Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μινα νι...δεν εχουν καμμια σχεση οι τιμες των γιατρων ειτε για επεμβασεις ειτε για διαγνωστικες εξετασεις ειτε για τοκετους της θεσσαλονικης με της αθηνας.. στην αθηνα μεσος ορος κοστους υστεροσκοπησης ειναι 1200-1600. Η ολγα εδωσε 3,000 ευρω! Μιλάω παντα για τα ιδιωτικα μαιευτηρια...Για τα δημοσια ειναι διαφορετικές οι τιμές...οτι πληρωνεις παιρνεις....

Και κατα την γνωμη μου θα πρεπει να εισαι "χαρουμενη" που θα την κανεις διοτι ειναι μια εξεταση που σου δειχνει τα παντα..και αυτα που φαινονται αλλα και αυτα που δεν φαινονται...μακαρι να την εκαναν ολες οι γυναικες μολις αποφασιζαν να μεινουν εγκυες...εγω αν δεν την ειχα κανει δεν θα ειχα βρει τον κωλοπολυποδα που ηταν κρυμμενος εκει μεσα...και ουτε καταλαβα τιποτα, μπηκα, βγηκα και το βραδυ ηθελα να παω για χορο αν θυμασαι..ουτε πονος ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ασε που υστερα απο την υστεροσκοπηση, οταν μου ηρθε περιοδος, ηταν η πρωτη φορα στην ζωη μου υστερα απο 22 χρονια που μου εχει ερθει περιοδος, που δεν χρειαστηκε να παρω ουτε ντεπον! Ουτε που την καταλαβα την ρημαδα...πραγματικά ειναι απο τις εξετασεις που λες "μακαρι να μου βρουν κατι"... να επιδιωξεις να την κανεις!

μαριεττα αν αρχισουν ολες με τα μπροκολα, θα βρωμαει ο τοπος...μηνυσεις απο το κρατος οπως με την μυρωδια των τζακιων....θα φορολογησουν το μπροκολο!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p Εισαι θεα!!!!!ποσο θεικο και ξεφτιλισμενο ταυτοχρονα να λεει πανω το χαρτι "φορος κλανιας λογω παραγωγης μεθανιου!"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α μαλιστα πιο οικονομίκα τα δικά σου σε σχεση με την georgat που μου ειπαι!!!

δεν εχω ρωτησει τον γιατρό μου γι'αυτο κάνω ερευνα να δω τη τιμές παιζουνε,γιατί όπως παέι μάλλον θα την κάνω δεν την γλυτώνω........

δυστυχώς!!!!!

Μινα καλυτερα να πας να σου φυγει και ενα αγχος!!!!!!Σκεψου το ετσι. :tongue:

Καλημέρα κορίτσια!

Λια μου πολύχρονη για χθες και σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα και του χρόνου τέτοια μέρα να έχεις αγκαλιά το/α μωράκια σου!!! Με τόσες ευχές δεν μπορεί, θα πετύχει φέτος!!! Σου το εύχομαι ολόψυχα, όπως και υγεία πάνω απ' όλα, να είσαι καλά κορίτσι μου!!!

Evangeliapan μου τι κάνεις?? Πως πάει με το καλαμπόκι, εγώ έχω βάλει στην κατάψυξη από το καλοκαίρι και από εκεί κλωσούσα! Πήρα χθες τον ομοιοπαθητικό μου και με μεγάλη μου έκπληξη τον βρήκα!! Το καθυστέρησαν για Ελβετία, και είναι ακόμα εδώ, μου είπε να πάρω ένα και μόνο χάπι και τίποτε άλλο, μου είπε όχι κανέλα, μέντα και τα γνωστά κ η αλήθεια είναι ότι είμαι καλύτερα.

tinkerbell!24 τι ωραία που μας ανακοινώνεις το μενού κάθε μέρα!! Εγώ λόγω υπερδιέγερσης πρέπει να συνεχίσω να τρώω αυγά, τα οποία τα έχω σιχαθεί και δεν θέλω να τα βλέπω και έχω να φάω 2 εβδομάδες, γι' αυτό είπα να κάνω μια ομελέτα με λουκάνικα και πατάτες, μπας και τα φάω, γιατί βραστό αυγό δεν θέλω να ξαναδώ. Έτρωγα 2 την ημέρα για μια εβδομάδα, βέβαια έτσι ξεπρήστηκα, αλλά δεν μπορώ άλλο!! Αντε είπα πάλι τον πόνο μου!! Αααα και χθες με τις πατάτες στο τζάκι πάλι μου άνοιξες την όρεξη, μου αρέσουν πολύ αλλά εμείς φέτος επειδή έχουμε την σόμπα δεν το ανάβουμε και μου έλειψαν!!

