχερη!! στο ευχομαι ολοψυχα!!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Νεραιδουλα μου,αμα κατεβω θα σου φερω οτι γουσταρεις!!και σιροπιαστα και αλλα τοσα που θα τρελαθεις!!!

Κατερινιω απο αυρο και μονο μπορουμε να καταλαβουμε οτι αν ειναι θελημα Θεου θα γινει!και δεν πρεπει να προδικαζουμε και να καταδικαζουμε τιποτα....

Αχ μπράβο..το καφέ μας πήρε παλι ζωη!!!!

Κατερινακι μου πολυ ωραίος ο φιογκος..Αααα και αν σκεφτείς να κόψεις τα μαλλιά σου,τα αγοράζω!!!

Νατασουλα δεν υπάρχουν αυτα που γράφεις..γέλασα πολυ με το μπροκολο!

ναι το διάβασα και εγώ!!!

:P:p

Μακαρι κοριτσακι μου η επομενη σου προσπαθεια να ειναι και η τυχερη!! στο ευχομαι ολοψυχα!!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ και για σένα το ίδιο!!!για όλες μας!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

janneta πήγα στον πνευμονολόγο μου είπε ότι είναι ίωση και θα κάνει τον κύκλο της, αλλά επιδεινώνεται από αλλεργικά αίτια, το αερόθερμο, την στάχτη από την σόμπα και την υγρασία στην κρεβατοκάμαρα, οπότε προσπαθώ λίγο να βελτιώσω αυτές τις συνθήκες μέσα στο σπίτι και από εκεί και πέρα, με την άδεια του γιατρού μου είπε να πάρω aerolin σπρέυ και sinecod σιρόπι. Μέσα όμως στις οδηγίες έλεγε να αποφεύγεται το α τρίμηνο κύησης και έτσι φοβήθηκα και δεν τα πήρα και ευτυχώς βρήκα μετά τον ομοιοπαθητικό μου. Εσύ τι κάνεις? Συνεχίζει το κρύο?

ελα ρε μαρια!ακου ιωση και αλλεργια μαζι!εγω τι επαθα εχθες κ σημερα κ δεν ξερω εγω για ποσο ακομα..το ταβανι της κραββατοκαμαρας μας ηταν μουσκεμα απο υγρασια σε ορισμενα σημεια εσταζε κιολας.περνω και γω μια παλια μπλουζατη βαζω σε σκουπα με κονταρι και μαζεψα τα νερα.μας εριξε τοσο νερο που ρουφηξε η πλακα και καθε χρονο την μονωνουν(ετσι ειχαν πει στο θειο μου οταν το ενοικιασα).οι βροχες για την ροδο φετος ηταν πρωτογνωρες λενε οι ντοπιοι!παντως σημερα καταλαγιασε το κρυο αρκετα και με πονει η αρθρωση του αριστερου ποδιου τι θερμοφορα εβαλα ,τι καουντερπεν..αστα

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

κοριτσακια καλησπερα!!!

charma καλωηρθες!!!ελπιζω να ειναι η μια και τυχερη σου σπερματεγχυση!!!δεν εχεις περασει και λιγα,ελπιζω να ανταμειφθεις πολυ πολυ συντομα!!!

Μαρια ν περαστικα σου και καλη επιτυχια αυριο στον υπερηχο :D

Κατερινα μου πολυ ωραιο το χτενισμα :D

φιλακια σε ολες!!!

οτι συνταγη εχετε για μανιταρια τη θελω και εγω!!!τα λατρευω!!!

Επανηλθα!!μολις ξεστολισα το δεντρο!επιτελους γιατι ριζες θα εβγαζε σε λιγο!!Εκανα και τις μπαμιες μου και τελος.

Janneta περνας την ωρα σου πολυ δημιουργικα βλεπω!!!!Περαστικα και για το ποδι!εχεις καποιο συγκεκριμενο θεμα και σε ποναει τοσο;

S Μαρια εγω λεω να μαζευτουμε να Παμε ολες Κυπρο και να μας κανει η Νεραιδουλα μας το τραπεζι!!!!καθε φορα τρεχουν τα σαλακια......

Κοριτσάρες μου πριν από λίγο γύρισα από το γιατρό.

Είμαι στην 12η ημέρα και είδαμε μια αυγουλάρα 26 χιλ. που είναι να σκάσει από στιγμή σε στιγμή………….

Το αγόρι μου με πήρε από τα μαλλιά, (εκεί που ήτανε να πάμε σούπερ μάρκετ και καμιά βόλτα………), και με έφερε στο σπίτι γ……….ς.

Οπότε καταλαβαίνετε τι έχω να τραβήξω σήμερα και αύριο…..χιχιχι

Αυτή τη στιγμή με στραβοκοιτάει που κάθομαι στον υπολογιστή και δεν έχω «πιει» το χαμομηλάκι μου ακόμα.

Συζητήσαμε με το γιατρό για την εξωσωματική, και το ηθικό δίδαγμα είναι πως θα δούμε τι θα κάνουμε όσο αφορά την εμβρυομεταφορά. Αν κάνω αρκετά αυγά, πάω σίγουρα για υπερδιέγερση, οπότε θα αφήσουμε ένα κύκλο να περάσει.

Θα βλέπουμε και θα πράττουμε…..ότι γίνει.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...