Sissy2012 καλό διάβασμα κορίτσι, ξεκουράσου και χαλάρωσε και τον άλλο μήνα προχωράς!

lolita78 μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, τι ωραία που περάσατε με τα ανίψια, τι τρελή αγάπη σου βγάζουν, εγώ μια έχω και την λατρεύω.

janneta πήγα στον πνευμονολόγο μου είπε ότι είναι ίωση και θα κάνει τον κύκλο της, αλλά επιδεινώνεται από αλλεργικά αίτια, το αερόθερμο, την στάχτη από την σόμπα και την υγρασία στην κρεβατοκάμαρα, οπότε προσπαθώ λίγο να βελτιώσω αυτές τις συνθήκες μέσα στο σπίτι και από εκεί και πέρα, με την άδεια του γιατρού μου είπε να πάρω aerolin σπρέυ και sinecod σιρόπι. Μέσα όμως στις οδηγίες έλεγε να αποφεύγεται το α τρίμηνο κύησης και έτσι φοβήθηκα και δεν τα πήρα και ευτυχώς βρήκα μετά τον ομοιοπαθητικό μου. Εσύ τι κάνεις? Συνεχίζει το κρύο?

Με την προλακτίνη έχει πρόβλημα και η αδερφή μου, το βρήκαμε τον Ιούνιο, αλλά πολύ πιο σοβαρό από το δικό σου και της είπαν ότι πολύ δύσκολα θα μείνει έγκυος μέχρι να το ρυθμίσουν και ότι είναι τυχερή που το βρήκαν γιατί άλλες κοπέλες έχουν και δεν το ξέρουν και ή δεν συλλαμβάνουν ή αποβάλλουν και με το που άρχισε τα χάπια έμεινε έγκυος τον Σεπτέμβρη, 6 χρόνια προσπαθούσαν και μόλις το ρύθμισε έπιασε!!! Αρα να νιώθεις τυχερή που το εντοπίσατε, γιατί με τα χαπάκια θα το ρυθμίσεις και θα φουσκώσει η κοιλίτσα!!

mar1981 σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου κορίτσι και σου εύχομαι περαστικά και γρήγορα εγκυούλα!!!

Georgkat μου δύσκολη μέρα είχες χθες, ελπίζω σήμερα να έχεις μια ωραία μέρα!!! Πως πήγε το ραντεβού με την κομμώτρια? ωραία τα μαλάκια σου?

charma καλώς ήρθες στην παρέα μας και μην αγχώνεσαι καθόλου για την διαδικασία, όλα θα πάνε καλά, τράβηξες και εσύ τα δικά σου, απ' ότι διάβασα, πρέπει σιγά σιγά να προχωράμε για να μην μένουμε στάσιμοι. Σου εύχομαι να πετύχει με την πρώτη!!

tina32 μου 4 κιλά είναι πολλά? Στους 2 πρώτους μήνες έβαλες ή έχασες? Εγώ δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι αλλά σίγουρα έχω χάσει, δεν έχω αναγούλες, εμετούς και τέτοια, αλλά τρώω με το ζόρι ένα γεύμα την ημέρα και εκείνο όχι ολόκληρο και κανένα φρούτο μετά. Το καλό είναι ότι ποτέ δεν μου άρεσαν τα γλυκά και τώρα δεν θέλω ούτε μέσα από βιτρίνα να τα δω.

astage πως είσαι σήμερα? Ξεκουράστηκες?

Παπάκι και Γεωργία που είστε κορίτσια!!! Μας λείψατε!!!!!

Μαρια v εκει παταω και εγω!να φταει αυτο.γιατι οταν ξαναειδα και τις παλιες μου εξετασεις, ειχα προλακτινη 28 πριν απο 2 χρονια και κανεις δε μου εδωσε φαρμακα.πριν 1 μηνα ηταν 43 και τωρα 53. να ειναι καλα το γαλα που βγηκε και το καταλαβαμε!!ασε που τρωω τρελο δουλεμα και με ρωτανε αν βγαζω και ζαχαρουχο ή σοκολατουχο γαλα.

ευαγγελία μου θέλω τη συνταγή για τα μανιτάρια για αύριο!!!

φίογκο στα μαλλια΄??για βάλε καμια φώτο να δούμε!!!!!!!

ευτυχώς νατάσα μου που το κατάλαβες έστω και τώρα!!!

μπρόκολο με καλαμπόκι και βαλσάμικο λαδάκι και αλατάκι..όλα τα λεφτά μωρό μου!!!

όσο για την υστεροσκόπηση πολύ καλά θα κάνεις!!!

παπάκι τσιου τσιου..και βουρ!!!που χάθηκες????

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

μπρόκολο με καλαμπόκι και βαλσάμικο λαδάκι και αλατάκι..όλα τα λεφτά μωρό μου!!!

Ειπα θα σου την στειλω και ξεχαστηκα!Σου την στελνω αμεσως!

natasoula τι γινεται εκει στην πατριδα?Κι αλλο φονικο διπλο μαλιστα διαβασα εγινε σημερα στα Κομνηνα!

Ασε ρε Πατριωτακι!!!δεν ξερω τι γινεται τελευταια!!εχουμε συνεχεια ληστειες με ξυλοδαρμους και τωρα με φονικο.πηραν φορα μου φαινεται και η αστυνομια τον παιζει κανονικοτατα!πραγματικα φοβασαι πλεον.εμεις μενουμε στον πρωτο οροφο και δεν ξερω απο που να πρωτοκλειδωσω!!θα με πεις ρατσιστρια αλλα κοβω το κεφαλι μου οτι ειναι Βουλγαροι.τωρα πο ανοιξαν τα συνορα ειναι μονο 30 χλμ απο τα Κομνηνα

Νατασα δεν παιζεσαι ενταξει πωπωπω εχω κατουρηθει απο τα γελια, ειναι που ειναι η Κατερινα τσιμπιδα το αρπαξες και εσυ και το εκανες λουκουμι το θεμα με το μπροκολο!:lol::lol::lol: Οσο για το πιτογυρο, προσθεσε στην διατροφη τις μπριζολιτσες, τα παϊδακια, τις πιτσες και τις μακαροναδες και εισαι κομπλε (τουλαχιστον απο απολαυση)!

Τι ειπες τωρα νεραιδουλα;;;;;μου ανοιγεις την ορεξη και θα ξαναφαω!!!!!

Νατασα δεν παιζεσαι ενταξει πωπωπω εχω κατουρηθει απο τα γελια, ειναι που ειναι η Κατερινα τσιμπιδα το αρπαξες και εσυ και το εκανες λουκουμι το θεμα με το μπροκολο!:lol::lol::lol: Οσο για το πιτογυρο, προσθεσε στην διατροφη τις μπριζολιτσες, τα παϊδακια, τις πιτσες και τις μακαροναδες και εισαι κομπλε (τουλαχιστον απο απολαυση)!

Πως με πιανεις ρε Μαριεττα,πως με πιανεις!!!!!!αυτα ειναι φαγητα!!!!:P:pΚαι μετα για επιδορπιο,κρεπες με λευκη σοκολατα,μαυρη και μπισκοτο!!!και λουκουμαδες που ειναι απο μονοι τους ελαφρυ γλυκισμα και θελουν λιγη σοκολατα απο πανω!!!

Διαφημίσεις

Και επειδη με εχει πιασει λογοδιαρροια και μαλακια,Κατερινιω μου επιτρεπεις να σου δωσω ιδεα για χτενισμα;;;;χελιδονοφωλια μαζι με τα χελιδονια πανω.ανοιξει θα ειναι ετσι κι αλλιως ακομα.αμα παντρευοσουν στη Μυκονο θα σου προτεινα πελαργοφωλια.

Ασε ρε Πατριωτακι!!!δεν ξερω τι γινεται τελευταια!!εχουμε συνεχεια ληστειες με ξυλοδαρμους και τωρα με φονικο.πηραν φορα μου φαινεται και η αστυνομια τον παιζει κανονικοτατα!πραγματικα φοβασαι πλεον.εμεις μενουμε στον πρωτο οροφο και δεν ξερω απο που να πρωτοκλειδωσω!!θα με πεις ρατσιστρια αλλα κοβω το κεφαλι μου οτι ειναι Βουλγαροι.τωρα πο ανοιξαν τα συνορα ειναι μονο 30 χλμ απο τα Κομνηνα

Μου θυμισες τωρα την ημερα που εγινε το τραγικο συμβαν με την Ζωη πετυχα σε ενα μπλογκ ενα σχολιο ενος αριστερου που πανηγυριζε επειδη ο βιαστης-δολοφονος δεν ηταν αλλοδαπος αλλα Ελληνας και εκραζε τους Ελληνες...Φυσικα δεν κρατηθηκα και αρχισα κι εγω τις κακιες για τους αλλοδαπους οπως τον Πακιστανο που κακοποιησε την Μυρτω στην Παρο και πηγαν να τον βγαλουν και ανηλικο για να τον προστατεψουν κιολας...Τι τρυπια μυαλια κουβαλανε μερικοι τελικα?Δεν φτανει που δενε χουν κανενα σεβασμο για τον πονο των αλλων αλλα βεβηλωνουν και προκλητικα την μνημη ανθρωπων που χαθηκαν τοσο αδικα...Αν αυτο με κανει ρατσιστρια ε τι να πω...Κι οπως λεει κι ενας φιλος μου δεν ειναι εγω ρατσιστης εσεις ειστε ανθελληνες...

Μου θυμισες τωρα την ημερα που εγινε το τραγικο συμβαν με την Ζωη πετυχα σε ενα μπλογκ ενα σχολιο ενος αριστερου που πανηγυριζε επειδη ο βιαστης-δολοφονος δεν ηταν αλλοδαπος αλλα Ελληνας και εκραζε τους Ελληνες...Φυσικα δεν κρατηθηκα και αρχισα κι εγω τις κακιες για τους αλλοδαπους οπως τον Πακιστανο που κακοποιησε την Μυρτω στην Παρο και πηγαν να τον βγαλουν και ανηλικο για να τον προστατεψουν κιολας...Τι τρυπια μυαλια κουβαλανε μερικοι τελικα?Δεν φτανει που δενε χουν κανενα σεβασμο για τον πονο των αλλων αλλα βεβηλωνουν και προκλητικα την μνημη ανθρωπων που χαθηκαν τοσο αδικα...Αν αυτο με κανει ρατσιστρια ε τι να πω...Κι οπως λεει κι ενας φιλος μου δεν ειναι εγω ρατσιστης εσεις ειστε ανθελληνες...

Πες τα!!!δεν ειναι καθοκου τυχαιο που απο τοτε που ανοιξαν τα συνορα γινεται της Ποπης το καγκελο απο ληστεις και ξυλοδαρμους.Και πιστεψε με ξερω απο πρωτο χερι οτι ειδικα στις φυλακες μεσα η πλειοψηφια ειναι Βουλγαροι και αλλοδαποι.θελεις δεν θελεις γινεσαι επιφυλακτικος απεναντι τους γιατι δεν εχεις αλλη επιλογη!τον αντρα μου τον λεω να με παρει ενα σπει πιπεριου να το εχω.εννοειται και ενα γκλοπ να υπαρχει!!!μπορει να θελω να ανοιξω φυλλο ρε παιδακι μου στις 2 το βραδυ!!

Πες τα!!!δεν ειναι καθοκου τυχαιο που απο τοτε που ανοιξαν τα συνορα γινεται της Ποπης το καγκελο απο ληστεις και ξυλοδαρμους.Και πιστεψε με ξερω απο πρωτο χερι οτι ειδικα στις φυλακες μεσα η πλειοψηφια ειναι Βουλγαροι και αλλοδαποι.θελεις δεν θελεις γινεσαι επιφυλακτικος απεναντι τους γιατι δεν εχεις αλλη επιλογη!τον αντρα μου τον λεω να με παρει ενα σπει πιπεριου να το εχω.εννοειται και ενα γκλοπ να υπαρχει!!!μπορει να θελω να ανοιξω φυλλο ρε παιδακι μου στις 2 το βραδυ!!

χαχαχαχαχα ναι να ανοιξεις φυλλο για να κανεις τακος εξου και το πιπερι χαχαχχαχα

Γελαμε και λιγο γιατι η κατασταση ειναι τραγικη...Μετα την Ζωη αλλες δυο ψυχουλες φυγανε με τοσο βαναυσο τροπο...Καλο Παραδεισο να εχουνε!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...